MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narazzino
nem tudjátok, a Saitek-nek nem lesz-e valami új joystickja mostanában?

grizzly21
honnan lehet leszedni azt trialt, amirõl beszéltünk? egy link kéne. köszi.

Hát megprobálok muterékkal egyezkedni😊
nemtom nekem ez az egész addonért pénz biznic büdös... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Nos ja, nagy biznisz az fsaddon. Ahhoz hogy legyen egy igazán jó szimed, ku..vasokat kéne rákölteni. Hülye aki rá is költi a pénzét. Fõleg, mert elég sok addont láttam már, ami az fshez készült, és állíthatom, hogy 80%-uk nem éri meg a pénzét. Annyira nem, hogy sok freeware addon ráver minõségben a fizetõs cuccokra.Ilyen fizetps addonok pl az Abacus,Alphasim, Just flight egyes termékei. Újabban a Lago se ad ki jónak nevezhetõ cuccokat.
És még sokat ide lehetne sorolni. Szóval aki ezek közül vásárol, azt csak szánni tudom.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

én meg ugy vagyok vele hogy nekem elég a teljes gamekat megvenni, nem fogok sima addonokért is fizetni..., mongyuk eleve nekem az addonok alapelvével áll ellentétben ez az egész fs-os addonos megvevõsdi okosság... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Akkor kérd a legközelebbi ünnepre. :-) Vagy álapodj meg a szüleiddel, ha mindenbõl legalább 2-es leszel, megveszik. Vagy vmi. :-)Legalább lesz okod jól tanulni. :-)
Amúgy csak itthon kerül ilyen sokba. Ha jól rémlik, akkor pl az aerosoftnél olcsóbban meg lehet venni. Igaz az külföldi oldal, és ott kártyával kell fizetni. Ha jól emlékszem.

Thanatos: Nos lehetetlen.:-) Enyémbe se lehet beleverni. De ezt meg pár dolgot igenis megvettem. Ezt már csak azért is, mert mindíg használom, és megérdemli a készítõje, hogy ne lopják el.Persze tudom ,a készítõje kapja belõle a legkevesebb dohányt. Emelett szerintem még meg is éri az árát. Na nem a 9000 rugót, amit a magyarok kérnek érte. Hanem azt a nem tom mennyit, amennyit pl az aerosoft.Szóval legalább ezt tessék megvenni. Elég a többit ellopni. :-)

15 évesen 9000 ért nem tom megvenni
ez a jó hozzáállás <#eljen>
ellenben szeirnted mennyi az esélye annak hogy ezt egy magyar ember fejébe beleverd? 😊

Papirzacsi
Inkább vedd meg. Elég jó kieg ahhoz, hogy megvedd. HA meg nem, akkor ne is használd.

Melyik a hivatalos oldal?<#nevetes1>
Köszi megprobálom
alert
Ez a Budapest Sceneryvel még talán megoldható de fizetõs cuccok 99%át nem lehet elõre letölteni vagy cracket találni hozzá fõleg nem google-vel.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Cujo01
ne legyetek már lámák... letöltöd a hivatalos oldalról ingyen(!) a próbaverziót, aztán beirod google-ba, hogy Budapest Scenery Serial és kb ennyi... kicsit gondolkozzatok... remélem most nem azzal jöttök, hogy mi az a google..

Ingyenes oldal vagy valami warez oldal nem nagyon van ugye ahonnan lelehetne szedni?
Papirzacsi

grizzly21
olyasmi kellene nekem is

Hali!
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan hozzá lehetne jutni a Budapest Scenery 2004-hez?
grizzly21
vki magyar cdrõl tude?

grizzly21
lehet, sajnos itt élünk

Nem ! Tipikus magyar ár ... A Nagy Lavór-on túl már fél évvel ezelõtt 18 dolcsi körül volt ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

grizzly21
tipikus microsoft ár😊
én most szedem le éppen egy ftprõl, de az fizetõs😞

oneal1
ehh most találtam meg az árát😞(
17 ezer!
öjj ha😄
tud valaki akkor egy helyet ahonnan le leehtne szedni a progit?

!Forza Ferrari!

oneal1
mennyi most a boltokban ez a játék??
ha lement az ára nem lene rossz megvenni😊
tud valaki egy oldalt mondani?

!Forza Ferrari!

grizzly21
fizetni nem fogok, viszont te nem tudsz adni egy két fizetõset?

www.avsim.com itt találsz mindenféle cuccost (repülõk, festések, scenery-k, panelek), persze mivel ezek többnyire ingyenesek, így nem biztos hogy akkora élményt is nyújtanak. Vannak fizetõs kiegészítõk, amik közül sok minõségi cuccos van, de azt meg kell fizetni, cserébe kapsz egy hatalmas élményt😊 Lásd PMDG 737😊
Ha magyar "patch"-et akasz fizetõsnek ott van a nagyon szép Budapest Scenery 2004, de van az avsim-en egy néhány megás, Rucz Gábor készítette ingyenes Ferihegy. Ha Magyarországot szeretnéd kicsit "valóságosabbá" tenni, akkor keress hungary mesh kiegészítõket, van néhány az avsim-en.
Joyban nem sok infót tudnék mondani, nálam a controllerek között a Logitech az elsõ.
saitek nagyon nem tartozik a drága márkák közé de mind1...

PLackó
csak akinek ezekre nincs kerete..

Tudunk

grizzly21
tudtok ti letölteni magyar patchet hogy jobb legyen Magyarország? Vagy vmi hasonló nincs? pl gép patchek?

Csodálkozol?

Joyból csak Thrustmaster vagy Saitek...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
én is ilyet néztem ki,nagyon kéne már egy joy,(IL2 is nagy kedvencem).
mi a véleményetek róla?

Mindjárt itt az elsõ: gondolom nem árt ha van Joystick. Számít, hogy milyen márka/típus? GENIUS F-23U MAXFIGHTER-t néztem, ez olcsónak tûnik. Vélemény?

OK Köszi. Úgy tudtam, hogy az eredeti játékhoz adnak kézikönyvet. Vagy lehet, hogy az angol? Mindegy. a virtualairlines.hu -t nézegettem, remélem elég lesz, külföldi leírásokkal viszont vigyázok mert ugyan tudok angolul de jobb ha le van írva magyarul mert nem vagyok otthon a szakkifejezésekben. Nemsokára elkezdem én is a röpködést (egyelõre földön, motorindítással 😊) és ha nagyon elakadtam kérdezni fogok 😉

Sajnos ilyen könyv létezésérõl nem tudok, ha jobban bele akarsz merülni a témába, elõször ismerkedj meg a repülés alapjaival, aztán minden menni fog meglátod. Ajánlom a www.virtualairlines.hu oldalt, ez a Malév virtuál légitársaság honlapja, vagy még érdekes dolgokat olvashatsz a www.vacchun.hu oldalon, de sok jó külföldi oldal is létezik. Ha konkrétan érdekel valami kérdezz! Azért vagyunk😊
azért írja ki hogy overspeed, mert túl gyorsan mész, nagy a hajtómûteljesítmény😊 a 340 csomóban értendõ...
grizzly21
ezek jó kérdések, engem is érdekelne!

Tudja valaki, hogy a magyar nyelvû Fligh Simulator kézikönyv fennvan-e neten valamilyen formában? És ha igen hol? Kösszépen.

Hali!
Valaki nem tudja megmondani hogy az összes repülõ mért irja ki 340 nél hogy overspeed?
grizzly21
Na, van egy CD, amivel Magyarország kidolgozattabb.
1.honnan lehet leszedni?
2.nincs ilyen CD pl Angliás verzióban, hogy legyen Big Ben

grizzly21
honnan lehet letölteni a játékot?

grizzly21
Itt törlik a hszeket, vagy rossz helyre írtam?

kár😊
Hulye vagyok az airbushoz 😊

És PSS airbus-hoz mennyire értesz? Ott is akadnak gondok...😞
Az a gep tipikus wilco. Tele van hibaval. Csak azert repulok vele, mert szeretem a tipust.
De nemsokara (remelem) kijon a Digital Aviaton CRJ. Nah az minoseg lesz.
www.digital-aviaton.de

eyecandy: ha jól olvastam, nincs autothrottle, így nekem kell a sebességet szabályozom, ami mondjuk megközelítésnél kicsit bonyodalmas. Jól értesült vagyok, tényleg nincs A/T?
Papirzacsi
Elgurult a gyóccered ember!