MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lufivadászat a végén, meg a kabinban izgõ mozgó kabala bábú igazán üde szinfolt volt. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
///M I Love BMW. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Weboldalunk címe: EZ AZ!
Sziasztok!
Az elõzõ felhívásunkra elég szép számban jelentkeztek, ha valakinek van kedve csatlakozzon 😊
Szeretném bemutatni a légitársaságunkat:
Üdvözöllek a Fedélzeten !
World Online MultiGaming Promóciós videó:
http://www.youtube.com/watch?v=_Qh3TNEczzY&feature=g-all-u
Célunk létrehozni egy egységes, összetartó és kreatív pilóták ból álló virtuális légitársaságot!
World Online MultiGaming flottánk:
Airbus A380-800
Boeing 737-800
Boeing 737-900ER
Boeing 747-400ER
Boeing 747-400D
Boeing 767-300ER
Boeing 777-200ER
World Online MultiGaming Regional Flotta:
Ilyushin IL-14
Fokker 100
Bázis Repülõtér: Liszt Ferenc International Airport ICAO: LHBP
Menetrendünk Belföld-tõl Európán át egészen a tengerentúli egzotikus repterekig szól!
Természetesen a pilótáink ötletei a legfontosabbak!
Járatainkat offline és online is lehet repülni!
Ha felkeltettük az érdeklõdésedet itt jelentkezhetsz Jelentkezés
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Ez ér valamit ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Ha a teszt bevállna, akkor elképzelhetõnek tartanám, hogy a fotósceneryeim körül lenne egy ilyen zóna, de ez is csak felvetés, elvégre tavaly ezt akartam letesztelni, csak éppen pont az egyedi textúrázási üzemmód dõlt ki sbuilderben.
Eredeti Kijev project:
Kijev VFR
Annyi, hogy õk Ground2k4-el készítették, na az meg soha nem futott nálam.
Nem kell ide földmérési alaptérkép.. a 8m/pixeles képekkel már lehet mit kezdeni, de a legnagyobb gond itt inkább az sbuilder és az FS9 korlátjai lesznek. Van egy öreg laptopom, amin most Win ME van, majd megnézem, azon fut-e, de abban csak egy 266MHz-es Celeron proci van 😊 Meg egy alaplapi Trident VGA. Igaz újabb, mint a jó öreg Trident 8900CL és 9000 de ratyi minden tekintetben, kap egy 382 megás szatellitszelvényt és összetojja magát a gép. Mást kell kiagyalni.. sajna LOD9 cellák fogalmát nem ismeri FSET..
Közben nézegettem a fotókat.. hááát, a VirtualEarth-os fotók nem igazán jók, egyes régiókban pl. Alföld nagyon sûrû a mûvelési ág szerinti elkülönülés, és sajna ezek a 8m/pixeles képek inkább 16-32-ek, semmint amiként leszedtem. G**gl*e képe lényegesen jobb, de ez érezhetõen egy brutális feladat lenne. Ha Laci bácsi egy évig mókolta a poligonokat, itt elmondható, hogy ez több éves munka. Esetleg a repülõterek környékén lenne értelme a MAS-t kiegészíteni. De mást nem tartok érdemlegesnek. Oltári nagy poligonszámmal kell dolgozni minden LOD9 cellában, és ha azt veszem, hogy az eredeti MAS is 7 részre lett akkoriban feldarabolva, mert FS nem bírta az információ adatot, akkor elmonható egy ilyen feldolgozás egy az egyben kiakasztaná. Tehát globális Magyarország méretben azt mondom, többre nem futja, mint Laci bácsi munkája. Nagyon sok kompromisszum, szenvedés árán sikerült a MAS-t is mûködõképessé tenni, hogy az újabb és újabb poligonrajzolási hibák elkerülhetõek legyenek. Sajna tavaly is az volt a gond, amikor ezt tesztelgetni akartam, hogy az sbuilder zsinórban elszállt, most sem számítok jobbra. 2009-2010-ben futott hibátlanul ez a kretén program, de gõzöm sincs akkor a szoftverkörnyezetben mi volt amit annyira szeretett.
Ami a térképet illeti!
Írd le mi az ami kellene!
Közép Európa legnagyobb geodéta cég tulaja nagyon jó ismerõsöm!
Ha valaki hozzá fér, akkor Ö az!A NASA-tól elkezdve komoly nagy cégekig megvan a kapcsolatrendszere! Egy kérdést, valamint némi szívességet amit kér esetleg cserébe én azt bevállalom a cél érdekében...
(persze csak ha gondolod, nem akarok tolakodni)
Mondjuk ennyire fasza géppel, mint az enyém, amúgy sem vagyok biztos már semmiben sem. A net harmadik napja hol van, hol nincs, most már 2 giga ram van a gépben, de egész este szereltem a ketyerét, mert meghibásodás, meghibásodás hátán, kilazult a proci hûtése, bedöglik a ki-be kapcsolás, így átraktam a gépet egy másik házba, újrakábeleztem a meghajtókat stb.. szóval a hócipõm kivan, ugyanis du. textúrákra akartam vadászni Fertõszentmiklóshoz. De ez nem jött össze, mert miután itt írtam egy üzit, a gép összeomlott.
A MAS pont így épül fel, van egy alap, ehhez tartoznak az LC állományok, és vannak a vektoros poligon alapú rétegek: erdõk, települések, vízrajz. Illetve úthálózat stb.
Ukrán fejlesztõk kisérleteztek Kijev környékén olyasmivel, hogy a landclass alap réteg fölé, egy poligon alapú földrészlet réteg került, egyedi textúrákkal. Ez megoldható egébbként, vagy úgy hogy fogod a 8m/pixeles satellitképet és rá van digitalizálva a földrészlet szerkezet, vagy pedig fogsz egy földmérési alaptérképet és azt használod fel. Ez utóbbit azonban nem hinném, hogy be tudná bárki szerezni, mert állami térképekrõl van szó, amelyek elég drágácskák tudnak lenni. 😊
Jó pár Giga 3D modellem van!Arról nem is beszélve, hogy nagy része real dolgokról készült!
És mi van akkor, hogyha csak egyet csinálnál, mint az FS ben is van és az ismétlõdne egy alap rétegként és erre menne akár a MAS és a többi cucc!
Gondolok itt arra, hogy ezek a randa apró kis szántóföldek, amik FL100 fölött már szép kis sakktáblát készítenek, azokat kellene valahogy kiváltani!
Mi van akkor, ha mondjuk a GroundProf textúráit módosítanánk?
Már az is baromi nagy elõre lépés lenne!
A Trainz cdp formátumára gondoltál? Nem tudok róla.
Tomi!
Egyébként megmondom õszintén nekem LHSA alapja nagyon bejön!
Talán az is megoldás lehetne, ha mondjuk megyénként állna össze!
Ez a téli textura még elmegy, de a tavaszi az valami siralom, a szépen kidolgozott repterekhez képest!
Már talán kérdeztem, de megkérdezem még egyszer! CDP kiterjesztést nem lehet valahogy konvertálni, hogy fs-be használható legyen?
De ha kell térkép írjál csak nyugodtan.
Más!
Lehet hogy hülyeséget beszélek! Sajnos nem értek hozzá és ez csak egy felvetés lesz...
Kedves Scenery gyártó reptársak!
Mostanában elég sokat repülök LFPG környékén!
A repterek alatt fent van a "Párizs és környéke VFR".
Nincs valahogy mód a Lacibácsi féle MAS-t valamint a LHSim LBP és HLP egy ilyen fotó alappal össze hozni mint a feljebb említett addon?
Gondolom baromi nagy meló, de szerintem nagyon jó lenne és szívesen spórolnánk rá...<#finom>#finom>
04R ILS érdekelne.
Nem a pálya irányon csinálja a megközelítést, hanem mint LOWI-n!
Talán a 04L közelsége miatt?
Közbe megtaláltam!
LFMN
Egyébként itt is a pálya irány HDG043'! Az Aerosoft LFMN viszont nem annyi!
Valami hozzáértõ legyen szíves nézze meg! Köszönöm szépen!
Nálam mûködik!
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
DE FIZETÕS LESZ!
😄 Csak vicceltem
Ingyen letölthetõ lesz
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
nagygepmel ez nincs ott a sok szep reptér a nagygepek a forgalom a kiszoplgalo szemelyzet stb karpotol. Ez vfr ben nincs😊
Én is újra kezdtem a szimezést fõleg hogy 4 hete betegállományban vagyok 😊 Elkezdtem egy Európa körutat rövid 200 nm-s távokkal. Pestrõl indultam, most járok Franciaországban, de elég nagy kört teszek, mert érintettem Gibraltárt és Portugál partokat is. Elõször 737 NG-vel nyomtam, de jó ideje átálltam a retro gépekre. 727, 707. Az utolsó 10 etapot már csak PT 154M-l nyomom, mert nagyon jó. Kalibrálni a mûszereket, figyelni a nyomásra, meg minden. Gépészkedni kell rendesen 😊