MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
milyen kár, pedig ma akkora buli lesz a topikban!......

Riszpekk

Na gyûlunk csak elkell mennem egy 30 perc mulva

FREAK
Ja

Riszpekk

Ok.

De.

Na nincs itt senki?

Legnépszerûbb témák

1. Fórumozók fényképei
2. Tibia
3. Athen 2004 Olimpia
4. AUTÓ mánia
5. Pc tuning
6. MS Flight Simulator 2004
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. Half-Life 2
9. A pontos idõ:22:15
10. Lock On: Modern Air Combat

I.C.ram
Hehe ezt a apukám cisnálta csinálta 😊 Mármint az olimpiai festést.
Hmuda
Hááát, csak azért felutazni Budaörsre és drágán megvenni nem nagyon éri meg még nekem se sajna. :-(((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Joxy
Hmuda:
Dr Pepper kóla lelõhely, a budaörsi tesco.
Csak elég drága, mert angliából hozzák kis tételben.

ne sajnálj anyira kurvára nem rajtam mult az egész..., az a mákom hogy élkint 22db rokonom 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jobb helyeken? én csak oylanal találkoztam..., aszem csak az egyikben gyorsban van igy aminek nem jut eszembe a neve de szar, a többiben mind ki van téve asszem 😊
jah és egyetértek Dr. Pepper foreva! 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
ilyennel utaztam egy hónapja, repülõ szardíniásdoboz 😊

Riszpekk

PLackó
6. MS Flight Simulator 2004

Ez egy 737-800NG, lajstromszam: HA-LOK.
Malev egyik legujabb gepe. Ez az ugynevezett Aranygep. Ezzel fogjak hazahozni olimpiarol az ermeseket (marha marad kint valaki 😊

Direkt az olimpia idoszakara festettek le igy. Nekem nagyon tetszett az eredeti es VA-ban is sokaknak bejott, igy gondoltam egyet es megfestettem a SIM-ben is a gepet.
Eredeti geprol par shot:
Kep 1
Kep 2
Kep 3

A gep pedig a PMDG altal keszitett 737-800-as. Korabban raktam be rola kepeket. Tudod az a nagyon durva kieg. Tele kapcsolokkal meg minden 😊

A játékban tudok 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hmuda
Uccsó off:

Ja, és itthon még a pohár háromnegyede full jég, és csak a negyede a pia. A mekiben majdnem a torkomnak ugrottak mikor megkértem, hogy ne rakjon bele jeget csak a piát, de azt tele. Amcsiban meg ha kifogytál kérsz mégegyet és már ugranak is, hogy hozzák. A jobb helyeken meg a kezedbe nyomnak egy poharat és izlésed szerint töltheted meg amivel akarod az ingyenes automatánál. Mellesleg piárol jut eszembe. Úgy hiányzik a Dr.Pepper, életemben nem kóstoltam még olyan jó itókát. Irtó régi üdítõ (már a Forest Gump-ban is volt mikor még egyetemista volt), de itthon még egyser se lehetett kapni. Pedig tuti azonnali sikere lenne, csak reklámozni kell kicsit.

ON

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Izlesek es pofonok, de mozgasban kurva jol nez ki, mint az alap.

Milyen a gép, honnan van, i ennek a ferihyegyi cenenek a neve stb.

Mit mondjak rola?

Na tényleg

Most igy visszaolvasva, jaj de sajnallak titeket. 😊
En meg europan kivul sehol nem voltam 😊 Eletemben osszesen egyszer repultem azt is regi Nagytuskon.

Nyiri #1469

PLackó
pont most repültem a DC3-al.😊

hátõ, ako má inkább az alap szerintem 😛

Legnépszerûbb témák

1. Tibia
2. Fórumozók fényképei
3. Athen 2004 Olimpia
4. allstars™
5. Pc tuning
6. MIMACS tápik
7. MS Flight Simulator 20047. MS Flight Simulator 2004
8. Half-Life 2
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. Counter-Strike:Source

Bazzeg itt tények kellenek

mellesleg nekem is ezek teccetek legjobban egész usa-ban 😛
meg az hogy még a stnadard gyorskajáldában is egyszer befizetsz italra és utána anyit iszol amenyit akarsz 😊

Ha valaki kisebb/gyorsabb, de sokkal szebb mint az alap kiegesztot akar (darabonkent 8-12 mega), az keresse meg az FSCENE kieget.

Itt egy kep a Grand Canyon-rol:

Nagyon szeretem ezt a gepet 😊 Nincs AP es tenyleg repulnod kell 😊

Amugy azert van szimulator hogy te iranyitsd a gepet, ha csak az AP-t nyomogatod akkor mi az ertelme? 😊

tom iylenbe énis ettem és tényleg jó csak szvsz gatyádat ráköltöd ha lakókocsizol, ott ugye pénzt nem nagyon keresel, és ahoz hogy igy körbeutazgasd egész usa-t hát elég sok kp kell 😛

PLackó

PLackó
ilyen is régen volt:legnépszerûbb témák:
7. MS Flight Simulator 2004

Te meg ne rohogjé itten

PLackó
😄

Na megyek X-Aktázni

Asszem mind2 toled

Hmuda
Ismerõs képek, vajon honnan vannak? 😄

Hmuda
Hm, tudni kell hol kell megállni. :-)

Pl volt egy Golden Coral nevû étteremlánc. Tipikus svédasztalos megoldás, egyszeri fizetéssel, ami amcsiban irtó elterjedt. Bemész fizetsz és annyit zabálsz amennyi beléd fér. Ráadásul ezekben az éttermekben mindig irtó izléses kaja volt: stake-ek, raguk, saláták, édességek és mind mind rengeteg féleképpen elkészítve. És egészen emberi áron ment a dolog (4000 Ft és ezért végtelensok kaja, végtelensok pia, illedelmes kiszolgálás, kellemes környezet, stb). Ráadásul három külön helyen is kipróbáltam ezeket (Texarkanában, a dallasi úton és Orlandóban) és mindhárom helyen ugyanolyan perfekt volt az egész. De eléggé off vagyunk, térjünk vissza a tárgyra. :-)

Mer?

FREAK
jó de szvsz nem kell animált

Riszpekk

Mit szólnátok egy ilyen bannehez?

az mongyuk nekem is feltünt, de benzin nem biztos hogy még mindig 4szer oclsobb 😊
meg rendes kajáldák néhol elég drágák tudnak lenni, gyorskajáldában meg nem jó enni minden áldot nap 😄
ettõl függetlenül lene rá fölös pénzem énis viszamenék egy iylen lakokocsis hepalyra 😊

FREAK
Tenerife North - Las Palmas naplementekor Cessnával

a leszállásnál benyitott az asszony, majdnem elbasztam, de végül épphogy letettem, aztán eltaxiztam a parkolóig, kézifék, gyújtás le, Hifi kikapcs, jócakát 😄

Legközelebb innen megyek tovább, irány Afrika!

Riszpekk

Hmuda
Nekem már az is elég, hogy négyszer jobban megéri a benzin odakint mint itthon. Sokkal olcsóbb a kocsik fenttartása is.

hát nemtom én iylenek akor még nem foglalkoztam anyira 😛 bár szeritnem azóta jocskán fölment az ára 😛

Hmuda
Hát mikor kint voltam akkor az üzemanyag pontosan negyedannyi volt mint itthon. Odakint egy gallon benzin volt annyi mint itthon egy liter és mint tudjuk: 1gallon=4liter (kb).

arról nem beszélva hogy én nem vagyok teljesen tisztában kinti árakal de szerintem benzin nem anyira olcso hogy ember lakókocsival körbetekeregje az egész usa-t, márha nem milliomos az illetõ 😊

jah csak inét a horáth tengerpartig van mit bámulni, ot meg legnagyobb változatosák max egy burger king vagy egy mc donlads volt 😛

Hmuda
Nem is oylan vészes az a 8+ óra. Innen a horvát tengerpartig 12+ óra az út. :-)

Nyiri ha lesz egy kis idod esélnél az #1254 hozzászólásodról?

amugy tény hogy ha valaki kimegy akor már lásson mindent, csak ez nem mindig megoldható 😊