MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Akkor szólj hogy mikor lesz hozzá crack!
thx
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én sajna nem tudom tesztelni, mert nincs joy-om, a régit leépítettem, az új meg még nem érkezett meg.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
- Belassuló grafika kiküszöbölése az Autogen és a memória hibák miatt.
- Kijavítva az évszakváltoztatáshoz kapcsolódó lefagyás.
- Egyéb stabilitási problémák javítása.
- A különbözõ konfigurációs fájlok módosításai, mostantól helyesen jelennek meg a játékban.
- AZ FS2002-höz hasonlóan újra használhatóak a 19 méteres magassági adatok.
- 160 új vagy eddig hiányzó híd.
- Új grafikus objektumok a Kenendy reptér közelében.
- A tréning mód elsõ küldetése után már helyesen kapjuk meg az elismerõ oklevelet.
A LAGO-féle Budapest és azt hiszem hogy az aerosoft is kiadta az egy kb 200-300Mb-os Budapest ami tartalmaza Budapestet meg a környezö repülöterekt
Ferihegy
Budaörs
Tököl
Hármashatárhegy
Dunakeszi
+Budapest lemodelezve teljesen
Ez egy fizetös kiegészitõ és az elöbb emlitet, helyeken kell utána keresgélni / vagy a LAGO-nál vagy az Aerosoft-nál /
Ezen kivül készült néhány ingyenes kiegészitõ is.
Többek közöt a várhegyiék által kiadot hungary ez a magyarországon megtalálható reptereket modelezile /volt szovjet repterek valamint a ma is müködöeket/ és tv- adótornyokat csak ajálani tudom nekem föleg Györ tetszik belöle!
Valamint készült még Ferihegy-i ingyenes kiegészitõ is amit Rucz Gábor készitet, azt hiszem a malév va-jan fent is van de ez csak ferihegyet tartelmaza, /mást nem!/
Na most már akkor, csak nem fogtok találgatni!!! 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak jelzem annak aki még nem látta,hogy a http://gaming-invasion.warez.hu/ oldalon fent van a Megascenery 2004 New York dupla cd! Most töltöm. Remélem nem fogja nagyon megakasztani a masinát!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Lenne ismét két problémám:
1, Fennt van a HUngary2004 a gépen, de az össze reptér (kivéve BP) körül van egy szürke, vagy kék téglalap a zöld fû helyén. Baromi zavaró és nagyon hülyén néz ki.
2, Van fent nekem egy csomo plusz gép az FS-hez. Azonban van egy pár aminek ha váltogatom a nézeteket akkor a hang elkezd eszetlenül sisteregni, majd egy idõ után abbahagyja, majd ismét elkezdi.
Tud valaki esetlag valami megoldást a fent említett problémákra, mert nagyon zavaróak.
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Lenne egy hatalmas kérdésem! Alul látható a gépem! No, az a gondom,hogy fent van a budapest scenery 2004 és nagyon szaggat a cucc ultra high-on. Szerintetek ez normális, vagy valami nem kóser. A szaggatást 10-12 Fps-alatt értem!
Engem nagyon zavar!
Elõre is köszi a válaszokat!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ezek szerint csak én szopok a porblémával...
:-(
Nem lehet, hogy összeakad egy másik scenery-vel? Tettél fel mást is?
Sajna csak ott. SPOT-ra váltok és elkezd ugrálni veszettül. Amikor a betonon áll. Amikor gurulok akkor is és füstölnek a kerekek. :-)
Ujraraktam az egész FS-t és a Budapest Lago-t is.
Semmi más nem volt fent és így is ugrál minden repcsi amikor SPOT nézetre váltok.
Nem tud valaki megoldást?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ez van...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
itt a pecs
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Please segítsetek, mert nagyon idegesít.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Segítsetek pls!
MIért van az, hogy amikor kapcsolgatok a nézetek között akkor, amikor a spot nézetre vált akkor minden gép elkezd ugrálni. Miért van ez nem tudja valaki, mert eléggé zavaró.!