MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Pl a médiamarktban a polcról.<#kacsint>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

daf xf
Na lécci de mégis!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

alert
Á szerintem hagyd, nem menne. Vedd meg egyszerûbb, nem kell vele bíbelõdni. <#idiota><#lama>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

daf xf
Akkor még csak egy kérdésem lenne!
Honnan lehetne leszedni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Bocsi!

Papirzacsi
Kártyajáték!

De most komolyan kérded? ha a nevébõl nem derült volna ki, akkor a google-ba beírva 6millió szkrínsaton nézheted meg, hogy valójában mi is ez...

Clidey
<#wow2><#nemtudom><#sir><#guluszem1><#wilting><#idiota><#lama>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

daf xf
SZiasztok!
Ez milyen játék?
Repülõs?Vagy milyen?
Köszönöm!

Papirzacsi
Há nemtom ,de nekem 3.50-es Fsuipcvel úgy megy az ACtiva sky, hogy öröm nézni.

Az active sky is az elcseszett fsuipc miatt volt megdögölve....
sztem ez a fsuipc téma mehetne a FAQ-ba.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

alert
Frecc: Ettõl függetlenül valóban lehet FSUIPC gond, próbáld a 3.48-at vagy másikat, hátha bejön.

alert
Ez tévedés, 3.48-at használom regisztrálva mióta megjelent. A 3.5-tel vannak gondok, azzal semmi sem akar mûködni de a 3.48 kifogástalan.

joccika
Az FSUIPC verzio száma 3.3-nál nem lehet nagyobb.A 3.4-es már csinal ilyet a PMDG-vel, hogy nincs képernyõ.Ha ez van, ragd vissza a régit.(Az IVAP felrakásnál, ha nem kapcsolod ki frissíti az FSUPC.-t)
Józsi!

alert
Warez... 😊 sok fórumból kiderül, hogy kikapcsolnak a panelek a PMDG gépeknél ha nem eredeti... másik verziót kell beszerzeni vagy újra kell rakni. Nem tudom mitõl függ, nekem még nem volt ilyen.

Na nekem is az 1.3-as verzió van fent, a PMDG honlapon csak az a service update van, ami 1.3-má teszi az 1.2-t tehát annak most nincs értelme.
De akkor mi a *** van?...

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

alert
Nem tudom update-ként vannak-e publikálva, a serviceupdate 1 az biztos hogy létezik hozzá, nekem a 737NG egyébként 1.3-as verziójú.

Hát öööö, a 737 NG-hez nincs semmilyen update, a 800-900-hoz fent van valami temporary update, 2004-es születésû.
Remélem az update-ek ingyenesen letölthetõk a PMDG-rõl.

alert
Az update-ek fentvannak? (v1.3, serviceupdate1, 800/900 model)

Sziasztok!

Felpakoltam FS-hez a 9.1 update-et és a PMDG gépeimnél nem látszanak a mûszerek a panelen. Mér?
Próbáltam utánanézni ebbben a fórumban, FAQ, PMDG support de semmi.
FS9.0-val mûködött. Segíccsééég...

Ja, kösz. Utánanéztem az active sky honlapon, ott nem volt olyan frissítés ami erre vonatkozott volna. De ha van már 2005, akkor megpróbálom leszedni azt.
(....meg is nézem a pirate bay-n hogy fent van-e már.....<#smile>)

Igen ezekre gondoltam en is. Ki is probalom. Kozben megneztem Nyiri otletet, es valoban kek halal miatt indul ujra magatol. Most talaltam egy tovabbfejlesztett Memtest86-ot. Memtest86+-nak hivjak, ezzel tesztelgetem a moduljaimat, egyutt es kulon-kulon is az osszes slotban. Amig nalam van a regi Geil modulom azt is vissza tudom rakni. Az a bosszanto, hogy eddig nem volt semmi ilyesmi gondom. Most vettem az alairasomban olvashato ramot. Direkt parban, "tested for dual channel", erre tessek. Az idegbaj kerulget.

alert
Az kizárt, hogy azért indul újra, mert nem eredeti. Valami más lesz a gond. Szerintem járasd valami proci tesztel maxon a procit pár percig.. (nem tudom a PMDG-vel mennyi idõ után száll el). Nem egy jó dolog de FS reinstall. Töröld a megmaradt mappáját is és a meghagyott FS9.cfg-t is az application data.. stb-bõl. Install után csak a PMDG-t tedd fel. Ezzel kizárhatsz néhány lehetõséget.

alert
Lehet hogy rosszul emléxem, de mintha az active sky-hoz lenne egy update hogy menjen 9.1-el. Ha meg nem indul akkor szedd le a 2005-öt.

alert
Mehet gyorsabban.

Sziasztok!
Ha az irányitó azt mondja, hogy high speed approved, akkor az azt jelenti, hogy 10000 láb alatt mehet 250-nél gyorsabban, vagy ez azt jelenti, hogy engedélyezi a 250-et?
Az elsot megnezem, a masodik szinte kizart.

2 otletem van hirtelen...

1. Szetfagy a windows kek halalra ilyenkor ha az xp ugy van beallitva (alapbol ez van), akkor restartol automatikusan...

2. Tulmelegszik a proci (fs procigyilkos) az alaplapban a vedelem tul erzekenyre van allitva.

Hát én mindenképpen memóriahibára tippelnék, de ha azt már tesztelted, akkor nem. (bár sztem az igazi teszt ha beleraksz egy másik mem. módult a gépbe).

Más:
TESTVÍÍÍREK! MÉÉÉ NEM MÖGY A AKTÍVSZKÁJ??? Eddig is fel volt telepítve, csont nélkül ment, felraktam a 9.1-es update-et és onnantól kezdve nem látja a futó FS-t, össze is ***hatom magam, akkor is FS disconnected. SOS!

Sziasztok!
Ismet lenne egy kis gondom. Nem tudom, hogy valami vedelem csinalja-e, de ha a PMDG 737-esevel akarok repulni allandoan ujraindul a gepem. (Nem eredeti, de ha az eredetivel is ezt csinalja akkor nem veszem meg feleslegesen.) Se szo, se beszed, mindenfele hibauzenet nelkul, egyszercsak elsotetul a monitor es rebootol a gep. Nem tudjatok mi okozhatja ezt?? A gepemmel elvileg minden ok. Prime95 es memtesztek sem irnak semmi hibat. Ha beepitett FS geppel repulok vagy masik kiegeszitovel akkor sincs gond. Csak ha PMDG737-essel.

alert
Ja és csak akkor kell bekapcsolni (Charlie) amikor repülsz. Rágurulsz a pályára és benyomod majd amikor leszállsz kikapcsolod. Azért nem engednek nélküle felszállni mert ha nem kapcsolod be akkor csak egy pontnak látszol a radaron semmi más adat.. a transponder a válaszjeladó ami küldi a radarnak az adataidat akár a valóságban.

Nagyon szépen köszönöm!

_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_

Illetve hogyan tuidom, hogy mûködik-e a transponder. ATC és approach szerint nem mûködik. Igy meg nem engedik, hogy repüljek. Ja és a módokat is mondjátok el legyetek szívesek hogyan kell állítani.
Köszi

_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_

alert
Az adott gép rádió panelljén kell bekapcsolni. (Xpdr állása a kapcsolónak) Majd az FSInn control panelén van egy Sárga gomb rajta egy S betû. Ez a StandBy-t mutatja. Megnyomod és átmegy zöld C-be (Charlie).

Sziasztok!

Legyenszíves valaki mondja el, hogy az Inn-nél, hogyan kell a transzpondert bekapcsolni, mert amiatt nem tudtam repülni, hogy nem mûködött. Nam találom.
Köszi

oks nagyon köszi
alert
De ilyenkor mond nyugodtan, hogy nem érted vagy írja le és le fogja 😊

alert
Report Airborn.

Sziasztok!

Mi az a szó amit kell mondani amikor felszállás után már a levegõben vagyunk. Egyszerûen nem értettem, hogy mit mond az irányito, mit jelentsek.
Sziasztok!

NEM TUDJA VALAKI, HOGY MIÉRT NEM LÁTJA AZ FS9.1-ET AZ ACTIVESKY?

En

Nagyon szépen köszönöm mindenki segítõkészségét. Nagyon jól esik, a kezdõnek, ha egybõl nem fikázzák agyon. Nagyon elvenné a kedvem. Megpróbálkozok szépen óvatosan az online repüléssel.

eyecandy
fs2crew-t használ valaki?

Nem tudom. Soha nem akartam iranyito lenni.

alert
Nekem mindkettõ. De tényleg nem értem miért szarozod az IVAO-t hisz csak több a kezdõ többen akarnak tanulni. Úgy állítod be az egészet mintha IVAO-n mindenhol szar lenne az irányítás pedig mindenhol reális csakúgy mint VATSIM-en attól a néhány kivételtõl eltekintve amikor kezdõ gyakorol. Viszont van egy kérdésem, amit nem tudok, hogy VATSIM hogyan gyakorolnak a kezdõ irányítók? Mert azt megfigyeltem, hogy az összes ATC pozícióhoz bármilyen idõszakban elméleti és gyakorlati vizsgák is kellenek. Namost hogy tesz valaki gyakorlatit, ha be se lehet menni gyakorolni kezdõ ratinggel? Vagy egy supervisor engedélyezni tudja, hogy gyakorlásra bemehess? Hogy mûködik?

Valakinel a minoseg valakinel a mennyiseg fontos.

alert
Senki nem szarik rá ha rosszul csinál valaki valamit sõt 😊 Nagy törekvések vannak érdekében, hogy a színvonal minnél feljebb menjen. De ezt már mondtam. Lehet hogy régebben ez volt, amit mondtál én nem sok ideje vagyok IVAON, de ma ha arra jársz kizárt. Kivétel 2 kezdõ irányító akik most tanulnak. Rajtuk kívül LHBP-n nem fogsz találni olyat aki bénázik. VATSIM-en tényleg mindenhol a profibbak (általában), de nekem azért nem tetszik, mert kevés az ember. Inkább elviselem, hogy 10 repülés alatt kétszer összefussak kezdõvel vagy bénázóval, a jó hangulat és egész Európát lefedõ irányítás érdekében, minthogy tök profik legyenek de 10 alkalomból 1 helyen legyen irányítás (bár mostanában inkább irányítok nem repülök). Kevés irányítóval és pilótával szerintem nem túl élvezetes. Így szerintem nem sok értelme van online repülni. Ettõl függetlenül tény, hogy a VATSIM-en általában profibb az irányítás, de IVAO-n több az ember, több a kezdõ, több a hibalehetõség. TheEagle: szerintem próbáld ki mindegyiket és repülj ott ahol épp kedved van. Én is ezt teszem.

Ott a pont 😊

Ha gyakorolni akarsz mindenféleképpen VATSIM. én is kezdõ vagok online, és nagyon sok gondom volt, (én már rég hisztérikus rohamot kaptam volna az irányitó helyében) de akár többször is elmondta mit hogy kell csinálni, és hogy mikor mit kell mondani. Kb, 6 utitervet adtam le, hogy végre jol kitudjam tölteni. Nagyon jofejek a Vatsimes irányitók és pilóták egyaránt. Csak szolj hogy magyarul akarsz kommunikálni, és no problem. Vagy kérheted hogy mondja angolul, de szolj neki hogy lehet hogy vissza fogod kérdezni magyarul. Igy legalább megszokod, hogy mit hogy mondanak, angolul magyarul egyaránt.
En inkabb a Vatsimet ajanlom, mert ott legalabb tudjak is mi az az iranyitas, ivao magyar hub csak azert alakult mert parc arc ember nem birta elviselni hogy kioktatjak ha valamit szarul csinal. Igy legalabb ott ugy csinalja ahogy akarja es mindenki szarik ra. 😊

Ritkan van idom online repni, de a multkor haver unszolasara az ivaon tettem meg egy utat. Kar volt. Ugy elcsesztek az iranyitok, hogy inkabb lejottem.

alert
Hogyne lehetne.. mindent lehet, amit a valóságban lehet. Magyar fóniával is repülhetsz természetesen ha kezdõ vagy. Ajánlom az IVAO hálózatot www.ivao.hu a gyakorláshoz, mindenki készségesen fog segíteni, valamint az ivao.hu oldalon jelentkezhetsz gyakorlásra is ehhez jelenleg keresd fel a vezetõséget e-mail-ben. Többen jelentkeztek mostanában és épp szerveznek egy nagyobb gyakorló eseményt. Jelenleg is több személyt oktatnak mind irányítót mind pilótát.