MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi lennék a matekra, hogy ez mennyibe kerülhetett...<#vigyor>#vigyor>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Akkor kapsz ilyen hibát, ha firefox vagy chrome a böngésződ. Én is jártam így. 😊
Ott mondjuk az ilyenek miatt elég gyors karriert lehet befutni, 737 után gyorsan 777 pilóta lehetsz (persze nemzetközi engedélyekkel). Értem úgy hogy a kínai légitársaságok nem szaroznak.
Ez nagyon durva...
Ez nem lehet, hogy valami kamu?
Ha csak abból indulunk ki, hogy akármilyen kinai gép nem jut el a Kennedyre, tehát nem egy cessna volt...<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor>#vigyor>
Gondolom a toronyba is volt riadalom...<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.03.16. 21:43:26
Nálam 4.8Ghz megy, de most készülök 5.2Ghz re emelni, mert marha sokat dob rajt!
CSak hűtés kérdése!<#vigyor5>#vigyor5>
10/16 cső.
Ez le fogja hűteni, akárhogy tuningolod...
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Az meg egy másik kérdés mi van akkor mikor két Cpt van a fedélzeten... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatalmas tiszteletem a pilótának, főleg ha jobbkezes (nekem az életbe nem állna balkézre a sidestick <#guluszem1>#guluszem1> )!
Ill szerintem ez rendben volt nálam pár hónapja! Lehet azóta lebontották ezeket az épületeket?
Pl LHBP-LOWW-LHBP-t olyan sokat repültem, ha egy fát kivágtak valahol a Bakonyban, már az is feltűnt!
Az FS nem egy unalmas történet! Itt mindig van valami mókólni való!<#eplus2>#eplus2>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tegnap jött az ötlet, hogy megnézem hogy is néz ki BUD környéke az FS9 ben nagyvassal!
Fogtam az iFLY aztán gyi! Már a tököli felszállásnál gondolkodtam, hogy pupig megtankolva elhibázott lépés volt ez a felszállás, aztán hátszélbe az az előkészítetlen leszállás...Ma állhatnék a szőnyeg szélén az tuti! <#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
(szóval rendesen el lehet szokni, meg hát a két gép dinamikája meg se közelíti egymást.)
/egyébként nekem is hiányoznak épületek a Tibi vidijéhez képest!/<#wow2>#wow2><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.02.26. 13:13:03
Itt is látható a parlament... 😊
Azért ezt nem semmi volt megcsinálni!
A telitankos ledobás nézzétek most el...<#vigyor>#vigyor>
Nálam ott virít a parlament is, lehet, hogy csak följebb kell tolni a Scenery részletességet a beállításoknál és nálad is előbukkan 😊
Megpróbálom a #44729 hozzászólásban leírtakat követni, mert a Mega Airport Budapestet feltelepítettem, de pl. nincs benne a Parlament, ami az "őskövületben" határozottan szerepelt.
Még azért lehet, hogy lesznek kérdéseim, mindenesetre nagyon köszönöm a részletes segítséget!
Na mindegy értjük azért... 😄
Szóval kezdetben volt vala a Lago Budapest (illetve létezett már FS5.1-hez is de ebbe most ne menjünk bele...). Aztán ez kicsit átdolgozva, továbbfejlesztve, feltupírozva András által került kiadásra az Aerosoft égisze alatt. Itt megélt pár peccset és két-három verziót míg végül elért az utolsó v1.50-ig. Ugyanezen scenery v2.0-ás változata már csak FSX-hez került kiadásra mint azt írtam alantabb. Szóval nincs itt túl nagy poén, egyszerűen a scenery tulajdonosa kiadót váltott miközben fejlesztett is a cuccon, ennyi. 😊
Én a helyedben az Aerosoft-féle Budapest 2007-et szerezném be, ebből a legújabb és egyben a legutóbbi verzió a v1.5 (a v2.0 már csak FSX-hez van). Installd fel, majd Ferihegyet mint repteret azon módban tiltsd is le belőle csak a landscape-t hagyd benne. Majd töltsd le az ingyenes LHDK sceneryt, és vedd meg az LHSim Budapestet. Ezt a kettőt még rakd alá az FS2004-nek és máris kaptál egy tökéletes Budapest sceneryt.
A LAGO ami annak idején megjelentette András Budapestjét eltűnt az FS piacról...
Azóta viszont az Aerosoft kiadta a Mega Airport Budapest sceneryt ami tartalmazza Budapest területét is részletesen modellezve, a poén pedig, hogy ezt is Kozma Andrásnak köszönhetjük <#nevetes1>#nevetes1>
Ha az internetes vásárlást részesíted előnyben, innen is megveheted.
Ha van még kérdés nyugodtan tedd fel, azért van a fórum <#integet2>#integet2>
Nemrégiben újra felfedeztem ezt a nagyszerű programot. Egy szívfájdalmam van, hogy Kozma András készítette Budapest Scenery-t eddig nem sikerült beszereznem.
http://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/microsoft/flight-simulator-2004-scenery-budapest-pc-p44293202/
http://members.chello.hu/pchelper/kozma.htm
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan juthatnék a kiegészítőhöz, azt nagyon megköszönném!
Kérem, hogy jelentkezzen a [email protected] címen akinek van ötlete. Minden megoldás érdekel! 😊
Előre is nagyon köszönöm!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Kötelező olvasmány!
<#worship>#worship>
Borzasztóan büszkék vagyunk Rátok!
Bár most elégedett vagyok a progik futásával. SSD-n van a rendszer is, meg az FS9 is.
Ma az Alba után, kicsit lassabb tempóra váltva ezzel a szépséggel köröztem egyet:

Most már csak élsimítást kell valahogy csinálni! P3D ben megy, de FS9-ben az isten kedvéért se...
Egyébként a menű és az egész kezd egyre jobban tetszeni!