MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Köszi a tippet, csak azt hittem, hogy van esetleg valami FS-probléma.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
Elolvastam a METAR értelmezést, tök érdekes. Active sky-ban, ha aszondjuk, hogy fetch report, akkor meg lehet nézni hogy hol milyen az idõ, és lám, KJFK-n a legutóbbi METAR szerint light rain van és az FS is ennek megfelelõen mûködik.
NAGGYON SIRÁLYOS!!!
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
A metart nem is kell átírni, mert ha van a valóságban csapadék, akkor az a metarban fel van tüntetve, ahogy ma is szereplet a havazás az LHBP metarban.
Sztem nézz szét az fsuipc beállításokban, mert ha jól rémlik ott is van vmi csapadék beállítás.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Más:
Bocs, fiúk de lenne egy marha blõdhülye kérdésem. Használok acitvesky-t. Nagyon szuperul generálja minden földrajzi helynek megfelelõen a real world weather-t, letöltött metar-ok alapján, az egyetlen bajom vele, hogy sosincs csapadék...
Hiányzik télen a hó, õsszel az esõ... Komolyan!
Megnéztem, hogy van-e az options-ben csapadék arány vagy ilyesmi de nincs, és a generált metar-t sem tudom átírni, hogy essen valami....
Bocsi, de ezeket nem talalom sehol a manualban: DUAL CHANNEL autoland (A es B app is bekapcs).
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nagyon zavaró az a problémám, hogy FS2004 alatt rendszeresen elmegy a hang, fõleg akkor baj, ha online rádióznék is közben. Ilyenkor át a chatre, de így nem jó.
Tudnátok javasolni valami megoldást.
Köszi
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
VOR to VOR repülés esetén tudsz erre valami normálisabb megoldást, mint mindig kiescapelni a térképre?
PMDG tudja. NAV 2 radiora is beallitod az ILS-t. FMC be benyomod hogy milyen approach flaps majd DUAL CHANNEL autoland (A es B app is bekapcs)
Olyan 1000 lab korul ha a PFD-n van egy zold flare felirat akkor le fogja rakni a gepet szepen.
Ha pl 90 fokon repülök és követni kellene a flight plan alapján egy 135-ös headinget, és az ATC aszondja hogy turn right heading 110, resume own navigation, akkor most 110-en repüljek vagy 135-ön?
Lenne megint egy kérdésem:
PMDG737-700 nál(meg gondolom a többi gépnél is van) mit jelent az, amikor leszállás elõtt bemondja, hogy MINIMUMS vagy hogy APPROACHING MINIMUMS? Megnéztem, hogy ez a MINS tekerõvel van összefüggésbe, de ez valami elméleti dolog, mert a manualba csak az van benne, hogy ott lehet állítani. Ha tudja valaki, akkor légyszi mondja már el, hogy ezek az üzenetek mit jelentenek, meg hogy a MINS tekerõvel mikor mit kell beállítani.
Elõre is köszönöm.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
Mi a celod?? Lezulleszteni egy jo kis szakmai forumot a baromsagaiddal?? 2 napja meg azt sem tudtad, hogy letezik ilyen jatek. Sajna a hozzaszolasaidbol itelve (bar tudom ezt nem szabad) nem neked valo. Menj inkabb vissza legozni!
Úgyhogy nemtudsz elszomorítani!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Tudnátok segíteni abban, hogy Ferihegyi reptér taxi utjainak és beállóinak térképét hol tudnám fellelni?
Köszi
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...