MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Haverom is ugyanígy járt. Flashplayer reinstall, megy egy pár napig, majd újra hív, szaggat, ha kiteszi teljes képernyõre. Én bevallom feladtam nála. Ráadásúl egy régi VGA kártya van a gépben, öreg a ketyeréje mint a öreganyánk. 😊 még a régi GeForce érából, kötött driverekkel. Ha erre jön valami hasznos infó valami informatikus zsenitõl, az tényleg jól jön.
Hont
Bocs, de egy kis OFF!
Segítsetek már egy kicsit! Tippekre lenne szükségem!
Alapon Rókát használok! A gondom az, hogy a videók nézhetetlenek vele!
De nem csak azok, hanem a belsõ hálózatom tárolóiról is ha egy filmet akarok megnézni, akkor két-három másodpercenként kb. egy másodpercre megakad a kép! (KMPlayert használok)
Arra már rájöttem, hogy pl Explorernél ez nincs! Ott tök folyamatos!
Viszont, ha letörlöm a flashplayer-t és rakok egy újat, akkor pár órát tökéletes és kezdõdik minden elölrõl!
Egyébként ahogy észrevettem ez az FS-n is meglátszik!
Nincs valami ötlet, hogy mi nyírhatja ki?
CptSAB
Átküldjem direktben a cuccot?
gfarkas
Tomi!
Nálam valamiért nem nyit ki a legördülõ menü.Itt lehet gond vagy a weben?

CptSAB
Brusz Wilisz, izé Herri megoldotta volna ne félj! 😊 Egyenest az aszteroida szemibe köpött volna egyett. 😊 Gyüssz te mész te innen.. 😊
Hont
0:38 nál milyen szlalom van az Incus-nál... Nagyon tetszik!😊

Hont
Egyik nap beszélgettünk Braziliáról!
Itt egy abszolút friss vidi!
Jól meg lehet rakva ez a 320-as, ha még azt a 10 métert is kihasználta a nekifutáshoz...😄
Na ilyenkor nem repkedek én se, se igazából se szimuban. Pedig élõben elkaptam volna a Cessnával! 😄D Bele a közepibe'

///M I Love BMW. :)

Framsen
FS-ben is ilyen szép volt ? 😄

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Hont
Basszus! Lehet ezt láttam, csak egy nappal elõbb????
Video
Lehet hogy kicsit megszeppentem volna...
Hypo
effects folderbe ha jol emlekszem ket file is van shootstars én már egyszer láttam😊 Sarkifényt azt többször arra repkedek😊

Hont
Nagyon régóta használom az FS-t. (kb 8-10 éve)
Az utak 85% este ill éjszaka teszem meg!
Ma este Tiranából LATI-ból jöttem haza LHBP-re!
Tudom, hogy baromi sok arca van az FS-nek! Mint pl a sarki fény!
Most is mutatott egy meglepetést magából ,amit eddig sose láttam!
Mégpedig két hullócsillagot! Egyet Zágráb magasságában, egyet pedig BUG fölött!Fogalmam se volt errõl az oldaláról!
Találkozott már valaki vele?
Hypo
jaja egy esos alacsony felhoalapos approachot ki probálnék😊

Hont
Igen, az tényleg elég frankón levázolja, aki az alapján nem repüli le, az olyan balfasz mint én.😄
Viccet félre téve! Tényleg elég izgalmas hely! Bár egyenlõre a Default fs-t nézegetem, de lehet megérne egy misét.
Hypo
😊)) az más, bár ez a 02R approach eleg jonak nez ki ki kene probálni, csak egyenlore az a terulet nekem eleg ures nem szoktam arra repulni de ez tetszik.

a 20 ra is van par video ha beirod a keresobe youtubeon bar azok nem ilyen erdekes videok😊

Na kivancsi vagyok mire jutsz😊

Hont
<#eljen>
Egyébként elírtam...
20L akartam írni, csak már térkép-térkép hátán... meg skicc még a tapétán is...
Anyám szerint aberrált vagyok...😄 😄 😄
Hypo

Hypo
Igaz ez O2R nem Left

Hont
Jár valaki Brazilia Rio de Janeiro Santos Dumont - SBRJ környékén?
Próbálom ezt a 02L pályát a Rodrigodavi féle visual-al betámadni, de nem egyszerûûûûûûûû...
Toncintinnal vetekszik...RTO maxon, flaps40'-n, roudder koppanáson,de nem igazán akarja az igazságot...
Lehet a "szélestörzsû" nem fordul ott el...???
Hypo
http://www.a2asimulations.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=25&zenid=92b69a81addbcb2ecaa4f9a03798aa28

Szia Zacsi én is szerettem volna mindig is ilyenekkel repülni, mint az A2A B377 ez ingyenes kiegészítõ? Mert ha igen akkor küld már el a likét, vagy pedig hol lehet megvenni nagyon kellene nekem!
Köszi!
ui:Nagyon zsírak a fénképek a képek <#taps><#nyes><#bee1>

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

Hont
Igen, azt használtam, de abban csak a hûtõtornyok voltak, ha jól emlékszek...!
Majd meglesz elõbb utóbb!
CptSAB
Viszont Hungary 2004-ben voltak üzemek, illetve Paks is. Ezek restricted area objektumok voltak.
CptSAB
GE Pro-ban csak talajtextúra van, gyárak, 3d objektumok nincsenek. UT inkább lehet gyanus, ha használtál, de sajna UT 2008-ban volt gépemen utoljára, így azt sem tudom már adott-e valami extrát hozzá az FS-béli magyar tájhoz.
[HUN]FaTaL
Esetleg nem raktad fel vele az UT textúráit? Az pakol be gyárakat meg ilyesmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Ez a GEPro elég összetett progi!
Múltkor nézegettem, akad rajt bõven állítási lehetõség!
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy azokból a textúrákból keveredtek be nekem valahogy azok a kurva üzemek, gyárak...
Inotára is tökéletesen emlékszek, sõt! Paks is!
Hypo
ja azt mondtam az elso postban😊

[HUN]FaTaL
FS9-re nincs GEX, csak GEPro, szerintem érdemes. A default textúrák baromi rondák.

Hypo
izlések és pofonok, nekem nem tetszik egy ido utan olyan unalmas mindig egy golf palya egy foci palya:😊)

Hi! Az LHSIM nalam is alap: ) Az UT nekem sem jon be, akkor maradnak az altalad mondott repterek. A GEX -et erdemes probalni? Kosz az infot.

Hypo
igen 😊 LOWW tutira😊 de a többi se kutya

[HUN]FaTaL
És a FlyTampa repterek 😊

Hypo
Vannak akik a global scenerykben hisznek, én nem annyira😊) Pláne ha nagygépes repülést célzol be, akkor minel tobb jo kis repter és szuk teruletuk lehet a cel.

De persze vannak olyan global cuccok amik azert szepen muzsikálnak bármilyen addon mellett is, van olyan is amelyik eleg korulmenyes osszehozni mindennel. GroundEnviroment, Fsgenesis, UT bár én ezt felejtõsre tenném.

Aerosoft tól az osszes German airports meg skandinav es spanyol johet, UkExtreme tol az angliai repterek, USa meg azert eleg jol le van fedve rengeteg repter addon van oda is

JA ÉS LHSIM összes reptere MUST HAVE

Sziasztok! lehet, hogy már régebben kérdeztem, hogy milyen "látványjavító" cuccokat érdemes feltenni az FS2004_hez, ami valóban kicsit szebbé varázsolja a környezetet. Nagyon sok mindenrõl olvastam, de igazából nehéz a választás, ezért gondoltam, hogy itt a tapasztalatokat figyelembe véve kaphatok korrekt választ :-) Szép napot.

Hypo
de komolyra forditva 185cm vagyok de 152 be az mar majdnem a max😊)

jaszy76
Ebbe inkább bele sem gondolok. 😄

Hypo
Igaz😊 viszont ha én 3m vagyok akkor a pöcsöm legalább fél méter, ami nem is rossz ha lovam lenne😊)))

CptSAB
Amikor én is elõszõr életemben beültem egy 150-be hát meg kellett küzdenem a hellyel. Így FS-ben akkorának tûnik minden, mintha egy kényelmes kisautó lenne. Na de amikor ott álltam az ajtóban, már vakarództam, hogyan is mászok be abba a kis pléhdobozba. Helyet kellett találni a 47-es bakancsaimnak, na és persze az 190-es magasság a 165-ös pilótahölgy számára beállított ülés esetében is komoly birkózást jelentett. Mondjuk, amikor már befészkeltem magamat, akkor egy gyors szemrevételezés után már minden klappolt, a beröffentése nem nagyon okozott volna gondot.. 😄 Egyedül a rallyrepülés miatt a mûszerfalra csíptetett akril táblák voltak zavaróak.
Clidey
Na jó, de te 3méter 22 centi vagy és a csomagtérbõl vezeted a repcsit! <#buck><#zavart1><#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
nem rossz abszolute jo kis gép szerintem az ulo pozicio egy kicsit alacsony emberkére lett tervezve, en emlekeim szerint ennel magasabban ulok a zoom az meg nagyjabol jo is.

CptSAB
Persze hogy nem rossz.. mióta megjelent, ezt használom.
Hont
Nem tudom, ki hogy van vele, de ez nem is rossz!
Sõt! Aki repült már realban ilyen cessnaval mondjon már véleményt...
Egy kis LAN_ozás :-)

Hi! Ez sem rossz gép, de ez FSX_es:

Köszi

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

gfarkas
Letöltésnél ne felejtsd el a pirossal megadott jelszavakat beírni...!

gfarkas
Igen.Reims Cessna 150.
2D-s panelja ugyan nincs, viszont a G...e barátod segítségével magyar festéseket is találsz a megfelelõ weblapokon.
Én szeretek vele repülni, sok fizetõst ûberel.(szerintem)

Sziasztok tudtok egy nagyon jó Cessna 150-est?
Lehetõleg ingyenest!

passengers-el tolod a routokat?
Papirzacsi
Mindenfelé, ahogy a kedvem tartja, pl. pár az utóbbi idõkból:
Ifly 737
A2A B17
A2A B377

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)