45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11264 sajnos nem, de asszem rájöttem. Van hozzá egy loader program, amivel be tudom válogatni a textúrákat a játékba. Félig meddig így működik, ugyanis a simmarketen USA-CANADA scenerynek írták és csak Kanada területére tudtam új textúrát bevinni, az USA területén semmi sem változik -
CzJ #11263 na vajon mit?
Szépen bemásolod Addon Scenery mappába és FSbelülről betöltöd -
#11262 megvettem a komplett birds eye amerika csomagot. De sehogy sem tudom működésre bírni, nem olyana telepítője, mint egy átlagos scenerynek :( Csinál magának egy mappát és oda rakja a fájljait, de nem tudom mit csináljak vele... -
#11261 ok, bocsi :) -
#11260 W77ed a hozzászólásaidat töröltem, mert nem kapcsolódik az FS-hez. Az ilyen jellegű élményeidet a Felhők felett topicban oszd meg :) kössz -
#11259 Töltsd le a legújabb 1.95-ös verziót és telepítsd fel, majd ezt uninstalláld, talán így már menni fog. Ha nem, akkor töröld ki a mappáját kézzel majd a programok hozzáadásában uninstalláld újra és elvileg azt fogja mondani, hogy nem találja és eltávolítod-e a listáról. Persze ekkor ő még hagy okosságokat a gépen, főleg a registry-ben, hogy legközelebb tudja, hogyha illegálisan használtad, akkor ne induljon el, de nem tudom, hogy ezeket is törölni akarod-e. Ha eredeti kulcsokat használtál, akkor erre nincs szükséged. -
#11258 Egyelőre csak dísz, de dolgoznak rajta, hogy ne csak az legyen. -
#11257 Ajánlom elolvasni az Active Cam leírását, mert ezekszerint számos dolgot nem tudsz róla. Millió jópofa dolgot tud a progi. -
franko2 #11256 Köszi. -
Matth3w #11255 Virtual cockpit majd x betű
Alapértelmezetten a numerikus bill. 8, 4, 6, 2, -
franko2 #11254 Ja még arra lennék kiváncsi,láttam hogy van az abban az Aerosoft-Airport Enhancement Services progiban tanker is, az is müködik hogy az tölti fel a gépet, vagyis ha üres tankkal kezdem és odahívom tölti is a gépet vagy csak odaáll mellé dísznek? -
franko2 #11253 Alert a videó elején forogsz majd utána mintha járkálnál a gép előt majd mellett, ezt hogy lehet csinálni? Nekem is fentvan az Active Camera de én külső nézetbe csak a gép középpontja körül forogni meg az egér görgőjével zoomolni tudok, de így mászkálni nem. -
Matth3w #11252 Szia
Igen az volt az első dolgom:) de pont ez az, hogy ezzel nem megy végigfut a csík kiírja, hogy rendben eltávolította de ugyan úgy bentmarad a mappában és a programok tlepítése/eltávolítása menüben is
-
#11251 csak nem feleslegesek még :D -
#11250 Egészen addig, amíg nem feleslegesek :) -
#11249 meg egyébként is ha már nem warezolok hanem kőkeményen csengetek minden! kiegemért, szerintem elférnek itt a kérdéseim :)
amúgy a topicnak sem tesz rosszat egy kis forgalom :D -
#11248 jah már nem egy terméket vettem onnan, de én főleg a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Végignézegetni tudok csak dönteni nem :D -
#11247 Én az Ultimate Terraint, és az Ultimate Traffic-t használom, de szerintem VFR hez is tökéletes! Igazából azt vettem észre, hogy az "F1" szoftverekben nem bírtam eddig csalódni! -
#11246 Felőlem elférnek itt a kérdések, de nem lenne egyszerűbb bepötyögni a
www.simmarket.com-ot, és körbenézni ,hogy milyen kiegek vannak? Már úgyis törzsvásárlójuk vagy, szóval nem ismeretlen a hely neked sem. -
#11245 amúgy közép európára nincs valami photorealisztikus scenery? -
#11244 mondasz valamit :) -
#11243 Minek? Pénzkidobás és felesleges. Azt a kiegészítőt vedd meg, ahol repülsz, amit használsz. Utána élvezd :) Ha meguntad vagy máshova húz a szíved, akkor változtass. Vannak olyan sznobok, akik mindent de mindent megszereznek, amúgy sosem használják, csakhogy meglegyen :) -
#11242 köszi. Most nem kevés pénzt ölök erre az fs9-re, szeretném ha teljesen fullos szimem lenne. -
#11241 Ground Environment, bár ezek nem "javítanak", csupán az eredeti textúrákat lecserélik, és más lesz. Szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, de ha nagy kiterjedésben megnézed a területet, akkor ugyanolyan egyhangú csak más. Ami tényleg megváltoztatja a tájat, olyan pl az országokra vagy területekre kiterjedő fotorealisztikus scenery. Nézd meg milyen tájegységeket kínál pl a MegaScenery, de hasonló az Aerosoft Real Germany, VFR Netherlands, Aerosoft - Switzerland Professional, Austria Professional, FSQuality - Croatia Slovenia és megannyi más. -
#11240 van még a BIrds Eye View-hez hasonló kieg ami nagy területen javítja a környezet kinézetét?? -
#11239 Van egy uninstallja. Ha máshol nem, akkor a mappájában vagy a vezérlőpult > programok hozzáadása/törlés menüben megtalálod. -
#11238 Ne billentyűzettel írd be, hanem másold! -
Matth3w #11237 Sziasztok
Problémám a következő az AES 1.194 van a gépemen jogtiszta nem tört kóddal, nem tudom eltávolítani végignéztem a hszeket de igazán erre nem nagyon találtam megfelelő megoldást volt 1-2 dolog de nem működött elég rég óta használom de nem jutok 1ről 2 re ha netán mégis lett volna már róla szó akkor ellnézést de átsiklottam felette:) előre is köszi
Tudtommal az Ivao és a Vatsim sokban nem külömbözik lényegében ugyan az mind 2 helyen nagyon segítőkészek az emberek, én is ivao-t használom de érdemes belekukkantani mind2-be nézd meg a hivatalos honlapokat rendezvényeket.
Üdv: Máté -
FlightSim #11236 IVAO-ról lenne egy kérdésem. Regisztráltam az IVAO-ra, aktiváltam az accountomat és amikor tölteném le az IVAP-ot, akkor ezt írja ki:
Take care typing your password, as you have two different
passwords, one for the Website and one for the online network.
Click the 'Reminder' page for a set of new passwords or for
an email containing your current passwords
a website pass-ot írtam a passhoz. Nem tudtjátok, hogy mi lehet a baj? Amúgy VATSIM-en repülők sokat...
-
#11235 A kérdéseddel "darázsfészekbe" tenyerelsz! :)
Én igazából csak az IVAO-t ismerem. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akit komolyan érdekel a repülés! Nagyon segítőkész az egész társaság, és igazi Barátokra lehet szert tenni! A Szervezetsége mondhatni, hogy tökéletes.
Üdv Hont. -
FlightSim #11234 Gondolom ti is szoktatok repülni onlinen. Ti min szoktattok, Vatsim-en vagy Ivao-n? -
#11233 Igen. -
#11232 de kár hogy csak a 2007-es Feriheggyel működik, most kénytelen leszek azt megvásárolni. Ha a Lago féle régebbi van fent, akkor azt teljesen töröljem le és úgy rakjam fel az újat?? -
#11231 Nem, de ez is le van írva még a repterekhez is :) magát a progit ingyenesen letöltheted és ki is próbálhatod néhány ingyenes reptérrel, valamint az összes többivel is ha megvan hozzá a fizetős scenery-d, viszont ebben az esetben csak 4-5 percig működik ha jól emlékszem. Annyi a lényeg, hogy maga az AES nem tartalmazza azokat a reptereket, tehát azokat külön kell megvásárolni attól a kiadótól, amelyik árulja. Az AES azoktól független, csak hozzádobja az extra funkciókat. Ezután vásárolsz creditet. X euróért kapsz Y kreditet. A repterek leírásánál meg van adva, hogy az adott repteret hány kreditért válthatod ki. A kredit tulajdonképpen egy sorozatszám, amit az aerosoft küld a vásárlás után. Ezt a sorozatszámot beírod a progiba és megkapod azt a számú kreditet, amit kifizettél. Ez mint kredit a programban fog megjelenni és innentől kezdve beválthatod azokra a repterekre amelyikre akarod illetve amelyik megvan és amelyikre elég. -
#11230 jah, most nézegetem, kössz.
Amúgy nem értem ezt a kreditvásárlást. ha megveszem egyben nem az összes reptérre veszem meg?? -
#11229 Nem. De javaslom olvasd el a leírását. Abban benne van, hogy milyen repterekkel kombatibilis, pontosan mit tud, stb. -
#11228 AZ AES minden reptérnél működik?? -
#11227 -
#11226 Az bizony nem NG, hanem classic 737-es :) Tehát a következő kiegészítők szerepelnek:
- Repcsi: WilcoPub 737 Pilot in Command
- Reptér: Aerosoft - Budapest 2007
- Mozgó járművek, mozgó beszállítókapu, rampás emberke: Aerosoft - Airport Enhancement Services (AES)
- Kameranézetek, gép körüli séta: Anticyclone - Active Camera 2004 v2.1
- Felhők, időjárás grafika: Flight1 - Flight Environment -
#11225 Ariane sztem