MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Megoldottam a #2667 problémám. Mostmár csak arra válaszoljon valaki, hogy PMDG-vel felszállás után a 10 ezer láb alatti sebességhatár 250re van tekerve az FMC-ben, a LEGS-ben pedig a sebességhatárok jóval magasabbra vannak állítva az egyes pontoknál a VNAV pedig nincs is bekapcsolva, akkor miért van az hogy néha nem enged pl emelkedés közben egy bizonyos sebességnél gyorsabban menni hiába tekerem feljebb a roboton? pl 175 IAS max... elég gyengécske (csak LNAV van bekapcsolva és VS-el emelkedek) még a cost index is majdnem maxon van 😊))

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Valaki dobjon már meg egy mûködõ fs passengers seriallal, mert nincs kedvem san fransisco-ból indulni <#mf2>

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

alert
Nyiri segits nekem plz mert már nem bírok ezzel az fmc-vel 😊 miért van az, hogy be van táplálva egy útvonal lényeg hogy már az utsó ponthoz érnék utána be van tekerve hogy mondjuk kövesse xy pálya RNAV megközelítését vagy ILS-et vagy mind1 szóval hogy ne legyen semmi egyszerû mondja az atc hogy tegyek még 1 kört mielõtt elérem az utolsó pontot. Hát ezt fmc-vel nem tudom megoldani, kikapcsolom a LNAV-ot és teszek egy kört de az fmc-ben törlõdött minden. Na mondom semmi gáz beütöm gyorsan az utolsó pontot el is fogadja és ráfordul ugyanabból az irányból ahonnan jöttem. Beadom neki arrivalnak a pályát RNAV-al vagy ILS-el és mindenféle hülyeséget csinál. Össze vissza jelöli be az útvonalat túlvisz a pályán aztán helyben 180 fokos fordulót tesz a pálya mögé meg hasonlók. És többé nem tudom vele elfogadtatni a leszállási procedúrát normálisan. Ja és még 1 dolog: hogy lehet gyorsan törölni az egész útvonalat? Idegesítõ pontonként fõleg amikor a SID vagy a STAR tele van 500 intersectionnel.

A load managernek az a lenyege hogy feltolti az adott sulyt a gepbe. Ha ezt nem tudna akkor nem igy hivnak.

A ZFW-nel meg nem kell megyjegyezni. Az FMC ugy van megycsinalva a PMDG-nel hogy a ZFW-nel ketszer megnyomod a gomot es magatol kiolvassa.

Amugy ajanlom a hosszu am a temat kimerito manualt.

alert
Nem vagyok biztos benne, de szerintem nem kell mivel a load manager már átírja a fájlt. Csak az üzemanyagot kell változtatni ha jól tudom.

Már rájöttem, nem aktuális most már.
De még egy okos kérdésem lenne:
Ugye pmdg-nél a load managgerrel kell kiszámolni a zfw-t, amit majd betáplálok az fmc-be. Az a kérdésem, hogy ezzel a repülõgép súlyának beállítása le is van rendezve? Úgy értem, hogy ugyebár az eredeti fs gépek súlyát a fuel and payload menüben kellett állítani. Itt most már nem kell ott állítani a gép súlyát???
Tudom, hogy a fuel-t azt ott kell állítani, de én most az utastér súlyára gondolok.

Sziasztok.
Le tudná valaki írni nekem, hogy hogyan kell használni az fs passengers-t?
(mert én 737-700 PMDG-vel mentem, és kiírta, hogy nincsen ilyen gépe a légitársaságnak vagy valami ilyesmi)
Lehet, hogy itt már volt róla szó, csak nem nagyon van idõm visszaolvasni az eddig leírtakat.

alert
Aham. Egyébként feltettem pmdg-re a service update-et és ugyanugy fagynak az lcd panelek. De legtöbbször nem is mûködnek újra többé.. egyetlen alternatív megoldást találtam, hogy ha rákattintok a panelre akkor ugyebár kinagyítja. Na az nem fagy le, összenyomom hogy ráférjen az eredeti panelre és úgy használom 😊

Advanced Voice Client
Automatan inditja es freki allitasra hangol ugyanugy
elso inditaskor meg kell adni a login passt a vatsimre

alert
FSINN-ben nincs hangkliens nem? Ez nekem macerás akkor hogyan lehet kommunikálni szóban? RW szerveren? De honnan tudom a szerver nevét? Meg ha fsben tekerem a frekit akkor állítódik RW-n is? vagy hogy megy ez? nekem macerásnak tûnik.

Hasznalj FSINN-t azzal kivalasztod az adott gepet ami nem tetszik es megadod mit mutasson helyette.

alert
Az elég ha felteszem a my trafficot?

alert
Oké köszi! Bocs a sok kérdésért de már baromi rég hasznaltam pmdg-t meg repültem online. Biztos azt is tudod, hogy mit kell csinálni, hogy ne legyen minden gépnek vip textúrája vatsimen?!

De
FMC reszben a PROG nal kiirja a varhato erkezesi idopontot.

Ha leszalltal (de kozben is) az ACARS resznel meg lehet nezni a Block / Flight time-t. De utana logout kell az ACARS-bol ha ujra FP-t akarod latni.

alert
Ok. Nincs fent a service update 😊 fel is teszem rögvest. Még 1 kérdés közben: a repülési idõt ki lehet számolni valahogy? Mármint hogy meddig tart vhonnan valameddig eljutni. A repülõkön mindig kiírja egy kijelzõ az utasoknak is 😛 FMC nem számol ilyet?

PMDG nalam is csinalt ilyet mar. Persze ritkan. A Service Update ota nem emlekszem ilyenre

Ilyenkor kapcsold ki az AP-t es probald erzessel vezetni mig vissza nem jon.

alert
Én is arra gondoltam és be vannak kapcsolva. Akkor mitõl fagyhatnak még?

Probe Heat

alert
Na most olyan gondom van a pmdg-vel hogy lefagynak a mûszerek 😊 Repülök pl LOWW felé 12000 lábon és egyszer csak lefagynak az lcd monitorok. Gondoltam pitot heat. Nem találtam sehol ilyet de találtam window heat-et a felsõ panelen stb. Bekapcsoltam. 1 perc meúlva jó is lett minden de csak pár percre mert most megint fagytak. Pitot heat hol van? Vagy mitõl fagyhatnak még? Bug?

alert
Mûködik! Szereztem egy másikat, ami szereintem tök ugyanolyan, mint az én eredetim, de valószínûleg mégse, mert ez mûködik 😊

alert
Szoktam én kézzel repülni csak végre meg akarom már tanulni ezt a nyomorult FMC-t, mert nem árt képben lenni az új dolgokban is ugyebár 😊 de ez az FMC még nagyon nem megy nekem. Mûködött már normálisan a PMDG régebben, de akkor is mûvelt az FMC olyan dolgokat, ami elõtt érthetetlenül álltam: be volt állítva a megközelítés, hogy TPS elhagyása után forduljon a pályára és land.
Tökéletesen követte az útvonalat, elhagyja TPS-t elkezd süllyedni majd FMC kikapcsol full magától és a földbe csapódik a gép.

Te figyu.. 😛 Miert nem repulod le kezzel? A regi sidek siman repulhetok. Az ujak mar RNAV-k az igaz ahhoz mar muszaj FMC, de lepj vissza par honapot es nyomasd a regit 😊

alert
Kezdek kész lenni. Van itt egy eredeti meg 1 nem eredeti PMDG, de egyik se megy 😊 nemsoká hoznak egy másikat, vagy holnap reggel úgyhogy az az utolsó esélyem.

Van mar alap pmdg is 1.3 installal nekem az van meg es tokeletesen megy minden. Lehet azzal kellene probalkozni

alert
😊 ez vicces. Felrakom a pmdg-t ekkor 800/900-ra azt mondja hogy incorrect version (nem 1.3) ha az 1.3-at próbálom felrakni akkor is incorrect version (itt nem ír számot) a service update 1-et gond nélkül felrakja.

Pmdg update folymata.
1.0 -> 1.3 -> 800/900 addon -> Service update1 ->Model update (opcionalis, de ha nincs akkor nem lesz jo a 600/700 ban a VC.

alert
Az 1-es update fentvan, a többi nem akar felmenni.. már ezt se értem. Most ezzel próbálok kezdeni valamit. Ja és azt sem értem, hogy ha az avsim-rõl letöltöm hozzá a malév festést akkor telepítem és kiválaszthatom, de ha az oldaláról pl a Laudát vagy mást, akkor hiába telepítem, nincs a listában az FS-ben. Vagy én csinálok valamit rosszul?

fentvan a pmdg update?

alert
Csináltam egy FS reinstallt, kitöröltem az utolsó fájlt is majd az egészet elölrõl. Semmit nem raktam fel csak a 9.1-es updatet és a PMDG-t. Ugyanaz a hiba. Na ezt már tényleg nem értem... (9.1es update nélkül se ment)

alert
Én is unom már. Azt hiszem beújitok a Norton Ghostal meg vmi leírással mert már nagyon idegesítõ ez az állandó reinstall.

En a g2d.dll miatt most fullos FS reinstet nyomok mar 1.5 oraja. Kurva sok ido mire ugyanugy mukodik minden ahogy megszoktam.

Bar lehet nem erek vele semmit es ugyanugy szar lesz.

alert
Köszi! Ugyanúgy hibát ír. Csak másik sorra. Azt hiszem itt egy fs meg windows reinstall lesz... :S

Hm...

alert
Thx de írtam, hogy már letöltöttem ezeket.

Amugy lehet az AIRAC regi es a SID-ekben olyan pontok is vannak amik mar nincsenek az benne a a regiben.

www.navdata.at.

AIRAC ott letoltod a PIC/PMDG 737-st majd install

aztan SID/STAR es ALL IN ON ott ugyanugy kivalasztod a PMDG 737 es 480+ repterhez van sid/star

ok egy pillanat vagy picit tobb.

alert
Nem tudnád becsomizni a te SID/STAR-jaidat vagy elõször csak az LHBP-t hogy megnézzem azzal megy-e?

alert
Na de minden hibás? KSFO-ra is hibát ír (err at TRANSITION, line 68) szinte minden reptérre hibát ír... hibás lenne amit letöltök a navdata-ról? Hibás az is ami a VACCHUN-on van?

hibas a lhbp.txt a sid starban

alert
Valaki segítsen már plz a pmdg fmc-jét nem bírom mûködésre bírni!! Már írtam nemrég, de azóta se megy. Letöltöttem a legújabb SID/STAR adabázist valamint a legújabb AIRACs-t is mindent feltelepítettem ahogy kell, de ugyanarra jutok. Amikor beütöm a kezdõ vagy célrepteret mindig vmi hibát talál. Pl beadom neki LHBP-t erre: err at KEEP, line 118 célnak beadom LDDU-t erre: err at SPEED, line 66. Ezek mik? Egyébként folytathatnám tovább az FMC beállítását tehát nem fagy le meg semmi de pl DEP/ARR -nál semmilyen SIDet vagy STARt nem tudok kiválasztani és sorolhatnám. VACCHUN-ról letöltöttem a legújabb LHBP SID/STAR-t, arra írja ki pl ezt az LHBP-s hibát.

Ezt en is megtalaltam de nalam nincs ilyen a biosban. ASUS K8N-E Deluxe. Sehol nem talaltam.

Ezt találtam róla Google-val:

Date: 27 Jan 2004 22:56:27
From: Dashi
Subject: Re: g2d.dll error - FS9 crash

Ok just looked it up, Mircosoft says to correct this error: disable video
caching or shadowing in the BIOS settings for your computer.

Should be no problem to do, usually when you boot the computer, it tells you
to hit "del" or the "F2" key to enter BIOS.

Do that and find where video caching is listed and disable it, usually by
highlighting it, then hitting "Enter" on the keyboard. Then selecting
"Disable".

Do the same with "video shadowing", some motherboard BIOS's don't have this
setting.

When done hit "ESC" and save the changes and continue the re-boot.

That's all.

Dashi

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mi a franc az a g2d.dll ??? Folyamatosan fagy ez a rohadt FS meghozza ezt a dll-t hozza fel indkonak. Mostmar ugy is fagy sokszor, ha LHDC + alap Cessna-t toltom be. Otlet? Eddig no problem. Par napja kezdte.

alert
Ha visszaolvasol 20x le vannak írva.

Papirzacsi
Éppen az elötted hozzászóló linkelte az oldalt...<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

uhh, nagyon sok jó dolgot látok itt, most hajnali órákban rámjött a repülhetnék 😊)
tudtok valami rendszerezett oldalt mondani, ahol érthetõen kategorizálva vannak ezek a kiegészítõk? és persze le is lehet tölteni, nem csak dísz 😊

Clidey
Örömmel értesítelek benneteket, hogy végre valahára elkészült a legújabb repülõgépünk az FS2004 számára. Letölthetõ honlapunkról, vagy az avsim.com-ról! <#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Kösz, ez eszembe se jutott.

A key beallitasoknal ott van egy kombinacio amivel le tudod rakni egy pontra az approach camera-t. Virtual cockpitban legyen menj a palya szelere es nyomnd meg a kombinacio-t.