45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
copilot #11987 ha fmcben megadott útvonalat repülsz és a dep/arr alatt ils rwy-t adsz meg, akkor automatikusan beállítja a frekit és a headinget! -
#11986 #11939 -
assanyi #11985 Üdv mindenkinek!
Volna egy kérdésem PMDG 747tel kapcsolatban. FMC ben szeretném ugye megadni az adott pálya ILS frequját. demikor váltanám mondjuk egy VOR freqről csak a következő msg-t kapom: invalid entry
Ötlet esetleg, hogy mi lehet a probléma? -
#11984 Szia,
A C150-hez nem készítettek 2D-s panelt. Az alkotók ezt le is írták a gép ismertetőjében. Egyszerűen így látták jónak. 3d-s nézetben is minden jól használható.
A kerékburkolatokat el lehet távolítani. Egy felbukkanó ablakban ki lehet pipálni, hogy legyen-e kerékburkolat, utas, stb.
Jó szórakozást a géphez, szereintem az egyik legigényesebben elkészített add-on.
-
#11983 Sziasztok ismét!
Lenne két kérdésem. Leszedtem a C150-est, egyiknél sincsen 2D panel, valamint a kerékburkolat is fent van, pedig nélküle sokkal szebb. Tudnáétok segíteni, hogy mi lehet a baj? -
#11982 Tervbe vettem hogy lerepülöm Lindbergh gépével a történelmi utakat.Azért nem lenne semmi a 33 órás óceánrepülés azzal az öreg masinával.Valaki lerepülte ezt már esetleg?Valamint van-e olyan kiegészítő amellyel az ilyen történelmi küldetések esetén korhűvé lehetne tenni az útba eső reptereket? -
#11981 Sziasztok!
Lehet, hogy irtó láma kérdés lesz, de miért nem tudok letölteni a project AI ooldalról? Azt írja, nincsen jogosultságom!
-
kolszal #11980 Hello, ismer valaki jó Innsbruck sceneryt? Austria Prof megvan, de az abban lévő nem tetszik.. Lehet fizetős is, de ha van jó minőségű freeware az mégjobb. köszi -
#11979 Megjelenik az, csak szerintem a böngésződben nincs beállítva a lap automatikus frissítése. IE-nél szokott ez gyakran előfordulni, hogy nem frissít. Be kell valami olyasmit állítani neki, hogy a lap minden letöltésekor frissítse a tartalmat. -
CzJ #11978 Én nem értem mi van. Elküldöm hozzászolásomat és utána visszajövök és nemjelnik meg, ha irok megint valamit ,az már megjelenik:S -
CzJ #11977 . -
CzJ #11976 Vagy FSBUILDel ami fizetős, de hihetetenül pontos(!!!) vagy pedig különböző Fuel planerekkel, guglizzrá: Fuel Planer Boeing 767(pl) és kihoz egy csomót. -
Admiral #11975 A második videóban, ahogy látom, be volt... -
Admiral #11974
Flaps 20 vajon be volt állítva? -
CzJ #11973 Ejha, én most száltam le Pekingbe (Malév-Hainan Codeshare) . Elég hosszú egy járat volt. Orosz irányitó mondja : MAH6070 Contact UNICOM 122.800. Mire én: 122.800 Dásznidányá! Erre Ő. Dászvidányááá Szásá <---(mindezt énekelve) Hasamat fogtam a röhögéstől :D -
copilot #11972 papizacsi! volt szerencsém feihegyen kb nyolcvan vagy inkább ötven méterről látni a taxizó cargolux jumbo-t és nagyon szép! a hasáról majnem leszedted a szőrt:D -
copilot #11971 nem nagyon értettem sosem, amit régebben kérdeztem h vizualozásnál mindig bezuhanok a kifutó elé...nos rájöttem a hibára bizonyára sokan a homlokotokra csaptok most...hiába vettem ki az fs beállitásainál az unlimited fuel-t és töltöttem a 767-est a load managerrel, mint rájöttem mindig 100% üzemanyag töltéssel siekrült indulnom, igy a végére ugye tulterhelten szálltam le kb 30-40százalékkal, ha nem többel. ugyh az üzemanyag töltést az fsből kell intéznem. hogy érdemes kiszámolni az üzemanyagot h a lehető legpontosabban tankolhassak? -
#11970 Ne szálljatok fel túlterhelten, mert így jártok!
Első kísérlet.
Másodikra sikerült, de nagyon neccesen. :-) -
CzJ #11969 Nem tudom nekem van penál, meg Yoke,gázkar az X52-es. Nagyon jó szerintem ajánlom. -
LegendTommy #11968 valszószínű visszakérem a pénzt és utánna jön a döntés ch yoke, vagy x52 pro? ch gázkarpultra és pedálra nincs pénz:(
szerintetek? -
LegendTommy #11967 igen tudom, de a ch-nak az alap gázkar fent a yoke-on az valami vicc, szvsz
de tudom mindenki a ch-t favorizálja, x52 pro tapasztalatok vannak?
senki se repül saitek yoke-al? -
bankii #11966 És a kettő közötti különbség...... -
bankii #11965 Ha a Saitek-et veszed, akkor alapban, csak egy gázkaros pultot kapsz. Ami ott van, mint a CH Yoke Quadrant nélkül. -
CzJ #11964 Nem én CH-t használok Saitek Yokeról csak azt halottam hogy sok a baj vele :( Vagyis ezzel a Seriaval -
LegendTommy #11963 hát ha nem jutok dülőre a saitek yoke al akkor szerintem levásárolom egy x52 pro-ra, a sima x52 bevált nekem -
LegendTommy #11962 049-es van, az még régebbi, jah neztem a ch-t, de az nekem nagyon drága, kell a throthle quadrant is mert az alap gázkar vicces:) viszont ugy már horror ár
neked is volt saitek, vagy csak érintőlegesen ismered?
vélemény a termékről? -
CzJ #11961 Ha 052-es seriad van akkor vitesd vissza és ccseréltesd ki.Vagy kérd vissza a pézt, aánlom CHnak a szarvát, na az király -
LegendTommy #11960 Sziasztok, pár napja eladtam egy saitek x52 joy-t, annak fényében, hogy lecserélem a saitek pro flight joy-ra, hiszen a polgári repüléshez ez jobban megy:D Ma sikerült megvásárolnom elég borsos áron, és a termék eddig 1-esre vizsgázott nálam:(
1. szépen felprogramoztam a gombokat, de néha elkezdenek külön életet élni, gyorsan feltúrva a fórumokat, olvastam, hogy sok embernek van ez a gondja, bizonyos szériaszámú daraboknál bugos a firmware és 100%-os megoldást eddig nem találtak, amivel meg lehetne oldani a problémát.
2. órákig játszottam a sensitivity és dead zone-okkal, de valahogy nem tudtam precízen irányítani a gépeket, az x52-vel sokkal jobban ment. valahogy túl erős a rugó és nehéz pontosan tartani a szarvat.
Igazából nagyon tetszene a dolog, de ez igy ebben a formában nem.
Ha bárkinek közületek van valami kapcsolata a saitek yoke-al, akkor kérem irja le, hátha valami trükkel be lehet jól configolni, és esetleg a külön életet élő gombokra is van megoldás. Nagyon sokat vártam ettől a joy-tól, nagyot csalódtam eddig.
-
CzJ #11959 Extrem kolega rendben leszált DTMBn :-)))
Néztem amig tudtam radaron meg hallgatam rádion . Élvezi a tunéziai világot . :))) Irigylem .
Üdv, -
#11958 Sőt a Navigraph frissíti az adatbázisát, tehát mindig up-to-date és friss sid/star-ok is vannak hozzá. -
#11957 Elég régóta. Jó hír, hogy van helyette egy FSCommander nevű dolog, ami mégjobb... -
CzJ #11956 Nagyon úgy néz ki :-( -
perko #11955
Véglegesen becsukott az fsnav? -
kad #11954 Aha, kosz, ertem! -
#11953 Nem. Az Airbus ezeket magától számolja a cost index, zfw, stb súlyadatok és egyebek alapján. Ezért fontos, hogy hajtóműindítás előtt az üzemanyag és minden egyéb adat pontosan legyen kikalkulálva és beírva. -
kad #11952 ?
nem lehet ujraszamoltatni? vagy az ut beirasakor kellene a STAR belepopontnal mas magassagiadatot megadni?
ezt nem nagyon fogom... :( -
#11951 Aha, akkor én baltáztam el a dolgot. :-) -
#11950 Azt nem lehet módosítani, a szgép számolja. -
kad #11949 nos a kovetkezo lenne a problema:
Az F-PLAN -ba beirom az utat ahol a jobb oldali oszlopban irja a sebesseget, valamin a magassagot. Van amelyik nav. pontnal lehet modositani az adatokat de a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal nem lehet modositani. Ha en valami szolidabb sullyedest szeretnek beallitani (a STAR belepopontnal pl. ne FL200 legyek hanem alacsonyabban) akkor elvileg a jobb oldali sorban tudom modosítani a magassagot kiveve a fennt emlitett soroknal. Ha en modositok, hogyan lehetne ujraszamoltatni a magassagot, hogy a (T/D) (LIM) (DECEL) soroknal ne logikatlan magassagok es sebessegek legyenek hanem a jok.
Andras -
MatWood #11948 Jó nyaralást! Én szívesen megnézném a felvételt. :)