MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezek szerint Te is a 2010-t használod?
Neked mi a véleményed róla?
Ott nem lehet külön szedni Európát?
Nekem csak az kellene...
Valamint Te se hallottál errõl a sceneryrõl amit keresek már régóta?
Még mikor elkezdtem az FS-l foglalkozni, akkor volt meg nekem, de már nem tudom, hogy mi volt!
Csak arra emlékszek, hogy pl a Balatonfûzfõi Nitrokémia tökéletesen le volt modellezve.
Hûtõtornyok, kémények, óriási tartályok, csõvezetékek, szivattyúházak...
Mennyivel szebb mint a 2008?
Még mindig nem találom azt a kiegészítõt, ami a gyárakat, üzemeket rakta fel...
Nincs valakinek valami ötlete? (Elsõsorban Európa érdekel!)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
1. Autopilot: CWS, IAN
2. PFD: Radio altitude
PFD: Flight director
3. ND: Heading UP
4. DU: With double derate?
Realistic DU Start process?
Flight controls page on lower DU?
///M I Love BMW. :)
Aki azzal elrontja, az egy ilyen spot BMP vel javíthatja!
Hont: A taxi túl keskeny sávban mutat forduláskor, kicsit szélesítek rajta. Az viszont lehet, hogy nálad tényleg túl sötét van, mert nálam pont jók a viszonyok, de monitor függõ.
Csak ezt a hülye beállítást tudnám már megoldani, hogy ne rontsa el a landingot. Emlékeim szerint egyszer Fatal mondta, hogy a REX lights-ai buzerálhatják a fényeket (de javítson ki, ha nem), de ha ezzel a spotlight-al felül írom, akkor nem lehet gebasz, de...
http://ryabov-912.moy.su/load/fs2004/dopolnenija_i_ehffekty/tekstura_posadochnykh_ognej_dlja_ifly_737ng/4-1-0-13
A landing kivételével be van pipálva minden,de elvileg annak nem lehet ehhez köze.(szerintem)
Nálam egyébként talán az lehet a gond, hogy baromi sötétre van állítva a kijelzõk, hogy a "sötét" az sötét legyen!
Lehet ha azon kicsit világosítok, akkor ez is világosodik és nem kell tapogatnom...😊
Egyébként "refizni" szoktam, ha nem jönnek szembe...!😄
A landing az tökéletes! Kellõen hideg és pont annyira "áttetszõ" amennyire kell!
A taxi sajnos nálam gyengusz! Csak sejteni lehet hogy ép be van kapcsolva...Mikor megmozdítod a gépet a futókormánnyal, akkor az oldalra elmenõ fénycsóva látszik, de gép orra elõtt minimális!
Én végig zongoráztam az összes állítási lehetõséget, de nálam teljesen rendben van!
djfules: ez csak iFly-hoz jó, más gépeknél nem. Kipróbáltam kisgépeken is, de távcsõvel kell nézned a fényeit. (és FSX más tészta)
A Landing és taxi fényeket INNEN letölthetitek. Backupoljatok, ki tudja. Az FS2004/textures mappába kell másolni felülírva az eredetit.
Saját tapasztalat: Mikor felraktam ezt a spotlight.bmp-t, nyers' iFlyon mûködött is, de amikor bármilyen változtatást pötyögtem az iFly menüjében, a landing eltûnt és csak a taxi maradt. Viszont szeretném a gépet saját ízlésem szerint módosítani. Pl. a Confogban az MCP-t ha erre állítom, akkor már eltûnik a landing, ráadásul az MCP háttere sincs meg (bár ezen tudok javítani), vagy ha csak egy pipát kiveszek valahonnan, már nem jó. Nem értem és ez bosszantó.
HONT: ez már nem olyan "meleg" 😊
Bár nálam eltûnik a Landing, mikor bármit beállítok iFly Styles-ban (taxi marad).
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
A landingot már tényleg nem értem. Ha bármit beállítok iFly Syles-ban, a landing egyszerûen eltûnik. Azok nélkül viszont...minek?! Nálatok minden jó még a beállítások megváltoztatása után is?
A landing lightsért a bal szélsõ "csóva" felel.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A te spotlight-odban három fény van. Melyik felel a landing lightsokért?
1. Bal oldalon, jobbra mutat
2. Alul, felfelé mutat
3. Jobb oldalon, balra mutat (gondolom ez a taxi)
Számomra egy kicsit közeli a landing light és szeretném távolabbra kivetíteni, vagy ez reális?
Na és ez mitõl lehet???
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...