MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 8 nekem se jött be, de 8.1 szerintem nagyságrendekkel gyorsabb mint a 7. Ha csak a boot időt nézed...Az átlag lusernek meg az számít!
Szimek mennek rajt hibátlanul és eddig "én" nem találkoztam olyan programmal, ami kompatibilitásra hivatkozna!
(Hozzáteszem, hogy azt is olvastam, hogy a régebbi platformokon a 7 jobban viselkedik...!)
Egyébként szerintem legalább akkora a pozitiv különbség a XP W7 között, mint a W7 és a W8.1 között!
Én már biztos, hogy nem megyek vissza a hetes verzióra.
A Win7 nálam tökre bevált. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Olyan programról nem tudok ami FS9 alatt rögzíti is az útvonalat, és szigorúan onnan enged csak tovább ahol utoljára landoltál (FsPassangersen kívül) , de olyanról igen ami szimplán rögzíti a repült útvonalat.
Utoljára szerkesztette: abassc, 2015.07.02. 18:37:32
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2015.05.28. 22:18:17
Aztán a főkönyvtárba másold be a 9.1update-t és ott futtasd!
Aztán jöhetnek a kiegészítők!
A legegyszerűbb, mikor bemásolod az ADONSCENERY mappába, majd a SCENERYLIBRARY menűben bállítod az elérési utat és újra indítod az FS2004-t és már kész is!
Azok a kiegészítők, amik rendelkeznek exe fájlal, azok többnyire a helyükre mennek és a Libraryban is beírják magukat, de célszerű ezeket is ellenőrizni a listában!
Utána az FS9 könyvtárában lévő SCENERY.CFG-t nyisd meg egy texteditorral, és oda a végére kreálj egy bejegyzést az előzőek mintájára, a nevet és az elérési utat pedig értelemszerűen módosítsd a berakott scenery jellemzőivel.
Ezután ha elindítod az FS-t, akkor már az elején látod, hogy jól csináltad, ha újragenerálja a scenery-k indexeit.
Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan kell Scenery-t tenni a játékba ? Fs9-em van, bent van az összes fájl a helyén, meg minden, de mégsem látom a kiegészítést működni, ellenben betettem egy AN-2-es gépet és tökéletesen működik......előre is köszike
Az FSX #30672 bejegyzésben a kép alatt ezt olvastam:
"letöltési lehetőség fs9 sceneryk: flightsim.com fsx: fsstdesign.vfrplanner.net - fsx fotóalapok letöltése felső menüsor"
Én ebből arra következtettem, hogy FS9 re a Flightsimről, FSX-re meg a Te oldaladról lehet a letöltéseket indítani!
P3D-n próbáltátok már?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
https://www.facebook.com/mavikocaelicomtr/videos/859123897467108/
Utoljára szerkesztette: hatalakj, 2015.05.15. 09:50:05
Próbáld meg szimplán egy default Ultra High Weather beállítással, esetleg nézd meg hogy a színmélység 32 bit-en van -e a konfigban, nem pedig 16-on.
Ma átnézem a felhőtextúrákat és manuálisan kicserélem ha megtalálom ezt az ocsmány valamit.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
REX azóta fel lett téve, de ezeknek nem cserélte le a textúráját <#csodalk>#csodalk>
@Gegi86: És, igen Brüsszel a helyes megfejtés
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdv, HUNter
Fingom nincs miért kellett a restart hozzá, ez is valami fontot telepített és azt csak azután tölti be?<#nemtudom>#nemtudom>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Azelőtt fizetős volt, de nemrég ingyenessé vált. Innen letölthető. Úgy emlékszem egy privát üzenetet kell küldeni Vasiliusnak aki ingyé-bérmentve küldi a telepítő kódot (gondolom már az install-fájlt is lusták voltak átalakítani kódkérő-nélkülire... Ez van.
Sok szerencsét! 😊
Kis segítség kéne, bár gondolom ilyen, ehhez hasonló kérdés volt már, de se itt, se máshol nem igazán találtam eddig választ, segítséget. Kezdő vagyok a játékkal, de már sikerült letöltenem Project Airbus-os A320-ast, Wizzair skinnel, viszont ennek nincs VC-je. (FSX-ben van szép, működő VC-s A320-as, de szaggat tőle a gépem, Wizzair-esnek meg be se tölt a textúra a cockpitben, ezért próbálok szerencsét FS2004-ben)
- Első kérdésem tehát az lenne, van-e működő VC-s A320-as, lehetőleg Wizzair skinnel, és hol szerezhető be?
- Másik kérdés, A319-est Germania skinnel (fehér alap, zöld Germania felirat) keresek, youtube-on láttam videót, hogy kellene lennie FS2004-hez, de google csak FSX-est dobott ki, és a Project Airbus oldalon sincs, csak A321-eshez, az viszont Germania Alltours-os, más fajta.
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék. 😊