45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mike 007 #8970 ahha X-Plane:D -
#8969 Ott van benne a kép nevében bazz. X-Plane. -
ellington #8968 az -
Mike 007 #8967 ez szerintetek FS 2004?
-
litlebubu #8966 Köszönöm szépen,kipróbálom,most tettem újra a windows-t és utánna felteszem az fs2004-et. Ha nem megy ,akkor élek a lehetőséggel.
Nagyon tetszik ez a nézet,olyan,mintha ott állnék a kifutó végében. -
#8965 semmi progi,world-map-tower-és oda teszed ahová szeretnéd ,--magasságot a bal oldali rublikába beíród és kész.Ha nem megy szolj -
matya00007 #8964 Köszike majd próbálkozom. Bezzeg akkor jó volt amikor akadozott, most hogy bírná a vas meg nemtudom mivan.... -
#8963 Két pack van, a 600/700 és a 800/900. Azt hiszem az egyikben 3D-s a másikban nem. Vagy egy service pack 2D-re változtatja a 3D-t. Talán a felesleges FPS esés miatt csinálták vissza 2D-re. Bár lehet hogy az első tippem a jó. Valami ilyesmire emlékszem... -
matya00007 #8962 Bocsi megkövetem magam. Véletlenül kis betüvel írtam ,hogy Alert. Bocsi -
matya00007 #8961 Activcamera nevű progival. -
matya00007 #8960 Halihó sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy pmdg 737.-ben miért nem 3d-sek a kapcsolók,(pl világítás stb) a régi gépemen műxött és nemtom már mit állítottam,vagy hogy is kellett, vagy én vagyok a hülye.
Egyszer pedig alert képein láttam a 3d kapcsikat és akkor kaptam kedvet és akkor jó volt.
Köszike -
litlebubu #8959 Szia! Milyen progival lehet a videón is látható kameranézetet produkálni? -
#8958 Nem 16-bitesre kell rondítani!!! Most mondtam el :) DXTBmp-vel vagy az ImageTool-al extended bitmapet kell belőle csinálni. Szép is lesz és jó is lesz. -
ellington #8957 a skai traffic update-után-se-indul-el problémámra van valakinek ötlete? -
Mike 007 #8956 ja...letöltöttem még régebben grafikás szarokat hogy utcákat,kocsikat meg iylesmiket mutasson,de nem mutatott semmit,olyan volt mint az alap,ez mitől lehetett? -
Royal76 #8955 16 bitesre átkonvertáltam még elég csúnyácska, de már látszik! Köszönöm a segítséget! Megpróbálom még szebbé tenni! -
Mike 007 #8954 ezeket honnan töltitek le???mert ahonnan én a repcsiket szedtem ott volt aztán több t.ezer!www.fsdownload.com -
#8953 Ráhibáztam. Elsőre. :)
A FS nem kezel 24 bites textúrát ugyanis... :) Konvizd át, és kész. -
Royal76 #8952 ALERT->Köszi megpróbálom!
Clidey->Igen. -
#8951 24 bitesek a textúrák, amit csináltál. -
#8950 Extended bitmap formátumot fogad el az FS, nem sima BMP-t. Amikor elkészültél, az SDK-hoz mellékelt imagetool vagy a netről letölthető DXTBmp progival át kell konvertálnod 32-bites (csili-vili de sok memóriát eszik) vagy DXT3-as bitmapre a festést. Utána látni fogja az FS. Ha ezután sem működik, akkor vagy a fájlnév nem stimmel vagy a felbontás. -
ellington #8949 lenne még egy kérdésem: melyik a leggyorsabb ingyenesen leszedhető repülőgép? -
Royal76 #8948 Egy PSS 777-t szeretnék átfesteni. Elkészült a módosított textúra, viszont ha azt az erdeti helyére visszamásolom, akkor a FS-ben azok a textúrák amiket módosítottam nem jelennek meg a gépen. Vkinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? És hogy lehetne megoldani, hogy működjön? -
ellington #8947 az update-et felrakva is ugyanaz a helyzet, nem indul. -
Mike 007 #8946 oks sry -
#8945 Nem warez topic ! -
Mike 007 #8944 hello!
én régebben játszottam a flight simulator 2004-el csak lett egy új gépem...honnan tudnám letölteni a játékot?addig is thx -
ellington #8943 köszöntem! -
#8942 Skai traffic update v1.1 -
frecc #8941 Na a skai update engem is érdekelne, mer nekem is behalasztja az FS-t.
-
ellington #8940 skai traffic weboldal, ha jól olvasom nincs. a google meg nem talál semmi jót. valahol fent van? -
#8939 skai traffic -
ellington #8938 mármint a skai traffic patchot? vagy az fs-hez a 9.1-et? -
#8937 V1.1-es patchet töltsd le. -
ellington #8936 sziasztok!
letöltöttem a skai trafficot, feltelepítettem, de miután elindítom a fs-t, beadja a kezdőképet, és nem történik semmi. jobbklikk az asztalon az ikonra és bezárás, mást nem lehet csinálni. szerintetek? -
#8935 classic_loww_rw34-crosswind -
#8934 Ha jól tudom ez vmi bug, ugyan nem látom a textúrákat, hogy milyenek, de sztem nincs alfacsenel hozzájuk rendelve, és emiatt van a probléma.
Vagy adsz nekik alfát, vagy átváltod 32 bit-re (ez majd jól megfekteti a videókártyád). -
#8933 #8914 valaki? -
krezip #8932 van Balaton javítás az UT-hez, de már fogalmam sicsen hol találtam. privátban elküldöm, ha kell.
-
Royal76 #8931 Köszi! Akkor tényleg marad a photoshop!