45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12107 X360on megnézném azért milyet fejlesztenének :). A szarv meg megoldható hozzá mert van usb csatlakozója. Elég durva lenne x360on fs. -
#12106 faq -
krizoli #12105 és mi a gépigénye? -
#12104 nem -
krizoli #12103 hali!ez vagy valamelyik része megjelent ps2-re???(pü-be is írhattok) -
#12102 van valaki aki használja itt MyTraffic-ot?? -
#12101 Gondolom sokan hallotak már a MALÉV új flotta átalakításáról, foleg akik lhbp-n dolgoznak, de aki még nem, az olvassa el az alábbi cikket.
Flotta átalakítás
-
lizi29 #12100 Halli!
Kérdésem lenne bárkihez aki tudna váloszlni. Ha egy adott sceneryhez van egy traffic bgl. file-om hogyan tudom azt beilleszteni az fs2004-be hogy az használja is. Használom a traffic 2005-öt progit, de ez is varázslatosan változó dolgokat kreál. pld... ha készítek egy traffic txt-t
bizonyos gépeket használ néha, néha meg nem. Nem tudok hónapok óta kimenni belőle.
Köszi.
-
#12099 Egy kis segítséget kérnék: az SBuilder nálam runtime error 13 type mismatch üzenettel elszáll, avsim fórumán olvastam a tippet a javításra, amit linkelek. Mindent úgy csináltam, ahogy kell, de a végeredmény ugyanaz..
Here's what I did to fix it:
-First install the main zip (SB205.zip - extract to a folder)
-Update it to Rev. 1 (SB205rev01.zip)
-Download and install SB205objects.zip
-Install the Rev6 update (SB205rev06.zip)
Files Needed
The files you need to download and install:
File 1) SB205.zip (The main 2.05 SBuilder)
File 2) SB205rev01.zip (Rev 1)
File 3) SB205objects.zip (Rev 5) Be careful how you install this one.
File 4) SB205rev06.zip (Rev 6)
Link to files (in correct order):
http://library.avsim.net/search.php?...root&Go=Search
http://www.ptsim.com/downloads/sb205rev01.zip
http://library.avsim.net/download.php?DLID=69398
http://www.ptsim.com/downloads/sb205rev06.zip
Enjoy!
-
#12098 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Vilkó Szux! De nemcsak a 737-jük (bár tény, az különösen szarra sikerült), hanem az összes stuffjuk ami csak létezik! -
#12097 Személyem szerint én pont forsítva gondolnám a dolgokat. Az fmc dologban van valami abban igazad van, de az egyértelmu, hogy az ariane 737NG sorozat nagyban ráver a wilcora. Wilco vc-je szerintem szánalmas és maga rendszerezettség se mutatott semmi újat a pmdgtol. Arianeban rengeteg olyan dolog van amely más kiegészítokben meg se fordul ( pushback truck irányítás, vc kidolgozottság, és sok más extra. Ez csak saját vélemény, de szerintem össze se lehet hasonlítani a wilcoval az ariane 737ng-ket. -
tankkiller #12096 Ha jól emlékszem, 4 file-t kell felülírni skinenként, de ez benne van az Install.pdf-ben.
Én kidobott pénznek érzem az Ariane-termékekre elköltött zsetonjaimat. Az évekkel korábban kiadott wilco-s 737 Pilot in Command sokkal jobb (igaz nincs hozzá full glas cockpit), de legalább naprakész az FMC támogatása... És én is szeretem a 2D-s fülkét:)) -
#12095 Normálisan :D. De tudom mire gondolsz, a lényeg annyi, hogy ha airlines packot feltetted, akkor az eredeti base packból a modellt át kell másolni az új textúrák közé és az ott levo modellt felül kell írni. Így már látni fogod. -
#12094 és neked a repcsiválsztóképernyőn normálisan látszik a repcsi?? -
#12093 Igen repülök vele :). Nicns 2d arianeban vagyis van mert be lehet állítani, de az nagyon gagyi. Ez speckó virtual cocpitre van kitalálva ezért is 737 Vce. Ctrl+s és elQhozza ablakot amin látod milyen viewpointok vannak. Sok sikert. -
#12092 Az Ariane BBJ 737-esét repüli valaki?? Nálam nincs 2Dcockpit és a menüben nincsenek sem ablakok feltünteve a géptesten se a hajtómű közepe. HA elindítom a repülést ott már van ablak is meg normális hajtómű is. Mi a fene?? -
#12091 Shockwave/A2A Boeing 377
Minőségi darab. -
#12090 a probléma nem a kiadóval van igazából.. egy-egy ilyen scenery roppant mennyiségű 3D objektumot és réteget kezel, amelyek alatt általában célszerű kikapcsolni az fs default landclasst meg ilyesmik, feltéve hogy megoldható. Az FS szerkezete szab határokat. Már önmagában egyedülálló amit az FS bemutat, vagy az x-plane (igaz azt nem ismerem), elvégre a Földet reprezentálja. A Train Simulator II pld. az FS felépítését követi majd. Érdekes lesz mondjuk egy Dombóvár - Pécs gyorsvonatot szimulálni.. :D -
#12089 mi a faszért adják így ki őket?? -
#12088 Az FSQuality Croatia and Slovenia büszkélkedik ugyanezzel az elszállok akcióval. Kishazánkban Várhelyi Kornél által készített repterek okoznak problémát. -
#12087 az Austrian airports 1 és 2 volt fent. leszedtem és minden ok lett... -
#12086 Austria Professionals fent van a gépeden? Mert ha igen, akkor nem csak ott fog kifagyni fekete halállal. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a scenery ütközési probléma csak a nem legális AP verziót sujtja-e. Bécshez van egy szép free scenery is. Én azt tettem fel annak idején, pont a fent említett okok miatt. -
#12085 LOWW reptérről felszállva Balaton felé egy ponton nem messze a kiindulási ponttól mindíg kifagy az fs9, de úgy, hogy vagy kidob az asztalra, vagy kifagy oly módon, hogy a monitor felé sem megy semmi jel. Ez mitől lehet?? -
FlightSim #12084 Ez a videó nagyon jó!!!!!: http://www.youtube.com/watch?v=bRb6ua7qwVs -
FlightSim #12083 Nekem tetszik, bár a budapesti az jobb:P -
#12082 Hát nálam repülhetetlen a pálya mert tele van autogen fákkal... :( -
FlightSim #12081 Red Bull Air Race in Interlaken:
szlalom
Finish -
#12080 :) -
CzJ #12079 THX! -
#12078 POSSIBLE SOULUTIONS SO FAR:
It is absolutly mandatory that you installed the FS2004 9.1 patch correctly as this patch solves most of the G3d.dll errors. Please check that you´re using the latest G3D.dll. It is locatetd in the Flight Simulator 9/Modules folder and should have a date from september 2004. (at my system it is 1st of september 2004, version 9.1.0.40901)
Another hint: I found a report in the FXP forum that a user had this error due to the GB airports. perhaps they are installed at your system. Try to deactivate them temporarily in the scenery library to check.
http://www.wcm.at/forum/showthread.php?thr...goto=nextnewest (german language) -
#12077 DTMP helyett DTMB sry -
#12076 És akkor a második felvonás a hazaút. A320 Seat 4A enjoy :) back route -
CzJ #12075 FS ujrahuzás lesz, gaynus ez nekem. Majd hazajövök Innsbrucbol azt megcsinálom :) -
#12074 Nálam a g2d.dll adta meg magát. A lényeg annyi, hogy elszáll az FS, ha olyan géppel akarok repülni, ahol a 2D panellal indítana. Hálisten a Cessna 150 100L-ben nincs 2D panel, így betöltöm először azzal, majd utána repülőgépet váltok. :D Akkor már nem csahol az FS, nincs black hole.. -
CzJ #12073 Hali!
Ma másodszorra fagytam ki a g3d.dll fájltol és az a fura hogy mindig amikor finalra fordulok Pesten akkor következik be. Valaki esetleg hallot már róla vagy tud segiteni?
Köszönöm!
Üdv, -
#12072 A Traffic Tools SDK csomagot tedd fel, valamint a Ttools nevü programot. Ezzel vissza tudod fejteni a traffic bgl-t. Ekkor kapsz 3 txt fájlt. Aircrafts, airports és flightplans. Na ez az utsó lesz a fontos. Ebben kell kikeresni a keringöző madarat. Az SDK amúgy nagyon szépen leír mindent, angolul van de érthető annak is, aki nem beszéli az angélust. -
#12071 -
#12070 Sziasztok!
Lenne egy oolyan problémám, hogy felraktam a Project AI Easyjet packot, de egy járat duplán kűr LHBP-re. Nem tudom melyik. Assszem olvastam itt, hogy van rá valami megoldás, de nem emlékszem hogy volt és akárhogy keresem, nem találom. tud valaki segíteni?
Előre is köszi! -
#12069 jobb helyre nem tudtad volna? :P
na mind1, azért köszi
mindjárt megnézem -
#12068 Való igaz. Megnéztem mikori. Délután én is láttam az összefoglalót. Miután Péter eléggé hátramaradt, úgy döntöttem, szurkolok az osztráknak. Háát.. elkapkodta. :)