45215
  • chicco
    Persze olyat már láttam,hogy mondjuk 1 régi vadászgép motorja ég meg füstöl mikor az "I" bill lenyomod (smoke effect)Meg a real air contrapropos kütyüjét szét lehet hajtani úgy,hogy folyon az olaj a szélvédön
  • Kakaduduka
    én pont ma néztem az fs2004.com-on a legújabb videókat, és ott volt ilyen, bár az asszem az FS X. Mintha már láttam volna valahol ezt a modot.
  • Kakaduduka
    szóval nincs ilyen mod:(
  • chicco
    ilyenről még nem halottam.Ezért hiják ezt polgári repgép szimnek.
  • exTrem
  • chicco
    a mod neve Falcon 4. vagy il-2 st
  • Kakaduduka
    ez egy fura kérdés: honnan lehet olyan modot letölteni hogy lehessen lőni a vadászrepülőkkel? (lehetőleg hogy károkat is okozzon a lövés)
  • intruder2
    Nemrég még 9200SE-vel nyomtam, szal nekem nagy előrelépés :P
  • exTrem
    Nem kicsit ...
  • Clidey
    Szerintem az a 9600Pro is elég avétos már... :D
  • intruder2
    Hát... Meglátjuk. Tegnap eszembe jutott kiíratni az FPS-t a játékban. Tudjátok mit vettem észre? Hogy Low Mediumon ugyanannyi FPS-em van, mint High/Ultra High grafikán. Ugyan úgy 4 és 10 között mozog :-) Lehet, hogy be kéne szereznem egy jobb gépet... Ebből egyedül a videokártya az ami bírná a kiképzést, egy ATI Radeon 9600 Pro. A többi már elavult... Szal, majd meglátjuk, hány FPS-em is lesz, ha felrakom...
  • LegendTommy
    budapest 2007 szebb szvsz, de az fps-eket is zabálja
  • intruder2
    Szerintem RTW-nek az a baja, hogy az, amit a szimulátor GMT-nek hív, az valójában UTC, és nem tetszik neki, hogy most nyáron egy órával nagyobb az eltérés, mint azt a GMT indokolná... Remélem ki lehet bogozni, jobban nem tudtam megfogalmazni. A lényeg, hogy ha jól vettem észre, amit a járék GMT-ként tálal, az valójában az UTC-nek felel meg.
  • Papirzacsi
    Ha az optionsben a system time-ot állítod be, akkor a programban a helyi idő=budapesti idővel (már ha ebben az időzónában van a szgéped).
    Ha a flight time-ot álltod be az optins/general részben, akkor a default flight mentésekor a szimulátorban lévő időt tölti be állanídóan. Tehát alapból nincs lehetőség a valós GMT-t automatikusan szinkronizálni a flightsim GMT idejével. Viszont semmi se gátol meg abban ,hogy a repülés elkezdése elött vissza vagy előre tekerj pár órát.
  • RTW
    Az a problémám, hogy a játék a GMT-t nem tudja a számítógép GMT-jével összehangolni, mindig csak a helyi időt, de még azt sem mindig. Tehát pl. ha Seattle-ben akarok repülni, és rámegyek a settings/general-nél a system time-ra, akkor Seattle-ben 21:01 lesz, mint most, de a GMT 4:01 lesz. És ez a valóságban egyáltalán nem igaz.
    Ha Ferihegyet állítom be, és rámegyek megint a system time-ra, akkor Ferihegyen 6:01 lesz, ami már tényleg hamis, a GMT pedig most is 4:01 lesz. Tehát a GMT a játékban állandó, ami így rossz és azt kéne megváltoztatni, összehangolni a valósággal. De a system time nem azt teszi...
  • Papirzacsi
    Sztem rugaszkodoj neki mégegyszer a problémaleírásnak, mert elég kusza. Kezdjük ott, hogy a greenwichi idő= GMT. Ehhez igazodva mond a problémád.
  • intruder2
    Helló emberek. Szerintetek melyik kieget vegyem meg? A LAGO Budapest 2004-et, vagy az Aerosoft Budapest 2007-et??? Akinek van velük tapasztalata, az megoszthatná velem... (gépigény, kinézet, használhatóság, stb.)
  • RTW
    és akkor bocs, -7óra a helyi idő a greenichihez viszonyítva.
  • RTW
    Tehát most 17:48-at mutat, de a greenichi idő a simulator szerint 00:48.
  • RTW
    Helló!
    Amikor a számítógép órájához igazítom a simulator óráját, csak a helyi idő igazodik és a GMT mindig -5 óra a greenich-ihez képest. A GMT-t hogy lehet a közép-kelet-európai időzónához állítani? És úgy, hogy a simulator újabb elindítása után az úgy maradjon?
  • Clidey
    Köszi!!!!!!
  • CptSAB
    Clidey! A válasz hosszú lenne az A/P-re, így inkább linkelem amit keresel, az mégiscsak grafikus.TinMouse II 737-200Adv A/P Manual. Sajna egyik install packba sem került bele, ezt a leírást csak az avsim fórumon linkelték a faq.-ban.
  • HASLZ
    KÖSZI
  • kolszal
    http://www.protu-154.com/
  • HASLZ
    Sziasztok!

Valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letolteni a PT Tu154-est?
    Elore is koszonom a segitseget!

Udv
    SLZ
  • Clidey
    Mondjuk amint látom a frissítéssel vannak még gondok...pl. a OK-BEK még mindíg fönnvan, pedig tavaly december eleje óta nálunk leleddzik HA-SAG lajstrommal... :))))

Más.
    Van valakinek tapasztalata a Tinmouse B737-200 autopilótájával?

• Bruni15
    Nekem mintha még a Radeon 9600 on élesebb, szebb lett volna a kép.
    Biztos ilyennek kell lennie fullon? kép
  • Clidey
    Nos, 4 fő+pilótáig a Morava is tökéletes... :)

Európai használt gépek előfordulnak itt is.
  • wolfaud
    De egy család áltaába 4-5 fő plusz a pilota.
    Nem tudsz véletlen olyan Weboldalt ahol használt Repülők vannak (és nagy a választék) ! Amerikait tudok egy párat de nekem europai kellene!
    Előre is köszi
  • sztoky
    szevasztok!
    köszi a segítséget! Átnézem jobban az FMC programozást. Remélem boldogulni fogok.
  • Hypo #9901
    Hát igy nehéz megoldani a problemat.
    Elöször is ha az fmc ben minden jo take off nal is minden ok, akkor probald meg meg a varakozon felszallas elott ellenorizni: 1.mcp beallitva ( alt, hdg, ias) FD legyen bekapcsolva és LNAV ot is nyomd be aztan gurulas TOGA felszallsz majd ap bekapcs aztan amikor kell vnav megnyom, ha kikapcsol vagy felvillan akkor valamilyen adat nem stimmel, lehet uzemanyag problema stb.
  • kolszal
    Hello, egy kicsit bővebben ha leírnád akkor lehet hogy tudnánk segíteni... első ötletként az F/D be van kapcsolva?
  • matya00007
    Na én is csináltam egy screent, nekem nem hullámzik.
    KÉP
    Valami akkor nem okés......
  • LegendTommy
    Az fs az intelt szereti core2duo-ban kell gondolkozni, de pár oldallal ezelőtt és az fsx fórumon elégge kitárgyalták a hozzáértők
    picit olvass vissza
  • Bruni15
    Az én képemre gondolsz? Az Heatrow, London.
  • sztoky
    Helló mindenkinek!

PMDG 737-800 FMC kérdésem lenne.
    Nem mindíg tudom repülés közben bekapcsolni.
    VNAV-ra és LNAV-ra kattintva csak 1 pillantra felvillannak
    és kész. Mit csinálok rosszul? Az FMC-t szerintem jól programoztam be
    van hozzá leírásom.

előre is köszi a segítséget!
  • matya00007
    Hali! Ez melyik reptér? Megnézem én is.
  • Kakaduduka
    Bruni15: szerintem ez jó, mert nekem is így néz ki.
  • CptSAB
    mit mondjak..? Na igen. Tévedtem. Ugyanis valóban a clockon állítottam, beugrott a kép, miért volt két kattintás. De azért 8 évvel ezelőttre én sem emlékszek pontosan, ez a mentségem. De mindegy..
  • Bruni15
    Hi.
    Az miért van, hogy minden csúszkát maxra húztam a Displaynél, és fentről az egész táj hullámzik? Elég zavaró a szemnek.
    KÉP
    A képen nem nagyon látszik. De ilyennek kellene lenni ha minden fullon van?
    gépem: X2 3600, 1gb ram, és X1950GT