45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
CzJ #10337 Ja igen. Köszi :-D -
#10336 A Wilco 737 sp1 patchre gondolt :). Már nem aktuális, elküldtem neki ... -
perko #10335 Innen le tudod tölteni
fs2004 update 9.1 -
CzJ #10334 Sziasztok!
Uj gépet vettem és a Wilco PIC 737-t repülném, de a Service Pack-om a régi gépemen van (ami behalt.). valakinek nincs meg véletlen?? -
Matth3w #10333 Szia!
Igen néztem én is teszteket, és Nvidia alá jobban passzol az intel proci, én 1 E6600 szánok alá + 2gb DDR2 800MHZ ram.
Csak nem tudom eldönteni, hogy melyik kártya érné meg.
Igazából Fs a nagyon lényeges mert más játékkal nem igazán játszom.
Szia -
matya00007 #10332 Szia!
Nekem egy 8800-as GTS-em van,az általad leírt darabbol sztem jó kari, fs2004-el ,sceneryk-el (minőségi) sem akadozik fullon minden, de szerintem a ram-tol, procitol is függ a dolog. Sajna Radeonnal nem próbáltam, de tuti van itt valaki akinek az van. Csak összehasonlításkén Aerosoft Budapest 2007 minimum 35 FPS ez alá nem nagyon megy. -
Matth3w #10331 Sziasztok
VGA kártya vásárlás előtt állok és szeretném kikérni véleményeteket mi lenne jobb választás Asus Extreme EN8800GTS-T2D640E 640MB GDDR3, TV-out, DVI (PCX) vagy Asus Extreme Radeon HD 2900XT, 512MB DDR3, (PCX)
Fs szempontjából nagyon fontos, melyiket szereti jobban .
előre is köszönöm
Máté
-
#10330 FAQ!!! -
LegendTommy #10329 olvasd el az faq-t -
#10328 Örülök hogy visszatért a józan eszetek. Maradjon is így ha lehet... :) -
AarPoe #10327 Ha leoffoltok, ha nem, megkérdezem: hogyan lehet az új gépeket berakni a játékba? -
matya00007 #10326 Én is bocsi, télleg nem hittem, hogy ezt váltja ki a beírásom, inkább repüljünk, az nyugtat. -
#10325 OK ez tényleg durva volt, nem kelett volna ennyire felkapnom a vizet... Az érintettől és mindenkitől akinek szúrta a szemét elnézést kérek. (Nekem is szúrta volna egyébként)
-
#10324 Ha nem tudtok kulturáltan fórumozni, lehet eltolni a biciklit. -
#10323 Valóban! Igazad van! Elbasztam! Véletlenül két tét ütöttem le! Ez téged igazol!Feljogosít hogy angolozzál itt! Hiszen nem láttam a vicces kis jeledet! Milyen jelet te hülye kis faszfej???? Milyet??? :( erre gondolsz??? Megszakadok a röhögéstől -
matya00007 #10322 Szerintem a te hozzászólásod volt nagypofájú, mintha lett volna egy jel a szöveg végén, és csak viccböl nyomtam be a google dumát, ahogy már egy páran itt megtették, amúgy meg a tuttorial (ahogy lejjebb írtad) nekem tényleg nem mond semmit, kedves angolbol doktorált barátom, úgyhogy segítsen rajtad az akinek két anyja van.
Szevasz -
#10321 És el is olvastad amit ott találtál? Küldd már el a linket.
Mielőtt nagypofájúan guglizol, talán próbálj segíteni. (vagy lehet hogy a tuttorial kifejezés nem érthető a számodra?) -
SzKrisztian #10320 Köszi a segítséget. -
#10319 De. Letöltöd a netről a ttools nevű programot. Azzal át tudod konvizni txt-te a traffic filet. Elolvasod a readmet, megérted hogy múködik (egyáltalán nem bonyolult), átírod a megfelelő részeket, esetleg te írsz flightplaneket, vagy letöltesz a netről, és visszakonvizod.
Első tipp pl, hogy ha töröltél festéseket, akkor a törölt festésű gépekhez tartozó flightplant átírod a még meglévőre. Csak egy sort kell megváltoztatni a txtben.
Aztán ha még kevés, letöltesz pl az avsimről egy csomó real, nemreal flightplant, azt is bemásolod, és hozzárendeled vmelyik default gépet, (olyat aminek van fetése, ügyelve arra, hogy london-losangeles útra ne kingair menjen. :D ) És ezután viszakonvizod a traffic filet, és kész is. Lesz kvanagy forgalmad, ugyan olyan gépekkel. -
SzKrisztian #10318 Sziasztok, hallottam hogy vannak kiegészítők amikkel az FS-be lehet a forgalmat növelni, sajnos ezek sok helyet foglalnak, nekem meg nagyon kicsi a hardom, és anyagilag nem engedhetem meg hogy most nagyobbat vegyek, (nemrég vettem egy használtat, de 2 hét után leégett, szóval se pénz se hard, most inkább megvárom míg úgy alakul amíg újjat tudok venni amire van garancia), így is kellett töröljek pár default gépet, sceneryt, és a helpeket hogy az FS elférjen, de ha 100% húzom a forgalmat akkor is alig találkozok más gépekkel. Nem tudtok valami megoldást, pl. scripteléssel, hogy a default AI gépekből több legyen, hogy kicsit nagyobb nyüzsgés legyen, az nem számít hogy ugyan azt a texturát használnák, még úgyis jobb lenne mint így hogy alig látog más gépeket, ha tudtok valami megoldást kérlek irjazok, köszi. -
matya00007 #10317 S betű, amúgy benne van a controls menüpont alatt. -
matya00007 #10316 Neked is lehet, ha egy kicsit utánanézel: Annyi volt, hogy a google-be beírtam hogy captain sim 757 (: Csak be kell regisztrálni.
Captain sim
Hali -
#10315 Sziasztok, van valakinek tudomása Captain Sim 757 tutorialról? -
#10314 Nyomd meg az "s" betut. -
#10313 Hogyan lehet kameranézetet váltani?
Hogy pl kívűről lássam a gépet vagy a pilótafülkét stb.
Segítsetek!
Köszi!! -
Royal76 #10312 Probléma megoldva! :) A 4. regisztrációs email címre megküldte az aktívációs emailt. -
Royal76 #10311 Sziasztok! Meg van valakinek a pss 777hez a "csupasz" gép .bmp-i(paint kit csomag), mert a hivatalos honlapon (ahol le lehetne tölteni), nem kapom meg az aktiváláshoz szükséges emailt, így nem tudom onnan leszedni. -
sztyopszoft #10310 Szia!
Sokáig én is bajban voltam az FMC-vel.
Ha még nagyon érdekel, el tudom regélni a PMDG 737-hez.
Pofon egyszerű, én elmondom,Te begyakorolod és utána úgy böngészed a témát, ahogy tetszik. Csak akkor, ha tényleg nagyon érdekel. Én nem vagyok profi, de úgy repülök vele, hogy kezdem kicsit "unni". Mire mindent megtanulsz kb. Te is így leszel vele, de azért szép dolog.
Kizárólag:[email protected] "Az SG-re ritkán megyek fel."
Üdv:István -
#10309 Lehet furán hangzik, de ha a Tele Atlas műhold felvételeit részletesen egészben be lehetne szerezni, akkor megoldható lenne a VFR Hungary. Tudom, hogy a részletessége nem üti meg az angol, francia VFR-hez használtakét, de legalább egységes. -
Kakaduduka #10308 amúgy hogyan lehet kis sceneryket csinálni? azt tudom például a gmax nevű progival szoktak ilyeneket, és hogy letölthető ehhez ilyen game pack. odáig eljutottam hogy csináltam egy épületet, csak azt hogy tudom berakni az fs-be? és van valaki aki ezzel készít repülőket, sceneryket stb.? -
Kakaduduka #10307 hát sajnos ez van, esetleg ha lennének olyan emberek akik megcsinálják a saját városukat, vagy azt a tájat ahol laknak akkor össze lehetne hozni, csak a nem valószínű hogy minden városban van legalább egy ember akinek megvan az FS. -
#10306 Nem :) de nincs adat hozzá csak fizetős. Photoscenery kizárva, mert itthon nem szponzorálják a fotókat úgy, mint külföldön a scenerykhez. Megvenni kb 50 milla. Sima landclass és mesh scenery-hez sincs elég adat járni kéne az országot és adatot gyűjteni, ami nem kevés pénz és idő. Megvalósítani meglehetne de ráfizetéssel, mert itthon kb van 20-30 ember aki megvásárolja a scenery-ket :DD külfödről nem nagy az érdeklődés Mo iránt megvennék kb 100-150en. Abból nem térül meg a rááldozott pénz. -
#10305 Csak én érzem úgy, hogy kellene már egy jó Hungary VFR scenery? ;) -
#10304 Köszi!!!Sikerült!! -
#10303 Azt is a navigraph.com-ról DEMO címén. Itt a direct link. Ez a Level-D és a PMDG kiegészítőkhöz készült. -
#10302 És ezt a legutóbbi ingyenes adatbázist honnan töltsem le? -
#10301 Hibás az adatbázis. Így hiába mész tovább, mindig hibába fogsz ütközni. Ha naprakész FMC-t szeretnél ami valós adatokat tartalmaz akkor a navigraph.com-ról meg kell vásárolnod a legfrissebb AIRAC csomagot, abban valószínűleg nincs hiba, így nem fog ERROR-t jelezni. A másik lehetőség hogy letöltöd a legutóbbi ingyenes adatbázist (azt hiszem ez 2006-os vagy 2005-ös és csak útvonalpontokat tartalmaz) majd letöltöd a kívánt reptérhez az indulási és érkezési eljárásokat (SID/STAR) -valószínűleg ez okozza a hibát, rossz a gépeden lévő fájl-. Ezekből bizonyos verziók szintén ingyenesek a navdata.at-ról tölthetők le. -
matya00007 #10300 Hali!
Nekem is lenne egy kis problémám.
Amikor installálnám az ivap-ot akkor kijelöli az FS könyvtárat magátol, de amikor folytatnám a telepítést kiírja, hogy nem találja az FS-t, és installáljam fel újra.
AZ a baj hogy a sok kieg miatt ez nem egyszerű és sokáig tart, de még ez sem lenne gáz, ha tudnám hogy utána jó lesz. Valakinek volt ilyen problémája és a reinstallal megoldódott?
Előre is köcce. -
#10299 Üdv! megint van egy kis problémám(már nem online). Most szereztem be a PMDG 737-est(737-700) és FMC bajok vannak. Olvastam egy leírást a FAQ-ban(pontosabban a Segédletek között). Nos eszerint próbáltam meg beállitani a gép FMC-jét. De már a legelső oldalon problémát jelez: miután beirom a desztinációt(EPWA), után kiirja, hogy :"Error at 111, line99".Innen nehezen de tovább lehet menni, de akkor további gondok lépnek fel. Mit tegyek? -
#10298 Igen, igazad van, elírtam. A lényeg, hogy az ivan jelszóval lehet használni a TS-t és a pilóta valamint atc klienst is, így a fogalmazásom a maga nemében félreérthető volt.