MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videot nem lehet letölteni, lehet hogy rossz a link?
Frissitettem az oldalam.
Felkerult 3 db kep, 1 az mcp-rol, 2 db kep egy gombrol.
valamint a beigert video az fsbus mukodeserol(45M😎

http://kozak74.7web.hu/

http://kozak74.extra.hu/index.html

Akkor errõl majd elbeszélgetek haverommal

A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.

Clidey
Nem Ferihegyen...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Má megint koriznak Ferihegyen<#ravasz1>

alert
Valami nem stimm, olyan nincs hogy nem a menübe tesz elõször hacsak nem kapcsoltad ki. Töröld a C:\Documents and Settings\Application Data\<felhasználónév>\Microsoft\FS9\fs9.CFG fájlt ez tartalmazza a beállításokat, itt lehet buherálni hogy ne a menü jöjjön be stb. Ha nem jelenik meg az Application Data akkor engedélyezd az eszközök menü mappa beállításaiban a rejtett fájlok megjelenítését. Ha kitörlöd a fájlt legenerál egy újat és mindent default-ra tesz. Ha ezután se javul meg és egy teljes reinstall se teszi jóvá (úgy hogy kitörlöd az egész Flight Simulator 9 mappát) akkor egyelõre passzolok.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nem tudja valaki véletlenül, PMDG-n mi felel meg a beacon light-nak?
Az FS passengers mindig sír, hogy nem kapcsoltam fel a beacon-t és már unom.

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

k8bal
áhhh!!! olvastam faqot léci ne hurrogjatok le és tudok angolul is és mindent megpróbáltam amit az FS ír ez ügyben!!!
szóval: miért nem indul ez a játék??? XP Prof SP2 minden zsírhozzá! fent van új peccs meg vengeane féle crack hozzá betölti úgy ahogy vna tudnék reõpülni mert ugye nem a menübe tesz elösször és mikor mennék be a menübe kifagy! :S de miért?! (tehát mikor arra nyomok h end flight)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

chicco
hát az igaziban sem 1 ugyan azon dolog csinálja azt tudod.???

MINDEN MAXON, kiveve az Other Aircraft Collosion.

exTrem
Nyiri elkuldened a realism settig beallitasod kepet ? koszke

Minden joynal olyan. Maskepp nem is lehetne jol megoldani. A Repcsikbe, vagy kulon karral a gazkarokon vagy maga a gazkarral, de az idle allasabol hatrabb huzni erezhetoen tobb erovel kell. Vagyis a joyokban nem tudod beallitani rendesen.

Sziasztok!

Ez a joy-os reverse thrust-ot kérdés engem is érdekel. Pont ezért nem vettem eddig komolyabb joy-t, mert attól féltem, hogy nem lehet vele reverse thrust-olni, meg nem voltam biztos benne, hogy egyeneletesen szabályozza a tolóerõt.
Nektek hogy mûködik?
(a jelenlegi hulladék joyomon is teljesen hátrahúzva csak idle)

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit

thx

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lockheed
pffffff... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3434961&i_where=1&i_where_tv=1
Szabad fordításban azt jelenti, hogy:
Mi a f*sz ez itt?

ezért meg néztem, de õ se tudta
hát én se tudtam hogy mi a fuckisthis 😊
Váááááááááááááá. JÉZUUUUUUUUUS<#nevetes1> Erre hogy jöttél rá?<#idiota>

ez aranyos
az "520 ft" mellett van egy kép - próbáljátok meg lementeni a képet, és nézzétek meg milyen nevet adott neki a kedves szerkesztõ 😊 úgylátszik nem volt biztos benne, hogy mi van a képen 😊
és láttátok milyenek lesznek az új légikatasztrófák részek? "a másodpilóta a kapitány életére tör" stb.. .. nagyon durvák lesznek.. national-on február 12.-tõl
exTrem
FLIGHT SIM es szo volt benne az fsrol hogy miket csinaltak, meg a valos repulo szimekrol hogy 12 millo dollarba kerulnek 😄DD meg sok minden jo dolog ami Flight Simulator

mi volt a cime? biztos ismétlik még 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

exTrem
Lol! A DISCOVERYN Flight Sim. volt 2004 hogy hogy keszult 😄😄

A kormanyom pedalja is megteszi egy ideig.

És Nyiri most akkor mivel rudderelsz?
Másik joy, vagy bill? (Mert utóbbival elég nehéz!!!)
Szerintem.

Ismertek olyan fmc-t, ami fuggetlen az fs-tol? Mint pl. a project magenta-e?

Clidey
Ezért is mondtam, hogy ez az én véleményem. Más még zenghet róla ódákat... 😊
Egyszerûen nekem nem adja azt az érzést, mintha valóban egy pedált taposnék. Ebben közrejátszik szerintem nagymértékban az is, hogy túl nagy a távolság a két pedál közt, ill. túl sok a kitérése is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Az oke, hogy IL2, meg egyeb gyors manoverezesu gepekhez biztos jobb a Joy. De en inkabb polgari gepeket szeretek vezetni, Ami lomha es oda a szarv jobban illik. Szerintem.

Ez is velemeny es biztos igaz is. Nemtom. Egy angliai haverom ajanlotta a szarvat es a pedalt. O pl aradozik rola mindig. Nagyon szereti es szerinte rohadt jo.

Pl. a MOMO Rarcing kormanyom ami elvileg minoseg ugyanugy csuszkal es nyikorog a pedal. Megoldas. Mogeraktam egy dobozt es el sem mozdul 😊

Sziasztok!

Repüléseimet eddig formula force kormány és pedálok segítségével végeztem, vettem egy forceos joystickot, elég szokatlan, eddig sose repültem bottal, de meg lehet szokni...
A throttle controll karocska- segítségével a 'thrust reversert' hogyan oldjátok meg?
PMDG gépemet egyáltalán nemtudom throttle controllal vezérelni, kicsit feltolom és a kakaó felmegy max-ra vissza se lehet húzni, mit kéne állítanom??
Az ATR, Cessnával nincsenek ilyen gondok

Köszi!
Clidey
Hát nemtudom...nekem volt szerencsém több alkalommal is próbálni ezt a CH cuccot pedállal, rádiópanellel, fullosan...és annyira nem estem hanyatt tõle. A szarv még csak-csak elmegy, ha az ember hozzászokik (bár én eleve utálom, szóval ez csak az én személyes véleményem), de a pedál az egy rakat szar. Az még hagyján, hogy nyikorog-nyekereg minden egyes mozdulatnál - pedig vadi nyú cuccról van szó -, de azzal már végképp nem tudtam megbarátkozni hogy csúszkál a földön ide-oda...nagyon zavaró. Pedig direkt a lehetõ legcsúszásmentesebb felületre lett rakva. Arról már nem is beszélek, semennyire sem adja vissza egy valódi pedál "fílingjét". Nekem határozottan kellemetlen volt vele repülni...
Egyszóval fölösleges pénzkidobás. Szerintem.

Force feedback???<#idiota>

U.I: tetszik a billenytûzet <#hehe>

exTrem
Ez tenyleg qrva jo mar en is probaltam. Volt osztalytarsam apja a hhaverom es neki is ilyen van. TEnyleg jo vele repulni. Amugy mennyit kostalt ? 😄

Lockheed
És végül mennyiben volt? Tényleg jó! <#smile>

Mentem egy kort a Cessnaval majd egy kort a Tu154el. Elso benyomas. GECIJO 😊
Olyan mertekben mozog a szarv, hogy nagyon szepen lehet vezetni. A rakas gomb meg a 3 slider + trim kerek nagyon sokat segit. Egy elmeny a repules. Eddig is az volt de mostmar meginkabb 😛

Kep azert ilyen fos, mert mobillal keszult

Kovetkezo beruhazas, egy pedal + quadrant.

exTrem
jaja es egy kepet ha tudnal kuldeni halasak lennenk <#vigyor3>

Beszámolást kérünk ide holnap reggel 8ra! <#wave>

Megjott a szarv 😊 Este megyek erte.

Mennyi volt a Magenta?

Egesz heten kuzdottem a project magentaval. Valamitol bezarja az fmct, es a pfdt.
Ha valaki jotanaccsal ellatna, megkoszonnem

Lt.Balu
Sziasztok!

1 kérdés: Mostanában elég sok (Iris,Alphasim,stb.) gyártó kiegészítõirõl lehet videot letölteni.Ezeken azonban olyan kameranézetek vannak amiket a gyári fs nem,de még sztem a walk&follow vagy az actiecamera sem tud...Ha valaki látott már illen videjót,és tud vmi esetlegesen új kameraprogiról,vagy iylesmirõl, pls szóljon😊
Köszi!
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

exTrem
Nem tud valaki olyan kiegeszitot, amelyik szimlulalja a hajtomubol kiaroamlo gazt. Mint a pfotoshopos kepeken. Ugy hogy lassam a hot. koszke all

exTrem
Hali Nyiri! Mivel csinaltad a videot ? Fraps ? vagy mi pls rd le koszke
2. Nem tudja vki hogy keszul-e FIZETOS 757-es gep vagy mar van-e. Melyik a legjobb en POSKY-t hasznalok az eleg jo.

eyecandy
Ja. Lassan már mindenkinek... 😊

Nyiri te vagy az én emberem<#nyes>
Pont azt nem tudtam, hogy hogyan lehet a levegõben transition altitude-ot álítani.

Ez egy elég jó tutorial a PMDG-hez. Szerintem..

http://www.fsstation.com/tutorials/pmdg737ng.html

Lockheed
Köszike szépen! Szedem, és így már hátha sikerül! 😊)<#worship><#worship><#vigyor0>