MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
TheEagle! Lehetséges, hogy Alertnek igaza van, nekem ugyanis egy Geforce 6600GT-m van, amit eléggé dícsérnek a tesztek és ennek ellenére érdekes dolgokat tapasztalok. Ugyanis 3D-mark teszttel Antialiasing nélkül 7800 pontom van, ami elég frankó. Az AA nagyon rontja a teszt végeredményét, 8X-os AA-val már csak 2700 pont. Viszont ebbõl feltételezném, hogyha kinyomom az AA-t, akkor szárnyalnia kell az FS-nek, vagy legalább is lényeges különbséget kell látnom. MÁR HA A VIDEOKÁRTYÁN MÚLIK A DOLOG. És érdekes módon semmivel nem jobb AA nélkül mint 8X AA-val, ugyanannyi az fps, ugyanúgy szaggat. Ebbõl arra következtetek, hogy nem a videókártya a szûk keresztmetszet hanem valami más.
Ez a valami más könnyen lehet a memória, mert egyszer nem volt a gépemben egy hétig a másik 512-és lényegesen lassabb volt a game. Meg ráadásul olyankor is sokáig tart neki egy-két dolog, amikor az FPS-sem viszonylag magas. Például 20 FPS-sel ugyanolyan lassan tölti be mondjuk az AI gépek festését mint 7 FPS-sel.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Játszani csak FS-sel játszom, más nem érdekel.
A véleményed szerint inkább két 1GB Ramot vegyek, mint újabb videókártyát?
Nagyon kellene a segítség, mert holnap szét szeretnék nézni ezügyben, mert azért néha szaggat az FS, és már zavar egy kicsit.
Köszi
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
BÚÉK mindenkinek!
Segítségeteket kérem abban, hogy holnap elmennék egy új videokártyát vásárolni az ATi R9600 XT 256Mb AGP helyett.
Javasoljatok valamit, ami kobb teljesítményt ad ennél, kb 50 ezret szánnék rá.
Jöhet nVidia is, nem vagyok márkafüggõ.
Köszi
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Posted: Friday, December 30, 2005 - 18:36
In a communication received from representatives of Microsoft Game Studios late yesterday, AVSIM was informed that "the next instalment of the Flight Simulator franchise" is forthcoming, with a projected release date of Q4 2006. This information was released in response to the inaccurate release date published in US magazine PC Gamer's February edition; AVSIM delayed its publication of this note from MGS until it had verified that this information could be released to the public.
Further information is expected from MGS next week -- watch this space!
Az AVSIM-en jelent meg ma este.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Simflight.com
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem itt is az történt, mint például a Panzers II esetében. Tehát hogy még nem jött ki a második részbõl kép, ezért a második rész elõzetesénél az elsõ rész képeit használják fel a nyomtatott lapok, egyfajta "illusztrációs" anyagnak. Perzse ez csak akkor lehetséges, ha a folytatás grafikailag és játékmenetben nagyon megegyezik az elõzõ résszel.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
FS10 2006 februárjában?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nem hasznal valaki kozuletek Ultimate Traffic-ot. Nemi segitsegre lenne szuksegem.
Kosz
Andras
Igen, elég fontos hogy legyen egy rudder is.
Sajna nekem nincs joystickom, és most tervezem, hogy veszek egyet, hogy tudjak játszani az FS-el...
Csak azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok-e valamit a Logitech Attack 3 joystickról? Árban még ez lenne a legelfogadhatóbb, van neki gázkarja, meg minden, csak azt nem írja, hogy forgatható nyelû-e? Ez utóbbi mennyire fontos?
Ja, ha esetleg valakinek lenne eladó, használt joystickja, úgy 5-6k körül, az érdekelne.
Mindent elõre is köszi
Frissen telepítettem fel újra az angol SP2-es XP-met.
Feltettem rá vírus írtót, alaplapi drivereket és egyéb eszközök drivereit.
Fel van fríssítve a legújabb windows update-al.
Vírus ellenõrzésen átfutott, Spam ellenõrzésen átfutott, a tûzfal helyesen van beállítva, még is, amikor Host-os, vagy Netes (IVAO - VATSIM) repüléseket folytatok, az FS bexarik!
FSUIPC fel van téve, regisztrálva.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, nagyon megköszönöm!
Már kb. másfél, két hónapja küzdök ezzel a problémával és nem jövök rá, mi lehet a gond!
Várom válaszaitokat!
Üdv!
Andras
Egy olyan kerdesem lenne, hogy sikerult-e valakinek mar beinditani a aFeelThere/Wilco 737-300 -as hajtomuvet. Probaltam mar mindenfelekeppen (doksi alapjan is), de nem sikerul. Olyan erzesem van mintha nem lehetne bekapcsolni a Battery Switch-et. Sikerult mar valakinek esetleg beindítani?
Udv
Andras
http://media.putfile.com/FTG-Video
Máshonnan nem tudod letölteni ez egy saját összeválogatás.
De ahhoz, hogy innen bele tudd importálni a tényleges adatbázisba szükséged van egy PROCIO nevû progira. Vigyázz, hogy az adatbázisból a régi SID/STAR-t töröld ki, mielõtt az újat beleteszed. A programhoz mellékelnek angol nyelvû egyszerû leírást, de nem egy nagy ördöngõsség.
Arra lennék kíváncsi, hogy az apt kiterjesztésû file-t hova kell bemásolni?
Elõre is köszönöm