45215
  • Clidey
    És még merje valaki azt mondani hogy nem szép az FS2004!
  • Hont
    Amennyiben jó a sorrend, így néz ki Balatonföldvár!
  • Hont
    Tuti a Libraryban van a gond...
  • Skinner_11
    Scenery libraryban jó volt a sorrended?
  • litlebubu
    Sporttársak! Feltelepítettem ezt a sokat emlegetett Ultimate terraint! Mit mondjak? Egy jó nagy kula lett tőle a táj. Eltűntek az épületek (nem volt kipipálva a törlés) Dombok lettek a tavakban és azóta minden ami víz, annak a partja merőleges egymásra, kvázi négyzet alakú tavak lettek. Ez az UT törlése után is megmaradt, úgyhogy most nem nagyon tudom hogyan tovább! ORBX remake fent, úgyhogy épületek újra vannak, nincsenek azok a szürke utaknak csúfolt valamik, nincsenek dombok a tavakban, folyókban de minden tó négyzet alakú. :-)
  • litlebubu
    Sikerült egy korábbi AES-t letöltenem a 2.37-es kitűnően működik! Ezzel az új rilízzel valami nem ok!
  • litlebubu
    Köszönöm, kipróbálom!
  • Skinner_11
    Vagy az Ai Flight Planner (AIFP) nevű cuccal, az is faszán működik :)
  • gfarkas
    Elfelejtettem írni, hogy nálam a WoAi installerében benne van.
  • gfarkas
    TTools nevezetű progival lehet TXT-ből traffic.bgl-t fabrikálni.
  • litlebubu
    Volt valami komplett AI forgalom gépekkel mindennel együtt az oroszokhoz, csak nem találom, így egyenként leszedegetni meg évekbe tellik, főleg, hogy azt sem tudom hogy lesz a txt fájlból traffic.bgl!
  • litlebubu
    Köszönöm a segítséget! Nem tudom, nekem ez az AES 2.39 most sem akar működni! Egyszerűen nem értem.
  • Skinner_11
    Kell, mert az csak textúra, nem landclass. A GE is textúra szóval azt ne, mert felülírja az ORBX-et, inkább Ultimate Terraint.

Trafficnak WOAI megy nálam még mindig, meg egyenként leguberált egyedi flightplanek és AI aircraftok Oroszoknál, meg kisebb légitársaságoknál amikre nem terjed ki a WOAI.

Meshnek ha türelmes vagy innen húzd le ami kell, ha nem akkor meg FSGlobal2010.
  • litlebubu
    És milyen mesh-t ajánlotok?
  • litlebubu
    Na, most újra tettem a Windows-t, és azFS-t! Szerintetek melyik a legjobb traffic progi, mit használjak? És mégegy kérdés, felteszem majd az ORBX remake-et az orosz virágboltból. Az elé kell valami, esetleg GE vagy UT vagy elég az ORBX csomag?
  • L Viper #44920
    Köszönöm szépen, sikerült
    A mellékelt leírás alapján megcsináltam, gyönyörúen visszacsomizta a módosított xml-t, az mdl fájlokkal együtt.
    Tökéletes
  • Hont
    Egy kis Rio-i örökzöld Rodrigó barátomtól! :)
  • L Viper #44918
    Köszi a gyors reagálást, megnézem. Elég lassan csorog lefelé :)
  • Skinner_11
    FS9 SDK-ját szedd le

Azon belül a bglcomp való erre, leírás is mellékelve van a letöltésben, bár hozzáteszem ez fejlesztői eszköz, szóval nincs képekkel illusztrálva minden, stb.

@johnnydirteen: Ha az USA-ban is repkedsz akkor gondolom érdemes azt is feltenni. Mondjuk én free mesht használok, szóval annyira nem vágom az FSG dolgait :)
  • L Viper #44916
    Üdv mindenkinek! Rég írtam, most egy kis segítség kéne:
    A BglAnalyze progival kibontottam bgl file-t, megvannak így a*.mdl, fájlok és a *.xml fájl. Az xml-ből nyirbálok ki egy felesleges dolgot. Hogyan tudok újra ezekből a kibontott fájlokból újra csinálni, vagyis újra visszacsomagolni egy bgl-be?
    Van valami jó kis free progi erre? Tudtok ajánlani valamit?
    Amivel kibontottam, azzal nem tudom megcsinálni.
  • johnnydirteen
    Szia
    Ugyanúgy Global Ultimate mesh. De csak az usára
    Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.09.16. 20:10:11
  • Skinner_11
    FSGlobal 2010=Mesh, azaz domborzati viszonyok

GU Usa= Nem igazán hallottam ezt a rövidítést eddig, de ha ez valamilyen landclass, photoreal, /akármi csak nem mesh/ cucc akkor nem szükséges egyik a másikhoz
  • johnnydirteen
    Sziasztok
    Ha feldobtam a global ultimate 2010-et akkor a GU Usa-t is fel kell rakni? Én úgy gondolom hogy nem de erősítsetek meg :)
  • Skinner_11
    Jópár Liege-Bécs-Budapest út megvolt evvel a liveryvel

Mellesleg eszembe se jutott volna, hogy iFly-ra fiktívként fessem meg, a tiéd adta az ötletet, szóval kösz Maistro!
  • Clidey
    Anno én egy ilyet csináltam:

A tied se rossz, bár nekem ez a dizájn annyira nem bejövős...
  • Skinner_11
    Közben elkészült ez is.

Következő áldozat a HA-FAU lesz (meg a Ryanair, csak lusta vagyok újrarajzolni a hajtóműveket)
  • gfarkas
    Nem lehet esetleg vírus, vagy a vírusirtók egyik-másika már velem is cseszett ki, egyszerűen törölt fájlokat mert azok kommunikálni akartak külső szerverrel vagy a fene tudja miért nézte vírusnak és nemes egyszerűséggel letiltott. Ja és a Win7 és Win10 alatt történnek furcsa, hasonló dolgok, valami nem túl publikus titkos ellenőrzést építettek be a jogszerűtlen progik ellenőrzésére?
    Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2015.09.15. 08:08:02
  • litlebubu
    Az lesz, hogy az egész rendszert újrarakom , mert itt valami nagy árulás van! Már újratettem az FS-t, az AES-t és mégsem működik, ráadásul egyre több progi dob hibaüzenetet és az uninstall fájlok eltűnnek!
  • Skinner_11
    Rendszergazdaként futtatás. Ha úgyse, akkor reinstall, jobbat nem tudok
  • litlebubu
    De a default demo repülőtéren sem tműködik! :-(
  • litlebubu
    Igen az első az AES Basepack! Az FS2004 repülőtereit be sem tallózza nem is látja, nincs kapcsolat!
  • Skinner_11
    AES Library ott van a Scenery Database-ben?

Be is aktiváltad az adott repteret a kreditekkel?
  • litlebubu
    Találkoztatok már olyan problémával AES-al kapcsolatban, hogy nem lehet a játékban életre kelteni? Legálisan vásárolt creditem van hozzá és a legfrissebb progi van telepítve! Valamiért nem jön elő az ablak a ctrl+alt+w kombinációra. Ha fut az FS és kilépek az asztalra, onnan indítva az AES sem tud csatlakozni!
  • litlebubu
    Ezek a linkek már halottak! Közben sikerült,megtalálni, nagyon szép modell!!!
  • bankii
    http://www.avsim.su/f/fs2004-originalnie-samoleti-40/vizualnaya-model-tu-154m-ot-vitamin-18955.html?action=download&hl=vitamin%20tu-154
  • litlebubu
    Persze, hasznos a Google de én a egy másik modellt (TU-154M Vitamin) keresek! Azért köszönöm!
  • bankii
    https://www.youtube.com/watch?v=v2U1NquYXnQ
  • bankii
    A gúgli nem csak rossz célra hasznos:
    http://www.protu-154.org/index_e.html
  • litlebubu
    De nem volt az fizetős, az csak egy vizuális külső modell volt kabinnézetek és panelek nélkül, de egy időben fent volt az Avsim.su-n a komplett orig modell azt hiszem a PT tu-154M kabinnézetei és paneljai lettek beleaplikálva. Találtam is egy megosztást egy ilyen orig. file-ról, de sajnos már az sem él.
  • litlebubu
    Köszönöm, ezt megtaláltam, de a két link nem él. :-(