MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Én most tudtam beszerezni a Fs 2004-et, felraktam, megpróbáltam repülgetni, de reménytelen 😊))
Hogy a fenébe kell írányítani??? 😄D
Mindenképpen kell Gamepad? Billentyûzettel próbáltam de mikor kanyarodok illetve fodulok😊) akkor fél pecre rá fordul, de akkor meg már jó nagyot fordul és ezuhan, na jó ezt lehett nem teljesen értitek😊) de talán valaki megérti mi a bajom!!
Üdv! 😄
Azt hogy csinalod, hogy:
Terrain Detail: Land & Water
Water Effects: High
Nalam ha :
Akkor csak ez lehet:
Water Effects: Low
Nem is engedi mashogy! Vagy megis lehet?
Andras
A beállításaim:
DISPLAY
========
Terrain Mesh Complexity: 100
Terrain Texture Size: High
Water Effects: High
Dawn/dusk texture blending: NO
Extended terrain textures: YES
Scenery Complexity: Normal (Budapest 2004 miatt. Ha nagyobbra veszem szaggat)
Autogen Density: MAX
Add-on dinamy scenery: NO
Ground scenery cast shadows: NO (árnyékok)
Sun Glare: NO
Lens Flare: NO
HARDWARE
========
Target Frame Rate: UNLIMITED (így gyorsabban tölti a textúrákat ha van elég RAM-od)
Render to texture: YES
Transform and lightning: YES
Anti-aliasing: NO
Filtering: Bilinear
MIP mapping Quality: 4
Hardware-rendered lights: 5
Global-Max texture Size: MASSIVE
Továbbá: A FAQ-ban leírt tweak-ek alkalmazva + a videókártya driverben Anti-Aliasing 2x, Anisotropic fileter 8x.
Így átlagban egy-két brutális sceneryt leszámítva a legtöbb fizetõs jól kidolgozott scenery esetén játszható marad az FPS online is, még ha több repülõ láthatáron belül van akkor is és ilyen beállításokkal még a grafikára is lehet mondani, hogy szép. De pl a Cloud9 Amsterdamban ha áll a környéken 5 gép, akkor már csak 10 FPS... De az Amsterdam sceneryt mondjuk megpiszkáltam. Ha korrektek a készítõk akkor leírják néha a readme-be hogy milyen BGL fájlok kitörlésével lehet növelni az FPS-t. Persze így le kell mondani egy-két épületrõl, fákról vagy 3D-s taxi lámpákról stb.
Hozzá kell még tennem, hogy a fenti adatokat úgy értettem, hogy egy default vagy közepes kidolgozottságú repülõmodellel repülsz. Ha betöltesz egy PMDG-t az minusz 4-6 FPS, ha a Wilco PIC737-et az minusz 8-9 FPS. Lehangoló.. de ez van.
SLZ
Ez nagyon gáz volt már akkor is. Ilyen volt a felhõzet, mikor nem OVC volt. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
az igazsag az hogy FS2002-vel repulok, nekem az jott be, meg van egy csomo penzes kiegeszitom hozza.
De offline-ban egyaltalan nem szaggat, csak akkor kezd el hasznalhatatlan lenni, mikor a mikrofonnal probalok kommunikalni, es onnantol kezdve teljesen behal a gep.
A híres Meigs Field Chicago-ban 😊

Letöltés és infók a verziókról
Ízelítõ 😊

Nagyon rangat a szimem mikor online-ban akarok repulni.
A proci 1.9Ghz-es, 1024G RAM,ATI RADEON 9200SE video kartya.
Mi a f... kell meg hogy elvezheto legyen az onlinos repules!?
Remelem tudtok segiteni!
Elore is koccike
SLZ
Egy apró kérdés. A PMDG 737-esen hol a fenében van a TCAS?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
A lago féle scenery enhancer használatához, ha ért valaki szívesen vennék minden segitséget.A legnagyobb gondom már rögtön az elején kezdõdik mivel el sem tudom inditani.Ahogy indítani próbálom (ctrl-insert)szépen kifagy az egész fs.Mi lehet a gond? Ha valaki tud légyszi segitsen.
Hi
814
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
bc_dark.zip
( pl avsimról letöltve, keress rá ). Ez egy módosított fltsim.flt file-t tartalmaz, csak ki kell cserélni az eredetit erre
x:/program files/microsoft games/flight simulator 9/flights/other konyvtarban talalhato es amaris allnak a hajtomuvek
Udv
Andras
1.Az Fs2004 ben van olyan lehetõség, hogy standby/álló hajtómûvekkel induljon a szimuláció?
2. PMDG 747-es géppel leszállás közben, mikor érintkezik az elsõ futó is a talajjal, akkor "crash"-el a szimuláció, pedig óvatosan teszem le és beton futópályára, mitõl ez a jelenség?
köszi a választ
Mindjart toltom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pliz 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Viszont az általad, meg a Malévos-bácsi által ítélt 80%-ot én levenném olyan 50-60% körülire. És még így is jószívû voltam szerintem.
Tudod, az a baj, hogy szerintem a M$ elég rossz oldalról közelítette meg a szimulációs részét a proginak (szal a lelkét<#vigyor0>#vigyor0>). Tudsz állítani tengernyi adatot az .air fájlban, csak épp foganatja nincs. Arról nem is beszélve, hogy csomó értéket be sem tudsz állítani, mert értéke "UNKNOWN". Mondjuk ha lenne a mostaniaknál egy kissé "szájbarágósabb" air-editor, lehet jobb lenne...
Szóval amit ki akarok hozni ebbõl az egészbõl az az, hogy szerintem nagyságrendekkel kevesebb - ámde lényegesebb - adathalmazból is lehetne sokkal jobb szimulációt, s ezáltal repülõgépeket létrehozni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De. A kepen a csako Default 737 el nyomul amin van 4 kapcsolo osszvissz es a ugy repul mint egy motoros papirrepulo.
Milyen az mar hogy felszallas utan tele teherrel full uzemanyaggal vissza kell huznom a gazt 3000 res varional mert tul gyorsul. 😊
A földön való írányítás lehet kellemes nos szerintem az lenne huzós