MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hunucut vgyok megen😊
alternate - kitero repter tavolsagatol fugg
final reserve - 30 perc holdingolas 1500 labon ISA standard korulmenyek kozott a tervezett sullyal szamolva
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
mekkora a tervezett kitérõ? (?nM)
és te pedig a reserve fuel-re vagy kíváncsi, sztem nem az LW-re..
Flight Plan Fuel XX.XXX kgs (Climb+Cruise+Descent)
+ Holding 1.400 kgs
+ Diversion 2.200 kgs
+ Contingency Fuel 600 kgs
Ez így a jó?
Az a gáz hogy ha valós idõjárás akkor ilyen problémák vannak ha fs beépitett akkor szarul rakja ki ....nem egy ideális😊 De ha az A bol vett metart adod meg Topcatnak akkor esetek többségében jó
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha valos idojarast hasznalsz akkor szerintem a NOAA jo mert nem szokott nagyban elterni attol amit az AS kap csak mas sourcebol.
Arra gondolok, hogy a látótávolságon belül kirajzolt felhõk egyszer csak eltûnnek és egy egész más felhõzetet rajzol ki utána.
15 perces idõre van állítva az online frissítés, de ez attól független. Idegesít, hogy VFR közben ill. IFR utazómagasságon látványosan tûnnek el és bukkannak fel felhõk. Normális ez így?
Free AIRAC 2013 Március
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az új Aerosoft Airport Enhancement 2.30 -ban a Cleaning services 2 muki nálatok is csak annyit csinál, hogy odaáll a géphez és a furgonban elkezdenek hátul gyurmázni ?? Nem kellene porszívót ragadniuk és felfutni a lépcsõn be a gépbe ? <#vigyor2>#vigyor2>
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Az miért van, hogy néha a repülõgép kereke a betonban van? Net miatt, vagy a játék engine_je kicsit hibás? Valaki?
Ettõl függetlenül jól szórakoztunk :-)

Azt hol lehet állítani, hogy egy adott reptéren (pl. Aerosoft Budapest) még ne váltson át "zöldre", hanem még maradjon havas ? Mert a környék még fehér, havas a reptér meg kiugrik, ott nincs hó ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Családi okok miatt sajnos meg kell válnom néhány dolgomtól.
Saitek Pro Flight Yoke System
Saitek X52 Flight Control System joystick
Saitek Pro Flight Rudder Pedals
A dobozok, telepítõlemezek, kábelek megvannak hiánytalanul.
Az eszközökre vigyáztam, az utóbbi egy -fél évben már nem is nagyon használtam. Szeretném egyben eladni az irányára 50 ezer forint, lehet alkudni, sõt kell!
Érdeklõdni lehet; [email protected]
András
Olyan problemama lenne, hogy ifly 737 csalad tagjai amin van festes azok olyan "jopofa"dolgot krealnak ,hogy mikor betoltok eg flight plan-t akkor a gep ugral a betonon de nem ugy hogy csak az orra picit hanem felemelkedik a levegobe es ott porog ossze vissza!
Eddig nem volt ilyen problemam 3.0 hasznalom
Azota vettem eszre miota felraktam hozza az fs2crew voice controll-t de mar letoroltem azt is es csak azoknal csinalja ahova raktam be valamilyen livery-t (tobbnyire)
Koszonom!
A Dreamwings VasFMC Bombardier Dash8 Q400 MALÉV géprõl szeretnék kérdezni.
Nekem nagyon bejön a madár,de annyi meglepetést okozott már, hogy kérdeznem kell.
Telelepítés után sikerült elvinnem egy gyakorló körre úgy, hogy a Dokuments/Flight Simulator Files könyvtárból kitöröltem a Previous flight.FLT, Previous flight.WX, UI generated flight.FLT, UI generated flight.WX fájlokat.( A gépem Win7 alatt fut.) Természetesen Cessnával töltöttem be.
Az elsõ alkalommal ment minden rendsen, mindent lehetett kapcsolni. A következõ alkalommal indítás elõtt kitöröltem az elõbb említett fájlokat, akkor is elindult csak az ND és a PFD panelok nem mozdultak. Látszott rajtuk minden érték, lehetett nagyítani kicsinyiteni csak nem változtak rajta az értékek. Természetesen az FSUIPC regisztrálva van.
Most pedig amikor Cessnáról betöltöm ezt írja ki:
ERROR
Flight Simulator was unable to load some aircraft or software. You can continue using Flight Simulator but this aircraft or software will be disabled. File: GAUGES\vasfmcgau.GAU
Pedig ez a fájl megvan a könyvtár legalján.
Q: vasfmcgau.gau betöltési hiba
A: a navaid backup könyvtárat törölni kell a vasfmc navaid könyvtárából
Nekem nincs a vasfmc könyvtárban navaid könyvtár.
Hozzá kell tennem, hogy a számítógéphez abszolút nem értek, ÉS AZ ANGOL NYELVTUDÁSOM INKÁBB A SZÓTÁRAKRA HAGYATKOZIK
.
A Pack soha nincs lekapcsolva! Ha felszállásnál lekapcsolod, akkor a kabin nyomás "felprogramozása" elszáll és nyomás hiba jelentkezhet!
Ugyanis már a kigurulásnál Õ manipulálja a nyomást, hogy a "konfort" érzet megmaradjon!
Amennyiben APU val helyettesíted, akkor meg a Dual miatt átkapcsolgatáskor szerkezeti problémák léphetnek fel.
Szóval a Packkal csak nagyon ritka esetben játszanak...
Az az érzésem, hogy Te nem csak szimulátorban foglalkozol a repüléssel.
Szabad tudni, hogy milyen szinten vagy benne a repülés világában?
Bocs, ha nem publikus!
Lesznek még majd kérdéseim... 😊
A pack-et nem ajanlott kikapcsolni. A Boeing szerint a pack-nek mennie kell, mert mar felszallashoz elott is egy kis tulnyomast csinal a kabinban zajcsokkentes miatt es valami szerkezeti dolog miatt is, amire nem emlekszem 😊 Szoval a helyes konfig hajtomuinditas utan ebben a sorrendben Right Pack on, Apu bleed off, Left Pack on. Az isolation valve eleve auto helyzetben van es a bleedek is normal esetben mindig be vannak kapcsolva akkor is, ha nem jar a hajtomu vagy hajtomuinditas kozben is. Ha bleed nelkul szallsz fel teljesitmenynoveles miatt, akkor Packs on, bleeds off, Isolation valve closed, Apu bleed on.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Aztán after takekoff chk-nél vissza. Ez így helyes, vagy nem muszáj kikapcsolni?
Másik homályos dolog: mi a túró a wings level?
TOPCAT-et még sosem használtam, de ezentúl 100%!
(JA: és végre A/T is életre kelt!)