45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
kolszal #9250 Hello, Egy deka rossz szándék sincs bennem, de szerintem egy kicsit gyúrj még a honlapon, főleg a rövidítések, és útvonalak terén, és akkor lehet, hogy fognak jelentkezni. -
adiker #9249 Sziasztok!
Szeretnétek egy nagyszerű VA tagja lenni??
Nem kell más hozzá,csak egy kis repülésimádat és fs2004!
Ha-e nagyszerű csapat tagja akarsz lenni,nem kell mást tenned,csak ellátogatni a :
www.fireairlines.mlap.hu oldalra!
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Üdv:Szabó Ádám FRVA CEO,és a Fireairlines VA csapata! [[ -
megkezdem #9248 Hello
Hol találom meg az olyan ILS frekvenciát ami nem szerepel az FS2004 térképen?
Pl. LHBP -nek is csak 3 frekije van megadva. A 31R pályának nincs.
Mondjuk ezt megtaláltam a FAQ-ban az egyik leírásban 109.5 de Frankfurtnál egy sincs megadva.... -
#9247 Nagyon sok CFS3-FS2002/2004 átirat van a neten. Hogyan lehet a CFS3 gépeket az FS2004-hez konvertálni? Találtam Reggiane 2000 Héjját, ráadásúl magyar festéssel a CFS3-hoz. -
#9246 Igen, mert Clidey, és valószínőleg a többiek is, akkoriban még olyan programmal készítették a gépeket, és olyan "eljárásokkal", amik a 2004-gyel már nem kompaTIBIlisek. -
LegendTommy #9245 ty -
#9244 azigen:D
akkor azthiszem iskolapad a madárkák berepülése előtt:D -
#9243 A Pt tu154-es beindítása több mint 100 lépés :) -
#9242 bírom az orosz verdákat,ennyiből egy kicsit nekem hiányos a pt_il-62m_v1_03,mert nincs mögötte hosszű fekete füstcsík:D
kipróbálom ezt a Tu-t is,biztos izzadságos meló lessz betanulni pl az indítási metódust,jah erről jut eszembe az il hajtóműindítására csak a ctrl+e lehetőség van?mert a kézikönyve ezt írja,de feelingesebb lenne ahoz is eltekergetni 4 kapcsolót,meg gombokat nyomogatni:D.szóval meglátom milyen lessz a Tu,de a szívem csücske akkor is az IL-62M,meg a lockheed jetstar 2 és a vickers VC-10 :D....annyira jól néznek ki ezek a 4 farokhajtóműves gépek:P -
#9241 Orosz gép. Pont ez adja meg a feelingjét. A Project Tupoljev Tu-154B és M változatát se hagyd ki! Ezeknél a vasaknál el is felejtheted az alap FS technikát. A robotpilóta igazi kuriózum.
Az IRIS oldalán 10 free letölthető madárka van LegendTommy:
Tornado F2, Eurofighter Typhoon (nincs VC), Hawk, Gosshawk, A7 Corsair, F5A és F5E illetve F20, F22 a vadász-vadászbombázó menü. S3 Viking pedig ha vadászni akarsz a Vörös Októberre. -
#9240 jó ez az IL-62M,csak tényleg zavaró hogy mindent ciril betűkkel írtak:D -
#9239 IRIS Mig-29! -
LegendTommy #9238 sziasztok tudok ajánlani jól repülehtő vadászgépeket, mert a lago féle f16
nagyon instabil:D -
#9237 köszi a segítséget! -
#9236 Az egy régi modell. Ha igazán frankó IL-62M-et szeretnél, akkor az avsim-en keress rá a pt_il-62m_v1_03.zip állományra. A SamDim korai változatához képest ez mind dinamikailag, mind grafikai kidolgozás, és összetettség terén profibb munka. Persze azért nem árt letölteni hozzá az angol manualt is, mert különben lehet, hogy sokat fogsz szenvedni vele. -
#9235 ...:::LOT Polish Airlines ILYUSHIN IL-62M:::...
Model: Dimitri Samborski
Textures: Kuba Roterman
ez van meg nekem -
#9234 bocs hogy szórom itt a postokat de utánanéztem,és nem találtam a textúráját a fülkének...:S -
#9233 Nézd meg, hogy nem-e a panel könyvtárban vannak a gau állományok! Ha ugyanis ott vannak, akkor azokat másold be az FS gauges könyvtárába. Másik lehetséges eset, hogy a külön vannak becsomagolva. A SamDim Design féle IL-62 vagy a Project Tupoljev? -
#9232 félig sikerült megoldani a problémát ez -FS2004 B747-400 Deluxe panel version 6- kellett hozzá,a 2d cockpit már faja,a 3d nézetre kéne vmi még.Vki ötlet? -
#9231 heló!van nekem egy olyan problémám hogy letöltöttem az Il-62M típúsú repülőgépet a játékhoz,be is raktam,a füsteffektel együtt,az működik is,de a 3d pilótafülkében nincsenek textúrák,valamint a 2d cockpitnél semmi gomb,kapcsoló,kijelző stb.tudtok valami megoldást?
köszi -
#9230 Szintén kérdés.. a régi FS2000 illetve néhány FS2002 gépnél nem jeleníthető meg az animáció a 3D modellen. Van erre valami orvoslat? Nemrég a Milan Lesner féle L39, majd az FS2002 Szu-29 most pedig Clidey ( :D megint egy képes bemutató készűlt..) Pzl 101-e esetében futottam bele. -
Kakaduduka #9229 helló. felraktam az új Budapest scenery-t és tök király, csak nem bírja el a gép. (akadozik) Hogy tudnám a legjobban kihozni a gépből a maximumot? Ilyen gépem van: 3 GB Intel Pentium 4 proci, 1 GB memória, GeForce 6600 GT (128 MB) -
sztoky #9228 Még 1kis help!
Hogyan is kell a kikapcsolásokat megcsinálni?
Nekem nem megy!
Előre is köszi!
sztoky
Ui: Érdemes fizetős gépeket leszedni, vagy kinlódjak ezekkel a free
gépekkel? -
sztoky #9227 Köszönök mindent!
üdv.: sztoky -
#9226 Sztoky! Meglestem az Airbust. A futómű animálása körül lehet a megoldás arra amit írtál. Külső nézetbe kapcsolva az orrfutó néha érdekes félig behúzott állapotban áll. Nem ez az első eset, amikor egy gép futóműve furcsa helyzetet produkál. Az ok a 3rd party terrain mesh állományok kezelésénél van, arra már rájöttem. A default felszin esetén nincs hiba de ha van egy plusz terrain mesh, akkor már gond van a futóművel. Megoldás lehet a default terrain mesh és scenery kikapcsolása. -
ZeemanX #9225 Sziasztok,
ismeri/használja vki a FlyLogic Switzerland Pro scenery-t? Létezhet az, hogy ez a kiegészítő nem tartalmaz object-eket csak nagy felbontású texture-öket és mesh-t?
Szóval semmi info a hyperthreading és az FS2004 kapcsolatáról? -
sztoky #9224 Normális gépeket virtual cockpittel+ mindennel, igényes kialakításban honnan lehet leszedni? Fizetős oldalakon van csak?
Fizetősök közül melyik a jó? Sokat találtam. (PMDG, stb.)
Olyan Malév gép ami teljesen ok létezik?
Na kicsit sokat kérdeztem. Előre is köszi a válaszokat.
Sztoky -
sztoky #9223 Ez a gép:
http://www.flightsim.com/cgi/file?rk=w0xSa01X&fm=main&cm=LISTFILES&rp=/cgi/kds%3Fw0xSa01X=main/top.htm
neve:a3808fsx.zip (azt írja, hogy fs2004-hez is jó-én azzal játszom)
cockpit:
http://www.flightsim.com/cgi/kdl/main/72/a380pv1.zip?2sCNp02o
neve:a380pv1.zip
Előre is köszi
Sztoky -
#9222 bocs elírtam a nevet.. -
#9221 Sztoki! Pontosan mi a neve a letöltött csomagnak? -
sztoky #9220 Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Flightsim-ről leszedtem egy a380-t+ hozzá 1 cockpitot. A játék kezdetekor, amikor külső nézetre váltok (nem minden esetben) a gép elkezd ugrálni a betonon és beleáll a földbe. Installnál mindent figyelembe vettem (readme) és ennek ellenére sem működik. Mi lehet a gond? Légyszi valaki ha tud segítsen.
Üdv: Sztoky -
#9219 Laci bácsi!
A szavaid jól estek és örömmel töltöttek el hetekkel ezelőtt. Az írásod előszőr a saját e-mail címemre érkezett és elolvasva, manuálisan kellett engedélyeznem. A hozzászólást most újra átolvastam, és bevallom, csak most vettem észre az utolsó mondat valódi jelentését. A blogon holnap írok majd választ is. Egy-egy cikk írása elég körülményes és hosszú munka, így sajnos belefeledkezve a most még rendelkezésemre álló sok szabadidő adta írásba, gyakran szórakozott vagyok. Ennek nagyon hatásos mutatója a rengeteg helyesírási hiba, valamint az elmaradt válasz. Ezért utólagosan is bocsánatot kérek. -
Whitehair #9218 cptSAB!
Nézd meg a blogodban a "Tiszteletkör" után a "megjegyzést". Nemrég beírtam, de valószínűleg nem láttad, és nem reflektáltál rá.
Üdv: V. László -
#9217 Akkor jól emlékeztem :) -
#9216 FL100 alatt ugye.. hacsak nincs high speed approved. -
#9215 És napszak és forgalomfüggő is. Legfőképpen zajkorlátozás miatt van. Érkező gépek 240kias indulók 220kias limit. -
#9214 multkor beszéltem 1 pilcsivel azmeg aztmondta,hogy lehet menni gyorsabban is időjárás meg madárhír függö.Kitudja mi igaz -
#9213 Sőt kilépőpontokig meghatározott sebességet követ le az FMC. -
LegendTommy #9212 kösz a válaszokat -
ToMy_ #9211 Nincs semmi észrevehető hatása.