45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Kakaduduka #9130 és vanak magyar vadászgépes századok is? (szimulátorban) -
ToMy_ #9129 Bingó, mégpedig a Race74 variáns...
csak az a baj, hogy annyira megy a gép, hogy könnyen belefeledkezik az ember, aztán így jár, ahogy a videó végén látszik...
A másik kérdésre a válasz Trackir4 pro. -
#9128 A reptérhez tartoznak olyan statikus gépek amelyek csak díszek, nem mozognak, ez azoknak van, akik offline repülnek. Ha jól emlékszem a telepítés közben ki lehet választani (vagy valamilyen tool-al), hogy ezeket a statikus gépeket eltávolítsa. -
Sotasos #9127 Sziasztok, a következő problémával fordulok hozzátok: Feltelepítettem a FlyTampa Vienna Airport kiegészítőt és azt tapasztalom, hogy a reptér televan gépekkel, de egyhelyben állnak, nem mozognak a reptéren, ugyanez tapasztalható a közelkörzetben is. Tudtok valami megoldást javasolni, hogy beinduljon a mozgás?, köszönöm! (Skai Trafficot használok) -
#9126 thanks:)
fizetős? :o -
#9125 ÍGY első ránézésre a realair spitfire. El is füstölt a végén a motorja. :-) -
LegendTommy #9124 btw melyik trackir ez 3 vagy 4? -
#9123 ez milyen gép? O.o
szépen repül(sz), csak meg kéne tudni fizetős, free, honnan, merre...
Most alapítunk egy műrepülő csapatot, gyakorló, de akár végleges gépnek is jó lenne
u.i.: megvan a zsé a trackir-re hurrá:) -
LegendTommy #9122 thx akkor nem költök erre, viszont visszább veszem az af-et, hátha jobb ugy -
#9121 A plusz memória nem fog segíteni, max picivel gyorasabb lesz a betöltés. -
#9120 16xaf mellett ne is csodalkozz!! :)) -
LegendTommy #9119 hali
ha már a pc-ről van szó én is kéreznék valamit
configom
amd 3800+ dual
1gb ddrII
ati 1900GT
250 Giga sata samsung
fs miatt vettem ezt a configot csak akkor még nem tudtam, hogy intel-t szereti a drága
annyira nem vészes a helyzet, nálam a legrosszabb körülmény a mega airport frankfurt+pmdg kombó, full minőségben 4xaa, 16xaf és 40% traffic
melett 15 a legroszabb helyzetben
sok pénzt nem akarok áldozni, igy proci és alaplap csere kilőve+vga csere is kilőve
a kérdésem az, hogy +1Gb ram érdemi változást hozna számomra?
a válaszotokat mint mindig előre is köszönöm -
#9118 Én örvendezek a tartós 20fps-nek(fs2004). :) A Lock On-os videó nagyon tetszett. Jó régen repültem már azzal a szimulátorral. Sajnos a Szu-22M-et hiányoltam a repülhető madarak közül. Viszont ez a videó nagyon jó volt. A YouTuben van egy 4 gépes Szu-22-es kötelékrepülés. Azt érdemes megsasolni. Élőben egy UM3 hátsó üléséből kamerázta le a pilóta. -
#9117 -
#9116 Mi nem játszunk FPS játékokkal, csak diavetítéseket nézünk.Az fps nagyon lájtos, minden birkának megy.A diában már kihívás. -
#9115 MArpedig ha jatszol FPS jatekokkal is,akkor egybol kiszurod kulonbseget!! :) -
#9114 Fsben könnyű különbséget tenni. Ha folyamatosan 100fps van, akkor nem veszed észre, de mikor 100ról leesik 30-ra, azonnal feltűnik, hogy másképp forog a légcsavar. :-D -
#9113 És mi a frásznak 100 fps???? Vagy te különbséget tudsz tenni a mondjuk 30-40 és a 100 között? Mert akkor csókoltat a Barcza Ida! :D -
#9112 Kösz Apci, de azok döntő többsége megvan... :) -
#9111 100fpsel? :o
én lock 26ra tettem -
HACZJ #9110 És intel Core 2 Douból melyik az aminél az FS kb 100locked Fps-el megy(2004)? -
LegendTommy #9109 2 hete vettem gépet az fs miatt, csak akkor még kevesebb infom volt, igy amd-t vettem:(
-
LegendTommy #9108 első videom, kicsit hosszú lett, de nem akartam többet vágni
enjoy
http://halofansite.extra.hu/download/747.avi -
#9107 AMD processzort felejtsd el. Helyette intel core 2 duo e6600 minimum, a többi ok és az FSX-ed is folyamatos lesz. AMD-t nem szereti az FS. -
#9106 intel procival.A többi ok -
HACZJ #9105 Sziasztok!
Az a "problámám" támadt hogy szeretnék venni egy uj gépet. ki is néztem magamnak de gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is róla. Erről lenne szó:
Processor: Two 3GHz Athlon 64 Quad-FX74
Memory: 2GB RAM DDR2
Storage: Two 250GB hard drives
Optical Drives: Double-layer DVD±RW; DVD-ROM
Monitor: 20-inch wide-screen LCD
Graphics: nVidia GeForce 8800 GTX (768MB)
Operating System: Windows XP
olyan szempontból kérnék véleményeket hogy Locked FPS FS-be stb.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
#9104 Szted?Video Amúgy laza sztem. Egyszer láttam egy orosz csapatot(talán pont ez), eszméletlen, mit műveltek, mm pontosan repülték a köteléket. Csak most nem találom azt a videót. -
Kakaduduka #9103 amúgy vannak ilyen "bandák" akik interneten keresztül repülnek? nem utasszálítókkal hanem vadászgépekkel, műrepülőkkel stb., szóval csak szórakoznak és élvezik a kötelékben való repülést? -
Kakaduduka #9102 F-14 Tomcat -
#9101 Nem lehet lemenni a navigátori állásba. Igazából sehova sem, mert nincsen virtuális belső tere. Az Ariane 134-ben sincsen. A SamDim Design Tu-134-e pedig még messze nem készűlt el. -
LegendTommy #9100 köszi -
kolszal #9099 Hello, a fórum keresőjébe írd be hogy cold and dark, és fogsz találni egy pár megoldást Üdv, L -
#9098 www.wilcopub.com az extras menüpont alatt tudod letölteni. Vagy használj Active Camerát. Sok sikert -
Kakaduduka #9097 hát szerintem nem lehet lemenni. kivéve ha telepítős és jól kidolgozott a gép. van valami olyan ingyenes kiegészítő hogy F1 view vagy mi. azzal leheet olyat csinálni hogy mozogsz a gépen belül. ne kérdezzd honnan lehet letölteni, mert nem tudom keress rá hátha kidob valami jó oldalt. -
kori101 #9096 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a SCS Tu-134A3-ban hogyan lehet lemenni az üvegezett orr részbe? Előre is köszi a választ! -
#9095 engem is érdekelne. Nekem is leesik az fps érték 5-re kb egy pár másodperc után, de nem fmc prog. közben. -
#9094 hát majd menézem ,de küldtem mailt abban a csomagban leledzik a cucc vhol -
LegendTommy #9093 huh még 1 kérdés igy éjszaka:D
hogyan lehet, beállítani azt, hogy a gépek hajtóműve ne járjon mikor betöltöm a induló repteret? -
LegendTommy #9092 Sziasztok, mégegyszer leírom, hátha valakinek van némi tapasztalata ez ügyben
pmdg 737-es fmc programozása közben, nagyon leesik az fps érték, stabil 30-ről, kb 6-ra:D
nem rögtön, csak ha sokat szöszölök vele, és utánna ugy is marad
előre is köszi -
#9091 Emmeg hun van? :-O De kúl! ;)