MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Mi az a e-Mule?
2. Mien saiteket vegyek?
A tört verzió semmiben sem különbözik mint az eredeti, a neten is simán megy.
Normális malév gép, pl a PMDG 737-es család, illetve a Wilco 737 PIC ami most jött ki.
töltsd le, pl: e-Mule-val, ha ismered
Az a kerdesem hogy
nem tom megvenni a jatekot (oszinten bevallom nincs egy arva petakom se es nem
is lessz egy ideig<#falbav>#falbav>) van ertelme tort verzioval jaccani neten (lehet-e)
a masik hogy honann tudok normalis malev gepeket letolteni mert az avsimen honapok ota nezelodok es mindegyik ien beillesztos masolgatos xar!(bocs a keszitotol)
Es meg egy utolso kerdes mien (OLCSO!!) USB!!-s joyt vegyek! PLZ help!<#help>#help><#help>#help>
tudom, hogy már feltettem jó pár pss a320-as kérdést, amit sikerült magamtol megcsinálni, de vmivel most tényleg nem boldogulok. Szóval, ugye az idle, clb, flx és to/ga üzemmódok között a + és a - gombbal lehet váltogatni, de én ezeket nem találtam meg a control settingsnél. Tehát a kérdés: hol tudom beállitáni hogy minden egyes üzemmódnak külön gombja legyen? át lehet irni ezt valamilyen fájlban?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
És a hangpackokat honnan szedted amibõl összevágtad az egyes voice file-okat?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Nem tudja valaki lehet-e esetleg leszedni valahonnan FS Passengers-hez voice pack-eket?
(az fsp honlapon lévõket már lehúztam).
Csak mer a legkirályabb az lenne ha légitársaságonként lennének voice pack-ek és máshogy pampogna a crew meg más nyelven.
Sajna az fsp oldalon nem erõltették meg magukat van fent egy olasz, egy francia meg egy német aztán slussz.
lehet csinálni saját voice pack-et... há azzal inkább nem kísérleteznék... :-)
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
nem tudjátok hol lehet letölteni MÛKÖDÕ a320-at (PSS a320 professional)?
amiket eddig leszedtem nem mûködnek, ugrál az egér, rossz a hidraulika
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
Tudnátok abban segíteni, hogyan tudnék egy másik FS-t futtató cimbivel connectelni, de nem az AVSIM meg hasonlóval, hanem csak úgy IP-n?
Lehetséges ez, ha igen akkor azt hogyan kell?
Köszi
Hol érhetõ el ez a PSS magyar leírás?
Ez az FSPassengers nagyon zsír. Egyébként itt találtam választ a korábban feltett lights-os kérdésre. Hátha mást is érdekel:
Realistic light penalty: Works as in the "real world".
Beacon must be turned ON when an engine is about to be started.
Strobe and landing lights must be turned ON when you leave the taxi way and enter the landing strip.
Landing lights must be turned OFF above FL100 and ON under FL100.
Strobe and landing light must be turned OFF when you enter the taxi way after landing.
Beacon must be turned OFF only after you have shut down all the engines.
Nav light must be ON during the entire flight.
Az mért fordul elõ, hogyha f-14 vagy f-16-al megyek, és a g effect beakar tölteni, akkor kilép az fs?? Veletek elõfordult már?
Egy elég nagy gondom lenne. Szóval a pss a320-on (és a 319, 321-en is), ugrál az egér a paneleken (egyszer normális mutato alakja van, de kb másodpercenként átvált töltõ mutatóra és vissza). És ha rákkattintok vmire, több másodperc, mire reagál is. Ez az egyik. A másik, hogy kb percenként elmegy a hidraulika és visszajön. Legalábbis joyon, billentyûzettel néha olyankor is megy. Hát, kb, ennyi lenne.
[email protected]
- Apu, sárgarigót miért hívják sárgarigónak?
- De buta vagy fiam , természetesen azért, mert sárga.
- Jó, de miért rigó?..
Mer ugye LFPG France Paris Gaulle, LHBP Hungary BudaPest, de miért L?
Jó kérdéseim vannak, mi?
The 3-letter one is the IATA standard (International Air Transport Association) :
Letters chosen according to the airfield name :
- Paris-Charles De Gaulle is CDG
- London-Heathrow is LHR
- New York JF Kennedy is JFK.
The 4-letter one is the ICAO standard (International Civil Aviation Organization).
Letters chosen according to sectors, countries and airfields (with a little difference in the USA)
. 1st letter = sector in the world
. 2nd letter = country into that sector
. 3rd letter = sector into the country
. 4th letter = specific to airfield into that sector
- Paris-CDG is LFPG (sector L in the world, country France, sector P in France, G for Gaulle).
- Heathrow is EGLL (sector E in the world, country Great-Britain, sector L in GB, L for London).
- NY Kennedy is KJFK (sector K in the world, JFK for John Fitzgerald Kennedy).
Egy kérdés (eddig sehol nem találtam rá választ).
Tudja valaki hogy az ICAO kódban az elsõ karakter mit jelent? Úgy értem hogy konkrétan melyik betû mit jelent, azt tudom hogy földrajzi területet jelöl. Pl. a VTBD-nél vágom, hogy Thailand Bangkok Don muang, csak nem tudom mi a V. Meg az LHBP-ben sem tudom mi az L.
Nem tudjátok miért mondja ha ráklikkelek egy download-ra, hogy a lap nem jeleníthetõ meg?
Be lehet konfigurálni a gépeket úgy, hogy abszolút nulláról, álló motorral kelljen belevágnom a kalandba? Egy-két fizetõs add-on-hoz tartozik ilyen konfiguráló, hogy teljesen kikapcsolt, nyugalomban lévõ gépet kell életre kelteni az elején, de sajna nem mindegyikhez van ilyen. Csak azér, mer szeretném végigcsinálni a chechlisteket az elejétõl, meg az összes folyamatot, nem árt az ilyet tudni.
Ha meg má az elején megy a motor, akkor mindent leállítani meg kikapcsolgatni aztán újra be má nem buli.
Kösz
Terkepen megnezed, hogy az ISEC az elso VOR-tol milyen fokra van es milyen tavolsagra. Nah ha rep kozben ugy hagyod el a VOR-t, hogy azon a fokon repul el tole, amilyen fokra van az ISEC (outbound radial) Mikozben repsz, a terkepen meglesed, hogy hany fokra van a masik vortol az ISEC...
Elered azt a tavolsagot az elso vortol amit mertel eloszor majd a masik VOR inbound radialjara allsz amit az elobb megneztel terkepen)
Igy bonyolult lehet leirva, de pofon egyszeru es pontos 😊
Szóval, már megtanultam a navigációt az fmc-vel, de most az a gondom, hogy hogy tudok anélkül eltalálni a célreptére. Egy 707-sel repülök, és addig nincs gond amig van vor/ndb, mert akkor oké, de az intersectionoknak nincs frekijük, nemtudom hol vannak. Tehát hogy csináljam?