MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
És még sokat ide lehetne sorolni. Szóval aki ezek közül vásárol, azt csak szánni tudom.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy csak itthon kerül ilyen sokba. Ha jól rémlik, akkor pl az aerosoftnél olcsóbban meg lehet venni. Igaz az külföldi oldal, és ott kártyával kell fizetni. Ha jól emlékszem.
Thanatos: Nos lehetetlen.:-) Enyémbe se lehet beleverni. De ezt meg pár dolgot igenis megvettem. Ezt már csak azért is, mert mindíg használom, és megérdemli a készítõje, hogy ne lopják el.Persze tudom ,a készítõje kapja belõle a legkevesebb dohányt. Emelett szerintem még meg is éri az árát. Na nem a 9000 rugót, amit a magyarok kérnek érte. Hanem azt a nem tom mennyit, amennyit pl az aerosoft.Szóval legalább ezt tessék megvenni. Elég a többit ellopni. :-)
ellenben szeirnted mennyi az esélye annak hogy ezt egy magyar ember fejébe beleverd? 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahonnan hozzá lehetne jutni a Budapest Scenery 2004-hez?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
17 ezer!
öjj ha😄
tud valaki akkor egy helyet ahonnan le leehtne szedni a progit?
!Forza Ferrari!
ha lement az ára nem lene rossz megvenni😊
tud valaki egy oldalt mondani?
!Forza Ferrari!
Ha magyar "patch"-et akasz fizetõsnek ott van a nagyon szép Budapest Scenery 2004, de van az avsim-en egy néhány megás, Rucz Gábor készítette ingyenes Ferihegy. Ha Magyarországot szeretnéd kicsit "valóságosabbá" tenni, akkor keress hungary mesh kiegészítõket, van néhány az avsim-en.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Valaki nem tudja megmondani hogy az összes repülõ mért irja ki 340 nél hogy overspeed?
1.honnan lehet leszedni?
2.nincs ilyen CD pl Angliás verzióban, hogy legyen Big Ben
De nemsokara (remelem) kijon a Digital Aviaton CRJ. Nah az minoseg lesz.
www.digital-aviaton.de