45215
  • Kakaduduka
    és vanak magyar vadászgépes századok is? (szimulátorban)
  • ToMy_
    Bingó, mégpedig a Race74 variáns...
    csak az a baj, hogy annyira megy a gép, hogy könnyen belefeledkezik az ember, aztán így jár, ahogy a videó végén látszik...
    A másik kérdésre a válasz Trackir4 pro.
  • alert
    A reptérhez tartoznak olyan statikus gépek amelyek csak díszek, nem mozognak, ez azoknak van, akik offline repülnek. Ha jól emlékszem a telepítés közben ki lehet választani (vagy valamilyen tool-al), hogy ezeket a statikus gépeket eltávolítsa.
  • Sotasos
    Sziasztok, a következő problémával fordulok hozzátok: Feltelepítettem a FlyTampa Vienna Airport kiegészítőt és azt tapasztalom, hogy a reptér televan gépekkel, de egyhelyben állnak, nem mozognak a reptéren, ugyanez tapasztalható a közelkörzetben is. Tudtok valami megoldást javasolni, hogy beinduljon a mozgás?, köszönöm! (Skai Trafficot használok)
  • ColdFire
    fizetős? :o
  • Papirzacsi
    ÍGY első ránézésre a realair spitfire. El is füstölt a végén a motorja. :-)
  • LegendTommy
    btw melyik trackir ez 3 vagy 4?
  • ColdFire
    ez milyen gép? O.o
    szépen repül(sz), csak meg kéne tudni fizetős, free, honnan, merre...
    Most alapítunk egy műrepülő csapatot, gyakorló, de akár végleges gépnek is jó lenne

u.i.: megvan a zsé a trackir-re hurrá:)
  • LegendTommy
    thx akkor nem költök erre, viszont visszább veszem az af-et, hátha jobb ugy
  • alert
    A plusz memória nem fog segíteni, max picivel gyorasabb lesz a betöltés.
  • Ombika
    16xaf mellett ne is csodalkozz!! :))
  • LegendTommy
    hali
    ha már a pc-ről van szó én is kéreznék valamit
    configom
    amd 3800+ dual
    1gb ddrII
    ati 1900GT
    250 Giga sata samsung
    fs miatt vettem ezt a configot csak akkor még nem tudtam, hogy intel-t szereti a drága
    annyira nem vészes a helyzet, nálam a legrosszabb körülmény a mega airport frankfurt+pmdg kombó, full minőségben 4xaa, 16xaf és 40% traffic
    melett 15 a legroszabb helyzetben
    sok pénzt nem akarok áldozni, igy proci és alaplap csere kilőve+vga csere is kilőve
    a kérdésem az, hogy +1Gb ram érdemi változást hozna számomra?

a válaszotokat mint mindig előre is köszönöm
  • CptSAB
    Én örvendezek a tartós 20fps-nek(fs2004). :) A Lock On-os videó nagyon tetszett. Jó régen repültem már azzal a szimulátorral. Sajnos a Szu-22M-et hiányoltam a repülhető madarak közül. Viszont ez a videó nagyon jó volt. A YouTuben van egy 4 gépes Szu-22-es kötelékrepülés. Azt érdemes megsasolni. Élőben egy UM3 hátsó üléséből kamerázta le a pilóta.
  • Ombika
  • Papirzacsi
    Mi nem játszunk FPS játékokkal, csak diavetítéseket nézünk.Az fps nagyon lájtos, minden birkának megy.A diában már kihívás.
  • Ombika
    MArpedig ha jatszol FPS jatekokkal is,akkor egybol kiszurod kulonbseget!! :)
  • Papirzacsi
    Fsben könnyű különbséget tenni. Ha folyamatosan 100fps van, akkor nem veszed észre, de mikor 100ról leesik 30-ra, azonnal feltűnik, hogy másképp forog a légcsavar. :-D
  • Clidey
    És mi a frásznak 100 fps???? Vagy te különbséget tudsz tenni a mondjuk 30-40 és a 100 között? Mert akkor csókoltat a Barcza Ida! :D
  • Clidey
    Kösz Apci, de azok döntő többsége megvan... :)
  • ColdFire
    100fpsel? :o
    én lock 26ra tettem
  • HACZJ
    És intel Core 2 Douból melyik az aminél az FS kb 100locked Fps-el megy(2004)?
  • LegendTommy
    2 hete vettem gépet az fs miatt, csak akkor még kevesebb infom volt, igy amd-t vettem:(
  • LegendTommy
    első videom, kicsit hosszú lett, de nem akartam többet vágni
    enjoy
    http://halofansite.extra.hu/download/747.avi
  • alert
    AMD processzort felejtsd el. Helyette intel core 2 duo e6600 minimum, a többi ok és az FSX-ed is folyamatos lesz. AMD-t nem szereti az FS.
  • chicco
    intel procival.A többi ok
  • HACZJ
    Sziasztok!
    Az a "problámám" támadt hogy szeretnék venni egy uj gépet. ki is néztem magamnak de gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is róla. Erről lenne szó:
    Processor: Two 3GHz Athlon 64 Quad-FX74
    Memory: 2GB RAM DDR2
    Storage: Two 250GB hard drives
    Optical Drives: Double-layer DVD±RW; DVD-ROM
    Monitor: 20-inch wide-screen LCD
    Graphics: nVidia GeForce 8800 GTX (768MB)
    Operating System: Windows XP
    olyan szempontból kérnék véleményeket hogy Locked FPS FS-be stb.
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • Deloi
    Szted?Video Amúgy laza sztem. Egyszer láttam egy orosz csapatot(talán pont ez), eszméletlen, mit műveltek, mm pontosan repülték a köteléket. Csak most nem találom azt a videót.
  • Kakaduduka
    amúgy vannak ilyen "bandák" akik interneten keresztül repülnek? nem utasszálítókkal hanem vadászgépekkel, műrepülőkkel stb., szóval csak szórakoznak és élvezik a kötelékben való repülést?
  • Kakaduduka
    F-14 Tomcat
  • CptSAB
    Nem lehet lemenni a navigátori állásba. Igazából sehova sem, mert nincsen virtuális belső tere. Az Ariane 134-ben sincsen. A SamDim Design Tu-134-e pedig még messze nem készűlt el.
  • LegendTommy
    köszi
  • kolszal
    Hello, a fórum keresőjébe írd be hogy cold and dark, és fogsz találni egy pár megoldást Üdv, L
  • exTrem
    www.wilcopub.com az extras menüpont alatt tudod letölteni. Vagy használj Active Camerát. Sok sikert
  • Kakaduduka
    hát szerintem nem lehet lemenni. kivéve ha telepítős és jól kidolgozott a gép. van valami olyan ingyenes kiegészítő hogy F1 view vagy mi. azzal leheet olyat csinálni hogy mozogsz a gépen belül. ne kérdezzd honnan lehet letölteni, mert nem tudom keress rá hátha kidob valami jó oldalt.
  • kori101
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy a SCS Tu-134A3-ban hogyan lehet lemenni az üvegezett orr részbe? Előre is köszi a választ!
  • exTrem
    engem is érdekelne. Nekem is leesik az fps érték 5-re kb egy pár másodperc után, de nem fmc prog. közben.
  • chicco
    hát majd menézem ,de küldtem mailt abban a csomagban leledzik a cucc vhol
  • LegendTommy
    huh még 1 kérdés igy éjszaka:D
    hogyan lehet, beállítani azt, hogy a gépek hajtóműve ne járjon mikor betöltöm a induló repteret?
  • LegendTommy
    Sziasztok, mégegyszer leírom, hátha valakinek van némi tapasztalata ez ügyben
    pmdg 737-es fmc programozása közben, nagyon leesik az fps érték, stabil 30-ről, kb 6-ra:D
    nem rögtön, csak ha sokat szöszölök vele, és utánna ugy is marad
    előre is köszi
  • Clidey
    Emmeg hun van? :-O De kúl! ;)