45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Kakaduduka #9010 köszönom az infókat. -
#9009 Flightsim.com, avsim stb. oldalakon keresd a Soaring Scenery címszavakat! Van fennt magyarországi kieg is.
-
#9008 Nem lehet termikelni.Az fsxben már igen de gagyi
-
Kakaduduka #9007 Helló. A vitorlázókkal hogy lehet repülni? Csak az Y megnyomásával lehetséges a levegőbe emelkedni? És temikelni lehet? Előre is köszönöm a segítséget. -
#9006 Tenyleg jo arban kinaljak! -
Barni056 #9005 Üdvözlöm a kedves urakat,
Már jó ideje gondolkozom rajta, meglepjem e magam egy CH szarvkormánnyal, esetleg pedállal, csak eddig számomra elég körülményes lett volna külföldről rendelni, a pilothsopban meg amikor utoljára néztem vérlázítóan magas árakkal kellett találkoznom.
Nemrég nyílt meg ez a virtualisrepules.hu egy webshoppal egyetemben(http://portal.virtualtransport.eu/index.php), és ott bizony van lehetőség ilyen kiváló műszereket rendelni
No a lényeg: van-e már valakinek esetleg jó, neadjisten rossz tapasztalata velük?
Bármilyennemű témába vágó hozzászólást szívesen vennék.
Előre is nagyon szépen köszönöm,
Üdvözlettel,
Barni -
#9004 Boldog Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Aki húsvétkor repked egyet virtuálisan, annak jó repülést és sikeres landolást! -
#9003 Így van. -
gabeelee #9002 Helló! Nekem kicsit több, mint 500 légitársaság volt az FS-ben, mindet én rakosgattam be, pár éve dolgozom rajta. A SKAI óta (amiben elvileg 1000 is lehet) letöröltem az enyéimet, pedíg majdnem ugyanekkora helyet foglalt, és azóta kétszer gyorsabban tölt be. Lehet, hogy ez azért van, mert nem látszanak a gépek a menüben? -
#9001 Próbáld a shift+ctrl+F1 kombinációval. Ez ugyanis elvileg a fuel cut-off . Ha nincs nafta, nem ketyeg a hajtómű. -
ellington #9000 közben utóbbira rájöttem. -
ellington #8999 és lenne még egy kérdésem, annyira banális mint az előző, nyugi :D
az autopilotot hogy kell beállítani, hogy tényleg tartsa a magasságot? mert oké, hogy a learjetben beállítom mondjuk 8000 lábra, beállítom kábé egyenesbe a gépet, rákapcsolom az autopilotot, de ugyanúgy húz fel. néha meg jó. pedig a ctrl+z-vel meg is mutatja, hogy jó helyen van az az ikon.. mit csinálok rosszul? -
ellington #8998 az volt a gond, igazad volt, sokat kellett várni (kábé, míg elmentem ebédért, és vissza :D). ennyi volt a skai traffic a gépemen. majd ha beújítom, akkor újra felrakom.
az engineket hogy lehet teljesen lekapcsolni? -
#8997 Légyszi Vikit meg Ferit ne hozd már ide még offban se mert a végén itt ragadnak... -
ellington #8996 alert: jó ötlet, ki is próbálom menten. -
DJviolin #8995 LOL
Azt hiszed, hogy mi annyira alulinformáltak vagyunk, hogy nem tudjuk, hogy mi az az X-Plane?
"hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te..."
Szegény lelki világába úgy látszik belegázoltam, és most ovodás módon visszacsap:
-Nem én vagyok a láma, hanem te!!!
Na jó, én vagyok a hülye, hogy minden hülyével leállok vitatkozni, és próbálom felhívni a figyelmüket arra, hogy mennyire idióták. Ha jól számomlom eddigi pályafutásom alatt kb. te vagy a 20-dik droid, aki minduntalan kiáll a véleménye mellett. VItatkoztam én már vadkomcsikkal, akik úgy fikázták Orbán Vikit, mintha ő lenne az ördög, érdekes mód az öszödi beszéd óta kussba vannak. Vitatkoztam már idegbetegekkel is. Azóta mégjobban idegbetegek. Miért van az, hogy minden hülye kiáll a saját véleménye mellett? Köztük én magam is.
OFF részemről befejezve. -
Mike 007 #8994 minnyá jön a #9000! -
Mike 007 #8993 hát azt nem mondtam hogy lámák vagytok de te...na igen még régebben hallottam haveromtól hogy van az X-Plane,gondoltam berakok egy képet hogy tudjátok-e milyen játék -
DJviolin #8992 Magyarán azért írtad be, mert tesztelted a népet, hogy ők lámák, vagy nem lámák.
Utálom az ilyen embereket, akik mindig azon agyalnak, hogy másik mennyire okosak vagy buták. Más szemében a szálkát elv...
END -
Mike 007 #8991 miért ne???hát azé hogy ők tudják-e hogy milyen! -
#8990 Biztos vagy benne, hogy nem történik semmi? A rengeteg feltelepített repülő nagyon lelassítja az FS betöltését. Értsd úgy, ha nincs elég memóriád és nem elég gyors a processzorod akár 5-8 percig is tölthet (vagy tovább) és te csak a betöltőképet látod. Látszólag nem történik semmi. Azt ajánlom hagyd ott 10-15 percre és nézd meg, hogy történik-e valami utána. Ha pedig 512 MB vagy kevesebb memóriád van, akkor lehet hogy sohasem tölt be, mert az FS bizonyos esetekben hajlamos kiakadni ha valami nagyon túlterheli a ramot. -
ellington #8989 a rome 2004 egy restart után megoldódott. csak a skai traffic viccelődik. -
#8988 Holnap teszek egy próbát. Feldobom az SKAI Trafficot. Amúgy én a macerás kiegeket soha nem az FS könyvtárába telepítem. Mindig egy ideiglenes könyvtárba. Így tudom mit kell törölni, ha nem megy az ereszd el a hajamat. -
ellington #8987 ezt már csináltam, azzal a különbséggel, hogy komplett format c és windows reinstall-lal fejeltem meg. és a teljesen szűz fs2004re telepítettem a skai trafficot, és ugyanaz. nekem 5.7 giga. -
DJviolin #8986 Akkor meg főleg mi a francért kérdezed mindkét FS topikban, hogy milyen játék az, ha közben tudod, hogy milyen játék?
Nem értem az embereket de tényleg... -
#8985 Ellington! Szerintem csinálj egy reinstallt. Ezalatt az FS2004-et értem. Ami fontos addon-scenery azt mentsd le, mert azokat általában elég csak visszamásolni. Nálam volt már, hogy 19GB-on terpeszkedett az FS2004, mert úgy tele volt pakolva minden földi jóval. (ezer köszönet persze ezért a avsim.com, fsplanet.com és a flightsim.com-nak ja és a simaviation.com-nak 100% freeware) Amikor végűl rátört ez a nem töltődök be akció, vagy egyszerűen már abszolút belassúlt a program, lementettem a fontos dolgokat és uninstalláltam. Azóta beérem max. 10 GB körüli FS2004-el. Most spec. 8,9GB. -
ellington #8984 lehet, mert a lago rome 2004nél is ezt csinálja. de a budapest 2007 az megy... érdekes -
Mike 007 #8983 tudom milyen játék volt -
#8982 Lehet elfogyott a memóriakapacitásod a gépben? -
#8981 Azért linkelte be ide,meg az FSX-be, hogy megtudja mi ez ,hogy utánna menjen arcoskodni abba a topikba. -
ellington #8980 a skai traffic az update után se indul el, illetve megáll az fs betöltőképernyőnél.. -
DJviolin #8979 Namost én balga fejjel olvasom az Ismerd fel a képről a játékot című agyament topikot is, és oda is belinkelted a képet. Ha nem tudod, hogy milyen játékból van, akkor miért linkeled be? Ha jól tudom, ott az a lényege a játéknak, hogy a többiek találgatnak, hogy milyen játékból van, és aki elsőnek eltalálja, annak megmondod, hogy ő nyert. Igazam van? Namost azért, mert még szereted a repülőket, ne linkelj be olyan képet, amiről fingod sincs, hogy micsoda. :)
Clidey!
Te meg szúrhatsz be új képet abba a topikba, mert te voltál az, aki kitalálta, hogy milyen játékból van a kép. :DDDDDDDDD -
#8978 Alert! Köszi az infót, a textúrákkal kapcsolatban. Minap ugyanis a PWDT Let 410-es műszerfalán akartam a műszerfal festését feketéről szép szűrkére mázolni. Mikor végeztem, tesztelni sem tudtam, mert kifagyott. Most viszont kipróbálom majd, hogy a PS után az imagetool-al átkonvertálom.
-
Mike 007 #8977 hmm...mondj egy felesleges kérdést -
litlebubu #8976 Úhhh....,de súlyos! -
Mike 007 #8975 tudom -
#8974 Nézz át az Orbiter topicba, minap megörültem ,hogy élet költözött oda, de tévedtem. -
#8973 Jól hitted. Felesleges kérdéseknek viszont helye nincs. Nehezebbé teszi a keresést és az áttekintést. Két topicba beírni ugyanazt a marhaságot pedig.. na inkább nem mondok semmit. -
Mike 007 #8972 hmm azt hittem fórum amiben lehet kérdezni,de akko úgy látom nem is fórum -
#8971 Úgy látom visszatértél. Emlékszem, hogy régebben sokat írtál idiótábbnál idiótább kérdéseket warezzal fűszerezve, most megint kezded? Ráadásul több topicba írod ugyanazt? Ban lesz a vége.