45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12507 Avsim.... -
#12506 egy 737-400 -as re gondoltam! egy TU-234-est már találtam! de egy boeing 737-est szeretnék. -
#12505 Ne nevettesd ki magad! -
#12504 Elnézést a kérdésért de valaki nem tudna esetleg belinkelni egy Maléves gépet??? kerstem gugliban is de semmi!. megköszönném. -
Solt #12503 Csak szép halkan a háttérből: Én is várom! :)) -
#12502 Anno kozma fele scenery ajanlasban az volt ferihegynel hogy lights es mip is max ra aztan valahogy megszoktam ezt, most hogy mondtad kicsit utana jartam es sima 4x aa 8x aniso 6 light es mip is lejebb veve 25 fixre beallitva fps eleg magabiztosan muzsikal meg van neha egy kis akadas.
TBM (texture band multi-el erdemes jatszani? -
LegendTommy #12501 ok, de ha meggondolnád magad akkor itt kiöntheted a szíved:D
Mesélj csak itt mindenki meghalgat:) -
LegendTommy #12500 az a kép itt az oldal tetején ahol a ferihegyi torony látható:) -
#12499 szia..!
OK..
de mi az a banerr..?es hol talalom..?
bocs a lama kerdesert..! -
litlebubu #12498 :-)))) Köszi,így már beugrott az "fssound.dll" problémka! Mégegyszer köszi és sorry! -
#12497 FAQ. :-DDDD -
litlebubu #12496 Letöltöttem a PWDT Z-43-ast ,de valami gau hibaüzenettel megőrít. Emlékszem volt erre a hibára valami megoldás,segítsetek légyszíves! -
#12495 Lécci hagy ne kelljen :) Most időhiányban szenvedek. Sokszor írtam már ezekről, amúgy tele van vele az internet. Trillió 3D-vel kapcsolatos leírás van, mipmapping, filtering, stb. Ha valamiről, akkor erről aztán tíz millió oldalt találsz gúglival. -
LegendTommy #12494 hali, na igen jó lenne ez a tool,de az összefüggések miatt jó lenne azért leírnod:) -
#12493 Fs2004 a téma az fsx-et csak említettem :) -
#12492 na arra kíváncsi leszek :) -
#12491 :)))) ja fsx akkor elnezest , en azt hittem fs2004 a tema.
Tudom hogy leirtad csak nem volt vilagos minden pontja es az osszefuggesek de koszonom. -
#12490 Már párszor leírtam :) na eljött az ideje hogy összedobjak egy tool-t, ami magától konfigol, mert FSX-el is bajlódnak az emberek. Ha elkészült felteszem ide. -
#12489 Na erdekes amit irsz, en is probalgattam akkor mondjuk 1280x1024 es felbontashoz eleg a sima 2x aa vagy max 4x ? se supersampling se coverage?
aniso ha 16 akkir mipet mire kene allitani? light-ot meg 6 ra? -
LegendTommy #12488 és mire vonatkozik a bilinear, trilinear állítás? -
LegendTommy #12487 tuti igazad van, de nem vagyok hozzértő, ezért is jöttem ide
sajnos a felbontáson nem tudok változtatni mert lcd a monitor és kisebb felbontáson homályos,
amugy hardware lights is fullon van:D
akkor kérlek ird le pontosan mit mennyire állítsak, hogy szép legyen a játék, de ne legyen felesleges számítás -
LegendTommy #12486 most nézem milyen szépen s helyesen írtam:D -
#12485 Szvsz logikátlan beállításaid vannak, én nem így csinálnám. Ekkora felbontáshoz pl elég egy 2x AA, bőven kisimítja a megmaradt éleket, miért kell hogy 6x annyit bit rohangáljon azon a kevéske pixelfutószalagon. Ha 8x aniso-t használsz, akkor FS-ben a mip miért van fullon?? Bőven elég középre tenni (4), mert csak zabálja a vga-t és feleslegesen teker. Hardware lights-ot már meg se kérdezem, de max 6 :) -
LegendTommy #12484 azért megnyugodtam, hogy ez a probléma még izmosabb vasaknál is vonadkozik.
azért hihetetlen, hogy még az fs2004-hez sincs tökéletes gép, ahol minden csilli villi vfr scennery fullon megy gond nélkül.
fsx-ről álmodni se merek, bár számomra szimpatikusabb az fs9 -
LegendTommy #12483 na ja akkor ez a gond mivel trackirt hasznlok és nézek jobbra balra mint állat, ráadásul vc-be még 70-80%-on van igy nagyobb a látószög is
nadehát vfr-ről lévén szó az ember gyönyörködne:D
extend terrain text kipróbálom
thx -
LegendTommy #12482 task nem fut, csak ami muszály, O&O defragot hasznlok bár én eddig acces-el nyomtam
vga driverbe 1440*900, antia 4*, aniso 8*, fs-be aa nincs, bilinear, mip fullon
4870-hez ducibb pénztárca dukál:D
-
#12481 Elégnek elég, hogy mennyire az majd kiderül. Azt ne várd, hogy teljesen megoldja a problémát. 182-essel az a baj, hogy forogsz jobbra balra és minden irányban be kell töltenie a tájat :) Nagygépnél csak egy irányban tölti a tájat arra amerre nézel viszont gyorsabban kell csinálnia, mert gyorsabban haladsz. Kisgépes repkedésnél az a megoldás, ha kikapcsolod az Extended Terrain Textures opciót, ezzel csak a körülötted lévő tájat tölti be, a távolit nem. Ilyenkor magasra nem célszerű repülni, mert ronda. Nagygép esetében ez nem jó, mert mikor a távolba nézel, undorító elmosódás látszik. -
#12480 Background taskokat lodd le, defrag (O&O defrag name defrag)
antistrop filtering mennyin? mipmap?
esetleg egy4870 is jo valasztas amint hallom es olvasom forumokon. -
LegendTommy #12479 akkor ugy látom nálam a vga a gyenge láncszem, amugy is gondolkozok hd 4850-en, de csak 512 memo-val, az nem elég?
amugy a vicc az, hogy cessna 182-el repkedtem:D szó se volt gyors gépről:( -
#12478 Ez alapvetően a számítógép hibája. Egy gyors processzor és 1GB-os memóriájú videókártya jóttesz neki, továbbá minimum 2GB DDR2-es memóriák a gépbe. Ezzel jelentősen javul a helyzet, de azt tudnod kell, hogy egy gyors utasszállítóval repülve még így sem mindig élesedik ki a táj, mire odaérsz. Természetesen azért nagytöbbségben jó és éles lesz. Csak lassan képes az FS feldolgozni a millió bitmapet, rengeteg memóriát igényel mind a VGA mind a rendszer részéről. Minden fotorealisztikus scenery-nél előfordul ez a jelenség. FSX-ben valamivel jobb a helyzet ha az FSX-hez mérten jó géped van, mert ott más a renderelési technika. -
LegendTommy #12477 én is köszönöm Dunakeszit, este fel is rakom, remélem jól műxik budapest 2007-el -
LegendTommy #12476 a visibility minimumom van, a cloud pedig 50%-on, és az fps értékek is elég jók 25-30 fps. viszább nem akarom venni mert az fps-ek jók számomra, szinte minden fullon kivétel amit előbb írtam.
amugy a config: amd dual core 5400+, 2 giga memo, ati 1950 pro 256 mb, ugyan nem intel c2duo, de ezen a configon szerintem nem kéne gondnak lennie. tehát a játék maga relatív szépen fut, az fs-en kívül se használ semmi + cpu időt avagy memóriát, elég szűz a gép ilyenkor és karban van tartva, nehogy valami erőforrást vegyen el:D alkalmanként defragolok is, bár az említett france vfr előtt nem volt defrag, esetleg ez még okozhat ilyet? -
ToMy_ #12475 nagy gratula LHDK-hoz
apropó, nincs valakinek kedve nekiállni Őcsény repterének? :) Bármit lefényképezek, de modellezni nemtudok... -
#12474 Hat lehet hogy ez a gond, egy biztos valami nagyon leterheli a rendszered es nem tud lepest tartani, probaltal visszavenni par beallitasbol? visiblity? clouds? -
LegendTommy #12473 mi lehet a gond?
france vfr flightalps base pack sud-nál sokszor nagyon lassan lesznek élesek a photoreal texturák, amit a documentum irt átállítottam az fs9.cfg-ben, pl.:terrian_max_vertex_level=21
én a videokarim 256mb-os korlátjára gondolok
szerintetek? van valakinek efféle tapasztalata? -
#12472 Hat igen jo lett nagyon, mi lesz a kovetkezo?:)))
Mas hiba nalam nem jott elo, ugy latszik csak az installnal volt az az apro. -
#12471 LHDK
Le a kalappal! Nagyon sok munka van benne, az látszik - meg némi helyismeret. Lenyűgöző a részletesség. Táblák, gépek, hangár-belátás, konténer, minden. :) SZép, tényleg, még az én gépemen is, ami alapkonfig a leírás szerint (2Ghz/512Mb/64Mb vcard) is élvezhető, bár kicsit néha kicsit lassan rendereli az ojjektumokat.
Még épp csak átvittem a gépet Budaörsről, tacsengó, még egy kör, körülnézés, bámészkodás. De holnaptól... Juhé!
Még egyszer köszönet érte a szerző uraknak! -
#12470 Nalam elsore kilepett, aztan megneztem es nem lattam a scenery listaban, igy hozzaadtam manualisan, most reppentem egyet ahogy a kep is bizonyitja mukodott szepen:} -
#12469 Akkor csak nálam van vmi hiba a sceneryvel? Lehet nem is a sceneryben a bibi?:-O Írtam a készítőknek, de még nem válaszoltak.
Mindenesetre LOL, letöröltem a régi beta verziót(ami gyakorlatilag már a végleges volt), feltettem frissen kiadottat, megjelent egy hiba a sceneryben, majd kis próbálkozás után kékhalál, és most tökre széthalt az fsem, nem tudom még elindítani sem. :-) -
#12468 Köszönjük!