MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ezek a 3D-s szemüvegek javítják valamennyivel is a játékélményt? Ér valamit?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg ugye enni is csak azért szoktál mert másis? 😊
értem... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Udv.
Andras
Természetesen, mivel a szar modulok szétcseszték a rencerfájlokat magát. Nekem is volt ilyen problémám régebben, de még idõben észbekaptam, és nem vártam meg míg borul az egész rendszer. Keress vissza, nemrégiben idelinkeltem a Memtest86-ot, érdemes volna lefuttatnod, mielõtt mégtöbb adatod veszik el... Már ha egyáltalán ez a hiba.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Kicsit más téma, nem FS, de lenne egy gondom, hátha tudtok segíteni.
A gépem néha gondol egyet és indításkor kék halállal megdöglik oly módon, hogy ezáltal szétcseszõdik az xp és lehet visszaállítani a legutóbbi bizt. mentést.
Én elsõsorban memóriahibára gyanakszom, sok olyan kékhalálos esetet láttam már, ahol a memóriamodul volt a ludas.
Szerintetek elképzelhetõ, hogy olyan memóriahiba van, ami induláskor úgy cseszi szét a rendszert, hogy végeleges kárt okoz benne és hiába próbálom utána jó memória modulokkal?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
AMD 3500+, GeForce 7800GTX (256 M😎, 1536 MB DDR SDRAM (400Mhz)
A grafika abszolút full (minden csúszka MAX-on), tweak-ek a FAQ-ból alkalmazva. 2x Élsimítás és 16x-os Anizotróp szûrés bekapcsolva, felbontás: 1280*1024, AI forgalom: FS Traffic 2005
Eredmények (forgattam a kamerát és ezek voltak a legrosszabbak):
Budapest Scenery 2004-el MAX AI TRAFFIC, PMDG 737 külsõ nézet a terminálok elõtt: 19 FPS. Ugyanez 0 AI TRAFFIC-al: 29 FPS
Aerosoft Frankfurt, PMDG 737, MAX AI TRAFFIC: 22 FPS, 0 AI TRAFFIC: 31 FPS
Cloud9 Amsterdam, PMDG 737, MAX AI TRAFFIC: 17 FPS, 0 AI TRAFFIC: 25 FPS
Ez azért érdekes mert itt több mint 100 gép van egyszerre a közelben.
Szóval egy ilyen konfiggal lehet élvezni a játékot minden tekintetben. Egyébként szerintem lehetne még jobb FPS-t kihozni belõle de több idõm sajnos nem volt próbálgatni. Véleményem szerint egy 70 ezer forintos árkategóriás videókártya is elég lett volna.
Árak (-kb- bruttó):
AMD 3500+ - 55 eFt
GeForce 7800GTX - 125eFt
1,5 GB memória - 25eFt
Ehhez hozzátartozik, hogy PCI Express-es a rendszer tehát szükség van egy ilyen alaplapra is és támogatnia kell a 939 socketes 64 bites AMD procit.
A nem akarok szórakázni a SIDekkel az online repülés abszolút kezdeti stádiumára vonatkozott, nem örök életre. Szerettem volna a jelenlegi tudással addig eljutni, hogy mondjuk elrepülök online münchenbõl stuttgartba low alt plan alapján ,de online "próbarepülés" alatt nem kezdek el új dolgokkal kísérletezni.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Amugy az FMC az jo dolog. DE! Illik a nem RNAV SID/STAR okat FMC nelkul is repulni. Regi LHBP sideket szerettem, mert lehetett FMC nelkul is repni. Jo a VOR nav.
Mig mindig tartom a velemenyem az IVAO-val szemben. Dilettansok gyulekezete. En is voltam kezdo, sot meg mindig van nagyon sok tanulni valom, de en legalabb 6-8 honapot gyakoroltam offline es multiban (nem online halozat) nalam okosabb emberekkel mielott felmentem halozatra. Ott pedig kell a SID/STAR ismerete anelkul nem is kene felmenni.
Egyébként remélem, hogy a doksis beszólásodat nem nekem címezted, mert ha olvasod a hozzászólásaimat, láthatod, hogy rengeteg doksin átrágtam magam és még mindig többet olvasok idõben mint repülök.
Nekem is hasonló a konfigom, csak 9800Pro-val. Nálam is csinált ilyeneket, és kiderült, hogy a 420W-osnak mondott táp képetelen ellátni a VGA-t elég szuflával. Visszatettem a 400-ast, és azóta stabil.
Futass le egy memtesztet!
Nah errol van szo... Csodalkoztok hogy elzavarnak a VATSIMrol? Oke. Az IVAO veri a mellet, hogy mennyi user. Ki ne fossa le ha a 90% dilettans barom aki arra sem kepes, hogy elolvassan a 237627272172476276317617761357247237724724 neten talalhato doksibol 1-t.
Gratulalok. IVAO RULZ!!!
Jó, hogy írtad hogy lehet no sid/star, mer zavarba is jöttem, amikor mondták hogy kövessek egy indulási eljárást. Egyelõre azt se tudom, mi fán terem. ATR-72-essel szoktam repkedni, FMC is van, de SIDekkel inkább nem kísérleteznék ha nem muszáj. Pláne online.
A cél most az, hogy szokjam az online környezetet meg a dumát, aztán majd kialakul.
Ja, meg chart az tényleg kell, mer ugye itt nincs már progressive taxi.
Az meg ugyebár elég égõ, hogyha nagy dérrel-dúrral kijelentem hogy ready to taxi IFR, aztán elkezdek összevissza kolbászolni a reptéren...

Sikerûtt kommunikálni a toronnyal és meg is értettek.....
Igazad van, Alert, ha kilövöm a trafficot, akkor tényleg nem lesznek AI gépek...
Remélem egyébként hogy ez nincs hatással a többi ivao gépre..
Azt már látom, hogy az online repülés nem az a mûfaj, ahol tele van a reptér, nagy a nyüzsgés és égnek a vonalak. Talán az online rendezvényeken.
Kár, hogy szál egyedül voltam Heathrow airporton.
Sajna ha utazok akkor sem magyar társasággal járok a német szövegbõl meg nem kérek inkább......így esélyem sincs hogy vegyek fel magamnak 😞
Valami nagyon nem akar stimmelni nálam ezzel az online dologgal, pedig elolvastam a FAQ összes segédleteit, a malév virtual doksijait + az ivao guide-okat. Van egy-két dolog amit nem értek:
1. Servinfo-val megnézem hogy hol milyen ATC van. Ha mondjuk valahol csak centert látok, akkor õ irányítja az induló és a guruló gépeket is?
2. Csak olyan repterek között tervezzek útvonalat, ahol végig van ATC lefedettség?
3. Mi van ha szépen elindulok utamra, s menet közben az irányítók elhúzzák a csíkot. Akkor menjek amerre látok és találjak oda a célreptérre ahogy bírok?
4. Gyanúsan kevesen vannak az egyes reptereken. Mármint ivao-sok... Mytraffic van bõven :-)). Hiába állak be egy parkolóhelyre hallgatózni, hosszú ideig senki meg se nyikkan, max egy fél értelmetlen mondatot elhadar valaki 3 perc után.
5. Kicsit fura, hogy az egyes körzetekben anyanyelven dumál az ATC 90%-ban. Pölö LIRF-en olaszul hablatyolnak, pedig tök érdekelne hogyan kommunikálnak egymással, de nem angolul teszik. A helyzet ugyanez németországgal, ott német vaker van, stb...
+ mit keresnek Mytraffic meg FlightOne AI gépek online?