45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10171 Ja és honan töltsem mert nem találom -
#10170 -
Royal76 #10169 A pmdg honlapjáról! Kiválasztod a típust és ott le tudod tölteni. És csak futtatnod kell az .exe fájlt. -
#10168 És amikor fel raktam a F1 view et akor mit kell csinálni hogy oda üljön az ablakhoz?Meg hogy lehet matricát rakni a PMDG Boingekre?Pl.Malév Lufthansa STB.............................. -
#10167 Valaki segitsen hogy lehet matricát rakni a PMDG-s BOINGekre?PL MALÉV. -
#10166 -
#10165 Ja és aba IS SEGITSETEK LÉGYSZI HOGY A BOING REPÜLÖKRE HOGY LEHET MÁSIK MATRICÁT RAKNI PL MALÉVOSAT. -
#10164 Kössz én le tom tölteni.De utána mit kell csinálni?????????!
-
#10163 -
Kakaduduka #10162 Le kell tölteni valamilyen programot. Pl.: Active Camera. A baj csak az hogy ez fizetős, viszont van egy másik program. F1View. Írd be valamilyen keresőbe és biztos kidob valamit. -
#10161 Valaki segitsen.Meg van kekem a PMDG 737 és nem tudok át ülni a PILOTA ülésböl PL Az UTAS TÉRBE ugy halotam át lehet csak nem tudom hogy mit kell csinálni.:(Valaki segitsen. -
Kakaduduka #10160 Nem úgy értem hogy a billentyűzettel irányítom. Pl.: a futót a G betűvel húzom be, de hiába nyomom nem csinál semmit, de még csak ki sem tudok lépni a játékból. -
#10159 A pmdg 737-est nem billentyqzetre tervezték. És ha jojod van akkor sem vbiztos, hogy azzal kell rögtön repülnöd, sQt! Üdv: B -
Kakaduduka #10158 Sziasztok. Az miért van, hogy ha a PMDG Boeing 737-es géppel szeretnék repülni, akkor nem érzékeli a szimulátor a billengyűzetet? Csak a szimulátor és sajnos ahogy betöltötte a gépet már kilépni sem tudok normálisan csak a feladatkezelő segítségével. -
#10157 Örülök ha segithettem! -
Royal76 #10156 Nagyon köszönöm!!!! Megoldódott a probléma. Tényleg az volt a gond!!! Még 1x köszönöm!!!!! -
#10155 ;) És még mennyi van bennt a tallonban.. :) -
LegendTommy #10154 viccelsz, szinte a bibliám:D
sokat olvasgatok ott, tu154,wilga.... sok mindent jó kis repcsit általad leltem fel -
#10153 Minden általad felsorolt dolog csak fizetős verzióban létezik és csak bizonyos reptereken. Olyan kiegészítő pedig nincs, hogy vizuálisan megjelennek az utasok. -
adam944 #10152 Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, hogy Avsimról,vagy vmi más oldalról hol tudok letölteni a repterekhez ilyen extra dolgokat? Pl Follow Me autó,tanker,kapuk,ahol beszállnak az utasok,vitorlázógéphez olyan gép,ami felvisz, meg ilyenek.
(azért írtam le újra,mert amit Legend Tommy írt,az fizetős...) -
#10151 Szia.
MipMaping probléma.A DXTBmp MipMaps-át ne engedélyezd.Magyarán vedd ki a pipát mind a két jelölő négyzetből.
Nekem ez oldotta meg a gondot. -
#10150 Végre látom, hogy van értelme az oldalamnak, mert meg is nézik.. amúgy tényleg lesz folytatása, ahogy ott is írtam, csak egy kis please moment időszak van.. :D -
Royal76 #10149 A következő problémára szeretnék választ kapni (ha tudja valaki a választ). A pmdg oldalról letöltött paintkit csomagban a .tga fájlt átrajzolom (photofilterrel), majd a dxtbmp progival (mentés másként 32bit-re vagy dxt3-ra) átkonverálom. Elindítom az Fs-t és a festés homályosan jelenik meg ha a géptörzsre nem merőleges nézetből nézem a gépet. Minnél közelebb forgatom a merőlegeshez a nézetet, úgy élesedik a festés. Ha majdnem szemből nézem a gépet, akkor szinte nem is látszik. Ilyennel 1szer találkoztam amit egy olasz srác csinált és az AVSIM-ről lehetett letölteni. A többi festéssel semmi gond nincsen( se a pmdg oldalról se az Avsim-ról letöltöttekkel). Ha tudna valaki hasznos tanáccsal szolgálni azt nagyon megköszönném! -
adam944 #10148 Igen,bocs kevertem a kettőt.
De ezt a creditpackos cuccot nem lehet leszedni,hanem csak az alapcsomagot,ami elvileg reptereket telepített,bár én nem találtam őket.Meg a creditpack,ha valahol letölthető is,akk is fizetős,nem? -
LegendTommy #10147 1000 flight level-ről még nem halottam
amugy 10000 láb=FL100
avsim-ről tudsz letölten festéseket
amire meg te gondolsz szvsz, kapuk, follow me car, stb...
azt egy kiegészítő tudja
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,D10333 -
adam944 #10146 Ja,és azt nem tudja vki, hogy mennyit jelent az 1000 Flight Level? (IFR-nál) -
adam944 #10145 Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, hogy Avsimról,vagy vmi más oldalról hol tudok letölteni a repterekhez ilyen extra dolgokat? Pl Follow Me autó,tanker,kapuk,ahol beszállnak az utasok,vitorlázógéphez olyan gép,ami felvisz, meg ilyenek.
De ha már itt tartunk,honnan tudok leszedni MALÉV festést vagy esetleg gépet?
Köszi! -
LegendTommy #10144 na akkor este lessz tesztrepülés:D
mostanában rákattantam ezekre az öreg dögökre:D
szintén az oldaladról a ju-52-es nagyon tetszik
kiváncsi leszek a hangjára, mert a tim conrad-é nagyon jó, legfeljebb lecserélem a hangokat
mégegyszer thx -
#10143 Na most van 3 féle An-2 (persze van több is, de ez a 3 a legismertebb). A Tim Conrad féle An-2, a Xomer féle és a Vladimir Zhyhulskiy féle (ebből két változat van, de az első az elég hiányos a VC-t tekintve. Szerintem a Xomer féle a legjobb. Nagyon jó az FDE-je élvezet vele repülő. A Xomer féle változatnak készűl egy magyar vonatkozású változata is, amiről információk lesznek hamarosan az oldalamon is. -
LegendTommy #10142 értem, akkor ezt ezek szerint bármikor lehet aktíválni?
nyilván be kell lenni kapcsolva az autothrustnak, amugy nem értem miért kell ezért +1 kapcsoló, nem lehet a gázkart rögtön max-ra tolni? -
LegendTommy #10141 thx, megvan majd este kiprószálom, a másikat ismered? amit irtam
ha igen akkor melyik a jobb? -
ToMy_ #10140 Ha a fs2004-hez keszult sceneryrol van szo, akkor annyi az egesz hokuszpokusz, hogy az addon scenery-ben csinalsz egy redbullrace konyvtarat, oda bemasolod, igy lesz ott egy scenery es egy texture alkonyvtarad, aztan a scenery.cfg-hez hozzaadod ezt a helyet, az ott levok mintajara. -
#10139 Szervusz!
A bannerre kattintva sokkal okosabb lehetsz az FS2004 kezelését illetően!Idézem"Klikk Ide a FAQ-hoz mielőtt kérdezel!FAQ=Gyakori kérdések!Valamint a letöltött holmikhoz többnyire mellékelnek leírást (Readme) a telepítés menetéről. -
kalker1 #10138 hova kell másolni az országokat ha mappában töltöm le
-
#10137 Amikor azonnal maximális tolóerőre van szükség,pl.GA (Go Around). -
kalker1 #10136 hello
tud valaki segíteni megmondani
hogy hova másoljam a redbul air race-t
-
#10135 Az AVSIM.com-on 4 részes packban van fent. Az AVSIM.ru-n a link: http://www.avsim.ru/files.phtml?fileid=96 ott kattintasz a kép és szöveg alatt lévő 4 vastagon szedett lehetőségből a szkazatyra (cka_at_) :) Utána majd meg kell adni egy kódot a'la rapid és aztán tölti, kökemény 15kB/s-al. -
LegendTommy #10134 pmdg 737-es en felfedeztem 1 gombot, ami számomra eddig ismeretlen volt, az autopilot panelen a bal felső csavarra nyomja to/ga uzemmódot lehet, kapcsolni. na de miért a csavar?:D mind1
mirre jó a to/ga? külön külön még tudom értelmezni, de mikor használják ezt? -
LegendTommy #10133 to cptsab: az oldaladról megtetszett az Ancsa, de az orosz oldalon nem tudok eligazodni, na de mondom sebaj, elmentem avsim.com-ra ahol letöltöttem tim conrad féle an-2-est, de nálam a vc-ben a panelek helyett szürke kockok vannak:D valami gáz van, a kérdés az, hogy avsim.ru ról hogy tudom megszerezni az an-2?
thx -
#10132 Használja valaki közületek a tileproxy6-ot?