MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Ahogy nézem valami kaját 😄DD

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CybearBoy
Megint felszálltam, és megint ott volt. 😞 Bazz, pedig nem szedtem le Jurassic Park sceneryt, és eleinte nem is volt ott (bp scenery után se...).

CybearBoy
De mit keres ott?? 😄

oneal1
250 mb??😊))))))

!Forza Ferrari!

ez egy aranyos kis velociraptor vagy deynochus vagy mi a fene a neve 😊

War. War never changes.

CybearBoy
Nem, sok fájlból áll, kb 250 mega összesen, ha minden igaz. De ma már nem leszek sokáig online, majd holnap, vagy keressetek másokat, új embereket. 😄

mikisanzi: Szivesen! 😉

oneal1
ez egy ikon nem?😊))

!Forza Ferrari!

oneal1
cybe töled lekaptam egy 5 és fél kb os filet...
az a bp2003??

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem is van egy kettõ😊)

!Forza Ferrari!

oneal1
fennavgy most??
milyen néven és melyi khubon??

!Forza Ferrari!

CybearBoy
Ezen az oldalon kb csak errõl volt szó. 😄

oneal1
hoyg a faszba ilyen budapest??
nekem nem iylen??
le lehet valami tszedni??
kéne😊

!Forza Ferrari!

CybearBoy
Sikerült. Ez sztetek mi a franc?? 😊 Budaörsrõl szálltam fel, majd Pest légterébe repültem, és ezt találtam a Duna közepén, repültem már erre, de eddig nem volt itt:

LOL

csao.. kell mind a 4 cd a gamehez???
mert ha nem fontos akkor elosszor rapillantanek hogy milyen es csak aztan huznam le az egeszet
CybearBoy
Hova tudnék sztetek feltölteni gyorsan 1 fura fs képet??

CybearBoy
5 szabad slotom van, nem tudom mi lehet az oka, de velem is elõ szokott fordulni... 😞

Forrest Tomee
Azt csinálom, de sajna semmi. Kapcsolodás....
Nem lehet, hogy tele vagy?

CybearBoy
Amikor próbálsz csatlakozni, ott lett jobb gombbal kattintasz rá, és klattyolsz a force attempt-re, hátha.

CybearBoy
Egészségedre! 😄

Giovanni
Hapciiii....én már el is kaptam :-D

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sanzik
jo,hogy vegre mas is beteszi a megosztasba mert tollem 2 nap alatt 5en szedtek le kb.
es hatalmas 8k-s upom van 😊

ugy terjed a budapest2003 mint valami virus 😄
Giovanni
Csak küldj elõtte egy privit, mert ha töltenek nálam mind a két sloton, akkor nem jutsz be. Úgy meg akkor adok egy exrta slotot :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Forrest Tomee
Köszönööm, lehet, hogy az lesz mert nem megy most.

Giovanni
Forrest, ha érdekel, holnap a KOLI-n tõlem is letudod tölteni

Forrest Tomee
forcolva?? Hmmm ez kínai. Látom a neved ( HUNCybe) dupla katt...aztán idõtullépés. Elvileg így kéne mennie?

CybearBoy
fennvagyok bteamnen is, gyere

Forrest: Nem tudom mi lehet a baj, Giovanni simán tudott tölteni, most fejezte be. Esetleg ha force-olva próbálod?

CybearBoy
pl fent a címsávsorban

Forrest Tomee
Cybe, próbálok dc++ -al belépni hozzád, de idõtúllépést ír ki. Ez mitõl van? Nem értek ehhez a progihoz, van 5leted?

CybearBoy
Mi a címe?

CybearBoy
Beállításoknál a realism-et állítsd hard fokozatra.

CybearBoy
Mondj egy címet. Én csak olyanokat tudok, ahol elég sokat kell megosztani, meg a speedy, de az most nem megy...

oneal1
😊)
hgy lehet beállitani hogy törjenek a gépek??
mer nálam nem törik csak pattoga földön

!Forza Ferrari!

CybearBoy
Nekem is tetszik. 😊 Direkt a game miatt vettem nemrég új joyt, mert a régi tönkrement. 😊

oneal1
kibaszottu ltecciga game!!!
ti mivel játszátok??
nekem sajna nincs joystick em

!Forza Ferrari!

sanzik
van olyan hub ahol eleg mondjuk csak 1 giga megosztas is,menjetek oda
Giovanni
Jah, és minimum 10 Gb megosztás kell

Giovanni
valszeg valami nincs rendesen beállítva:

http://koli.uw.hu

olvasd el a szabályokat

CybearBoy
Pedig én most csak a kolira tudok felmenni (fenn is vagyok), se a matrix, se a speedy nem enged be.

CybearBoy
Üdv! Én csak írtam neked, de nem dobtalak ki. A szerverrel van vmi, még most sem tudok felmenni, de ha vki akarja mostanában szedni, akkor az jöjjön a kolira, ott most fent vagyok.

Giovanni
nem kell hozzá más cucc, csak a 4 cd

cenobite
Üdv! Kedvet kaptam a programhoz, már régóta szeretném megszerezni, de most úgy néz ki, hogy sikerül. Szóval, ehhez a legújabb részhez (2004) fel kell telepíteni valamelyik elõzõ részt, hogy fusson, vagy elég, ha ezt a 4cd-s cuccot beszerzem? Elõre is köszi!

gamertag: kenobita

CybearBoy
Amúgy vki rakta már fel ezt a budapest sceneryt az FS 2004-hez? Mert nem rakja fel az afd könyvárban lévõ dolgokat (repterekhez), a repterekhez az ai-t nem lehet felrakni. De amúgy szépen látszanak az új dolgok, csak pl nem veszi figyelembe az új taxiutakat, meg hogy kicsit máshogy van a kifutó. Most is taxiztam Ferihegyen, tök üres volt körülöttem minden, aztán kiírta, hogy épületbe ütköztem. Vkinek felment mindenestül, mert amúgy nagyon klassz.

Forrest Tomee
Nekem is 4-5 felé lesz csak jó :o(

Uborka névvel leszek! nem kell megijedni
megaTHX!!!!elõre is kössz!
CybearBoy
193.6.48.96:1666 Cybe 😉

most nem tudok, délután egykor tudok csak dc-zni! mondasz akkora egy hubot és egy nevet? please
CybearBoy
Gyere a Speedyre, most oda tudok felmenni
193.6.48.96:1666

CybearBoy
Melyik hubon vagy?

Hello Cybe! megkaphatom én is? DC-n?