45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10297 Label:IVAO
Serv.Adress:hu.ts.ivao.aero
Nick:Bármi lehet de keresztnevet illik utánna tenni.
Reg:Legyen bepipálva
Login:A hatszámjegyü IVAO ID-d
User:Az IVAN jelszavad
CaptSAB rosszul emlékszik Külön TS jelszó nincs.
A hang aktiválást nem használjuk hanem billentyühöz rendeljük a mikrofont.
Ha sikerült bejutni találsz egy HU-Members csatornát ott többnyire mindig találsz valakit,bátran kérj segitséget. -
#10296 CSinálom a Fokker Gen Fam-et.Akkora a fejem hogy ihaj.Ha ez így folytatodik akkor elvezetem hétvégére a madarat.
book -
#10295 HUHÚ sikerült!!! Haa nem írtam be nicknevet, csak login nevet máris beengedett:) -
#10294 TS/Ivxx kódot nem kaptam, a többit igen... -
#10293 Lehet hü*yén hangzik, de 15 fps-el is irányítható rendesen az FS. 10 az a határ, ahol már a pájlotjúzer húzza a fogát, de még ott is simán le lehet tenni a vasakat. Persze atomerőmű tulajok ezen mosolyognak.. na de a pénztárca lehetőségeit nem egyformán mérik. 5-7 fps-nél már teljes kínszenvedés. Az AI traffic nagyon be tudja kopasztani az FS-t, de a detailed időjárás (felhők is ezen hatást érik el) -
#10292 Először regisztrálj az IVAO-ra, ott kapsz egy ID kódot, valamint egy IVAO weboldal kódot és egy TS/Ivxx kódot. A szerver neve: hu.ts.ivao.aero -
#10291 A connectben, vagy a quick connectben állítsam be? (quick connectet róbáltam, de a szervert nem találja... esetleg tudnál küldeni egy screenshot-ot a helyes beállitásokról?persze csak a server neve és hasonlókkal) -
#10290 Ne felejtsd el átolvasni az IVAO magyar oldalán lévőn MAGYAR nyelvű oktatóanyagokat és beállítási leírást mielőtt felcsatlakozol. -
#10289 Szervusz!
1.Én azért inkább azt javaslom hogy külön állitsd be és próbáld ki a TS-t.Biztos ami biztos.2.Igen valamennyi légitársaság hívójele használható. -
#10288 Üdv!
Nagy nehezen talán rászánom magam, hogy online repüljek. Namármost. Ahhoz, hogy IVAO-n repüljek, már szerintem minden megvan, csak a team speak nem indul el.(azt olvastam a FAQ-ban, hogy csak el kell inditani, majd az FS-t és az IVAP magától kezeli.) És egy másik kérdés: online bármilyen légitársaság gépével repülhetek?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
LegendTommy #10287 thx, este kiprószálom
más: lehet a kérdés kicsit gyerekes, de kiváncsi lennék nektek mi az az fps határ amivel még jól irányítható az fs?
én mindig állítgatom és vacilálok a teljesítmény vs. külcsíny között, ám legtöbbszőr a 2. nyer
de viszont egy komolyabb addon-nél pl.:Alert LHBP 15 fps-el izzadok:D -
#10286 Ezt töltsd le Tomi a flightsim.com-ról!
Name: extra36u.zip Size: 209,330 Date: 09-04-2007
FS2004 Extra300S Flight Dynamics Update. Adds fixed .air file for better knife edge, slide situations. Used for EXTRA369.ZIP. Csillag György lehet olvasta amit írtál :D Pont ma lett feltéve.
-
LegendTommy #10285 kipróbáltam, hát nálam a gyári extra a legjobb erre a célra, amugy a pálya tetszik hihetetlen, hogy hogy tudnak ezek a kapuk között ilyen gyorsan menni, nehezen tudtam a magasságot tartani, vagy a kapuk folé mentem vagy bele a dunába:D
mondjuk a méretarány szvsz nem teljesen 5-ös, de nagyon szép addon
amugy ez fs betegség? szinte minden scennery-n a hidak nagyon alacsonyak -
#10284 Igen ez 3 különböző festésű változat. Bár asszem, mindegyik ugyanarra a modellre épűl. Sajnos nincs tippem, hogy melyik lenne a legjobb. Egyiket sem próbáltam még soha, ugyanis már rég rájöttem, hogy a lomha joyommal nem lehet műrepülni. Szerény tudása az árában eleve borítékolva volt.. A keresőnél vigyázz, mert az elején van a név, ami elől lehagyhatod az FS2004 feliratot, és utána ollóztam a tömörített állományt, ha így kijelölöd az egész sort, akkor tuti nem találja meg. Azért kerestem FS2004-es verziókat, mert a régi FS98,FS2000 de néha 2002-es változatok is hajlamosak hiányos öltözékben elénk tárulkozni. :D -
LegendTommy #10283 csak én vagyok béne vagy ilyen xar a keresője a flightsim.com-nak
amugy ez 3 gép?:D vagy kiegek hozzá?
melyik a legszobb/jobb szerinted? -
#10282 Flightsim.com:
FS2004 Edge 540 Of Kirby Chambliss fs9edge5.zip
FS2004 R-C Red Bull Edge540 r-cred.zip
FS2004 Redbull Edge 540 rbedg540.zip :)
-
LegendTommy #10281 ki is próbálom, az edge 540 honnan lehet leszedni, avsim-en nem találtam,
bár lehet, hogy rosszul kerestem -
#10280 Augusztus 20-án volt a Red Bull Air Race hazai futama. Aki még nem hesszelte az avsim és flightsimet, az nosza töltheti a 2007-es Red Bull Air Race Budapest Sceneryt. Javallt gépek hozzá: Edge 540 és Extra 300.De a Zlin 50 és Szu-26 vagy a Pitts is remek választás, egy kis égi zsonglörködéshez. A műrepülés esetén kérdéseitekkel Clideyt bombázzátok! :) Az oldalamon nincs időm mindenről írni, mert az komplett be van tárazva már, így ide fogom az új dolgokat pörkölni. Minden másra pedig ügyet sem vetek.. -
bandikabp #10279 Szia!
Én megnéztem a videót. Nos a probléma az hogy nincs bekapcolva az AP, csak az értékek vannak beállítva.
Bandikabp -
#10278 Ifjú barátom szívem szerint valami nagyon szépet válaszolnék, de nem teszem!
Ez az a szint ami alá nem megyek!
Részemről hagyom hogy problémáidat megoldhasd magad.
Sok sikert! -
#10277 Nem jó, hogy ekkora a szád, bár sokmindenben igazat kell hogy adjak neked, de pl az IAS TAS bibit te se vágod, mert különben nem emlegetnéd itt a szelet. A szélnek van a legkevesebb köze a TAS, IAS különbséghez.;-)
Gőzöm sincs mi lehet nálad a probléma, mert mióta felvetetted ezt a sebtartás dolgot, minden nap meggyűröm a default 737 AP-ját, de nem produkál ilyen jelenséget. Egész jól visszatalál mindig a beállított sebességre. De ha komolyabban érdekel az FS, akkor elöbb utóbb úgyis beszerzel vmi fizetős cuccot, ami minden szempontból kielégítő, és nem fogsz foglalkozni a default gépekkel. Ha pedig nem érdekel jobban, akkor meg kár szenvedni a programmal. -
#10276 Fogadok hogy nem 1 embernél van ez, csak te nem találkoztál még mással.
De te sem tudsz olvasni, -> általános iskola, 2x is leírtam hogy tudom mi a különbség az IAS és a TAS között, és ebből is látszik hogy te viszont nem tudod miaz, merthogy szélcsendben 1000 láb magasságon hogy lehet 50 csomó különbség az IAS és a TAS között? Ezt magyarázd már el hogy gondolod? És nem hiszem, hogy a műszerek IAS-ban, az autópilótának meg TAS-ban kell megadni a sebességet, főleg hogy az IAS sebességmérő körül mozog az a kis izé ha az autopilóta sebességtartását állítod.
Az egy gombos hajtómű indításról pedig annyit hogy te önállóan nem tudsz olvasgatni, csak azt a hülyeséget szajkózod, amit a másik mondogat, aki szintén nem tud olvasni. -
#10275 Vissza kéne menned az általános iskolába, mert megint nem sikerül olvasni. Nem érted hogy 10fps-el(egyébként tudod mi az egyáltalán?) nem lehet játszani? Nem tűnt fel, hogy a fraps egy kicsit leterheli a gépet? Gyanítod hogy egy egyszerű approach túl nehéz feladatat? Akkor a 2 videon azok mik? Ennyire sötét nem lehetsz! -
adiker #10274 sziasztok,akinek megvan a traffic 2005 aez legyen szíves írrjon privát üzit,köszi! -
#10273 Helyes!
A dolog elérte a tökéletes értelmetlenség szintjét.
Ha egy szimulátor néhányezer embernél jól működik, 1-nél pedig nem, és annak az 1-nek a gondolataiban fel sem merül, hogy esetleg nálla van a gond, azzal nem lehet mit kezdeni.Bár végezetül még annyit ajánlanék hogy lehet hogy segítene a gondon az IAS és TAS közötti különbség tanulmányozása.Az egygombos hajtómű inditásról peddig csak annyit hogy javaslom az IG-Fly vagy a Project Tupolev Tu-154-esének Cold&Dark módban történő kipróbálását.Annak az "egygombnak" a megtalálása, garantálom, elfog tartani néhány napig! -
#10272 Én már csak legyintek.. nem izgat. Kaptál egy feladatot, más értelmes lény lerepülte volna. De te nem.. gyanítom ez az egyszerű approach is túl nehéz feladat. Vége. -
#10271 Ez fraps-al van rögzítve(mert mivel mással rögzíthettem volna avi-ba? talán gamecammal ami ugyan azt csinálja mint a fraps), instant replayből(rögtön a repülés után), nem azzal a fos beépített video recorderrel, mert azon ugye a hajtómű végig full tolóerőn lenne, és jó darabos lenne a gép mozgása. De persze biztos kamuzgatok az IAS gomb állásáról, mert az olyan jó, és ez a kedvenc szórakozásom, na meg olyan gépszerűen tudom irányítani a gépet, hogy halál pontosan a 169-es sebességet tartom perceken keresztül...
látszik mennyire van állítva, látszik mennyivel repül, látszik hogyan repül, látszik a lényeg. Ennyi.
Valós időben 10 fps-el meg kösz de inkább nem repülnék, mert ilyen hatalmas képfrissítési sebességgel tényleg nem tudnék leszállni.
A video x264 codeccel van kódolva, coreAVC codeccel, vagy saját codeces lejátszóval (vlc, mplayer) játszható le. -
adiker #10270 sziasztok,akinek megvan a traffic 2005 az legyen szíves privát üzenetet írni nekem,köszönöm! -
perko #10269 Várjuk. Sok hasznos dolgot találtam már nálad. -
#10268 David Maltby oldala már rég a kedvencekben csücsül nálam. Nagyon szépek azok a gépek, a klasszikus angol utasszállítók életre keltője. Amúgy az oldalamon lesz egy gyüjtemény, ami tartalmazza az általam eddig fellelt free és fizetős fejlesztők oldalait. Majd lehet szemezgetni.. :D
-
perko #10267 Akik szeretik a klasszikusokat, innen lehet leszedni a COMET-et öt változatban. Van panel és sound file is (Free) -
Kakaduduka #10266 nekem ezt a videót egyik lejátszóm sem akarja futtatni. mivel nézitek meg? engem is érdekelne. -
#10265 FRAPS-al rögzítsed légyszíves. Engem spec. nem érdekel az fs def. recordere, mert az arra jó leginkább, hogy pár másodperces részeket visszanézzünk meg ilyenek. A másik, ne váltogasd a nézetet 1-2 másodpercenként. A feladat : LOWS Salzburg Austria. ILS 16 landing. Repülj egy holdingot 4000 láb magasan Salzburg VOR adón. A holding legyen 180-360 fokos. Majd a holding befejeztével a VOR után folytasd 180 fokon SBG NDB-re, onnét 157 fokon. SU felett 3000 lábon repülj át, majd jön a középső marker ezt 2160 lábon. A repülőtér betonja 1411 lábon van. Az ILS 109,9MHz. Ezt repüld le légyszíves, rögzítsed FRAPS-al, de ne váltogass képernyőt. A felvétel élőben legyen rögzítve, így minden kapcsoló állapota jól látható. SBG NDB - 382 kHz, SU 356 kHz, SI 410 kHz.
A másik: bármennyire nem szereted az angolszász mértékegységeket, valamint a nemzetközi repülési mértékegységeket, azok akkor is azok maradnak. Az életben szabályok vannak, amelyek adott területeken kötelezően érvényesek. A be nem tartásukat a repülésben elhalálozott emberi életekekben mérik. Volt már olyan helikopter, ahol a pilóta nem vett tudomást arról, hogy nem metrikus a műszerezettség. Beleállt a földbe az utasával együtt. Ha egy szimulátor valamilyen formában próbál lemodellezni egy rendszert, nem fog csak azért is ellentétes logikán futni. -
#10264 Tessék. Leszállás után nem állítottam le mindent, merthogy a replay az indításkori állapotban hagyja a kapcsolókat, ezért volt a múltkorinál sötét minden kijelző, de megállni meg kellett, amihez az IAS gombot ki kellett kapcsolni, ami persze úgy is maradt replayben, pedig földetérésig be volt kapcsolva. Látható, hogy 155-re van beállítva, ez volt az alap, alacsonyan, vízszintesen repülök, lassan 25 fokos flapsal, mivel a köd miatt nem látni a repteret jó ideig, ils nincs, vor távolabb a kifutótól, ndb nincs. Ilyen repüléssel tolóerő nélkül szépen lassulna a gép, hiszen a flaps-nak is negatív hatásai vannak a sebességre, tehát nem mondható el, hogy az autopilóta azért tartja a 169-es sebességet a beállított 155 helyett, mert annyira zuhanok, meg lehetetlenség. A földetérés előtt látható egy kis lassulás, mert a beállított sebességet 155-ről (ami az autopilóta szerint 169), 90-re állítottam, amit persze a replay nem rögzít. Na?
Linkre kattintva nekem access denied, de kimásolva belőle a linket már megy -
#10263 És mi abban a komolytalanság ha nemtetszenek a komolytalan elmebeteg "azértis ezt használjuk, mert mi azthisszük mások vagyunk mint az többi ember" amcsik mértékegységei 26 db 0-val? Legalább egy szimulátorban át lehetne állítani, de nem lehet, mert ha átállítom, az atc attól még ilyen nyomi mértékegységet használ. M$ dolgot meg a bugok miatt hoztam fel, oprendszer is tele van velük, és a játékaik is :)
videokódolás folyamatban -
#10262 Nem vagyok ideges , ez nem személyes ügy. Mielőtt félreértés esnék. Mindössze a kellő komolyságot várom el. Vagyis nem hülye amcsi mértékegységek és robotpilóta, nem béna oprendszerek, ez nem a gyülölöm Bill Gates & Microsoft topic, nem az Ubisoft repszimek topicja. A Flight Simulator megköveteli az alkalmazkodásunkat hozzá. Ha valaki a fentiek tükrében akar segítséget kérni, akkor inkább ne tegye. A def. gépek A/P rendszere működik rendesen. Egy 3rd party panelnál már elhiszem, hogy bedögölhet, mert néha kukában landol egy-egy panelcsomag, na de ha így is van, akkor ugyebár, amikor helpet kérünk, feltüntetjük, hogy mit mire módosítottunk. Mert csak a B737-re több tucatnyi panel van.
Ezért kérem, hogy komplett kommenttel, tegyél fel videót, mellőzd benne a nem odatartozó megjegyzéseket, és hajrá! -
#10261 Nyugi fiúk Az FS meg a MS olyan amilyen mégis minden nap használjuk.
Armed Assault :Tényleg sok bug van az FS-ben de az a lassú leszállás probléma nálam nem probléma SZVSZ nem tom mi a baj nálad.
-
#10260 Rendben van.. pakold csak fel szépen egy videómegosztóra azokat a híres neves repüléseket, de hanggal szeretném, ha végig beszélnél, kommentálnád élőben (és nem utólag alá téve!!!), hogy mikor hol vagy, mit miért csinálsz! Itt a hétvége, én türelmes vagyok és ráérek majd megnézni őket.
-
tuto558 #10259 ha felraknád, én megnézném azt a videót -
Kakaduduka #10258 rosszul írtam: squawk