MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Riszpekk
elõre tolod, elõre megy (közben süllyed), hátrahúzod lassul, vagy hátra indul (közben emelkedik)
jobbra balra döntheted, amire menet közben fordul is, ha csak lebegsz akkor oldalkormánnyal fordíthatod el, a botkormánnyal oldalazhatsz
dióhéjban ennyi, amúgy kurva nehéz szvsz (ha már fent vagy nem gáz, tegnap elkezdtem követni egy Cessnát, de leszállni nem bírok)
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van egy alap ami a 600/700 ez 70 mega
erre jon a 800/900 kiegeszito egyben a 600/700 update is ami 50 mega korul van
Es meg van egy Service Update ami 3 mega
de pl ez hogy a menetirányra a gép hossztengelye bezár- fokot elég gáz :/
Kisgepekre visszaterve, tenyleg szarok az alap gepek, de en mar talalkoztam olyan kieggel ahol eleg durva dugohuzokat csinaltam tulhuzas eseten. Az FS-ben a gepek AIR file-je donti el a fizika-t, ezert minden gepnel mas.
alapból pl ha ember ugy kezd hogy egybõl felszállópálya végén van és csak motor be akkor ugy elvan tekerve a rudder vagy nem tom mi hogy rögtön kivág valamelyik irányba, ennek szvsz azért nem igy kéne mennie 😊
Miben rossz az fs? Mire gondolsz?
egyszer benyögnek valamit a rádión, hogy menjek balra vagy jobbra aztán szevasz, leszállok valahol, és jajgatnak, hogy nem kaptam engedélyt, pedig nem volt ilyen opció a rádión
Riszpekk
mellesleg te ezeket filecserélõröl szedted? 😊
Amugy leszallasnal eloszor ajanlom az ILS-t ez a siklopalya/iranyt mutato radio.
Pl.: LHBP (ferihegy) 31R palya a szabvanyos leszallopalya (idojarasfuggo). Az iran 310° frekvencia 109.50Mhz
Beallitod az AP-n (autopilot) A COURSE-t 310-re a 109.50-t a NAV1 radiora es akkor az ND (Navigation Display-nel) megjelenik egy lila teglalap.
Akkor vagy kiraly helyzetben ha a rozsaszin teglalap kozepen van, ha balra van akkor jobbra vagy elcsuszva, ha jobbra akkor balra vagy. Ugyanezen a mutaton jobb oldalt megjelnik egy lila nyil (jobbra). Akkor vagy jo helyzetben magasag szerint ha ez kozepen van. Ha folotte van akkor tul alacsonyan vagy (ilyenkor nem kell felhuzni mint az allat, hanem szepen egyenesbe hozni es a mutato majd kozeljon). Ha alul van a mutato, akkor tul magasan vagy.
Ha vegig kovetet a muszert akkor szepen leszallsz 😊 (de ehhez eloszor szepen el kell talalni a palyaig 😊
Fontos, ne a muszereket hajszold, hanem iranyitsd oket, ne kapkojd hanem megfontoltan repulj. 30 fokos dolesnel nem ajanlatos tobbet csinalni. 😊
A kepen meg lathato hogy a palyatol balra van 4 lampa. 2 sarga 2 piros. Ez is a leszallasnal segit. Leginkabb a visual approachnal (de jo ellenorizni az ILS-t is). Ha 2 sarga es 2 pirost latsz akkor jo helyen vagy magassag szerint. Ha tobb a piros mint a sarga akkor alacsonyan vagy ha tobb a sarga mint a piros akkor meg magasan.
Sok sikert, ha kell meg segitseg szoljatok 😊
Ajanlom a PMDG 737-t En ezzel repek, a VA-nal:
Itt mar a motor beinditasa is gond lehet, de hosszutavon realisztikusabb az erzes 😊 Van hozza malev festes is, ha valakit vonz a honi legitarsasaggal valo repules elmenye.
Tegnap csinaltam meg az aranygep festeset is 😊

Amikor leteszitek a gepet, az orrat maximum 5 fokra emeljetek mert atesik. 737-nel 30 fokos fekszarny es kb. 130 csomos a leszallasi sebesseg (normalis gepekenl (nem FS hanem a fizetos kiegek), a approach speed fugg a sulytol).
Amikor atlepitek a kifuto vonalat a kozel nullara veszitek a sebesseget es felhuzzatok az orrat szepen. ekkor ha minden tokeletes szepen lerakja a gepet.
Sok sikert.
amugy lehet van ilyen addon is (van kismillio addon hozzá) csak éppen gyk összes addon ami ér is valami fizetõs és max filecserlõkröl lehet õket beszerezni... :/
Riszpekk
azt hogy lehet hogy sz@rjon be?