MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eyecandy
Kösz. Nem találta a dög

alert
Aham. Nekem installos verzió van meg és van hozzá egy licence key csináló. Az alap verzióban nem sikerült megoldani a SID/START de letöltöttem hozzá a Service Pack 2-t a hivatalos oldaláról és úgy már megy.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

berczy
Alert: Sikerült megoldani a Level-d 767-nem a SID/STAR-jait?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

alert
Flight Simulator 9\Scenery\World\scenery itt van, de ha ráengeded a windows keresõt az FS mappára az is megtalálja egybõl.

eyecandy
Én próbáltam mindkettõt, és az UT jött be jobban, valahogy jobban mûködött.
Papírzacsi - hol keressem ezt a Traffic030528.bgl-t?

Köszi. Megtaláltam de csak a MyTrafficot, már szedem is.
alert
Ultimate Traffic jobb mint a MyTraffic? Több gép van benne? Tapasztalatokat írjon aki tud plz. Én MyTrafficot használtam, de már rég nem mióta csak online repülök. Viszont ha sok modellje van akkor kipróbálnám, a multiplayer forgalom megjelenítése miatt szükség lehet a modelljeire és festéseire 😊

alert
Jah vagy FAQ... márha benne lenne : DD de majd belerakom. Mostmár sokan kérdezték ezt. Egyszerû megoldás: fizetsz vagy warezolsz magadnak MyTraffic-ot vagy Ultimate Trafficot majd install és kész. Valós légitársaságok lesznek mindenhol. Ingyenes és picit macerás: www.projectai.com. Ingyenes és nagyon macerás: Töltesz le segédprogikat (TrafficTools) és az avsimrõl vagy máshonnan kifejezetten AI gépeket (alcsany felbontású modellek). Egyébként vannak ilyen pakkok pl az SB3-hoz is (VIP Pack) vagy az IVAO hálózathoz is (ingyé letölthetõ). Utána traffictoolsal leprogramozod minden gépnek az útvonalát.

Papirzacsi
Topik alja, keresés a témában, kulcsszavakat beír, és láss csodát, lesz olyan találat, amiben ott a link egy oldalra, ahonnan többek között malev ait is le lehet szedni. Probáld má meg önállósítani magad picit. Kösz elõre is...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Volna egy kérdése. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy pl Ferihegyen ne csak külföldi gépek hanem malév gépek is le föl száljanak?
Van erre lehetõség?
Papirzacsi
Törõd ki ezt: Traffic030528.bgl
vagy szerkeszd át.

eyecandy
Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet eltümtetni az Ai flightok közül az Orbt, Landmark stb társaságokat? Ultimate traffic-et használok egyébként.

alert
Az fsnav fórumból azt szûrtem le 2 perc alatt hogy nem lehet az fs flight plannerébõl az fsnavhoz fájlt konvertálni. Aztán persze lehet hogy nem így van.

alert
FSBuild-hez van torrent a thepiratebay.org -on.

FSBuild-et nem tudjatok honnan lehetne letolteni?? 😉
Vagy valami hozza hasonlo progit??
Hogyan lehet az FS flight planner-eben megtervezett utat az FS Navigatorba betolteni??
Nincs valakinek magyar nyelvu segedlete az FS Navigator hasznalatahoz??
Elore is koszi..

Folyt. priviben.

berczy
Én meg remélem, hogy nem mindenki ugy áll hozzá mint Te. AMugy ahogy a manualban írva volt nekem nem sikerül. Az ADF-et sem tudom állítani!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

alert
Azt elismerem hogy az egyszerû logikának ellentmond a dolog... de így van ahogy írtam.

alert
Tisztában vagyok a videkórik mûködésével. Az 5 fps pedig nem lehet mérési hiba, szemmel láthatóan is gyorsabb a kép és mértük fraps-el, a beépített FS mérõjével és saját directx progival is. Ha nem hiszed, tesztelgesd progikkal, szemrevételezéssel vagy amivel akarod. Ha 3-4 vidkari és a tesztek után is kitartasz állításod mellett akkor elfogadom amit mondasz. De hanyagolhatjuk a témát.

Megprobalom az 5.7-es catalyst helyett az 5.9-essel, es az uj omegaval is. Sot az is lehet, hogy egy masik vinyomra telepitek egy szuz xp-t es megnezem, hogy azzal, egy friss fs install mit produkal. A T&L be- az antialias pedig ki volt kapcsolva eddig is az fs-ben, de a filtering nalam trilinear volt. Ezt is megprobalom bilinear-ral.
Egyebkent ezt az "ugyanabban a felbontasban menjen az fs mint a windows van" dolgot hanyagoljuk mar. Hidd el nekem, hogy az az 5fps az meresi hiba. Picit gondolj bele a videokaryta mukodesebe (vagy olvass utanna, de "szakmai" forumokon) es ra fogsz jonni, hogy ez hulyeseg.

alert
Akkor sorry. Egyebként a felbontásnak igen is van jelentõsége az FS akkor fut a legjobban ha ugyanabban a felbontásban és színmélységben játszol mint amiben a windows van. +5 FPS-t is jelenthet. Ezt rengeteg fórumon megtalálod és nekem is volt szerencsém tesztelni FS-t 9200 9600Pro 9600XT 9800Pro és néhány nVIDIA kártyával különbözõ konfigokon is úgyhogy nem a levegõbe beszélek. Az AF 8-16x beállítással semmi teljesítmény romlást nem tapasztaltam egyik gépen se. Még annyit tudnék javasolni, hogy próbálj másik drivert és nagyon ajánlom FS-hez az omegadrivert. Továbbá hogy a Driverben állítsd az AA-t és AF-et az FS-ben kapcsold ki mert baromi rosszul van megírva. T&L legyen bekapcsolva az FS-en belül is, filter Bilinear. Ha ezek után se megy akkor valószínûleg a 9800Pro kártya lesz a probléma forrása szerintem.

Elmondom neked, hogy elolvastam a FAQ-t. Probaltam ugy is beallitani a grafikat ahogyan ott le van irva, (TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40 atirva 400-ra es redukalt texturak is fel vannak telepitve) meg ugy is ahogyan az ott linkelt oldalon leirja a csoka. (http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/howto/ati2004.htm itt egyebkent 6xAA-t es 16xAF-t allittat be, 3GHz-es procival es 1GB rammal. Mindent felrakat a maxra, sot azt hiszem a weather-ben meg feljebb is rakja mint a default.) Ezert gondoltam, hogy az en konfigommal eleg lesz a 4xAA es a 8xAF, nemileg butitott grafikai opciokkal. De nem. Sot meg ezt is irja: "You should not have any scrambled text and images in The Learning Center." Nekem pedig akadozik az is. Es szerintem ez a leiras semmi FS inkompatibilatasra nem ad megoldast.
Mar defragoltam a vincsimet is. Lamer tanacsok elhagyhatoak.
A monitorom egyebkent nem bir 1280x1024-et. 1024x768x32-ben jatszom, ebben van a windows desktop is (ennek egyebkent az eg vilagon semmi jelentosege).
Ezt te irod: "Egy elfogadható és élvezhetõ játékélményhez 2 GHz feletti processzorra és legalább 512 MB memóriára van szükség valamint 128 MB-os videókártyára."
Ezek megvannak, megsem neveznem a 7-10 fps-t elfogadható és élvezhetõ játékélménynek.
Mas otlet??

alert
"Normális". De nem értem értem minek futtatod 4xAA-val. Ha bírja a monitor 1280*1024-ben 2xAA-val már elég jó (FS-ben a nagyobb felbontás nem jelent rosszabb teljeseítményt! Másrészt ugyanabban a felbontásban és színmélységben játszol mint a windows van? FAQ!!) egyébként max grafikához FS-nek elkél egy 3 giga proci és 1024 RAM minimum. A 9800 Pro kártyákkal 95%-ban nem kompatibilis az FS. Ez egy peches hiba... szintén FAQ-ot tudom ajánlani hátha segít. Grafika és sebesség optimizáláshoz pedig szintén FAQ! Szeretünk mindenkit aki elõbb kérdez aztán olvas 😊

Nekem egy kis hw-es gondom lenne. Leirom hatha tudtok ra valami okossagot.
Konfigom alant olvashato. Ha 4xAA,8xAF-es beallitasokkal futtatom az FS-t, amiben minden grafikai elem maxon van (kiveve a weather opciot, felhok latotavolsag stb, ezek defaulton) akkor 30 fole sohasem megy az fps. Jobbara 20 alatt van, de van hogy leesik 7-9 kornyekere. Normalis dolog ez?? Semmi plusz, fps-t zabalo scenery nincs fent.

Remelem tudod hogy ez az utolso kerdes amire valaszt kapsz. Ott van az a kibaszott manual. Nem igaz hogy nem lehet elolvasni.

Papirzacsi
beírod a frekvenciát, majd beilleszted a régi helyére.

berczy
ok, és automata módban hogyan kell frekit váltani az fMC-ben?

berczy
ok, és automata módban hogyan kell frekit váltani az fMC-ben?

Papirzacsi
No +néztem a gépet. Hát manual gomb nincs, mint a 767nél, vagy elrejtették, de szónélkül engedi automata módban átváltani a frekit.És ezzel automatikusan manual módba vált.

Papirzacsi
Akkor nyomd át manualba a rádiót.

berczy
Oké, azt is láttam, de nem engedi átállítani az adott frekiket!

Papirzacsi
Mint már annyiszor említettük MANUAL!
amúgy ha ránézel az FMC-re, találsz ott egy nav rad, vagy hasonló feliratú gombot. Ott pl lehet állítani. Bár nem jepüjöm a típust, de gyanítom ez a szitu ott is.

Na fentvan akkor.
Oke, jon mar. Koszi!!

Koszi!!
Vegre, hogy rajottel...

Törölték az oldalt. Feltöltöm mégegyszer.
ATW-n link vedelem mukodik. Mindig igy kell linkelni kulso oldalrol.
http://users.atw.hu/pmdg/Boieng_747_PMDG.rar

berczy
Én simán leszedtem SAVE AS-al! 10 perc alatt lejött és fasza. De nem tudjátok, hogy a rádiókat és a course-t hol lehet hangolni??? Nincs kedvem mindig FMC-vel repülni!

Elinditód a Flahgetet és rámész hogy letöltés/uj letöltés/ és oda beileszted ezt a linket eny. http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar
Bakker, nem erted, hogy az sem szedi le???

Nyiri!
Mi is a megoldas?? Nem fogd vissza magad, ha te tudod!!

Szedd le a FlashGet Letöltõ programot és próbáld meg azzal leszedni.
http://files.letoltes.com/internet/fgf171.exe
Olyan egyertelmu a megoldas bakker, de szorakozzatok meg egy picit.

Bocs elirtam. 547byte-os a fajl. 😉

A flashget hiaba ugrik fel, csak egy 10kB-os fajt tolt le amiben szinten az van benne, hogy: "Nem regisztralt oldal!"
Lehet, hogy mar le is vertek..

Air.
Itt a link még egyszer. Probáld meg.
http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar
Nekem rögtön beugrik a Flash Get ablak és már töltené is.
Igen vissza kel álítani. De szerintem anyit megér😊
berczy
Hi!

Nem tudjátok, hogy PMDG-747-ben hogyan kell beállítani a course-t és a NAV rádiókat???

berczy
Thomka:
Ezer köszönet, leszedtem. De ezzel csak ugy lehet játszani, hogy a rendszeridõ 2005.árp. mutat???

Thomka!
Kuldtem privit!!

Hát nem jöttt össze hiába raktam fel régebit, szerintem csinálok egy format c-t😊