45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Kakaduduka #10011 ez a kérdés nem ide tartozik: letöltöttem egy 3wire nevű progit, ami anyahajót tenne valahova. mindenfélét állíthatok benne, és van hozzá tartozó vadászom is, csak nem tudom beüzemelni. ezt a progit külön kell elindítani miután az FS is megy. akkor rá kell kattintani a 'connect' gombra és valahogy így kötöm össze az FS-el. de mikor a connect-re kattintok ez a hibaüzenet jön ki: An error has occured: Error finding closest zone input string was not in a correct format. és sajnos nem működik. ha tud valaki segítsen, ha esetleg valaki más jó anyahajó kieget tud mondani az is jó. előre is köszönöm a segítségeteket. -
#10010 Ha nem akarod megvenni a payware verziót akkor érdemes. Mellesleg nagyon szépen megcsinálták ... -
LegendTommy #10009 lehet, hogy vak vagyok, de semmi extra-t nem látok ebbe a holland scenery-be, szvsz sokkal szebbek a repteres kieg-ek, mondjuk itt az egész ország le van modellezve, de azért ez a 20+ giga
franc tudja megérei-e -
#10008 ja ja már látom, csak nem görgettem lejjebb, bocs -
#10007 Nem mondod :D:D. EZt nem is tudtam ... :D:D:D Pár kommentel lejjebb már be linkeltem :). De azért köszi. -
#10006 És itt a manual -
#10005 Itt a hivatalos oldal linkje -
#10004 köszi -
#10003 21 GB. -
#10002 Apropó. Sikerült már valakinek leszedni a Nl 2000 v3-at ?. Nekem eddig 1 part jött le az 5-bol így még van egy kis letötleni valóm. Nem tudjátok mennyi helyet foglal összesen ? Utánanéztem sok helyen, de sok oldal csak hollandul jött be így nem jutottam sikerre. -
#10001 -
#10000 Na akkor enyim a 10000. komment -
#9999 Szívesen ;-) -
#9998 mostprobaltam 4 giga memóriával ua minden .Csak talán gyorsabb a betöltés -
LegendTommy #9997 thx, akkor jól láttam:D
hihetetlen mennyi sok tényező befolyásolja a teljesítményt -
#9996 Szerintem igaz a dolog.. de nem is annyira az fps a lényeg. Nem a memóriát eszi meg, hanem a procit terheli jobban. -
LegendTommy #9995 az létezik, hogy fmc-vel repülve több fps-t zabál a gép, vagy csak én látok rémeket? -
#9994 Hát igen ha nem megy a buisness ... -
#9993 Allighanem a tileproxinak köszönhető a mérete.. a régebbi Nederland Scenery sokkal kissebb volt, de ugyanúgy szép. (az csak asszem. 200 mega körüli volt tömörítve)
-
#9992 A CaptainSim-nél a mai napon MINDEN termék 9.99 EUR vagy 5.99 EUR!!!! Csak ma ;) -
Air #9991 Hat igen. Igy is lehet. Meg ugy is, hogy egy huszon-harminc megas kiegeszitoert elkernek ezreket. -
#9990 Netherlands 2000 scenery V3 !!!
En nem is fuznék ehhez véleményt. A freeware addon magáért beszél ráadásul a képek is ezt igazolják. A buktaQja csak annyi, hogy torrenttel lehet csak leszedni így sok idobe telik. 21 Gb összesen melyet 5 db dvdre osztottak fel. Ez 5 part-nak szqmít. -
Beni521 #9989 Airbus nuku??? o_O -
#9988 A Pro Flight 2000 Deluxe-ról van valakinek tapasztalati infója? (nem a weblapra gondoltam, azt már megnéztem..) -
ZOLEE22 #9987 update 9.1 -
#9986 az fs szivat engem felraktam a Slovenia croacia Sceanaryt és nem indul el bejon a kezdeti képernyő és ott megáll :( -
#9985 Valamelyik gauge fileod hibás, melybQl arra következtetek, hogy a kiegészítQ sem eredeti :). Töröld le vagy keress egy jó verziót. -
#9984 ha telepiteni szeretném a GNS 530 Trainer-t akkor a kovetkezö üzenetet kapom és nem tudom telepíteni:" An error prevents this program from continuing: Could not extract the current file." a hozzáférés megtagadva. Ez file sérülés vagy más okozza a problémát??? -
#9983 Tud nekem valaki abban segiteni hogy miért van az hogy telepitettem a piper meridiant és ha azt a gépet kiválasztom akkor mikor elkezdené tölteni 0% nál áll 3 percte és kiirja ezt a hibát :
A fatal error occurred. AppName: fs9.exe AppVer: 9.0.0.30612 ModName: flt1piperm.gau
ModVer: 2.0.0.0 Offset: 000536e4
majd ujra inditja a fs2004-et hogy lehet orvosolni illetve miért van az hogy a telepítés során nem rakja fel az 530 garmin trainer programot valami hibára hivatkozva -
#9982 Az én kedvenc gépemen még VOR sincsen.. :) Szóval azzal se ILS, sem VOR/NDB navigáció. Marad a két szem és a térkép. Meg az egyszem rádió, amin lehet körbe Hahóózni az étert! :D Viszont lehet vele nagyon gyorsan repülgetni, és a manőverezőképessége sem kismiska.
Más téma: a korábban ajánlott Cessna/Reims C150 free kieg.-et újfent megköszönném, akárki is linkelte be. Aki picit is eltud rugaszkodni ettől az FMC/PMDG őrülettől, az töltse le és élvezze az álomszép repülést, kell egy jó terramesh, némi VFR scenery alája és huss. -
#9981 Az enyémben van egy iránytű meg egy vor de nem írja ki. -
HACZJ #9980 Ha a gépem van fedélzeti számitogép ami általában van rajta vagy bármilyen navigácios müszer van a fedélzeten akkor ha betáplálod béle a pályát, akkor kiirja a Freq-et! -
Air #9979 Faxon!
Terkepet lattal mar?
-
#9978 Lewarezolják, majd beállítják a rádión. -
#9977 A valóságban hogy kapják meg az ILS frekvenciáját a gépek? -
LegendTommy #9976 az faq-ban tök legelől pont erről van szó, hogy milyen gépigénye van
a repcsik listája pl.: itt -
Beni521 #9975 lenne 1-2 kérdésem amit FAQ-ba nem naon találtam. Először is egy teljes repülőlista érdekelne, másodszaor meg h mien a játék nVIDIA FX5900XT videokártyával -
#9974 Fmc load fp vagy ők pétyégik be.Természetessen kézelkérzet vektorálhat is és adhat utasítást más eljárásra. -
stien #9973 Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de a valóságban, hogy repülik le a pilóták az útvonalat? Azaz, hogy az irányító mondja meg nekik az irányt vagy pedig végig LNAV-val repülnek? Egyébként azért kérdezem, mert én eddig mindig LNAV-val repültem VFR-en, de most kipróbáltam a Radar Contact 4-et és ott mindig mondja az irányt a torony és így el kell térnem a programozott útvonaltól... Válaszokat Előre is Köszönöm Üdv.: Gábor -
bacow #9972 azért köszönöm