45215
  • exTrem
    Üdv mindenkinek! Tegnap hazajöttem Tunéziából nagyon jó volt. Monastir fele A321-el mentünk és végig bent ülhettem a fülkében így képeket is csináltam a kamerázás mellett.képek
    A videón látszik majd a felszállás 31L-rol, majd climbing és pár inflight rész, süllyedés kezdete, majd landolás Monastirban. Remélem hamar megtudom csinálni a videókat addig is nézegessétek a képeket. Megkérnék mindenkit, aki letölti a képeket, hogy sehol máshol ne publikálja oket! Köszönöm szépen üdv.
  • CzJ
    Search And Rescue inkább helikopteres mint FS,
  • Hypo #12025
    Szia, hat a temaban a legjobb oldal http://hovercontrol.com/

de fs2004 nem a helikopter vezetesrol hires, eleg gagyik a repmodellek, szoval eleg tavol esik a valosagtol, talan muszerezest jo gyakorloni vele de kepzelheted ha egy igazi cessna repmodellje evekre van az fs2004tol es ez igy van akkor egy heli meginkabb tavol esik, fsx ben talan kicsit jobb a helyzet, de szerintem az igazi attores majd a black shark megjelenesekor lehet ott mar beszelhetunk helis repulesrol.

Persze nem akarom elvenni a kedved azert el lehet utni vele az idot fs ben is:)
  • CptSAB
    John Cillis Landclass assistant 1.4-es progijához volt már szerencséje valakinek?
  • tpst
    Régebben olvasgattam a http://fs2004faq.uw.hu/ címen a helikopter vezetésről.
  • w77d
    nem tudtok egy használható magyar leírást a helikopteres repülésről?? nagyon nem megy, pedig van benne fantázia :)
  • Clidey
    Naszóval ott a link ahonnan letöltheted a fórum tetején, nem értem mi a gondod...
  • Clidey
    Képtelenség beregelni erre a szarra. Sajnálom. :(
  • FlightSim
    Itt találtam: http://www.designforum.stumbles.ch/index.php?topic=933.0

(regisztrálni kell)
  • Clidey
    Talán ha elmondanád hol találtad (fórum, weboldal, stb.) ezeket a képeket, közelebb jutnánk a megoldáshoz...talán van ott valami erre utaló szöveg...
  • FlightSim
    Elnézést az imageshack nem rakta fel a képeket.

Paul Bonhomme

Cockpit
  • CptSAB
    Kimaradt.. hogy, Magyarországról írtam..
  • CptSAB
    Végre sikerűlt működésre bírni a google earthot. Legnagyobb örömömre a régi teljesen maszatos műholdképek helyett már relatíve elég jó a korábbiakhoz képest használható satellitképek kaptak helyet. Egy csomó füves kisrepülőtér ami eszembe jutott végre elővillant. :D Nagyszerű!
  • Clidey
    Ezek sárga békák.
  • FlightSim
    Kinek van meg ez az Edge 540?:

• copilot
    körbekérdezősködtem hozzá értőket, annyit mondtak, hogy lehet hoy rossza a csatlakozója a monitornak, amivel én nem értek egyet mert akkor hogy mehetne a másiknak a gépén. a másik hogy rossz a kábel, amivel szintén nem értek egyet mert akkor hogy mehet vele a másik monitor?
  • copilot
    rajta vagyok:)
  • CzJ
    copilot!khmmm Este van este van ki ki nyugalomban ....
  • Clidey
    Ez a bonyolultabb megoldás. Az egyszerűbb az hogy nyomsz egy 'SLEW'-t és F4-el fölrakod magad a égre jól. :)
  • copilot
    én spec ugy csináltam:D hogy kiraktam magam pl egy cargo gate-re majd azt alttal behivtam a menüt és a word/map-on beraktam magam a levegőbe gyakorlatilag:D ha vitorlázni akarsz probáld ki a condor-t!
  • Samuel9
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hogyan tudok felszállni egy vitorlázóval?
    A learning centerben találtam róla valamit, de nem nagyon értem.
  • copilot
    ez így felettébb érdekes...estére kitalálom neked:D
  • CzJ
    Nem viszont a 22colos monitorommat is ugyan azzal a kábelel müködtetem.
  • copilot
    ugyan azzal a kábellel probáltad ki mindkét helyen?
  • CzJ
    Nem segit e drájver frissités se alacsonyabb freki nem segít :'(
  • copilot
    vagy állítsd alacsonyabb frekvenciára
  • copilot
    vagy próbáld meg hogy alacsonyabb frekvenciára állítod
  • copilot
    ha nem kell én tisztelettel átveszem:P nemtudni...nem frissítettél videokártya drájvert vagy hasonló?
  • CzJ
    Helo urak hölgyek!
    Az lenne a problémám hogy 19colos monitorom meghalt, vagyis nem rosszc sak nem müködik az én gépemen. Mégpedig: Egyik nap se szó se beszéd elkezdett berregni és kikapcsolt, ujra bekapcsoltam, berregett 5-6másodpercet kikapcsolt, bevittem ismerösömhöz hogy nála megy-e. Ott Müködött. itthoni másik gépünkön is jó. De az enyémen nem müködik. Valami tipp esetleg? Ja és másik monitorom megy a gépemen.!
    Előre is köszönöm
    Üdv,
  • alert
    Ez egy erős gépnél nem számottevő, gyakorlatilag nem észrevehető. Hacsak nem valami brutális memóriarezidens progi húzza vissza az egészet, mint norton antivírus vagy ilyesmi.
  • perko
    khmm...
    A háttérben nem futnak fölösleges dolgok?
    Nálam, sokkal gyengébb konfigon, ha a SmartClose-al kilövök mindent amit lehet, látványosan javul az Fps.
    Nyilván a beállításokon rengeteg múlik.
  • tankkiller
    Üdv! A felsorolt kiegészítőkkel és a full beállításokkal ez az FPS érték sztem - sajnos - reális, sőt, lehetne akár rosszabb is, pl. VC nézetben...én a helyedben egy-két fullos beállításból visszavennék, hogy elérjek egy 15-16-os FPS közel állandó értéket a kezelhető fel- és főként leszálláshoz, valamint a max. FPS-t 20-as érték körül határoznám meg. Egyébként érdekes, egy ilyen beállításban se a processzor, se a memória terhelése szinte sohasem haladja meg a 60%-ot, tehát azt mondom, hogy ne hagyjuk ki a számításból a rendszerbusz frekvenciáját, sőt a vinyó elérési idejét, stb. És ezek az értékek Alert Core duós gépében sokkal kedvezőbbek, mint az általad leírt konfigban...
  • alert
    Nem vélném normálisnak. Az FS ugyan a processzort eszi és gyakorlatilag nem érdekli milyen videókártyád van, ha a processzorod nem elég erős. A core2 duo-k tudják igazán meghajtani, a P4-et eléggé legyilkolja a Budapest scenery, de ez a 12-13 nagyon kevés. Nekem csak 8800GT videókarim van, igaz Core2Duo proci, a 2gb geil ram stimmel és az általad említett szituban 30-40 FPS körül van. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a P4 csak ennyire hajtja meg, de azért nem ártana átvizslatni a dolgokat, nekem kevésnek tűnik az az FPS.
  • Papirzacsi
    Ugyan ott, ahol az ils-t megadod az FMCben, az első sorban vannak a VOR frekik. Egyik oldal az 1-es, másik oldal a 2-es. oda beadod a frekit, és átvált manuális módba. A CRS-t pedig alatta található sorokban lehet beadni. xxx formátumban.
  • berczy #11993
    Köszönöm!
  • berczy #11992
    Felmerült bennem egy kérdés. Alant látható a configom. Namost szerintetek létezik az normális esetben, hogy Budapest 2007-el, PMDG 737-el, ActiveSKY6-al, Full baállítások AI is full, kb. 12-13 FPS-t produkál. Nem tudom, de azért én picit többet várnék. Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
  • Clidey
    Például 1.

Például 2.

Például 3.

Például 4.
  • berczy #11990
    Szia!

Nekem is ez volt a problémám, de a manualban megtaláltam a megoldást. Imígyen kell beírni: pl. 109.50/310, freki/kurzus. Viszont egy dolgot nem találtam meg, mégpedig, hogy hogyan lehet manuális VOR-t megadni valamint a hozzá tartozó CRS-t? Erre nem találtam manualban semmit. Ill. annyit, hogy ha ott van egy A akkor automatikus a VOR szelekció, de hogy hogyan kell manualra tenni azt nem. Valami kis seggítség? :)
  • berczy #11989
    Köszi szépen!

Olvasgattam, pontosabban ránéztem a gép ismertetőjére, de biztos én vagyok a birka, de nem láttam sem a burkolatos rész, sem a panelest. De köszi mégegyszer, nekem is nagyon tetszik a gép! :) Imádok ilyen igényes gépekkel VFR-t repülni főleg egy igényes scenery-n. Tegnap két órát repkedtem budapest felett a Zlinnel. Nagy élmény volt.. :)

Tudtok esetleg még ehhez hasonló igényes kis motoros gépeket? Nagyon szeretem őket a nagyok mellett!
  • assanyi
    köszi szépen!