MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gizzda
rerrsr

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Egyébként hatalmas különbséget nem tapasztaltam patch után .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mintha már lenne valami...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Falconer
Vazz
Akkor szólj hogy mikor lesz hozzá crack!
thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Javitottak memoria es egyeb fagyasokat az fs9.exe-ben is. Igy nem jo a 9.0-s crackelt

a fórumokon azt olvastam, hogy ha visszarakták az "eredeti" nocd-t, akkor tökéletesen futott. Mondjuk egy nap alatt nem hiszem hogy kiderült, hogy a javítások megmaradnak-e a régi exe-vel. Ha más nem, majd megvárjuk az 1.1-es nocd-t.
Én sajna nem tudom tesztelni, mert nincs joy-om, a régit leépítettem, az új meg még nem érkezett meg.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

pedig frissiti az fs9.exe-t is

elvileg az eredeti nocdvel is elmegy, mert az fs9.exe csak egy indítófájl...

crack?

PLackó

Kint van a patch, letölthetõ innen: http://bop.agria.hu/letoltes.php

- Belassuló grafika kiküszöbölése az Autogen és a memória hibák miatt.

- Kijavítva az évszakváltoztatáshoz kapcsolódó lefagyás.

- Egyéb stabilitási problémák javítása.

- A különbözõ konfigurációs fájlok módosításai, mostantól helyesen jelennek meg a játékban.

- AZ FS2002-höz hasonlóan újra használhatóak a 19 méteres magassági adatok.

- 160 új vagy eddig hiányzó híd.

- Új grafikus objektumok a Kenendy reptér közelében.

- A tréning mód elsõ küldetése után már helyesen kapjuk meg az elismerõ oklevelet.

Na akkor egy kis felvilágosítás!!! / mer látom nem megy ez nektek /

A LAGO-féle Budapest és azt hiszem hogy az aerosoft is kiadta az egy kb 200-300Mb-os Budapest ami tartalmaza Budapestet meg a környezö repülöterekt

Ferihegy
Budaörs
Tököl
Hármashatárhegy
Dunakeszi
+Budapest lemodelezve teljesen

Ez egy fizetös kiegészitõ és az elöbb emlitet, helyeken kell utána keresgélni / vagy a LAGO-nál vagy az Aerosoft-nál /

Ezen kivül készült néhány ingyenes kiegészitõ is.
Többek közöt a várhegyiék által kiadot hungary ez a magyarországon megtalálható reptereket modelezile /volt szovjet repterek valamint a ma is müködöeket/ és tv- adótornyokat csak ajálani tudom nekem föleg Györ tetszik belöle!

Valamint készült még Ferihegy-i ingyenes kiegészitõ is amit Rucz Gábor készitet, azt hiszem a malév va-jan fent is van de ez csak ferihegyet tartelmaza, /mást nem!/

Na most már akkor, csak nem fogtok találgatni!!! 😊
Falconer
Hát én is leszedtem egyet az avsimról, az 3-400mega volt asszem

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Marcell
Rajottem hulye kerdes volt. A Varhegyi 24mb, a LAGO meg 240.

Marcell
A Varhegyi fele Hungary-2004 Scenery az ugyanaz, mint a LAGO fele? Mert elobbit ingyen le lehet tolteni INNEN.

lybrahu
Üdvözlet!

Csak jelzem annak aki még nem látta,hogy a http://gaming-invasion.warez.hu/ oldalon fent van a Megascenery 2004 New York dupla cd! Most töltöm. Remélem nem fogja nagyon megakasztani a masinát!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

berczy
Hi!

Lenne ismét két problémám:

1, Fennt van a HUngary2004 a gépen, de az össze reptér (kivéve BP) körül van egy szürke, vagy kék téglalap a zöld fû helyén. Baromi zavaró és nagyon hülyén néz ki.

2, Van fent nekem egy csomo plusz gép az FS-hez. Azonban van egy pár aminek ha váltogatom a nézeteket akkor a hang elkezd eszetlenül sisteregni, majd egy idõ után abbahagyja, majd ismét elkezdi.

Tud valaki esetlag valami megoldást a fent említett problémákra, mert nagyon zavaróak.

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Falconer
Na hát az jó lesz! Remélem csinálnak hozzá illetékesek krekket is

októberben jön egy hivatalos fs2004 patch. javítanak a játék grafikus motorján is, hogy gyorsabb legyen.

Mit vartal? Az FS motorja nagyon szar. Altalaban szaggat a BP2004.

berczy
Sziaszok!

Lenne egy hatalmas kérdésem! Alul látható a gépem! No, az a gondom,hogy fent van a budapest scenery 2004 és nagyon szaggat a cucc ultra high-on. Szerintetek ez normális, vagy valami nem kóser. A szaggatást 10-12 Fps-alatt értem!
Engem nagyon zavar!
Elõre is köszi a válaszokat!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Nem tettem fel semmi más sceneryt.
Ezek szerint csak én szopok a porblémával...
:-(

nekem semmi probléma vele, még patch nélkül is tökéletesen mûködik.

Nem lehet, hogy összeakad egy másik scenery-vel? Tettél fel mást is?

berczy
Zolee: Fennt van. Az sem segít? Pedig már a Win-t is ujraraktam, de semmi. BP scenery nélkül nem ugrál. Csak nálam van ez a gond? Kerek szemekkel állok a probléma elõtt.

Az afcad pecs fennvan? lehet hogy az volna a megoldás, mert ugye az csinálja a pályát a helyére!
éredekes... szerintem akkor ne rakd fel a budapest scenery-t és kész.

berczy
Aha.
Sajna csak ott. SPOT-ra váltok és elkezd ugrálni veszettül. Amikor a betonon áll. Amikor gurulok akkor is és füstölnek a kerekek. :-)

és ez csak a budapesti reptéren jön elõ?

berczy
Sziasztok!

Ujraraktam az egész FS-t és a Budapest Lago-t is.
Semmi más nem volt fent és így is ugrál minden repcsi amikor SPOT nézetre váltok.
Nem tud valaki megoldást?

Az kizárt dolog nekem fenvolt a 2003 azon elvoltak csuszva a dolgok de mikor pecseltem már nem, és fenvolt 2004 azal meg semit nem kellet csinálni mer alapól jó volt viszont ahoz is van pecs! úgyhogy vagy felraktál egy gagyi bp-et amit nem szetél le és utána az egyiket vagy ... passsz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

akkor lehet, hogy azért ugrál mert a 2004-et nem kell patch-elni, de te mégis ráraktad? 😊

berczy
OK...,de nekem 2004-van, meg van peccselve, és még így is el van csuszva. Plusz a gépek ugrálnak budapest reptéren.

Ez van...

nem egyszerübb egybõl a 2004hez vakót használni? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vazze!!! ha felrakod az fs-re a budapest 2003 és nem pecseled jó hogy el van csuszva budaörs.

itt a pecs
Dave000
van valami értelmes Budapest Scenery, ami nem fizetõs??

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

de ha nincs, akkor a Lago Support-on belehet jelenteni, hogy hibát talált a drága pénzen megvett kiegészítõben: [email protected]

nem tudom.. én Magyarországon a Ferihegy-Kecskemét-Debrecen útvonalakat szoktam csak repülni 😊

Falconer
Az alapban is van Budaörs?

az alapjátékról van szó vagy valami külsõ scenery?

berczy
Ja és van mégegy. Budaörsön olyan, mint ha mindkét futópályára még egy layer huztak volna, de az el van csuszva és igy a számok is.

berczy
Srácok, tényleg senki nem tudja, hogy miért ugrálnak a gépek ferihegyen? Pattognak, mint a rugólábserrif.
Please segítsetek, mert nagyon idegesít.

Joxy
ha a shift+e után nyomsz még mondjuk egy 2-est, akkor ha olyan a géped, ki nyilik még pl a teher ajtó is.

Dave000
köszi

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

shift+e

Dave000
Mivel lehet ajtót nyitni? Thx

Falconer
Na szal akkor pontosan melyik fájlt kell kitörölni hogy menjen?

berczy
Sziaszutok!

Segítsetek pls!
MIért van az, hogy amikor kapcsolgatok a nézetek között akkor, amikor a spot nézetre vált akkor minden gép elkezd ugrálni. Miért van ez nem tudja valaki, mert eléggé zavaró.!

Falconer
Mert kitötöltem azt, kitöröltem az Aircraftban a C172t, akkor is uez