45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
perko #12187 Kösz a segítséget.
Sajnos nem oldódott meg a probléma. Megcsináltam ami le van írva a #12181-ben. Nekem a log_file= sorban a logbook helyén az a hülye karakterlánc volt ami a hibaüzenetben megjelent.
A hibaüzenet ugyan megszünt, a régi adatok megmaradtak, de nem hajlandó új bejegyzést írni a Logbook-ba.
Próbáltam új Logbookot nyitni de úgy sem jó. Akárhogy lépek ki az FS-ből, nem kínálja fel a logbook dialog box-át. Ha kézzel írok be (Add entry) azt elmenti, de automatikusan nem. A General Settings-ben a Log flight time ki van pipálva.
Valami belepiszkált a Fs9.cfg fájlba, egyenlőre nem látom a megoldást.
Mégegyszer köszi. -
#12186 kene screenshot es akkor latnank a problemat... -
#12185 akko nem tudom mit kezdjek a problémámmal... lehet újrahúzom az egész rendszert, hátha...... -
#12184 hat ha maxon van akkor annal tovabb nem nagyon van:
a visiblity nel talan probald meg bar az nem rakja ki az autogen objecteket tavolabb
-
#12183 nem tudjátok, hogy át lehet e írni valahol, hogy budapesten milyen távolra rajzolja ki az objektumokat? a setupban maxra húztam, de így is zavaróan kicsi a távolság... -
#12182 es itt egy link meg a temaban.
http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?p=383435 -
#12181 c:\documents and settings\[user name]\application data\microsoft\fs9
In that folder is a file named fs9.cfg along with others. When I opened the file in notepad, I found a parameter "log_file=A++++++++++++++++". I then deleted just the file name and left the "log_file=" then restarted the program.
After a short flight, I closed the program and the logbook worked normally. I then opened the cfg file again and the entry read "log_file=logbook" as it should. The old logbook file itself was intact and none of the prior information was lost. -
perko #12180 Tanácsot kérek!
Ha az FS9-ből "Exit"-el lépek ki ez az üzenet jelenik meg és nem ír be a Logbook-ba.
Ha "Flight End"-el lépek ki és utána Exit akkor bejegyzi az adott repülést.
Eddig ezt nem csinálta, nem tudom mi változtatta meg.
-
CzJ #12179 Kitöröltem azokast a hangokat amiket beletettem és visszatettem PMDG alaphangokat így müködik, majd babrálok vele . -
CzJ #12178 1680x1050 FSbe is ugyan ez van beállitva :S -
#12177 reality aszem a 2 fül -
#12176 Valaki segítene hogy hol kell bekapcsolni a törést?előre is kösszi -
lizi29 #12175 Szia!
Egy barátom is járt így, ott az volt a gond hogy más volt a képarány a simulátorban és más a monitor settingsben. E kettőnek ugyan annak kellene lenni ha jól tudom. Talán így megoldódik. -
#12174 Milyen képarányban, felbontásban játszól? Driver beállításai? Fura, hogy pont egy monitor üti ki a biztosítékot. -
CzJ #12173 Hi! Crasht kapcsold be! Viszont nekem is kéne nagyon a segitség,mióta 22" monitorom van PMDG teljesen megbugyant, feltelepitem mikor betöltöm FS-t megy. Kilépek ujra betöltöm hogy repülök egyet 0%ról nem mozdul Loading és hiba züenetet kapok:PMDG_737_Main.gau a hibás, kilép FSA és nem indul PMDG , kedzek ettől agybajt kapni! Válaszotokat előre is köszönöm ! Üdv, -
#12172 Hello valaki tudna segíteni hogy hogy kell megcsinálni hogy ne patanyak vissza a földről ha lezuhanok???előre is kösszi -
#12171 Kérlek olvass már vissza csak egy pár hsz-t ... épp erre a kérdésre válaszoltam egy másik tagnak. Mielott kérdezel olvass faq-t és olvass vissza a hszekben. Hali. -
lizi29 #12170 Halli!
Én szeretném azt megkérdezni, attól aki jártas a multiplay -repülésben hogy hol lehet olyan szervert találni ahol az fs2004-el többen össze tudunk csatlakozni. Nem az IVAO-ra gondoltam. Független nem irányított rendszert keresek. (Kötelék repülés, műrepülés gyakorlására, ill. egyébb hasonló repülések korlátlan végrehajtására.)KÖSZI -
lizi29 #12169 egészen pontosan itt.-http://library.avsim.net/ -
lizi29 #12168 bocsi AVSIM.COM -
lizi29 #12167 Próbálj körülnézni az Avsaim.com-on -
#12166 pl -
#12165 Hello valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetnék le maléves gépeket??előre is kösszönöm -
#12164 Beizzítottam egy új suneffect.cfg-t remélem ez megoldja a problémát.
Újabb kérdés:
Az AFCAD oltári ronda grass textúráját hogyan tudom kicserélni, ugyanis nagyon szép real grass textúráim vannak, "amelyek talán még a szinvilágukat figyelembe véve" is belepasszolnának inkább a tájba, mint az a semmilyenzöld maszat. Az a poén, hogy nem is lelek rá erre a foszöld textúrára. A detail1 textúra az megvan, kicserélve, de az csak egy plusz minta az alap fű textúrán, de sajnos az AFCAD által használt grassra még azt sem teszi rá. -
#12163 Hali persze hogy tudotok repülni együtt. Menjetek a multiplayer opsions-be aztán ott valamelyik tag host-ol egy servert és ha ez kész akkor a másik csak a join fül után beírja az ipdet és csatlakozik. Sok sikert.
Fly neked pedig vmilyen enhancer progit ajánlok tudom hogy van ilyen mert emlékszem hogy volt ilyen beállítás ami megszüntette a felvetett problénát. Nem emlékszem hogy fizetos volt e vagy nem de nézz körül :) -
#12162 Tud ajánlani valaki olyan javítócsomagot, amely megszünteti a Nap természetellemes, mindenen átvilágítunk effectjét? Elég zavaró, amikor full overcast felhőzetmellett is "süt" a nap. A tapasztalt vén rókák tudják szerintem, hogy miről írok. -
czakof1946 #12161 Üdv!
OFFline szeretnénk egy időben ketten repülni. Skypen tudjuk tartani a kapcsolatot. De jó lenne látni egymás gépét is. Vagyis össze kellene valahogy kapcsolni a két számítógépet. Hogyan lehetséges ezt megoldani??
PMDG 737 a gép, de nem hiszem, hogy ennek van jelentősége.
Kösz: Czakó
-
#12160 Feledékeny vagyok...
FSEarth 5.2 -
#12159 E heti utsó "ficsőr eksönöm" , amit ajánlani tudok a változatosságot kedvelőknek. A Google Earth-t mindannyian ismerjük. Biztos többen ismerik, vagy akár ki is próbálták azt a segédprogramot, amelynek köszönhetően realtime a google earthon nyomon tudjuk követni repülésünket. Repülési sztorik, kalandok írásához talán jól jöhet.. igaz én másra nagyon nem tartom. -
mk452001 #12158 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Pro Flight Emulatorral, hátha tudtok segíteni.
Az a helyzet, hogy miután beállítottam magamnak az útvonalat, és kapcsolódni akarok az FS-hez, a következőt írja ki:
"NO avaible Hotkey Slots found... Unable to continue."
Ha tudtok, légyszi segítsetek! -
#12157 A videók készítésénél, VFR repüléseknél jól jöhet. Az biztos, hogy nagy felbontású sceneryk esetén, Aerosoft, Fly Tampa stb.. szépen be tudják fogni a gépet az effajta nézetváltások. Az active camera legjobban tetsző extrája, a "fej" rázkódása, bedöntésnél az elfordulás.. turbulenciában, amikor az FSPassangers is zümmög és még az időjárás is rosszra fordul, egy kis Piperben, Pallyeban, stb. akciódússá tud varázsolni egy leszállást.. -
#12156 Kösz a linket, de pl engem személy szerint nem villanyoz fel ez a ficsör, sőt az fsxben kimondottan idegesít, mert nézetek váltásakor eljut a tower nézetre, és elkezdi betölteni a torony közeli tájat. mire visszakapcsolok, teljesen tropa a gép körüli látvány, homály minden, és karistol újra a vinyó ,hogy visszatöltsön mindent. Sokkal látványosabb szerintem az active camera Fly by nézete. :-) Persze ízlések és pofonok. -
#12155 Egy újabb szösszenet.. az FSX-et használók már találkoztak azzal, hogy a tower nézet, az mindig a legközelebbi repülőtérhez kapcsol át. FS2004-ben eredetileg ez egy fix pont, amit a Map menü alatt, a torony ikonkát ráncigálva tudunk pozicionálni. Ez az apró kis segédprogram megoldja, hogy az FSX-es verzóval tudjuk nyomon követni a fecskénket. FSUIPC 3.71 az minimum kell hozzá!
AutoTower View -
CzJ #12154 Hát eltüntetni nem tduja xcsak go around de amikor már 40-en vannak akkor cink, ilyenkor mindig adok nekik headinget azt kimennek a radarrol:D
-
#12153 ui. én is csak tegnap este leltem rá véletlen, ma meg fél napon át áramszünet volt.. -
#12152 én még nem próbáltam bevallom.. viszont van text parancs bevitel is.. Holnap du. kipróbálom.. olyan gyönyörű akcentussal hogy lehet minden gép beholdingol.. -
copilot #12151 nekem se reagál a hangomra:( a handoff érdekesen sikerülget nálam és a vége mindig going around:D -
CzJ #12150 nem rossz! Sajna hangom nem akarja bevenni cska egyszer sikerült, meg holdingolnak a gépek kilépőnél :S
-
#12149 Egy picit off, meg nem is..
Simon Bergner's ATC Simulator
Érdemes megnézni.. nem ATC Simulator 2, meg Aerosoft, de azért használható és van hozzá TMA/AP szerkesztő is. -
CzJ #12148 Hát nem megy! Neki estem elörőúl az egésznek .FS indul FULL Screenbe nem reagál semmire ablak ba megyeget de nincs AA.