45215
  • Kakaduduka
    köszönom az infókat.
  • CptSAB
    Flightsim.com, avsim stb. oldalakon keresd a Soaring Scenery címszavakat! Van fennt magyarországi kieg is.

• chicco
    Nem lehet termikelni.Az fsxben már igen de gagyi
  • Kakaduduka
    Helló. A vitorlázókkal hogy lehet repülni? Csak az Y megnyomásával lehetséges a levegőbe emelkedni? És temikelni lehet? Előre is köszönöm a segítséget.
  • Ombika
    Tenyleg jo arban kinaljak!
  • Barni056
    Üdvözlöm a kedves urakat,
    Már jó ideje gondolkozom rajta, meglepjem e magam egy CH szarvkormánnyal, esetleg pedállal, csak eddig számomra elég körülményes lett volna külföldről rendelni, a pilothsopban meg amikor utoljára néztem vérlázítóan magas árakkal kellett találkoznom.
    Nemrég nyílt meg ez a virtualisrepules.hu egy webshoppal egyetemben(http://portal.virtualtransport.eu/index.php), és ott bizony van lehetőség ilyen kiváló műszereket rendelni
    No a lényeg: van-e már valakinek esetleg jó, neadjisten rossz tapasztalata velük?
    Bármilyennemű témába vágó hozzászólást szívesen vennék.
    Előre is nagyon szépen köszönöm,
    Üdvözlettel,

Barni
  • CptSAB
    Boldog Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Aki húsvétkor repked egyet virtuálisan, annak jó repülést és sikeres landolást!
  • alert
    Így van.
  • gabeelee
    Helló! Nekem kicsit több, mint 500 légitársaság volt az FS-ben, mindet én rakosgattam be, pár éve dolgozom rajta. A SKAI óta (amiben elvileg 1000 is lehet) letöröltem az enyéimet, pedíg majdnem ugyanekkora helyet foglalt, és azóta kétszer gyorsabban tölt be. Lehet, hogy ez azért van, mert nem látszanak a gépek a menüben?
  • CptSAB
    Próbáld a shift+ctrl+F1 kombinációval. Ez ugyanis elvileg a fuel cut-off . Ha nincs nafta, nem ketyeg a hajtómű.
  • ellington
    közben utóbbira rájöttem.
  • ellington
    és lenne még egy kérdésem, annyira banális mint az előző, nyugi :D

az autopilotot hogy kell beállítani, hogy tényleg tartsa a magasságot? mert oké, hogy a learjetben beállítom mondjuk 8000 lábra, beállítom kábé egyenesbe a gépet, rákapcsolom az autopilotot, de ugyanúgy húz fel. néha meg jó. pedig a ctrl+z-vel meg is mutatja, hogy jó helyen van az az ikon.. mit csinálok rosszul?
  • ellington
    az volt a gond, igazad volt, sokat kellett várni (kábé, míg elmentem ebédért, és vissza :D). ennyi volt a skai traffic a gépemen. majd ha beújítom, akkor újra felrakom.

az engineket hogy lehet teljesen lekapcsolni?
  • eyecandy
    Légyszi Vikit meg Ferit ne hozd már ide még offban se mert a végén itt ragadnak...
  • ellington
    alert: jó ötlet, ki is próbálom menten.
  • DJviolin
    LOL

Azt hiszed, hogy mi annyira alulinformáltak vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy mi az az X-Plane?

"hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te..."

Szegény lelki világába úgy látszik belegázoltam, és most ovodás módon visszacsap:
    -Nem én vagyok a láma, hanem te!!!

Na jó, én vagyok a hülye, hogy minden hülyével leállok vitatkozni, és próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy mennyire idióták. Ha jól számomlom eddigi pályafutásom alatt kb. te vagy a 20-dik droid, aki minduntalan kiáll a véleménye mellett. VItatkoztam én már vadkomcsikkal, akik úgy fikázták Orbán Vikit, mintha ő lenne az ördög, érdekes mód az öszödi beszéd óta kussba vannak. Vitatkoztam már idegbetegekkel is. Azóta mégjobban idegbetegek. Miért van az, hogy minden hülye kiáll a saját véleménye mellett? Köztük én magam is.

OFF részemről befejezve.
  • Mike 007
    minnyá jön a #9000!
  • Mike 007
    hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te...na igen még régebben hallottam haveromtól hogy van az X-Plane,gondoltam berakok egy képet hogy tudjátok-e milyen játék
  • DJviolin
    Magyarán azért írtad be, mert tesztelted a népet, hogy ők lámák, vagy nem lámák.

Utálom az ilyen embereket, akik mindig azon agyalnak, hogy másik mennyire okosak vagy buták. Más szemében a szálkát elv...

END
  • Mike 007
    miért ne???hát azé hogy ők tudják-e hogy milyen!
  • alert
    Biztos vagy benne, hogy nem történik semmi? A rengeteg feltelepített repülő nagyon lelassítja az FS betöltését. Értsd úgy, ha nincs elég memóriád és nem elég gyors a processzorod akár 5-8 percig is tölthet (vagy tovább) és te csak a betöltőképet látod. Látszólag nem történik semmi. Azt ajánlom hagyd ott 10-15 percre és nézd meg, hogy történik-e valami utána. Ha pedig 512 MB vagy kevesebb memóriád van, akkor lehet hogy sohasem tölt be, mert az FS bizonyos esetekben hajlamos kiakadni ha valami nagyon túlterheli a ramot.
  • ellington
    a rome 2004 egy restart után megoldódott. csak a skai traffic viccelődik.
  • CptSAB
    Holnap teszek egy próbát. Feldobom az SKAI Trafficot. Amúgy én a macerás kiegeket soha nem az FS könyvtárába telepítem. Mindig egy ideiglenes könyvtárba. Így tudom mit kell törölni, ha nem megy az ereszd el a hajamat.
  • ellington
    ezt már csináltam, azzal a különbséggel, hogy komplett format c és windows reinstall-lal fejeltem meg. és a teljesen szűz fs2004re telepítettem a skai trafficot, és ugyanaz. nekem 5.7 giga.
  • DJviolin
    Akkor meg főleg mi a francért kérdezed mindkét FS topikban, hogy milyen játék az, ha közben tudod, hogy milyen játék?

Nem értem az embereket de tényleg...
  • CptSAB
    Ellington! Szerintem csinálj egy reinstallt. Ezalatt az FS2004-et értem. Ami fontos addon-scenery azt mentsd le, mert azokat általában elég csak visszamásolni. Nálam volt már, hogy 19GB-on terpeszkedett az FS2004, mert úgy tele volt pakolva minden földi jóval. (ezer köszönet persze ezért a avsim.com, fsplanet.com és a flightsim.com-nak ja és a simaviation.com-nak 100% freeware) Amikor végűl rátört ez a nem töltődök be akció, vagy egyszerűen már abszolút belassúlt a program, lementettem a fontos dolgokat és uninstalláltam. Azóta beérem max. 10 GB körüli FS2004-el. Most spec. 8,9GB.
  • ellington
    lehet, mert a lago rome 2004nél is ezt csinálja. de a budapest 2007 az megy... érdekes
  • Mike 007
    tudom milyen játék volt
  • CptSAB
    Lehet elfogyott a memóriakapacitásod a gépben?
  • Papirzacsi
    Azért linkelte be ide,meg az FSX-be, hogy megtudja mi ez ,hogy utánna menjen arcoskodni abba a topikba.
  • ellington
    a skai traffic az update után se indul el, illetve megáll az fs betöltőképernyőnél..
  • DJviolin
    Namost én balga fejjel olvasom az Ismerd fel a képről a játékot című agyament topikot is, és oda is belinkelted a képet. Ha nem tudod, hogy milyen játékból van, akkor miért linkeled be? Ha jól tudom, ott az a lényege a játéknak, hogy a többiek találgatnak, hogy milyen játékból van, és aki elsőnek eltalálja, annak megmondod, hogy ő nyert. Igazam van? Namost azért, mert még szereted a repülőket, ne linkelj be olyan képet, amiről fingod sincs, hogy micsoda. :)

Clidey!
    Te meg szúrhatsz be új képet abba a topikba, mert te voltál az, aki kitalálta, hogy milyen játékból van a kép. :DDDDDDDDD
  • CptSAB
    Alert! Köszi az infót, a textúrákkal kapcsolatban. Minap ugyanis a PWDT Let 410-es műszerfalán akartam a műszerfal festését feketéről szép szűrkére mázolni. Mikor végeztem, tesztelni sem tudtam, mert kifagyott. Most viszont kipróbálom majd, hogy a PS után az imagetool-al átkonvertálom.
  • Mike 007
    hmm...mondj egy felesleges kérdést
  • litlebubu
    Úhhh....,de súlyos!
  • Mike 007
    tudom
  • Papirzacsi
    Nézz át az Orbiter topicba, minap megörültem ,hogy élet költözött oda, de tévedtem.
  • alert
    Jól hitted. Felesleges kérdéseknek viszont helye nincs. Nehezebbé teszi a keresést és az áttekintést. Két topicba beírni ugyanazt a marhaságot pedig.. na inkább nem mondok semmit.
  • Mike 007
    hmm azt hittem fórum amiben lehet kérdezni,de akko úgy látom nem is fórum
  • alert
    Úgy látom visszatértél. Emlékszem, hogy régebben sokat írtál idiótábbnál idiótább kérdéseket warezzal fűszerezve, most megint kezded? Ráadásul több topicba írod ugyanazt? Ban lesz a vége.