45215
  • w77d
    sajnos nem, de asszem rájöttem. Van hozzá egy loader program, amivel be tudom válogatni a textúrákat a játékba. Félig meddig így működik, ugyanis a simmarketen USA-CANADA scenerynek írták és csak Kanada területére tudtam új textúrát bevinni, az USA területén semmi sem változik
  • CzJ
    na vajon mit?
    Szépen bemásolod Addon Scenery mappába és FSbelülről betöltöd
  • w77d
    megvettem a komplett birds eye amerika csomagot. De sehogy sem tudom működésre bírni, nem olyana telepítője, mint egy átlagos scenerynek :( Csinál magának egy mappát és oda rakja a fájljait, de nem tudom mit csináljak vele...
  • w77d
    ok, bocsi :)
  • alert
    W77ed a hozzászólásaidat töröltem, mert nem kapcsolódik az FS-hez. Az ilyen jellegű élményeidet a Felhők felett topicban oszd meg :) kössz
  • alert
    Töltsd le a legújabb 1.95-ös verziót és telepítsd fel, majd ezt uninstalláld, talán így már menni fog. Ha nem, akkor töröld ki a mappáját kézzel majd a programok hozzáadásában uninstalláld újra és elvileg azt fogja mondani, hogy nem találja és eltávolítod-e a listáról. Persze ekkor ő még hagy okosságokat a gépen, főleg a registry-ben, hogy legközelebb tudja, hogyha illegálisan használtad, akkor ne induljon el, de nem tudom, hogy ezeket is törölni akarod-e. Ha eredeti kulcsokat használtál, akkor erre nincs szükséged.
  • alert
    Egyelőre csak dísz, de dolgoznak rajta, hogy ne csak az legyen.
  • alert
    Ajánlom elolvasni az Active Cam leírását, mert ezekszerint számos dolgot nem tudsz róla. Millió jópofa dolgot tud a progi.
  • franko2
    Köszi.
  • Matth3w
    Virtual cockpit majd x betű
    Alapértelmezetten a numerikus bill. 8, 4, 6, 2,
  • franko2
    Ja még arra lennék kiváncsi,láttam hogy van az abban az Aerosoft-Airport Enhancement Services progiban tanker is, az is müködik hogy az tölti fel a gépet, vagyis ha üres tankkal kezdem és odahívom tölti is a gépet vagy csak odaáll mellé dísznek?
  • franko2
    Alert a videó elején forogsz majd utána mintha járkálnál a gép előt majd mellett, ezt hogy lehet csinálni? Nekem is fentvan az Active Camera de én külső nézetbe csak a gép középpontja körül forogni meg az egér görgőjével zoomolni tudok, de így mászkálni nem.
  • Matth3w
    Szia

Igen az volt az első dolgom:) de pont ez az, hogy ezzel nem megy végigfut a csík kiírja, hogy rendben eltávolította de ugyan úgy bentmarad a mappában és a programok tlepítése/eltávolítása menüben is
  • w77d
    csak nem feleslegesek még :D
  • alert
    Egészen addig, amíg nem feleslegesek :)
  • w77d
    meg egyébként is ha már nem warezolok hanem kőkeményen csengetek minden! kiegemért, szerintem elférnek itt a kérdéseim :)

amúgy a topicnak sem tesz rosszat egy kis forgalom :D
  • w77d
    jah már nem egy terméket vettem onnan, de én főleg a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Végignézegetni tudok csak dönteni nem :D
  • Hont
    Én az Ultimate Terraint, és az Ultimate Traffic-t használom, de szerintem VFR hez is tökéletes! Igazából azt vettem észre, hogy az "F1" szoftverekben nem bírtam eddig csalódni!
  • Papirzacsi
    Felőlem elférnek itt a kérdések, de nem lenne egyszerűbb bepötyögni a
    www.simmarket.com-ot, és körbenézni ,hogy milyen kiegek vannak? Már úgyis törzsvásárlójuk vagy, szóval nem ismeretlen a hely neked sem.
  • w77d
    amúgy közép európára nincs valami photorealisztikus scenery?
  • w77d
    mondasz valamit :)
  • alert
    Minek? Pénzkidobás és felesleges. Azt a kiegészítőt vedd meg, ahol repülsz, amit használsz. Utána élvezd :) Ha meguntad vagy máshova húz a szíved, akkor változtass. Vannak olyan sznobok, akik mindent de mindent megszereznek, amúgy sosem használják, csakhogy meglegyen :)
  • w77d
    köszi. Most nem kevés pénzt ölök erre az fs9-re, szeretném ha teljesen fullos szimem lenne.
  • alert
    Ground Environment, bár ezek nem "javítanak", csupán az eredeti textúrákat lecserélik, és más lesz. Szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, de ha nagy kiterjedésben megnézed a területet, akkor ugyanolyan egyhangú csak más. Ami tényleg megváltoztatja a tájat, olyan pl az országokra vagy területekre kiterjedő fotorealisztikus scenery. Nézd meg milyen tájegységeket kínál pl a MegaScenery, de hasonló az Aerosoft Real Germany, VFR Netherlands, Aerosoft - Switzerland Professional, Austria Professional, FSQuality - Croatia Slovenia és megannyi más.
  • w77d
    van még a BIrds Eye View-hez hasonló kieg ami nagy területen javítja a környezet kinézetét??
  • alert
    Van egy uninstallja. Ha máshol nem, akkor a mappájában vagy a vezérlőpult > programok hozzáadása/törlés menüben megtalálod.
  • Hont
    Ne billentyűzettel írd be, hanem másold!
  • Matth3w
    Sziasztok

Problémám a következő az AES 1.194 van a gépemen jogtiszta nem tört kóddal, nem tudom eltávolítani végignéztem a hszeket de igazán erre nem nagyon találtam megfelelő megoldást volt 1-2 dolog de nem működött elég rég óta használom de nem jutok 1ről 2 re ha netán mégis lett volna már róla szó akkor ellnézést de átsiklottam felette:) előre is köszi

Tudtommal az Ivao és a Vatsim sokban nem külömbözik lényegében ugyan az mind 2 helyen nagyon segítőkészek az emberek, én is ivao-t használom de érdemes belekukkantani mind2-be nézd meg a hivatalos honlapokat rendezvényeket.

Üdv: Máté
  • FlightSim
    IVAO-ról lenne egy kérdésem. Regisztráltam az IVAO-ra, aktiváltam az accountomat és amikor tölteném le az IVAP-ot, akkor ezt írja ki:

Take care typing your password, as you have two different

passwords, one for the Website and one for the online network.

Click the 'Reminder' page for a set of new passwords or for

an email containing your current passwords

a website pass-ot írtam a passhoz. Nem tudtjátok, hogy mi lehet a baj? Amúgy VATSIM-en repülők sokat...

• Hont
    A kérdéseddel "darázsfészekbe" tenyerelsz! :)
    Én igazából csak az IVAO-t ismerem. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akit komolyan érdekel a repülés! Nagyon segítőkész az egész társaság, és igazi Barátokra lehet szert tenni! A Szervezetsége mondhatni, hogy tökéletes.
    Üdv Hont.
  • FlightSim
    Gondolom ti is szoktatok repülni onlinen. Ti min szoktattok, Vatsim-en vagy Ivao-n?
  • alert
    Igen.
  • w77d
    de kár hogy csak a 2007-es Feriheggyel működik, most kénytelen leszek azt megvásárolni. Ha a Lago féle régebbi van fent, akkor azt teljesen töröljem le és úgy rakjam fel az újat??
  • alert
    Nem, de ez is le van írva még a repterekhez is :) magát a progit ingyenesen letöltheted és ki is próbálhatod néhány ingyenes reptérrel, valamint az összes többivel is ha megvan hozzá a fizetős scenery-d, viszont ebben az esetben csak 4-5 percig működik ha jól emlékszem. Annyi a lényeg, hogy maga az AES nem tartalmazza azokat a reptereket, tehát azokat külön kell megvásárolni attól a kiadótól, amelyik árulja. Az AES azoktól független, csak hozzádobja az extra funkciókat. Ezután vásárolsz creditet. X euróért kapsz Y kreditet. A repterek leírásánál meg van adva, hogy az adott repteret hány kreditért válthatod ki. A kredit tulajdonképpen egy sorozatszám, amit az aerosoft küld a vásárlás után. Ezt a sorozatszámot beírod a progiba és megkapod azt a számú kreditet, amit kifizettél. Ez mint kredit a programban fog megjelenni és innentől kezdve beválthatod azokra a repterekre amelyikre akarod illetve amelyik megvan és amelyikre elég.
  • w77d
    jah, most nézegetem, kössz.

Amúgy nem értem ezt a kreditvásárlást. ha megveszem egyben nem az összes reptérre veszem meg??
  • alert
    Nem. De javaslom olvasd el a leírását. Abban benne van, hogy milyen repterekkel kombatibilis, pontosan mit tud, stb.
  • w77d
    AZ AES minden reptérnél működik??
  • w77d
  • alert
    Az bizony nem NG, hanem classic 737-es :) Tehát a következő kiegészítők szerepelnek:

- Repcsi: WilcoPub 737 Pilot in Command
    - Reptér: Aerosoft - Budapest 2007
    - Mozgó járművek, mozgó beszállítókapu, rampás emberke: Aerosoft - Airport Enhancement Services (AES)
    - Kameranézetek, gép körüli séta: Anticyclone - Active Camera 2004 v2.1
    - Felhők, időjárás grafika: Flight1 - Flight Environment
  • w77d
    Ariane sztem