45215
  • ToMy_
    Na csak a félreértések eloszlatása végett, itt lent ez a Horvátország, amit szeretek, mert jó a grafikája, nem az FS2004 scenery...

Az FSQuality-nek van egy Croatia-Slovenia scenery-je (elvileg a Simmarket-en kapható, de az nem egy nagy durranás, illetve Davor Puljevicnek van Zágráb, Split és Dubrovnik sceneryje, amik viszont elég szépre sikerültek.
  • Papirzacsi
    Talán mert nem készített a flytampa más európai sceneryt.
  • LegendTommy
    thx, de ott csak bécset látom eu-ból
  • alert
    A Horvátország erős túlzás, de a www.flytampa.com -on tudod megvásárolni.
  • LegendTommy
    ez a horvátország engem is érdekelne:D
    ki gyártotta? honnan lehet megszerezni?

a pmdg 737-es air conditionel még mindig aktuális, valaki?
    thx
  • alert
    Mondjuk innen? :)
  • frecc
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy PMDG 737-700-hoz honnan lehetne szülni SkyEurope livery-t?
  • LegendTommy
    sziasztok

pmdg 737-el, amikor megkezdem a süllyedést akkor air conditionel kijelző világít, hol és mire kell kapcsolni, hogy megszünjön?
    eggyáltalán miért világít?
    1-2 hete ismerkedem az fs2004-el, remélem nem kérdeztem nagyon hülyeséget:D
  • ToMy_
    Hja, St. Maarten-hez annyit tennék még hozzá, hogy ha a teljes pakk van meg, akkor kötelező kipróbálni SABA-t, mondjuk 10 csomós oldalszélben...
  • CptSAB
    Köszi szépen a véleményedet!! Az oldalon egyenlőre még nem működik a hozzászólás funkció. Sajnos itt ott még foltozni kell az adatbázist, mert néhány funkció nem akaródzik működni az extrán. De hamarosan az is be lesz élesítve. Gyakran visszaolvasom a cikkeket, mert a helyesírásom az tényleg hagy sokszor kívánnivalót maga után. Az FS kiegeket tényleg csak mint szimulátoros tudom tesztelni. A különböző videós tárhelyoldalakról nagyon sok infórmációt próbálok plusszba beszerezni, ami segíthet az értékelésekben. De az a bizonyos határvonal mindig ott lesz, éspedig a lexikális tudás és a valós alkalmazásbani tudás között gyakran partoldalnyi a szakadék. Mégegyszer köszönöm a bíztató kritikát, és remélem, hogy majd az oldalamon is hamarosan minden olvasó véleményének hangot adhat. Azt a Moravát pedig majd nagyon várni fogom, a fentiek tükrében. :)
    Külön Köszönet pedig azért jár, mert annyi sok nagyszerű kiegészítővel tetted, tettétek gazdagabbá a hazai virtuális repülők táborát. (A nick név valahonnét ismerős volt.. :) )
  • Clidey
    Megnéztem az oldalad - leszámitva a sok helyesírási hibát :) - nagyon frankó! Csak így tovább!

Bár itt-ott azért fellelhető a szimulátoros múlt... :D Legfőképp mikor a Moravát teszteled. Nos, arra sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szép, meg jó. :) Én inkább a ronda és rossz jelzőt használnám rá. Formailag is nagyon sok kivánni valót hagy maga után, a repüléséről pedig már nem is beszélek. Annak aztán tényleg köze sincs a valósághoz! Rendszeresen repülök a típussal ugyanis IRL, így van összehasonlítási alapom, de eme véleményem a videókon szereplő bézbólsapis bácsika is alá tudja támasztani akár. :)

Nálam ez a gép olyan hatást váltott ki, mintha valami béta-fázisban leleddző nagyon ígéretes ámde befejezetlen, félkész valamit teszteltem volna. Ha dolgozott volna még rajta a srác 1-2 hónapot, akkor lett volna a tuti. Így viszont nagyon elkapkodottnak tűnik az egész.
    Így lett nálam rövid úton - két iskolakör után - az enyészeté ez a gép. :)

S még valami, ami fontos: EZ a Morava nem AZ a Morava!!! Mint a PWDT mint a Cseh és Szlovák fejlesztők teljes mértékben elhatárolódnak tőle! :) Mi nem adnánk ki ilyen félkész cuccot! :) Amúgy csak a tisztánlátás végett, a PWDT Moravája jelen pillanatban stand by állapotba került, lévén a Szlovák srácok is elkezdtek egyet, s az egy fokkal mégszebb/mégrészletesebb lesz. Így amennyiben az teljes egészében megvalósul, és olyan mértékben hogy az minden szempontból megfelelőnek találjuk, akkor a PWDT L-200D megy a kukába, ellenkező esetben nekifogunk és befejezzük azt is.
    Screenshotokkal - bár vannak a birtokomban - egyenlőre nem szolgálhatok mert nem kaptam rá felhatalmazást, de higyjétek el...le fog esni az állatok! ;)

Szóval mégegyszer gratula az oldaladhoz, így tovább! A fentiek épitő jellegű kritikák lettek volna, nehogy bevágd a durcát miatta! :)
  • perko
    Kösz megtaláltam.
    Letöltöm inkább mint keresgéljek.Jön 18 k-val, 10-15 perc az egész.
    Tetszik a honlapod.
  • CptSAB
    Hoppá az előbb nem Clidey-nek válaszoltam, csak félreböktem. Perko a link neked szólt. Igaz szép lassan lehet csak tölteni.
  • CptSAB
    Xomer (Anton Nikolaev) féle FS2004 SST An-2 Pack az Avsim.ru oldalon
  • perko
    Kösz a segítséget.
    Valahol le van töltve, majd megkeresem. Még az indítási procedúrám is meg van azt hiszem, mert álló motorral tölti be a gépet és csak szabályos indítással hajlandó működni.
    Ezt, amivel a probléma van csak azért töltöttem le mert magyar a lajstromjele, meg a festése bár nem magyarok csinálták.
  • Clidey
    Ez a fizetős An-2 egy rakat szar. Az a free meg szintén.

Ha igazán jó An-2 kell, akkor keresd a Xomer-félét az Avsimen, van hozzá Malév Aero Club-os festés is.
  • CptSAB
    Az Anton Nikolajev féle An-2-ből készűlt egy FS2004-es install packos változat. Avsim.ru oldalon megleled(persze némi orosz tudás nem árt..). Van működő VC minden ami kell. Az oldalamon olvashatsz róla, oldal címe ott lent az aláírásban. Az Icarus féle An-2 nagyon tetszetős, de bár fáj a szívem, nincs arra pénzem, hogy beszerezzem.
  • perko
    Az Icarus-nak van kerekedelmi változata. Erre gondoltál?
  • perko
    Köszi.
    Mit értesz eredeti alatt? Van több free változat is. A fizetős, amit a Simmarket-en láttam, nincs meg.
  • ColdFire
    előtte töltsd le vhonnan az eredeti an-2est
  • perko
    Az Avsimen találtam ezt a magyar lajstromjelű AN2-t. (free)

Az a gondom, hogy a 3D panel egy szürke lap. Bemásoltam a gauges könyvtárba amit kell.

Van valakinek ötlete miért van ez?
  • ColdFire
    kedvenc reptér, huurrrááá nyaraluunk :D
  • alert
    Megjelent a FlyTampa új scenery-je: St Maarten. 5 percem volt eddig próbálgatni, de must have ;) Megszokott minőség.
  • DJviolin
    Én a te helyedben Coldfire egy lefűrészelt Ventus kabint vennék, és abban ülve nyomnám a Condor-t. :) Hát vitorlázópilóta vagy te???? GPS???? Ugyanmár. Egy térkép, meg egy iránytű. :DDD Jut eszembe, ma sem jöttél ki üzemnapra a reptérre. :)

Egyébként jó ötlet ez a tv-s dolog, de az iránytűn kívül nehogy merészelj más műszert is kirakni rá. :D A térképet meg ki lehet nyomtatni. :)
  • ColdFire
    vajon ha veszek egy kistv-t (pl), meg lehetne oldani, hogy azon mutasson fontos adatokat, műszereket? (pl vario, gps)
  • Brikó
    Szia!
    Én csak javasolni tudom a szarv és a pedál megvásárlását, a joystickhoz képest sokkal jobb "érzés" ezzel repülni. Én legalábbis nem bántam meg a beruházást...

Üdv
    Brikó
  • CptSAB
    Az Aerosoft Airport Enhancement Services nevű kiegészítője az ami neked jó lenne. Az is fizetős, ráadásúl credit rendszeres, vagyis ez sem olcsó buli.

A credit mapp:
    Aerosoft German Airports:

EDDF - Mega Airport Frankfurt (5 credits)
    EDDH - Hamburg (1 credit)
    EDDL - Dusseldorf (2 credits)
    EDDM - Munich (3 credits)
    EDDT - Berlin Tegel (1 credit)
    EDDB - Berlin Schoenefeld (1 credit)
    EDDC - Dresden (1 credit)
    EDDN - Default FS2004 Nurnberg (0 credits, free!)
    EDDN - Nurnberg (0 credits, free!)
    EDDS - Stuttgart (1 credit)
    EDDV - Hannover (3 credits)
    EDDW - Bremen (1 credit)
    EDLN - Monchengladbach (0 credits, free!)
    EDFH - Frankfurt Hahn (1 credit)
    LOWI - Innsbruck (1 credit)
    EDDG - GAP 2 Münster-Osnabrück 2007 (1 credit)
    EDDK - GAP 2 Köln-Bonn 2007 (2 credit)
    SimWings:
    GCFV - Fuerteventura (1 credit)
    GCGM - La Gomera (0 credits, free!)
    GCHI - El Hierro (0 credits, free!)
    GCLA - La Palma (0 credits, free!)
    GCLP - Gran Canaria (2 credits)
    GCTS - Tenerife South (2 credits)
    GCXO - Tenerife North (1 credit)
    LEAL - Alicante (1 credit)
    LEAM - Almeria (1 credit)
    LEJR - Jerez (1 credit)
    LEMG - Malaga (2 credits)
    LEBL - Barcelona (2 credits)
    LEIB - Ibiza (0 credits, free!)
    LEMH - Menorca (0 credits, free!)
    LEPA - Palma de Mallorca (2 credits)
    LEPP - Pamplona (0 credits, free!)
    LEVC - Valencia (1 credit)
    LEXJ - Santander (1 credit)
    LXGB - Gibraltar (0 credits, free!)
    LFPG - Paris CDG (5 credits)
    FlyTampa
    LOWW - Mega Airport Vienna (3 credits)
    OMDB - Dubai (4 credits)
    KBOS – Boston Logon Intl. (0 credits, free!)
    KMDW – Chicago-Midway (2 credits)
    KSEA – Seattle-Tacoma Intl. (3 credits)
    KSFO - San Francisco Intl. (4 credits)
    Other:
    LHBP - Aerosoft Budapest 2007 (3 credits)

A link a többi infóhoz:
    Aerosoft AES
  • Kakaduduka
    kösz. és még egy kérdés: nincs olyan kiegészítő ami a földi kiszolgálással foglalkozik?
  • mactomi
    Azért ki tudod probálni de csak a :
    The demo is fully functionnal, only limited to Seattle area (KSEA)---itt!!
    http://www.anticyclone.be/preset.htm
  • Kakaduduka
    hát akkor arról is lemondhatok
  • Kakaduduka
    köszönöm.
  • CptSAB
    A kép beremegése stb. nem tartozik az alap FS9 grafikai beállításaihoz. Az Active Camera fizetős kieg tartalmazza a gurulóút, a felszállás, légköri turbulencia stb. effekteket. Flightsim.com-on előszőr regisztrálsz. Ha ez megvan akkor a link: http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/forum.htm és azon bellűl a file libraries (download) Search file libraries.
  • Kakaduduka
    és a flightsim.com-on hol lehet keresni? és láttam már több mideóban is hogy mikor leszálnak egy géppel(vagy fel), akkor beremeg a képernyő. ezt hol lehet az FS2004-ben beállítani?
  • exTrem
    Flight & Concorde Tribute part 1
    Flight & Concorde Tribute part 2

Nézzétek meg, remek mű.
  • chicco
    Köszi,chekkolom.
  • exTrem
    www.fs2004.com ott keresgéjetek videókat. A srác aki csinálta oda tölt fel vodeókat. Jobb onnan leszedni és nagyban megnézni :). Vannak még remek videók. Van egy Concorde-os videó is 1-2 part, de marha jó. Nézelődjetek
  • chicco
    1 nagyon jó videó ősszeállítás a sim világáról
  • chicco
    PMDG_RW34_LOWW
  • CptSAB
    shungary.zip 298KB a flihtsim.com-on, de ott csak regisztrálás után lehet letölteni.
  • Kakaduduka
    nem találtam Magyarországit. csak külföldi van de az se működik.