MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
meg mikor én kreálok küldetést nem fogy a benzin.miért?

PLackó
értem.mikor magason ,nyugottan repülök akkor szoktam külsõben nézni 😉
csak az a baj hogy a pilótafülkébõl alig lehet kilátni 😞

FREAK
külsõ nézetben nyomod? ugye nem?

leszállásnál be szoktam nyomni a CTRL-Q kis ablakot, az elég külsõnek, közben ugyanúgy látom, mit csinálok

Riszpekk

PLackó
nekem az nem nagy gond,de bill-el eltalálni leszálláskor a pályát,azt már nehéz.õszintén szólva még semmivel nem bírtam leszállni

PLackó
Virtual Cockpitben ?az micsoda?
hogy kell 2 d be váltani?
,mert boeing-al nem jó külsõ nézetben mert blefojik a kamerába a gép😞

Erdemes venni, Virtual Cockpitben kisgeppel valami isten a VFR repules 😊

Nagygeppel en mindig 2D-ben nyomom, mert IFR-nel fontos a muszer.

FREAK
737 összejött, nekem azzal a felszállás nagyobb rejtély 😄

Riszpekk

PLackó
akkor ténleg veszek joy-t.így élvezhetetlen a játék😞
boeing-al landoltatok már sikeresen?(rendesen kifutópályán)

használtan már 800ért is lehet kapni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
szvsz ne szenvedj vele, 3 rugó egy alap joy, és az is bõven jó (ha nem gagyi)

Riszpekk

az hogy billel nehéz gyk minden szimulátorra igaz... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PLackó
nagyon nehéz játék.legalábbis billentyûzettel.felszállás,levegõben maradás nagyjábol OK,de leszálllás.....még a kifutópálya közelébe sem bírom letenni a gépeket.össze vissza húznak,és billenyûzettel nagyon nehéz.joyyal biztos jobb.

Logitech SUX... Itt szidom a retkes mocskos fosszar 4 honapos joyomat. 😞 Nem is volt olcso es mar kontakthibas.

Nem is lehet kalibralni, automatan csinalja esa rudder jobbra nem ter ki maximalisan. A legjobb mikor vatsimen repek es a landnal derul ki 😞

Viszem is vissza es Saitek-t veszek helyette.

nekem teljesen jól megy az IL2 és az FS is. MS Sidewinder2-es joyal.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Joxy
Cimborámnak minden géppel túlérzékeny a joy, akkor lehet, hogy más gond van.

FREAK
de, Wingman Attack II

akkor is érdekes, hogy csak kisgépeknél szar....

Riszpekk

Joxy
Véletlenül nem Logitech joy-od van?
Mert haverom is ezzel szenved, hiábba húzta le a sensitivi csuszkákat, nekem Saitek-kal jól müxik.

FREAK
ha már itt tartunk, nekem is van irányítási problémám

nagyobb gépeknél minden ok, a DC-3 meg egyenesen istenien repülhetõ, de kis gépeknél a vertikális mozdulatokra iszonyat érzékenyen reagál (kicsit hátrahúzom és hirtelen már csak az eget látom)

mivel a Sturmovikban nincs ilyen gond, valszeg az FS2004-ben van a "hiba", nem ismerõs valakinek?

Riszpekk

PLackó
háát,sajnos azok sem tökéletesek
joyal biztos sokkal jobban tudod korrigálni,élvezehetõbb.
igaz,tegnap játszottam vele elõször és rögtön egy Boeing-al keztem 😄

A nagyobb gépek elég lomhán reagálnak a kormánymozdulatokra. Próbáld a Cessnákat vagy az Extrát.

PLackó
köszi szépen!

FREAK
1. num lock on, és a numpad számaival

Riszpekk

PLackó
lenne egy-két kezdõ kérdésem:
1.külsõ nézetben (alapban S betû)hogy lehet fordítani a kamerát?mert csak oldalról mutatja a gépet.

2.én billentyûzettel játszom.miért van az,hogy pl. megnyomom a fordulás gombot,de csaak 2-3 másodperc után fordul?(minden mozgással így van).

köszi.

sanzik
nekem a Kozma Budapest 2003 scenery van meg,ami ha jol tudom nem ehez a reszhez keszult de nalam mukodik vele...
szerintem neked is ez volt meg

uzenem azoknak akik ram priviztek,hogy dc rol szedtem,ott erdemes keresgelni,de en mostanaban nem tudik dc-zni a router miatt
Bocsesz! De hamár ennyire a legális dolgoknál tarunk akkor közbe vágnék egy kisebb kéréssel, igfly tu-154-hez keresek updatekat és textura csomagokat ha valakinek megvolna! akkor PLZ HELP!!!
PLackó
😄
ja oks 😉

FREAK
nem én nem vagyok a DC társadalom tagja 😄

Riszpekk

PLackó
tudnám ha jó lenne😊
te sem bírod megosztani a 3.cd-t?

FREAK
na próbálgatom

hang bug van valakinél? nálam pause vagy map után néha az összes hang frekvenciája eltolódik

vagy minden kurva mély lesz (rádió, motorhang) vagy sugárhajtású hangja lesz a DC-3-nak, és Mickey Mouse beszél a toronyból.....

Riszpekk

PLackó
meg tudná nekem osztani valaki a 3. cd-t?(dc-n)
thx.

pl, vagy egy bõrszijal odakötöd magad a kormányhoz, bár nem, abbol adódhatnak még gondok 😄DDD

FREAK
ja, vagy egy láncon elõre húzod magad 😄DD

Riszpekk

viszel magadal egy fadarabot és kitámasztod magad 😛PPP

FREAK
felszállásnál nem nagyon ágaskodsz 😊

Riszpekk

meg valóságban lehet "ágaskodni" a pilotaülésben

tényleg akkor most van itt valakinek mûködõ bp addonja, mert nekem anno volt régebben egy de az valami miatt szarakodott 2k4es fs-el bár állitolag mennie kellet volna

FREAK
tudom, valóságban sem, de ott lazán kilátsz oldalra

Riszpekk

FREAK
igen, engem is picsamód zavar, hogy felszállásnál semmit nem látni a mûszerfaltól

Riszpekk

3d-s cockpittal viszon jobb a kilátás
én szinte mindig azzal repülök

PLackó
😞(
mert te simán fel tudtad tenni?

Hmuda
Hm passz. Majd megint szedd át tõlem a 3.cd-t ha hazaértem, pár óra alatt megvan. Ha úgy se mûxik, akkor nálad lesz a hiba. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PLackó
nem sikerült,megint ugyan az a baj 😞

FREAK
épp most tettem le egy kisgépet két pálma közé Hawaii-on 😄 a leszállással nincs gond, anno hetekig csak ezt gyakoroltam Sturmovikban, és fõleg a nagy gépeket szeretem letenni, a kicsi nem kihívás

Riszpekk

Hmuda
Az tényleg irtó fontos, hogy rendesen tudj repülni, mert csak úgy vaktában elég nehézkesen menne pl a leszállás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
ja értem, thx

na majd kijárom a sulit 😊

Riszpekk

Hmuda
A nézetválasztó gombbal lehet váltogatni a kameraállások között és a második az a 3D-s cockpit, bár a 2D-s sokkal jobban használható. Hameg már betrimelted azt, hogy a gép szinten maradjon, akkor meg úgyis a külsõ nézet a nyerõ. :-)

FREAK
felraktam, kipróbáltam, király

a 3D cockpit csak marketing duma vagy én nem jöttem rá, hogy lehet elõvarázsolni?

Riszpekk

Hmuda
Szivesen. :-)

Hmuda
Ha vki akarta még tölteni rólam a gamét, annak üzenem, hogy bocsi, de már egy teljes napja fel van lõve a gép, szóval most lekapcsolom, mert nem árt ha pihen kicsit és amúgyis gólyatábor. :-)

PLackó
értem.kösz.most felszabadítottam 7 gigát,remélem jó lesz😊
és tényleg köszi hogy letölthettem!!!