MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ertelek titeket. Direkt rakerestem EMULE-n

mindegyik cd megvan legalabb 20 embernel... 2-3 nap alatt lejon (persze 0-24)

Talaljatok mar fel magatokat 😊

😞 😊

annak akinek nincs semilyen hude titkos lelõhelye ahonét le lehet szedni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Szerinted kinek avn kedve 10kval toltogetni?

emulen fent van...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
télleg, mért nem töltöm le???

Riszpekk

Hmuda
Oksa semmi gond. Próbáltam DC-n megkeresni de csak egy embernek volt meg, annak is chellos, az meg nem egy biztositék, hogy valaha is lejön.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ÓÓÓÓ bazzeg elfelejtettem a 3K-t

Hidd el elmondanám ha ellehetne hidd el

Wanted
Hi!
Honnan töltöd?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hmuda
Honna szeded?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mértnem toltod le?

FREAK
jó neked 😄

Riszpekk

Toltom a Megasceneryt, hú de várom már

Hmuda
No comment.

miaz a capslock?
Na de most komolyan elõbb ilyen helyeken kell szétnézni aztán, ha végkép reménytelen akkor kell kéregetni ezt azt
Hmuda
Heh, valaki ideges itt, vagy csak beragadt a capslock? Loál vagy kisöreg. 😄DD

BAZZ!!!! HA VALAKINEK KELL VALAMI AKKOR MÉRT NEM NÉZITEK MEG AZ EMULÉN, VAGY VALAMILYEN FÁJL CSERÉLGETÕS PROGRAMAL.
HÁT NEM IGAZ ITT SIRÁNKOZTOK, HOGY EZ NINCS AZ NINCS!!!
AZZON MEG VAN EGY RAHEDLI MINDEN, HA INGYÉ KELL VALAMI AKKOR BIZONY BEKELL VÁLALNI AZT, HOGY LASSAN DE LEJÕN MINDEN, VAGYPEDIG GYORSAN JÕN DE AKKOR FIZETEK ÉRTE VALAMENYIT!!! GONDOLKOZATOK MÁR NÉHA EGY KICSIT NEM IGAZ, HOGY EGYIKÖTÖKNEK SE JUT ESZÉBE, HOGY MÁSHOLIS SZÉTNÉZEN OTT VAN A DC++ AZONIS BIZTOS TALÁLTOK HA KERESTEK !!!
mért nem toltod le?

Hat sajnos ez nem fog lejebb menni... Meg a 2000 es a 98 is 5000/7000 ft kozott van 😞

Amugy szerintem tom mire gondolsz de azt az urlt nem szabad senkinek se kiadni! (ez arra volt válasz hogy ha mondanánk serialt)

Ezt nem értem most mi a bajod?

Hééé!
Biztos, hogy ez az a topic? Vagy mindegyikbe írtál? Tudod, van egy ilyen, hogy programok beszerzése, serialz, ott biztosan elõbb mondanak ilyet.
Bazz, a játék még mindig 10eFt felett van.. mikor fogok én repülni?

Én nem tok

eyecandy
Sziasztok, Lago Budapest 2004 serialt keresek, ha valaki segítene én is tudnék cserébe dolgokat, kösz

vagy 4 napja regeltem a VA Malévhez és még mindig nincs mail

Benne voltam egy online században, és volt némi ellentétem a "parancsnokkal" - aztán egy idõre elegem lett a parancsolgatásból meg a szabályokból. Csak repkedni szeretnék mindenféle megkötés nélkül.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mért?

Nincs. Jelenleg próbálom magam távol tartani az online repüléstõl 😊

jaja
és mit irsz?

PLackó
igen?
rendben.írok mail-t a win-nek.

épp ezaz hogy nem szabad hozzányulni mert akkor baszod el!

PLackó
máté,nem kell kalibrálni vagy ilyesmi?

PLackó
ennyire jó?akkor már simán megy a leszállás?én is megveszem.

Csinálok már egy bannert ide!

nem, pont jó!

FREAK
LOL 😄DD

kisgépeknél nem túl érzékeny?

Riszpekk

Háááááhá átmente a Ferihegyi Irányitotorny alatt húú de fasza ez a joystik

Na te neked van már engedélyed a VA Malévnál?

PLackó
😊

nincs 😊

Van itt vki?

PLackó
DC,matrix hubon keresd Hmudaa -t.

Hali, basszus vettem 3500ért egy genius joyt de tok fasza a gae fole a kedvenc gépem az Extra

FREAK
Hello! nekem meg volt a game, de valahol eltünt😞 nem tud valaki segíteni honnan lehet letölteni? A warezcenter nem müxik már egy jó ideje. Köszi a választ, üdv.
extra? hm igy odlalrol nem ismertem fel... 😄

FREAK
ha jól látom ez az Extra mûrepülõgép, alap

Riszpekk