45215
  • Mike 007
    ahha X-Plane:D
  • Clidey
    Ott van benne a kép nevében bazz. X-Plane.
  • ellington
    az
  • Mike 007
    ez szerintetek FS 2004?
  • litlebubu
    Köszönöm szépen,kipróbálom,most tettem újra a windows-t és utánna felteszem az fs2004-et. Ha nem megy ,akkor élek a lehetőséggel.
    Nagyon tetszik ez a nézet,olyan,mintha ott állnék a kifutó végében.
  • chicco
    semmi progi,world-map-tower-és oda teszed ahová szeretnéd ,--magasságot a bal oldali rublikába beíród és kész.Ha nem megy szolj
  • matya00007
    Köszike majd próbálkozom. Bezzeg akkor jó volt amikor akadozott, most hogy bírná a vas meg nemtudom mivan....
  • alert
    Két pack van, a 600/700 és a 800/900. Azt hiszem az egyikben 3D-s a másikban nem. Vagy egy service pack 2D-re változtatja a 3D-t. Talán a felesleges FPS esés miatt csinálták vissza 2D-re. Bár lehet hogy az első tippem a jó. Valami ilyesmire emlékszem...
  • matya00007
    Bocsi megkövetem magam. Véletlenül kis betüvel írtam ,hogy Alert. Bocsi
  • matya00007
    Activcamera nevű progival.
  • matya00007
    Halihó sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy pmdg 737.-ben miért nem 3d-sek a kapcsolók,(pl világítás stb) a régi gépemen műxött és nemtom már mit állítottam,vagy hogy is kellett, vagy én vagyok a hülye.
    Egyszer pedig alert képein láttam a 3d kapcsikat és akkor kaptam kedvet és akkor jó volt.
    Köszike
  • litlebubu
    Szia! Milyen progival lehet a videón is látható kameranézetet produkálni?
  • alert
    Nem 16-bitesre kell rondítani!!! Most mondtam el :) DXTBmp-vel vagy az ImageTool-al extended bitmapet kell belőle csinálni. Szép is lesz és jó is lesz.
  • ellington
    a skai traffic update-után-se-indul-el problémámra van valakinek ötlete?
  • Mike 007
    ja...letöltöttem még régebben grafikás szarokat hogy utcákat,kocsikat meg iylesmiket mutasson,de nem mutatott semmit,olyan volt mint az alap,ez mitől lehetett?
  • Royal76
    16 bitesre átkonvertáltam még elég csúnyácska, de már látszik! Köszönöm a segítséget! Megpróbálom még szebbé tenni!
  • Mike 007
    ezeket honnan töltitek le???mert ahonnan én a repcsiket szedtem ott volt aztán több t.ezer!www.fsdownload.com
  • Clidey
    Ráhibáztam. Elsőre. :)

A FS nem kezel 24 bites textúrát ugyanis... :) Konvizd át, és kész.
  • Royal76
    ALERT->Köszi megpróbálom!
    Clidey->Igen.
  • Clidey
    24 bitesek a textúrák, amit csináltál.
  • alert
    Extended bitmap formátumot fogad el az FS, nem sima BMP-t. Amikor elkészültél, az SDK-hoz mellékelt imagetool vagy a netről letölthető DXTBmp progival át kell konvertálnod 32-bites (csili-vili de sok memóriát eszik) vagy DXT3-as bitmapre a festést. Utána látni fogja az FS. Ha ezután sem működik, akkor vagy a fájlnév nem stimmel vagy a felbontás.
  • ellington
    lenne még egy kérdésem: melyik a leggyorsabb ingyenesen leszedhető repülőgép?
  • Royal76
    Egy PSS 777-t szeretnék átfesteni. Elkészült a módosított textúra, viszont ha azt az erdeti helyére visszamásolom, akkor a FS-ben azok a textúrák amiket módosítottam nem jelennek meg a gépen. Vkinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? És hogy lehetne megoldani, hogy működjön?
  • ellington
    az update-et felrakva is ugyanaz a helyzet, nem indul.
  • Mike 007
    oks sry
  • exTrem
    Nem warez topic !
  • Mike 007
    hello!
    én régebben játszottam a flight simulator 2004-el csak lett egy új gépem...honnan tudnám letölteni a játékot?addig is thx
  • ellington
    köszöntem!
  • exTrem
    Skai traffic update v1.1
  • frecc
    Na a skai update engem is érdekelne, mer nekem is behalasztja az FS-t.
  • ellington
    skai traffic weboldal, ha jól olvasom nincs. a google meg nem talál semmi jót. valahol fent van?
  • exTrem
    skai traffic
  • ellington
    mármint a skai traffic patchot? vagy az fs-hez a 9.1-et?
  • exTrem
    V1.1-es patchet töltsd le.
  • ellington
    sziasztok!

letöltöttem a skai trafficot, feltelepítettem, de miután elindítom a fs-t, beadja a kezdőképet, és nem történik semmi. jobbklikk az asztalon az ikonra és bezárás, mást nem lehet csinálni. szerintetek?
  • chicco
    classic_loww_rw34-crosswind
  • Papirzacsi
    Ha jól tudom ez vmi bug, ugyan nem látom a textúrákat, hogy milyenek, de sztem nincs alfacsenel hozzájuk rendelve, és emiatt van a probléma.
    Vagy adsz nekik alfát, vagy átváltod 32 bit-re (ez majd jól megfekteti a videókártyád).
  • w77d
    #8914 valaki?
  • krezip
    van Balaton javítás az UT-hez, de már fogalmam sicsen hol találtam. privátban elküldöm, ha kell.

• Royal76
    Köszi! Akkor tényleg marad a photoshop!