45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8930 Hát oké, ebbe még bele is törődök, mert szép a cucc, de van egy bajom vele. Miért van az, hogy a városokban (Münchent, vagy Bécset néztem) alig van épület. Pedig maxra húztam az objektumok számát fs-ben. Kisebb csomókban van sok ház meg fa, de főleg a belváros egy lapos textura pár elszórt házzal, meg fával, elég ratyi. Néztem kisvárost is, ott meg a külváros tökéletes sok cuccal, de a belvárosban, pont ahol a legtöbb épületet várná az ember van 3 családi ház, meg 4 fa, oszt csá. Mit kéne állítani. Eredeti fs sceneryben sokkal "bőségesebb" volt egy város. -
#8929 Az új 767-300-as (LHC) már itt van és dolgoznak rajta rendesen mert elég * ahogy a többi is. Sajnálom a most túlórázni kényszerűlő szerelőket kitartás :) -
#8928 -
#8927 Az Abacus kiadott egy FS(re?)Paint vagy valami hasonló nevű faßságot (sosem próbáltam hálaazégnek csak hallottam róla), a kezelése állitólag pofon egyszerű. A végkifejlet azonban már - számomra legalábbis - kétséges.
Ha minőséget is szeretnél, nincs más hátra csak a Photoshop. Azzal viszont szenvedni kell (néha) - ez tény. Valamit valamiért... :) -
#8926 Sajnos nem találsz hozzá. Az a Balaton olyan is marad.. Úgy fest a korrekt GPS térképek terén még fel kell nőni ahhoz, hogy ne legyenek ilyen bakik. -
kockafej554 #8925 ezt hol hallottad? -
#8924 Hi! Ultimate Terrain Europehoz nincs valamilyen patch, ami kijavítja azt a borzalmasan kinéző Balatont? A honlapjukon találtam kettőt, de azok közül egyik se javatotta ezt ki. -
#8923 -
Royal76 #8922 Tud valaki ajánlani egy jó progit amivel könnyen és jól lehet a gépeket átfesteni? -
#8921 fokker-28loww-go around és low pass -
#8920 igen azért kell túloráznom ezen a héten -
#8919 Május 21-én jön a Malév új 767-300ER gépe -
Royal76 #8918 Ja-ja!! -
frecc #8917 Ez nekem emailt meg passwordot kér és nem enged be.
Aszondja try later. Majd tryolok. :-) -
majoka #8916 Szia!
Itt próbáltad:
http://www.wilcopub.com/download/secure/index.cfm?fuseaction=dsp_download_login
J. -
frecc #8915 Sziasztok!
Állítólag megjelent a Wilco Airbushoz SP1, véletlenül nem találkoztatok vele? A Wilco fórumon olvastam, hogy service pack 1 is out, de azt már nem mondták meg hogy honnan lehet letölteni. A feelthere.com-on sincs semmi, szóval most nemtom hogy mi a helyzet.
üdv -
#8914 Sziasztok! Megvettem a CAPTAIN SIM - LEGENDARY C-130 PRO nevű kieget! Tökéletesen működik, leszámítva azt, hogy ha ezt a gépet használom, az összes földi textúra, beleértve a kifutót elmosódik! Mi lehet a baj? kell vmi patch hozzá? -
#8913 Eladnám Saitek Cyborg Evo (vezetékes, usb)joyomat. Itt áll fél éve, nem használom, még van rá 1 hónap gari(Április 24-ig), irányár 8000. Akit érdekel priviben írjon! -
mactomi #8912 Az emlitett reptér-kieget..mivel nem ingyenes ,ezért regisztrálni kell!--Ha nincs regisztrálva akkor 8 perc után kilép.a regisztrálás is egy elég hülye müvelet ....de részletesen le van irva a fejlesztő honlapján.
To install the product:
1) ? Download the file clicking on the ?downloads? links .
2) ? Start the ?exe? file included in the downloaded zip and the installer will automatically copy the files on your pc.
At this point the product is active in Trial version (time limited, full features) and you can try it before the purchase. When the time expires (8 minutes for this scenery) the product is automatically deactivate and it is necessary a FS restart for another try.
To purchase the product:
1) ? Start FS with a default aircraft, reduce to window (ALT+Enter keys) and, from the ?Addon Manager? pull-down menu, select "Amsterdam" then click on ?Buy?.
2) ? Follow the onscreen instructions and insert your personal information to purchase the product. At the end of transaction the product will be active.
The product is on sale at 25.99 USD plus VAT. Exchange rate is variable. VAT is applied as required in each country. The product activation requires a working internet connection. The product can be used with FS2004 and Windows XP operating system. Further details and technical support only through the cloud9 forum. -
frecc #8911 Sziasztok!
A textúrák megjelenítésének és részletezésének sebessége mitől függ? Úgy értem, hogy mi az, ami a legjobban befolyásolja. (Ha esetleg valaki új konfigban gondolkodna akkor mire kellene ügyelni, hogy ez a rész is a lehető leggyorsabb legyen). Pl. mennyire fontos a vid.kari memória?
üdv -
#8910 Az új Wilco AIRAC-ot (0703) is a navdatán találod, ami fizetős, a régi 8ami a feelthere.com-on van), is használaható, csak a wilco/navdata mappában szerkesztened kell Microsoft Access-el valamelyik filet. Át kell írni a dátumokat a jelenlegire, és akkor nem lesz out of date az fmc. Ha nem megy írj, és utána nézek, mert már nem emlékszem pontosan. -
#8909 Szia! A Wilco gépek AIRAC letöltése a hivatalos oldalon fent van. Sid-Star-eket pedig pedig a www.navdata.at oldalon találsz -
HASLZ #8908 Sziasztok!
Valaki meg tuja mondani, hogy a Wilco 737-es FMC-jét hogyan lehet frissiteni, és SID-STAR-okat honnan tudok leszedni?!
Elöre is köszi a segitséget!
Üdv
SLZ -
HACZJ #8907 Sziasztok! 2Problémám van
1.Nem tudtok arra valami megoldást hogy másik gépre hogy lehet kötni az FShangját mert az nagyon lassitja nekem??!!!!
2. EHAM(Amsterdam Schipol) repterére használtam a Coud9 kiegészitőjét és ahogy feltelepitettem 10percen belül ott kilépett, miután letörötltem sajnos ez megmaradt segitséget kérnék hogy ezt hogy lehetne megfékezni.
Válaszotokat előre is köszönöm.
CzJ -
Royal76 #8906 KÖSZI!!! Megpróbálom, hátha jutok valamire! -
freeair #8905 jött ki hozzá patch.. bocsi -
freeair #8904 jött ki majd patch hozzá... ez az eredeti verziókkal is előfordul... asszem majd 80bug-ot találtak eddig az 1.00ás verzióban... sok sikert! www.wilcopub.com -
Royal76 #8903 Akkor ezek szerint ezt úgy felejtsem el ahogy van?! -
frecc #8902 pirate bay... :-) -
Royal76 #8901 Most raktam fel a wilco airbus seriest. Elindítom az fs-t, kiválasztom a gépet és amikor elindítom a repülést kilép a programból. Tudna nekem vki segíteni, hogy mi a szösztől lehet? -
#8900 Elvben minden ívelőlap ugyan úgy működik. :-)
A fowler lap erősen különbözik a nagygépek többszörösen réselt fékszárnyaitól felépítésben, és működésben, de végülis mindkettő ugyan azzal a két dologgal éri el a felhajtóerő növekedést. -
frecc #8899 Sziasztok!
Most tanulok vitorlázórepülni, az lenne a kérdésem, hogy a Fowler-lap és az utasszállítók fékszárnya elvi működésében ugyanaz, vagy van vmi különbség? Csak mert a Fowler-lapról is azt olvastam, hogy növeli a szárny íveltségét és a felületét egyaránt.
Üdv -
#8898 Valki akinek az FS X van fennt kipróbálná, hogy az FS9 EURE scenery állományai, amelyekben a domborzat, az utak, vízrajz, vasút van, hogy beolvassa-e a tartalmukat az FS X? a 140-ek: Kárpát-medence nyugati fele a Duna vonaláig, a 150-ek pedig a Duna-Tisza közétől számítva a keleti rész. A scenery (FS9 Scenery/Eure/Scenery) file lista:
AB953140.bgl,AB953150.bgl,dw000n90.bgl,FL952140.bgl,FL952150.bgl
FL953140.bgl,FL953150.bgl,HL952140.bgl,HL952150.bgl,HL953140.bgl
HL953150.bgl,HP952140.bgl,HP952150.bgl,HP953140.bgl,HP953150.bgl
RD952140.bgl,RD952150.bgl,RD953140.bgl,RD953150.bgl,RR952140.bgl
RR952150.bgl,RR953140.bgl,RR953150.bgl,ST952140.bgl,ST952150.bgl
ST953140.bgl,ST953150.bgl,UT952140.bgl,UT952150.bgl,UT953140.bgl
UT953150.bgl -
#8897 A múltkori scenery fagyást sikerűlt megoldanom. Viszont egy régi új bosszantó hiba lőtte szét a mai repülésemet, ráadásúl landolás után. A rádiózásban van egy bug. Ha véletlenül VFR repülésnél elütjük a kirepülési légtér megjelölést az iskolakör és leszállásra, akkor az FS nem ad visszavonási, mellőzési lehetőséget. Már tavaly is beleszaladtam egyszer ebbe, hogy 2-es helyett véletlen 1-et nyomtam a monitor alá csúszott billentyűzeten. Ha valaki esetleg tud olyan korrekciós lehetőségről, ami javítja, az hasznos lenne, de ha nincs.. akkor sincs gond. Amiért nagyon bosszantó a dolog, az az, hogyha egy forgalmas repülőtéren sikerűl ez a malőr, akkor ott olyan forgalmi dugó alakúl ki, ami röhejes, ugyanis nem engedi leszállni a gépeket, mindenkit átstartoltat, egészen addig, amíg mi le nem szállunk. A másik bökkenő, hogy bizonyos kiegészítők nem örvendeznek, ha a célrepülőtéren földet érve, esetleg egy 500km-el arrébb fekvő airport jelentkezik be, mert ilyenkor a végeredmény fekete képernyő és FS restart. -
titan15 #8896 kemeny vagy falcooner... -
throttle #8895 Csatlakozom eyecandyhoz, annyit hozzátéve, hogy itt a politikát mellőzzük! Márpedig aki a nevedre kattint, a teljes neved melletti képet látva igencsak csodálkozni fog...
Én lassan 55 éves vagyok, a hátam mögött több mint 13 ezer repült órával, no meg pár külföldi légitársaság kapitányi beosztásával, de a politikai meggyőződésemet nem itt tárom mindenki elé.
Megkérlek, tüntessed el a neved melletti képet, vagy kénytelen leszek megkérni Orosz Petit, távolítson el innen..
Lénárth János -
matya00007 #8894 Rossz az ,aki rosszra gondol! (: -
#8893 Remek hozzászólás öreg, büszke lehetsz magadra. -
#8892 Nem volt eleg kemeny vagy a hosszaval volt baj? :D -
#8891 Kipróbáltam, igaz csak a Saturnban, ki volt téve mutiba. Belőlem nem váltott ki különösebb izgalmat.