MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
Mer ez azért érdekelne. Alap scenery-n cessnával nekem is fantasztikusan megy. De mondjuk egy aerosoft sceneryvel, ultimate traffic meg egy PMDG géppel már 10-15 fps van a reptéren...
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Annak akinek kevés fps-el megy az fs, és rendsen gép configja van, annak ajánlom, hogy szerezen be egy jó vga hûtött. Nekem egy P4 3 ghz 64 bit, 1 gb dual ram, fx5200 128 mb, Thermaltake W0010RE 480W táp, Thermaltake Giant 3 vga hûtõm van. Amig a gyári hûtés volt a videokártyán, adig csak 16-20 fps-el ment max graffikán, az uj vga hûtõvel 35 fps-el is simán megy, ha még a fraps-el videot rögzitek, akkor is eléri a 25 fps max graffikán. Szoval ajánlom, hogy egy jó vga hûtést szerezetek be.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Neve is van?
Akkor asszem én kihagyom! Bár az a szemét alitália megérdemelte volna tegnap hogy beküggye az AI smooth a fõdbe....
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Igazad van a TCAS-sal, nem figyelem éjjel nappal de azért is, mert feltételezem, hogy az ATC úgy irányít hogy nem hoz a nyakamra egy másik gépet.
Bár mondjuk volt már olyan hogy egy mögöttem lévõ gépnek aszonta hogy follow az én gépemet on final, aztán elsuhant a fejem felett egy airbus úgy hogy majdnem összecsináltam magam...
Na a lényeg, hogy elkezdett nyekeregni a TCAS, hogy traffic, traffic... aztán DURRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aztán zu spät vót...
Tegnap LHBP 13R final approach-on nekem gyütt hátulról egy gép és lezuhantam... Pedig pontosan követtem az ATC utasításait és pontosan a siklópályán haladtam elõírás szerint. Ráadásul a dolog marha égõ volt, mer FS passengers flight volt, meghalt a pilótám, meghaltak az utasaim, aztán a végén még jól le is hurrogott az FS....
De hogy lehetnek ilyenek, ha mindenki követi az ATC utasításokat?????
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Egyébként nálam is volt egyszer úgy hogy megdöglött 5%-nál aztán se kép se hang. Ráfuttattam egy sima windows xp defragot és utána már vitte.
Azért az az XP defrag nagyon profi. Miután lefuttattam az egyik meghajtómra, az O&O szerint ugyanúgy ott piroslottak a töredezett file-ok.
Más:
Egy villámkérdés: Az orrot V1 vagy Vr sebességnél kell felemelni? (meg mit jelent pontosan a repülésben a "rotation" kifejezés?)
Miért van az, hogy az OO defrag 25 százalékig csinálja a defragot, de utána simán megall? Nme csinálja végig.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nekem is tele van pakolva minden szarral, leginkabb az AI traffic nyirja ki (nekem fent volt Ultimate tr, Mytraffic, project ai). Lehetseges, hogy a sok kieg miatt lassu, csak azt nem ertem, hogyha felpakolok mondjuk egy halom fiz. scenery-t, akkor miert lassabb ott ahol a sok kozul csak egyet hasznal.
A konfigom nagyon hasonlo a tiedhez, annyi a kulonbseg, hogy AMD3000+-om van, ami 2.2 ghz-en ketyeg.
En most szedtem le a project ai-t es gyorsabb lett mindenhol.
A teljesitmennyel en se vagyok megelegedve, mondjuk egy aerosoft german airports-os scenery-nel (pl EDDS), active sky-al, fs passengerssel 75%-os traffic-kal 5 fps is szokott lenni + az ai gepek festeset nagyon nehezen tolti be (addig szurkek a gepek).
En is gondolkodtam hogy mivel lehetne javitani hardverileg , nemtom pl hogy a tobb memoria segitene-e. Legalabb a sceneryket es ai gepek festeset tolthetne gyorsabban....
(bocs az ekezetek hianyaert, nemet billentyuzetrol irok...)
Udv
a yaw dampernek mindig bekapcsolva kell lennie? van olyan gép hogy leszállásnál nem csinál semmit a yaw damperrel, annyira tompitja.
Lenne egy kérdésem: Az akáírásomban látható a konfigom. Nem tudom, hogy ezzel a géppel hogyan kellene mennia a játéknak, de nekem igencsak lassúcskának tûnik. Mondjuk BP2004 kieggel bp-en. kb11-13 FPS-t produkál. LEszedtem a Visual Flight London kieget, de ott siralmas diavetítés lett. (értsd: 7-9 FPS) Tele van pakolva minden szarral már az fs. Rengetel fizetõ és ingyenes kieg, de ezek szerintem nem nyírhatják ki ennyire a hardver-t.
Van valami ötlet?
Most beletekintettem a manualba, és 737en kezdõ emberke az alapján az életben nem fogja beindítani a hmûveket, mert a manua lszerint mindig csak OFFra kell kapcsolni az APU Bleed kapcsolóját, de egyszer se kell felkapcsolni. :-) Vagy az én manualomból hiányzik egy oldal... Tovább már nem is merem nézni. :-)
A vizuális model vmi hányinger. Írhatnék itt oldalakat róla, de elég cska megnézni a gép orrát, a magassági illetve az oldalkormányt kitérítette helyzetben, a hmûvet forgás közben (olyan excentricitás van, hogy még a föld is megáll a forgásban. A fõfutó csak a kirugózott állapotot ismeri.Szóval a magas poligonszám ellenére elég gagyi látványban van részünk.
A VC szintén torz, ráadásul hülyén textúrázott. Emiatt akkora kontraszt van, hogy az embernek a szemébõl kicsordul a könny, mert nem hiszi el, hogy van olyan ember, aki ezért pénzt kér, és van olyan aki ki is fizeti.
A gauk vmi förtelmesek. Az FPS ugrál mmint állat. És nem csak nálam ,ergo kizárható az én vasam gyengesége. Egyszóval szar. A minõsége még freeware szinten is gyenge, nem hogy fizetõsnek. De ahpgy nézem a különféle topikokat az emberek csukott szemmel járnak. Vagy lehet fizet nekik a wilco, hogy minden jót összehordjanak az amúgy tré géprõl.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...