45215
  • Papirzacsi
    Yess! Csak a végén el ne felejtsd beálítani az AA-t az újonnan létrehozott fs2004 profilban. :-)
  • FlightSim
    SimCharts-ot használja valaki?Én igen, és szerintem nagyon jó!
  • CzJ
    Szoval magyarul! Van olyan hogy FS9 arra nyomok egy duplicatet igy csinál belőle egy m,ásolatot. Az uj vagyis a másolatot kitörlöm. Létrehozok egy FS2004 nevű dolgot pl. Abba beálitok minden,t megmutatom neki FS9.exe-t és akkor csokolom? Mert most nem megy :'(
  • Papirzacsi
    Tedd fel az nhancer nevű progit.Keresd meg benne az fs2004-et, és nyomj egy duplicatet(assszem ez a gomb neve). Ekkor kikapcsolja az eredeti presetet (vagy minek hívjam), és az új (régi klónja) lép életbe. Töröld ki az új presetet, majd hozz létre egy újat az ADD gombbal (asszem ez a neve). Add meg neki az fs9.exe-t, és állítsd be a kívánt élsimítást, és anizotróp szűrést. Ezekután elvileg mennie kell rendesen. Nálam nagyon szépen működik, korábban egyáltalán nem működött, hála az Nvidiának. :-)
  • w77d
    nekem az működik. Nálam csak ez a rohadt objektum lirajzolás a probléma, egyszerűen élvezhetetlen a játék miatta :(
  • CzJ
    Ááááá! Ma megint nekiestem az elcseszett Élvonalsimitásnak ahogy alert irta , Nvidia 8600GTS , mindent megcsinálok ahogy kell. FS csak ablak modba reagál és akadozik!á! Mondjuk rendszer visszaálitással ujra formába hoztam de nem müködik AA. Másmodszer esetleg nincs?
  • CptSAB
    Linkelem. Jobb a ballansza az biztos. A VC az elég kezdetleges, amolyan Premier Aircraft stílus.. Van hozzá paintkit is.
  • Clidey
    Köszi skacok! :)
    Sajna ez van, nem találtam jobb Q400-ast széles e neten...elég fosul repül valóban... :(
    Tomi, ezt a AeroSim-est érdemes meglesni?
  • CptSAB
    Majd az lesz az igazi, amikor a Majestic befejezi a Q400-at. A Dreamwings bébi weight balancéja hát nem az igazi.. mindenesetre lenyaltam Tibi bácsi festését, hogy némi örömöm is légyen addig. Az AeroSim-nek van egy lájtos VC-és Q400-a, de valahogy az senem valami nagyon jó.. inkább lett volna free, mint fizetős. Akkor talán addig piszkálták volna júzerpájlotok, hogy talán még sikeres is lett volna!
  • perko
    AVSIM:

dreamwings_q400_malev.zip
  • CzJ
    Miii?????? Dash8-Q400 hol???
  • exTrem
    Tibi bá jó lett a Q400-as
  • w77d
    vagy még az változott az újratelepítés előtt, hogy külön partícióra került a windovs és külön másikra a Flightsim..... esetleg ez bejátszhat???
  • w77d
    ez az objektum késői megjelenítés lehet attól, hogy jelentősen húzva van a proci, ezáltal a memória is???
  • CptSAB
    Nem Németh Tamás és Péter munkája, de FS2004-hez készült:
    Samy Fay - Heiko Richter EC-135
    Hogy miként repül azt nem tudom..
  • CzJ
    Helo!
    Szerintetek Nemeth Design EC 135-sét belehet tuszkolni FS2004be ? Mert X-re készült de gondoltam megkérdem .
  • Hypo #12131
    lehet pmdg komcsi?:)))))
  • CptSAB
    Éljenek a kisgépek! Ha már be lehet szállni ebbe a keringőbe. Mit nekem papírpilcsi akció, ahol a robot vezeti a gépet, és nincs meg a szabadságom.. persze vezethetek Böjinget is, mert izé kb. 8-9 év alatt megvan a repült órám is hozzá, offline. Aj gyerekek.. olyan szép amikor marakodtok itt ezen a sok kacaton. (nem hagyhattam ki ezt a sok szmötyit..) Az SBuilder témában válaszra még mindig nyitott vagyok, ha tud valaki segédkezni..
  • Clidey
    Miértis ez a hangnem felém...?
  • tankkiller
    Üdv!
    Nem erről kezdődött "vitánk", hanem a wilco vs. ariane-ról.
    A PMDG-t én nem említettem:) Nem is, mert már rég repszimes szabvánnyá vált, ami előtt csak kalapot emelhetünk.
    Azt gondolom, hogy ha összevetjük a az Ariane pofátlan lehúzásait (akár ár-érték aránynak is nevezhetnénk)nálam simán a Wilco a nyertes. Miért is? A Wilcoban is van IRS, mint az Ariane-ban, de mellé még állandóan frissitett és a szabványoknak megfelelő navigációs adatbázist is kapunk. Az ablak viszont tényleg nem fagy be :))Valszeg TESCO-s:D És még ócsó is:)
    Evvel szemben mi van az Ariane közel 100 eurós "airliner" csomagjában? Homokozóláda pushback-kel, deres ablakok, a kijelzők felcserélhetősége, de ha már STAR leszállást tervezel egy reptérre, bajban vagy. Mert sz@r az adatbázis. Ehhez képest a kisautó a repgép tologatásával, meg a Móra Ferenc-féle befagyott ablakok (tudod: KINCS, forditott S-betűvel)....hát szóval siralmas, hogy ezzel meg tudtak etetni - sajnos engem is.
    Viszont azt érzékelem, hogy itt a Fórumon az ezek a külsőségek a fontosak. :(
    Lehet, hogy én látom rosszul, de örülök annak, hogy végre vannak olyan add-onok (PMDG, Level-D és Wilco-FeelThere), amikért érdemes megvenni és tanulmányozni Mike Ray kézikönyveit, vagy Bill Bulfer FMC-ről szóló művét. Nem izgatnak fel a repülőgép-tologatások (egyébként mióta is pilóta-feladat ez?), meg a többi csicsa, ha nincs mögötte tartalom, ami sztem elsősorban a korrekt navigációnál kezdődik...
    Ezért csöndben elköszönnék az uraktól, további jó fórumozást (és pushback-ezést) kivánok. különösen a nagy tudású Clidey-nek :LOL
    Tk.
  • exTrem
    Nem reklámokat olvastam mert azok csak kedvcsinálók. Meg van teljes formában és el kell hogy mondjam h IRS pls pmdgben nincs :). Efis gombok plussz azokna ka képernyoinek az állítása, hát ez sincs pmdgben, Ablak eljegesedése rossz idoben hát ez sincs benne :), de ez csak pár dolog a sok közül amiben boven lepipálja a pmdgt :). Sokat repültem a pmdgvel és szeretem is de ha igazi B737BG szimulátort keresek akkor ariane és nincs más választás. Üdv!
  • w77d
    8800GTX legújabb driver, 8X élsimítás, 16xAF. De mondom win reinstall előtt nem ilyen volt.... Lehet, hogy az egyel régebbi VGA driver jobb volt neki??
  • Hypo #12125
    Elöször is minden fullra nem a célra vezető okosság.
    Milyen VGA? Driver? bealltiasok?
  • w77d
    básszus akármit csinálok ez van....
  • tankkiller
    Hááát, ha valaki(k)nek fontosabb a pushback, mint a korrekt FMC ...akkor itt sok mindenről kár beszélni
    " és maga rendszerezettség se mutatott semmi újat a pmdgtol" Ez mit is jelent? Ki kellett volna találni egy új Boeinget? Nem igazán érthető, mit akarsz mondani. No, mindegy.
    P.S.:Meg kell venni az add-onokat, kipróbálni, s nem csak a gyári site-on nézegetni a reklámokat Igaz, a nézegetés viszont tök ingyen van.
  • w77d
    senki? :(
  • w77d
    következő lenne a problémám: újraraktam a windowst processzor csere miatt, visszatelepítettem az FS9-et a kiegészítőkkel együtt. No most Ferihegyen nagyon közelre rajzolja csak ki az objektumokat, tehát pl ha Ferihegy1-en állok akor abszolút nem látom Ferihegy2-t, mert kb a toronyig rajzol ki nagyobb objektumot. Kissebb objektumot meg csak akkor rajzol ki, ha közvetlen a közelébe megyek ( pályajelzések, kiszolgáló járművek, és sok esetben AI gépek). Az optionsban mindent fullra húztam mégis maradt a jelenség. Segítstek, mert így rohadtul élvezhetetlen a dolog és bosszant hogy reinstall előtt jó volt.
  • CptSAB
    Ne várj se weboldalt, sem leírást, mert nincs. Kivéve, ha letöltöd. Az skAI traffic lényegében egy összeállítás, amely több free modellcsomagot és a hozzájuk készűlt liveryk és menetrendek összegyüjtése. Kiegészítve az AI traffic figyelésére szolgáló segédprogrammal.
  • exTrem
    skAI Traffic v2.3 - Introducing the Airbus A380 - Effective September 2007
    ==========================================================================

Please uninstall any other version of skAI Traffic running on your computer before installing this package!

Free diskspace needed: appr. 5 GB.

Changes
    =======

In short, what has changed:

- Many old Tantris flightplans have been deleted
    - Many new or updated flightplans (490 in total!)
    - Added some new models, including the Airbus A380
    - Updated various models and liveries
    - All VTBD flights are now redirected to VTBS (as in real life)
    - Parking radius has been fine tuned
    - Overall "look and feel" of the package
    - Added some GA traffic
    - And much more...!

Please read the other documents for more information!

• w77d
    na ja, de nem akaroma ddig telepíteni, míg em tudom pontosan a részleteket róla...
  • exTrem
    Ez egy free program tudtommal piratebayen nézz körül a keresoben.
  • w77d
    skai traffic-ról nem is hallottam eddig... Valami termékleírás linket tudnál adni???
  • CptSAB
    Ultimate Traffic 2007 v. UT2004 és Just Flight Militari Pack 1 és 2. Ez a konfiguráció szerintem bőven elegendő az AI forgalomhoz. Ennyi géphez képest online forgalom az holdbéli táj.. :D Amúgy MyTraffic-al sincsen semmi gond. Annak idején azt is megnéztem, és egy ideig azt használtam. A hiányzások persze mindegyiknél pótólható külsőleg. :)
  • exTrem
    Mondom, hogy használjátok a skai trafficot. Szinte a legjobb modellek és van malév flotta is ráadásul még extra festések is vannak a gépeken mint pl malév winter ivasion stb ... Baromi jó kieg. próbáljátok ki.
  • Hypo #12113
    Hat az nem jo, a progi maga szerintem nagyon jo en amiota kijott azota hasznalom, es a mai valutaarfolyamok mellett olcso vetel. bar lealltak a tovabbi fejlesztwesel fs2004hez de ami van az boven eleg, vagy pedig world of ai aminek nagyon jok a modelljei es konnyu hasznalni, sajnos malevot nem lattam hozza, ut ben nekem a malev 2007 sheduleval jar de par gep hianyzik igy is a flottabol.
  • w77d
    az csak warezos van nekem, és az nem akar fölmenni, invalid file üzenetekkel...
  • FlightSim
    Használj Ultimate Traffic-ot. Szerintem az a legjobb!!
  • w77d
    pedig reménykedtem hogy meg tud dobni valaki malév textúrákkal hozzá :)
  • exTrem
    Nem mert szar :). Használj skai trafficot. Vagy repülj online :)
  • w77d
    tényleg senki nem használ MyTraffic kieget????