45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11304 ezaz, itt a megoldás :)) -
CzJ #11303 jaja azért na mind1 majd visszadugom régit is azt nyomom kettőről :))) -
#11302 19"-es az enyém... -
CzJ #11301 1680*1050*32 vel használom mert különben az asztal elég csunya a te felbontásodba nálam,,, És 22colos? mert nálam 19-cel remelüé müködött abba -
#11300 én 1280x1024-ben használom és tökéletesen éles.. -
CzJ #11299 Sziasztok vettem uj monitort mind már mondtam 22' de valamiért PMDGvel nem éles a panel többigéppel igen, ez miért lehet?
displayek szélén szürke bigyó mint ha csak 1024* valamennyire tervezték volna
-
#11298 Orosz nyelvű FS is van. Én úgy vagyok vele, a szótárazgatást még annó C64 korszakban elkezdtem úgy 15-16 évvel ezelőtt, hálisten így kihámozgatom a dolgokat. Angolúl azóta sem beszélek, ellenben nagyon szép szókincs gyűlt össze. -
#11297 Na akkor ha jól értem, FS2004-re csak majd utólag aplikálják a cuccot.. Sebaj.. a Project Fokker és még sok más is elmegy vígan VC nélkűl, itt sem fog gondot okozni. Csőlátás csőlátás, de megspóról pár framedobást. :D Az én gépemen egészen bizti... -
#11296 DA Fokker tervei
For the release structure, we plan to release
- a 2D panel FS9 only version for a lower price initally (with limited FSX compatibility installation possible but as said limited and unsupported)
- a FSX 2D+3D cockpit full version, normal priced, download and boxed later on, update from initial FS9 version possbile. This version updated also the 2D version to have a FS9 VCP.
-
perko #11295 Nem vagyok nagy híve a FS magyarra fordításának, a vitát sem szeretném újra indítan, de most találtam egy spanyol nyelvű változatot. Úgy tudom, van francia meg német is.
-
#11294 Ez jó hír. Főleg ha mindkét FS verzióhoz ilyen tálalásban érkezik majd. -
CzJ #11293 Ez miért van hogy lehet kiküszöbölni?
-
CzJ #11292 Sziasztok! Sikerült beálitanom szineket viszont PMDGnél a displayeken picit elvan tolodva a dolog(szürke van a szélén :S -
#11291 Lesz VC. Az elsQ releaseben nem lesz még de a késobbiben már lesz VC. Üdv. -
#11290 valószínűleg a monitor színbeállításaival van baj. Olvasd el a kézikönyvét, biztos írnak róla valamit! -
CzJ #11289 Sziasztok! Vettem egy 22colos monitort LG, annyi a problémám hogy szinek picit csunyák és a Landing light keményen zölden világit, légyszives segitséetek hogy mi lehet probléma,mit állitok be rosszil válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv -
#11288 Ami pedig a Project Fokker féle csomagot illeti: nagyon szép és nagyon jó kieg, egy kicsit fickósabb műszerezettség nem ártott volna, de így is ***** csillagos. -
#11287 A DA féle F70/100-ban sem lesz VC. A manuál ugyanis letölthető a fórumról. kb. egy hónapja letöltöttem és átnyálaztam, ott írják vagyon, VC nix. Viszont lesz majd nagyon pöpec módon megvalósított műszerezettség. -
CzJ #11286 se FMC se satöbbi
-
#11285 szép, de a project fokker gépe is van ilyen szép. Az mondjuk belsőben gyenge, mivel nincs se VC se kabin -
#11284 Aki érdekelt a Fokker 70/100-as gépekben katt ide
Kb 3-4hét múlva lesz kiadva. Nagyon ígéretes ! -
#11283 Hello sziasztok !
Nem szeretnék nagyon offolni ezért spoiler azért legalább olvassátok el. Köszi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó egy Saitek Cíborg Evo joystick makulátlan kifogástalan állapotban alig volt használva(dobozzal garival és leírásokkal na meg persze telepítő cd-vel) ÁR:7500Ft +egy eredeti MS Flight Simulator 2004 +2000Ft kracmentes!!! tokkal mindennel. -
#11282 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pra
-
silenthunter3 #11281 Sziasztok!
Tudja valaki miért nem lehet az aerosoft LTU 2005-ös kiegészítőben a repülőknek a robotpilótánál a verticalspeed-et 0457 m/s-nél magasabbra rakni? -
gabeelee #11280 Szia! Nekem a hangbeállítások ikonja a tálcán van, ott a pipát vedd ki a mikrofonnál, ugyanennek az ikonja a hang és audio beállítások a vezérlőpultban, ott az audio fülön középen a hangerőnél kattints ott legyen kipipálva és lehetőleg leghangosabban legyen.
Utólag elnézést hogy innen beledumálok, csak azért teszem mert a dolog engem is érint, és este gyere próbáld ki, remélem csak ez volt a hiba és most már hallani foglak :)
Hogy miért lép ki arra konkrétan nincs válaszom, Alert írt még egy megoldást régebben az Ad-aware és Spyware Doctor programokkal -meg az ingyenes smartclose progival- elvileg megoldható a dolog (személy szerint nekem azóta tényleg sokkal jobb, de rájöttem hogy simán gyengének bizonyult a gépem) Szia! -
copilot #11279 hello! feltenném ujra a kérdést: vatsimen repülnék, squawkboxxal, de kilép tőle változo időpontban a fs9. az is lehet hogy az add-on repcsik miatt van? nincs hozzá vmi patch vagy valami? ja és a mikrofonomat faszául rögziti a windows hangfelvevője, de a vatsimen azt monnya az irányito h csak zugást hall belőlem. mi lehet a baj? -
CzJ #11278 Remek nekem is ez lesz :)számtekes fogja megcsinálni mert én ehez hülye vagyok
-
mcsaba #11277 Nekem is volt hasonló problémám, de nekem az okozta hogy a táp már nem birta a sok alkatrészt, ha csak a windows ment és pár kissebb progi nem volt gond, de ha valami komolyabb progit indítottam FS vagy hasonlók lefagyott, ujraindult, meg hasonlók voltak, vettem bele egy erősebb tápot azóta megy jól. -
CzJ #11276 Kezdek tápra gyanakodni, ugye +2 ventihez máshonnan szivja el áramot igy instabil lesz :(:(:( ,Holnap szerviz -
#11275 Szia nekem mos dettó hasonló a problémám, de nekem újra is indul a gépem sokszor egymés után. Nézz bele a gépbe tuti h ki van vmi lazulva legfobbképp a videókártya. Vmi nem oké a gép belsejében. Nézz körül. Üdv! -
Matth3w #11274 Szia
Nem voltam itthon így nem volt időm megnézni, de ezt már végigjátszottam és úgy sem jó nemtudom mi lehet a probléma , win reinstall biztos megoldja de azért köszönöm:) -
CzJ #11273 Sziasztok! Most nagyon fontos lenne a segitségetek!Tetettem gépembe 2ventilátort plusszba mert néha túl hevült,és mióta hazahosztam egy járatot nem tudok lerepülni FSbe, felszállok repülök max1órát utána elmegy kép 2-3másodpercmulva meg a hang elkezdi ismételni önnamágát mint a diszkoba így kereg kattog,kezdek már én is túl hevülni egy csöppet. Ha valakinek van bármi tippje mi lehet az kérem irja meg.
Köszönöm -
#11272 ment :) -
#11271 Hát akkor egyéni szoc problem, ők leírták :) na küld át priviben megnézem -
#11270 angol van, de az nem egyértelmű. Közép C típusú nyelvvizsgám van, de ezen nem igazodok el :S -
#11269 Nekem nincs meg, de 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy van neki egy tökéletesen pontos leírása, ahol elmeséli, hogy kell csinálni. -
#11268 betelepítettem mind a négy évszakot az fs9 mappába, mondom ott könnyebben kéznél van, erre a loader indításkor hibával kilép
a faszomat, fizettem 50 eurót érte és gyakorlatilag nem tudom használni, mert csak kanada kis területére rakja be az új textúrákat :( -
#11267 Szia Alert!
Sajna mint olvasod a javítás nem jött össze!
Sebaj, legrosszabb esetben Windows reinstall!
Ellenben a BP2007 fényekre találtam magamnak megoldást. Elmondanám, hátha valaki hasznát veszi! A gondom az volt, hogy a Budapest 2007 -nél a kifutok sötétek voltak, az apronon meg csak tapogatva lehetett megtalálni a gépeket! A kandeláberek tetején a refik meg úgy világítottak, mintha gömbvillám lett volna!A torony szögleteire szerelt "pozíció" piros fények is egy nagy gömbként látszottak. ( Valószínű, hogy a configom nem szereti ezt a szoftvert )
Szóval, kaptam egy barátomtól egy "Nicks_Lightfix" nevű kis progit, ami módosítja az FS fényeit! ( Kifutók, guruló utak, Tower, Aircraft,)A teljesítményt nem zavarja, pár mb. van szó! Továbbá talaáltam egy másik kiegészítőt, ami a csillagokat koordinálja "alakzatba"!MyFsStars-1-0
http://www.elbiah.de/flusi/
Üdv Hont -
#11266 Sziasztok!
Érdeklődök, hogy járt-e valaki úgy, hogy egy scenery letörlése után még maradt belőle valahol! Teljesen külön partícion van az FS! Budapest 2007 törlése után most nem hagy semmit feltenni, ill pl. a Budapest 2004 feltétele után a 2007 alkatrészei is ott vannak! Már leformatáltam a partíciót, és újra raktam az FS-t, de most sem hagyja feltenni! A Vezérlőpult/Programok telepítése-törlése alatt még látszik a 2007-ből 10mb, de ezt semmi módon nem sikerült törölni!Próbáltam keresőkel utána járni ezeknek a fájloknak, de semmi nyomuk! Próbálom újra telepíteni,hogy majd újra törlöm, akkor meg "Fatális" hibára hivatkozva kilép a telepítő! Most se le, se fel!Az FS újra rakása után is ez a helyzet! Az oprendszert rakjam újra? Vagy esetleg van valami tipp?
Üdv Hont -
copilot #11265 tudna vki segíteni? vatsimen probálnék repülni, de az irányító nem hall belőlem mást, csak zúgást, miközben a mikrofonommal szépen tudok felvenni zugás nélkül a windows hangrögzítőjében? mitől lehet? ill squawkbox futásakor gondol egyet az fs és kilép:S