MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Tudtok olyan csapatot, embert, aki csinált egy igényes F-14-es modellt (lehet fizetõs is)? Meg tud valaki valami fasza hangrobbanás effectet?

ACER Aspire 5738ZG

Lehet kapni az e-boltban FSUIPC_v.3.52-t. Próbálta már valaki?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
Nekem nem jön be az oldal.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

"Akkor hogy ne kelljen kétségek közt vergõdnöd, 1. kérdésedre a válasz: nem."

Régen volt már, de én emlékszek egy olyan frecce tricolori-s gép pack-ra, ahol volt egy olyan modell, mintha a teljes frecce kötelékben repülne, de valójában te egy repülõt vezettél, de olyan volt, mintha a teljes köteléket vezetnéd. Hát furcsa volt mitne mondjak. :-))

Fatboy, látom érdekelnek a vadászgépek, meg az airshowk, engem is, ha van kedved kötelékezni multyban meg ilyenek akkor keres meg, msn cimem: [email protected]
Itt megtekintheted az egyik kötelék videonkat, mondjuk ez még elég kezdetleges volt, mert még csak akkor ismerkedtünk meg a gépel. http://fsvideo.uw.hu
vki
Köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Clidey
Akkor hogy ne kelljen kétségek közt vergõdnöd, 1. kérdésedre a válasz: nem.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

vki
Azt nem én csináltam. Én csak hozzáadtam még 2-õt, plus pozicionáltam.

Az AVSIM-on a keresõbe írd be, hogy "New AirShow Demonstration Smoke", ott az FS2004-es verziót szedd le(a második), és abban lesz a readme, meg a többi, hogy kell használni.

ACER Aspire 5738ZG

Figyi a füst effectett hogyan tuningoltad?
vki
Hi!

Az 2.-ra rájöttem:

KÉP
BOcs, hogy csak így linkelem, de nagyon szétszedné a fórumot.

Az 1.-re még várom a válaszokat.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Csá!

Lenne két kérdésem:

1, Létezik olyan mód, amivel több gépet lehet egyszerre vezetni? (pl. egy f-18-as kötelék nagyon komoly lenne)
2, Lehet valahogy tuningolni a füst effectet? (nem a hajtómû-ét, hanem a mûrepülõk füstjére)

ACER Aspire 5738ZG

Egyik ismerösöm adta ezt a cimet: http://www.lockonskins.co.uk/index.php?page=downloads&cat=84 mindenkinek javaslom, aki kiváncsi lock-on-os videokra... nagyon jok. Nekem ez nagyon bejött: 2005 Season Virtual Thunderbirds Teaser Movie. kár, hogy az fs-ben ezt nem lehetne megcsinálni.
Clidey
Difóltból nem lehet kikapcsolni, külön stuff kell hozzá, úgy emléxem. Keress rá az avsimen.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok, nem tudjátok, hol lehet azt kikapcsolni, hogy amikor viszanézem a a replay-t, akkor a ball alsó sarokban piros szöveg irja a Replay ..: Press ESC to stop.
eyecandy
Sziasztok Frankfurthoz tud valaki manualt? (Aerosoft EDDF)

vki
Köszönöm szépen.

ACER Aspire 5738ZG

Fatboy89 találtam neked egy nagyon jol kidolgozott f18-at, az avsim.com-on keres rá erre : F/A-18E Super Hornet Final Upgrade , és van hozzá egy sebeeség javítás, annak meg ez a neve: F/A-18E Super Hornet Maximum Speed Update
*assz. Tényleg. :-)) hOGY EZ NEKEM NEM JUTOTT ESZEMBE. :-Ö (Bocs caps lock on volt)

Papirzacsi
Nos ha feltünt a shuttle kilövésnél, csak addig megy az a 3 hmû, amíg fent van a tartály a gépen. Ebbõl sztem már egyenesen következik, hogy azokhoz a hajtómûvekhez a shuttle nem hordoz külön a törzsében hajtóanyagot? Logikusan hangzik nem? :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tudom. én mondjuk a joy-al szoktam. És az 5-ös billentyû a stabilizáció. Ezzel mind tisztában vagyok, csak azt nem tudom Space Shuttle-nél, hogy a 3 nagy hajtómûre hogyan adom rá a teljesítményt, mert csak a fölötte lévõ 2 fúvókára sikerül ráadnom a cuflát.

Papirzacsi
A numerikus bilentyûzettel simán le lehet benne vezetni minden hajót...

Én mondjuk az orbitert és az x-plane-t se nézem sokba. De azért az orbiterrel a teherhordó hajóval egész jól el lehet szórakozni.<#eljen> A Space Shuttle-lel nem vagyok kibékülve, mert nincs mûszerfal, ahol a hajtómûvek teljesítmébyét tudnám irányítani. Nekem ez zavaró benne.

Gondolom a célkereszt LHBP-n van, vagy esetleg Hármashatárhegyen?<#ravasz1>

Papirzacsi
Az orbiterrel csak az a baj, hogy ott kezdõdik, ahol pl az x-plane végetér, és fordítva. Az orbiter jó ürrepülõ szim, de nem jó repülõszim. Az x-plane meg nem jó ürrepülõ szim, repülõszimnek meg olyan amilyen. :-)

Clidey
Alig egy perce sotoltam a FS-bõl:

<#hawaii>

vki
Én olyanról nem tudok, de az X-Plane-ben ki lehet menni az ûrbe. Van még egy speciális ûrszimulátor, az pedig az Orbiter. Abban már több gép is van, de ott nincs úgy kidolgozva a föld, meg a gépek.

ACER Aspire 5738ZG

sziasztok!
nem jártas közületek valaki az md-80-asokban?
szükségem lenne egy kis segitségre
[email protected] irj, ha otthon vagy az md-ben
köszi
Akkor kézi hack?<#ravasz1> Tehát nem tudjátok véletlenül, hogy az fs melyik fájlban tárolja a maximális magasságra vonatkozó adatokat?

alert
Shuttle modell létezik de ilyen mod nincs.

Sziasztok!

Elsõnek is szeretnék boldog karácsonyt kívánni mindenkinek!

És most megalomán multiplex leszek:
Nem tudtok olyan módot az fs2004-hez, ami mondjuk megszünteti a 30 km-es magassághatárt, és mondjuk olyan messzire el lehet repülni, amennyire ki tudunk zoomolni a földrõl. Tehát az ürbe. Ez a mód mondjuk tartalmazna még a kinti nagy feketeség helyett csillagokat, és mondjuk egy space shuttle repülõmodellt is.<#bee1> Na, igazán nem kívánok sokat.

alert
A settingsben feloldhatod. Van még hely kiegészítõk letöltésére de etikátlan fórumba beírni.

vki
Apropó! Mikor megnyomtam a shift+Z-t 2x, akkor ugye kiírja az FPS-t. Zárójelben ott van, hogy Locked 20. Az korlátozás lenne? Ha igen, akkor az hogy lehet feloldani?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Csá!

Lenne egy kérdésem. Ezen az oldalon kívül van még egy olyan oldal, ahonnan pénzes kiegészítõket lehetne letölteni ingyen? (csóró vagyok <#idiota><#banplz><#lama><#nemtudom><#guluszem1><#ijedt>)

ACER Aspire 5738ZG

Detto! Meg balesetmentes karácsonyi repülést 😄

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

eyecandy
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!

alert
Itt van pár kép. 800 KB körüliek, hogy ne rontsa a látványt a JPG tömörítés. Paraméterek: grafika max, no traffic, PIC737(zabálja az FPS-t), fotózás közben futott a Photoshop, 1280x1024, 6 x AA, 16 x AF. Sajnos a Budapest sceneryt csak az utolsó képen látható beállításokkal tudom élvezni mivel rosszul optimizálták (kár hogy pont ezt). Scenery density normal és az árnyékok ki vannak kapcsolva. A többi beállítás itt is max és amit említettem. Egyébként tényleg sajnálom, hogy pont LHBP van ilyen rosszul optimizálva ellenben lásd pl a FlyTampa reptereit ahol hihetetlen részletességû minden, saját talaj textúrák vannak (értsd fotorealisztikus kifutó, gurulók, parkolók, stb) szóval gyönyörû, és nagy forgalommal is van 20 FPS. A konfig egyébként 2000+ AMD @ 2700+ 😊), 1024 DDR, 9800 Pro.

Kép1
Kép2 (árnyék nélkül)
Kép3 (árnyék nélkül, scenery density normal)

alert
Hehe itt már 10 FPS ha kerekítünk. Ez messze nincs 35 de még csak 20 se. Sajna ez az FS baja... A shadow-okat én kikapcsolom mert az rohadt sok procit zabál úgyhogy az nekem mindegy. Egyébként a global max texture size szerintem tuti nincs maxon. Túl homályos a föld. Mondjuk az nem nagyon húz FPS-t. Egyébként ennyit akartam. Semmit nem ér ennyi húzás mivel 10 FPS-el szerintem játszhatatlan és hamar kicsinálja a kártyád. Nekem 9800 moddolt Pro van és azzal is 15 körül jön ki itt. Nem a videókártya a lényeg az FS-nél hanem a proci és a memória. De ezt már megvitattuk egy másik fórumon meg itt is régebben ha jól emléxem. Dual proci rendszerrel már egész jókat ki lehet hozni. Fullos kiegészítõket amiket nem optimizálnak jól lásd Budapest 2004 sajnos esélytelen bármilyen jelenlegi géppel sok FPS-t kihozni.

Papirzacsi
Nem beszélve az 1 mérföldes látásról, és a gyatra AI-ról, ami igen csak a difót.;-) Egy faszább AI csomag még - sok fps. Szal abból a paciból még most se lett versenyló. :-)

Clidey
BTW én mindenféle kártyabuzera nélkül is ki tudok hozni az efesbõl 5 fps-t...

Clidey
Nelámáskodjálmár, nade hol van ez a max 10 fps-es képek az elsõnek belinkelt képek 20-38 fps-éhez képest, he???

Még mindig nem értitek a dolog lényegét 😊..... a gyári hûtésel ezt nem tudtam volna kihozni a video kártyából!!!... uj fotokat csináltam, és mindent beállitotam ugy ahogy kértétek, és mégsem ment 5 alá 😊 anti-alsing 4×, cast shadow kipipálva....
kép1
kép2
kép3
kép4
Clidey
Nomeg ugye ha teli van a rezidens is mindenféle szeméttel, az se tesz túl jót ugyebár...

Clidey
Egyet kõ ércsek magszimálisan Zacsival...

Papirzacsi
Ahogy látom mégbõven lenne mit rátolni a beállításoknál. Pl egy kis Anti-Alising se ártana. Meg ott az a scenery cast shadows beállítás. Na az is eszi ám a frémet. :-) HA megnézed a köv. képet, meg a tieidet, akkor még messze van a beállításod a maxtól.
FPS LOW!!!!!

Clidey
Hja, és ne zúmolj rá a repülõdre, mert úgy persze hogy magasabb effpéesst fog mutatni...

Clidey
Mint az látszik, klír volt a szkáj teljesen, márpedig tudvalevõleg a felhõk (is) zabálják az effpéest. Állíts be valami jó kis óverkósztot, egybõl le fog konyulni a szádszéle amint meglátod a effpéesst... <#ravasz1> Ráadásként még ha a PIC737 fost is használod, örülj, ha alúlról fogja súrolni a bûvös 5 képkocka/perc értéket... <#vigyor>

Minden maxon volt, és a traffic 100%-on, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen jó kártya az fx 5200 hanem azt, hogy egy video kártya hûtés milyen sokat számit, a gyári hûtéssel ezt soha nem tudtam volna megcsinálni.
http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-05-56-40_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-06-37-99_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-07-18-16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-07-26-62_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
alert
Egyébként érdekelne egy kép max grafikán. Ferihegyen a 42-es kapunál állj és a 2B terminál felé nézz, hogy látszódjon a legtöbb híd. A grafika és a scenery részletesség legyen max. Ja és a Budapest Scenery 2004-re gondolok. Ha nincs meg akkor mondok mást. Egy ilyen képre és FPS értékre lennék én kíváncsi ha megtennéd légyszives.

alert
Nemtom meddig fog élni a kártyád ilyen tuningal azért megnézném egy teszter progival hogy vannak e pixelhibák. Mindenesetre ha tényleg megy akkor mákod van mert ált. 5-10% húzás az már jónak számít.