45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
litlebubu #41696 Júúúj, ezt honnan lehet letőtikézni? ;-) -
#41695 Tetszetős -
#41694 Átneveztem a mappát, ez ez a jó link! -
fireman73 #41693 Szia!
Ez az új Mehlin féle? -
#41692 Az AI madárkák is készülnek..
-
#41691 Az L-29 hamarosan elérhető.
Ez lenne a vége... -
#41690 Én a Radar Contact -ot használom helyette. Az sem tökéletes, de fényévekkel jobb, mint a beépített.
Viszont fontos tudni, hogy abban nincs Ground irányítás. -
jumee28 #41689 Sziasztok!
Nem régóta repkedek az fs2004-el, volna is pár kérdésem. Ti mit használtok a gyári beépített ATC helyett? Időnként nagy marhaságokat tud kérni és bevallom, tele van vele a t*köm. -
#41688 A Delfin jelenleg itt tart.
Eredeti 3Dpit
Javítás, kárpitozás után:
-
#41687 Közel álltam a bőgéshez, mikor megtudtam, pedig számítottunk rá, ill konkrétan tudtuk, hogy a rózsaszín gépek miatt ki fogják cserélni...
Át kellett építeni az egész épületet, mert sokkal nagyobb hely kell neki, mint az elődjének!
Ettől független a csúszdák megmaradtak...
Szóval marad az otthoni FS2004...
Ma együtt ebédeltem Pálóczy Ferivel meg a Krauth Petivel! Jókat sztorizgattak a múltról...Jó volt hallgatni Őket! -
#41686 kár az volt a legjobb -
#41685 Csak annyit tudok mondani,hogy Nagyon Szép! -
#41684 A Malév régi oktatási központjában üzemel az új A320 zéró time szim!
Sajnos a B737-t a tulajdonos elvitte...:(
Azt hiszem így már végleg vége a boeinges lehetőségeinknek. -
#41683 Magyar a srác, írj neki youtube-on! Mondjuk 4share nemcsoda hogy nem kedvenc.. :P Én sem szeretem. -
#41682 Én a 142-est is várom.. -
#41681 Ez igen! -
#41680 -
fireman73 #41679 D-FUKM
-
fireman73 #41678 Örülnék,ha valaki elküldené nekem ezt az új Ancsa hang csomagot
https://www.youtube.com/watch?v=X9jgt1rySt8
-
fireman73 #41677 Igen,de az FSX-es lesz -
#41676 Szép lett -
#41675 Szerintem várd meg a SibWings-es Ancsát, Zsolti! Azon kiélheted majd magad!! ;) :D -
#41674 -
fireman73 #41673
-
#41672 Sajnos a tervező progikat nem tudom használni agyi csököttségem (gyakorlat) híján. Talán lesz javítás a sceneryhez, mert egyébként jó kis portéka.
Addig nagyobb madárral majd lemegyünk legelni és kikerüljük a kritikus szakaszt.
Köszi a választ Tomi. -
#41671 Így van!
Van ott egy Peni Market, vagy valami hasonló...
Én mindig annak a tetején kötöttem ki. -
#41670 LHDC-vel jártam így, északról alacsonyabb app-nél úgy levágott csak úgy zörgött.Aztán megszűnt.
A Cirruszéknál Újlakon nem vettem észre, pedig szoktam SR 20-al indulni onnan. -
#41669 Még hozzáteszem, amikor Gyöngyöst készítettük Péterrel, volt egy hasonló problémánk, mégpedig az, hogy a végső egyenesen, valamelyik fenyőfa úgy lecsapta a leszálló szunyogokat, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A végén már írtam fel a koordinátát, hogy ki lehessen szűrni, melyik fa utálja a csendháborítást. Kaposújlaknál dettó ez a helyzet, ha a Cirrus Iskolaépület és az autóversenyző istálló felett húzok át alacsonyan, a fenyőfák valamelyike leszed. Még nem javítottam ki a dolgot, de idővel.. -
#41668 A modellnél be lehet kapcsolni exportáláskor, hogy legyen e crash damage avagy sem. Ez tweakelhető is az mdltweaker progival is akár utólag. Mondjuk sajnos a modellek nem mindig akkorák, amekkorák. Hiába van pl. egy 15 méter magas fád, ha 30 méteren is leveri az égről a gépet. Mondjuk direktbe senki sem akar nekimenni mondjuk egy ilyen dombnak sem.. Általában jól látható, ha autogen objektumok vannak keverve gmax objektumokkal, hogy az autogen fák, épületek eltünnek egy bizonyos körben. Ez nem crash damage zóna, de ha a scenery objektum tartalmaz crash on opciót, akkor könnyen előfordulhat, hogy megbotlik a paripa valami gikszer kavicsban. -
#41667 Hát külső póttartályra letenni az álmoskönyvek szerint nem nyerő állás.Szerencsére itt üres lehetett.
Utána gondolom volt zabszemeffektus rendesen, egypár dupla Sétáló Jancsit legördítettek.... -
#41666 Nálad a pont, a CapSim UTI elfért, az An-26-al megint elakadtam.Talán bugi, át kellene állítanom a realizm-ot, akkor talán elmenne. -
#41665 Izgalmas lehetett...:D
-
#41664 A 21-es elfér ott.. A Falcon meg gyanítom beletúrt a dombba. -
#41663 A Garmin cuccot nem raktam bele :)
Amúgy sajnos sok helyen olyan kicsi helyre zsúfolta Tim Conrad a textúráit, hogy szinte csak pár pixelből lehet gazdálkodni, de azért az összkép jobb lesz mindenképp. -
#41662 Most meg egy building crash-ba futottam bele a 17-es és a guruló végén lévő bucka között egy Falcon 50-el. ;-)) -
#41661 Akkor azt csináld meg, nekem is tetszik. -
#41660 Na helyreállt a világbéke. Nincs lebegő repülőtér. A fejlesztők is találkoztak úgyfest azzal, amikor FS ragaszkodik a saját repülőteréhez (APxxxxx.bgl), és kigyomláltak ott pár ezt és azt. Jól tették. -
#41659 Van erről a gépről jópár fotóm. Mindenhol szépen van angol felirat a Cirill mellé :) Szép gép egyébként, nagyon rendben van. -
#41658 Én átírtam az eure-t, így nem a levegőben van a beton.
Kilövöm a trafikot (nem a f...szeset) én is és meglátom valami más madárral.
Köszi Tomi! -
#41657 A fű az sajna alfát tekintve zajos, ismerős látvány, nekem is sikerült már ilyet csinálnom.
Most még azt megnézem, hogy bemásolom a kiegészítő bgl-ket az eure/eurw mappába. Igaz, ezeket csak a MAS miatt, illetve a hazai repülőterek kiiktatása miatt szoktam piszkálni. Minden scenerynek nem engedem.