MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
talán tényleg használ a cfg törlése. HA nem, akkor tudom ajánlani, amit minden nagy szgép "szakértõ" nagy szakértelemmel azonnal mondana, hogy format c:. Az helyrepofozza a winfost... <#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hogy hol talalhato a file?
C:\Documents and Settings\XXXXXX\Application Data\Microsoft\Fs9\Fs9.cfg
xxxxx= az xp user
De nem tudom, mi lehet a titok nyitja... <#zavart2>#zavart2>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na iylennel találkozott már valaki?
Bármelyik menüpontban,ahol csúszka van,szürke csikot mutat helyette😞
Most raktam ujra a gépet,eddig enm votl semmi baja...
Elõre is köcce!
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Feltettem a legújabb, 5.7-es Catalystra épülõ Omegát. A helyzet változatlan. A textúrák ugyanakkor és ugyanolyan rondák, mint elõtte, a több helyütt olvasott FPS növekedést pedig nyomokban sem tapasztalom.
#2588 vagy GPS-szel, vagy FMC-vel. Más öteltem nincs. Szvsz az intersection pontok nem út találódtak ki, hogy a rárepülést vmely vor egy radiálján kell végrehajtani. Szal hagyomásnyos rádiónavigációs eljárással csak nagyon ritka esetben lehet az útvonalon megközelíteni. DE mivel manapság az összes gép, amely ezt az eljárást repüli rendelkezik IRS rendszerrel, így nem okoz gondot az FMC-be betáplált útvonalat, ami intersection pontok tömkelegébõl áll, kézzel vagy automatikusan lerepülni. Csak az FD jeleit kell követni... de Visszatérve a problémádhoz. Tápláld be a gpsbe a pontokat, és repüld az alapján. Úgy menni fog.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De idézem mit írtál:
"Általában felszálláshoz elég nagy gázt adnak majd fokozatosan csökkentik az utazómagasságig a tolóerõt mivel csökken a légsûrûség kevesebb lesz az ellenállás és gyorsabban megy a gép kisebb tolóerõvel is"
Nos utazó magasságig emelkedni szokott a gép. Nemde? Emelkedés közben nem veszik egyre lejebb a gázt, csak azért , mert csökken a sûrûség... Ki mondta ezt a B...ságot? Szted csak az ellenállás csökken a sûrûséggel? Felhajtóerõ, tolóerõ, utas közérzet, aktuális kamatláb stb. nem csökken a sûrûséggel? Na jó az utóbbi talán nem. :-) HA az lenne amit mondtál, mert te azt mondtad, hogy gyorsabban megy kisebb tolóerõvel is, akkor bizony ha tartani akarom a sebességet, és feljebbugrok pár ezer métert, akkor visszább kell vennem a tolóerõbõl, nehogy túlgyorsuljak. Holott egyre magasabban egyre nagyobb gázt kell adni, hogy a gép tartani tudja a sebességét. Vágod a problémát abban amit írtál?
<#zavart1>#zavart1><#kuss>#kuss>
Akkor írd le, hogy szerinted mia a baj, azt jól van. Utánna már úgyis kitapasztalom, melyikõtöknek volt igaza!!!
CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu
Ezekszerint úgy kell emelkedni, hogy minnél magasabban járok annál jobban leveszem a gázt, nehogy begyorsuljon a gép? Tehát megfelelõ magasságban, már alapgázon nyargalászok büntetlenül? <#wow1>#wow1> Beszarás... Perpetum mobile rulz!<#idiota>#idiota>
csúnya víz
Amúgy mikor forgatom a kamerát, ad-hoc jelleggel itt-ott kirak ilyen csúnya téglalapokat. Ennél még szokott csúnyább is lenni a látvány, de mindig csak az indítás utáni elsõ repülésnél. Ha befejezem és újra repülök, akkor már stabilabb és elviselhetõbb a kép... mondjuk olyan, mint a képen.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Megvenném ha nem eredeti cd-s akkor is, de azt sokallom érte amennyit kérnek.
De az tetszik, ahogy lassan hízik a MSFS könyvtáram. Nemrég olyan 9 giga körül volt asszem (vagy 6...). Nemsokára külön FS vinyót kell beszermányolni. 😊
gamertag: kenobita
FS PLANET (karbantartják)
Innen elég macerás letölteni be kell pakolni a cuccot letöltés vezérlõbe várni jó sokat amíg sorra kerülsz.
Ez meg szintén elég jó:
Surclaro
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyetlen kérdésem lenne! Lehet valahonnan külön repülõt letülteni a játékhoz? Engem egyetlen repülõ érdekelne, egy Antonov-2-es! Kicsit régi gép, de nekem ilyen kell. Azokban az 5 cd-nyi kigészítõkben van An-2-es???? Ha nem, lehet valahonnan külön letölteni, lehetõleg ingyen??????? THX for help!