45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
litlebubu #12547 Nem rántott hús az, hogy kisüljön! -
Gora #12546 Jah köszi beállitottam a dolgokat msomtár jobb egy kicsit de maxra nemmerem feltenni me félek h kisüla videokártyám:D.köszi mégegyszer csao -
#12545 Nem jó a videókártya beállításod. Olvass vissza van rengeteg megoldás, leírás és faq-t is olvasgasd végig. -
Gora #12544 hi all.Azt szeretném megkérdezni h képeken,más videókonm amik youtubon vannak hogyhogy nem pixeles a tááj, a gép.Mert nekem meg többen is mesléltéék h nagyon pixeles kiegészitökkel is,may gépigényen....nem lehet ezt vhogy megldani? thx! -
#12543 A joystick a FLY BY WIRE at Airbus forradalma volt.Hozzá teszem aviata szempontból a 777 már Airbus fajta.3 számítógép műkődik miközben te repülsz hasónlít felülbírál controllál téged.Magyarán tényleg forradalom volt a pilcsik kezébe 1 piazzo joyt adni. -
LegendTommy #12542 lehet hülye kérdés, de mi határozza meg, hogy egy repcsibe milyen kormány van? (bot, szarv)
csak a gyártótól függ, vagy van valami oka annak hogy melyikbe milyet építenek? -
CzJ #12541 Tudtommal nincs benne FMC mint valosban csak GPS ha van is nincs hozzá frissithető AIRAC ami a SID/STAR stb adatbázist frissiti.Ha nincs FMC alapból szerintem nem jó met sulyok stb-t minsd oda kell bepötyögni. Valamint Overheadsem az igazi.
Üdv. -
#12540 Kérdésedre válaszolva: FS2004 néha FS-X. De túlnyomórészt inkább az előbbi. De már az FS5 óta képben vagyok.
Mindazonáltal véleményem továbbra is fenntartom: a Lock-On grafikája egy rakat kaki, kivéve a benne szereplő repcsiket. Még az FS2002 default is kenterbe veri e tekintetben. A Lock-On sceneryjében semmi realitás, a legkisebb mértékben se ellenben tile-olás annál inkább. Ha neked erről más a véleményed az a te bajod. :) -
#12539 kifejtened par szoban lecci mi a baj a navigaciojaval..?
meg nem tudtam kiprobalni....
minden infora velemenyre kivancsi vagyok... -
#12538 a repter tenyleg allat..azert vettem meg..megsem hianyozhat a mi repterunk rendes formaban...
irj alock on-rol amit akarsz.... :) -
bankii #12537 Bocsásd meg szavam, de miután megvetted már, mi értelme a véleményezésenek?
Szerintem van pár eltérés az Airbusokhoz képest a kokpitban. A többi...
Tudod: a puding próbája, hogy megeszik. -
#12536 Lockon bunkereket akarsz hasonlitgatni semmi gond akkor valasszunk egy fs2004 ben erre hajazo sceneryt , mert tokol csak nagyvonalakban van meg ott a ferihegy a lenyeg es az meg jobban nez ki mint barmelyik repter a lockonba -
CzJ #12535 Repülhető ,online ne menj vele mert nem lehet normálisan navigálni és nem is reális a gép. Szerintem rossz. Wilco Airbus jelenleg a legjobb. -
#12534 tenyleg..?
hasonlitsd mar ossze pl. az FS tokoli repfedezekeket(amit a ruszkik epitettek)az FS BP kiegben a lonciban bemutatottal...!!!
a lonciban tenyleg ugy neznek ki mint a valosagban(ertsd:amit a grafika megengedett 2002ben)tudom mert sokat jartam a repterre..a BP kiegben meg mint a festett satrak...az kulon tetszik hogy a duna nehany helyen koveti a domborzat szintjeit...ez NEM FIKAZAS HANEM TENYEK...!!
mindenesetre megvettem(a realis 2500Ft-ert) es tetszik...
-
#12533 szevasztok..!
most vettem meg ezt az Airbus flottat..:
http://www.contact-simulations.com/acatalog/fulldownload_AirbusFleet.html
letoltos verzioban...
tud vki vmit mondani rola..??
koszi minden infot..!!!! -
#12532 haat...
oregem ha mar szemelyeskedsz..
te melyik FS-sel jatszol..???
biztos tul sokat bamulod a monitort..menj el szemorvoshoz...! -
#12531 "garfikailag..???
1000X jobb mint az FS.."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? A repülők és kokpitok tényleg szemet gyönyörködtetők még mai szemmel nézve is, de a táj oly űberelhetetlenül gagyisztikus hogy még az FS2002 is túltesz rajta erőlködés nélkül! Ha ezzel nem értesz egyet, valami oltári nagy gond van a szépérzékeddel, sürgősen keresd fel kezelőorvosod, gyógyszerészed! :D -
#12530 Megkaptad a privit mert nem válaszoltál? -
#12529 Az ilyen gondolkodasuak mint te, folyton sirnak, de azert afas szamla lecsusszan, bkv-n a blicceles buszkeseg, diakhitel es a tobbi....
Nem tetszik valami ???? ne vedd meg , de ne sirj hogy ilyen meg olyan draga. En speciel megvettem a fly tampa vienna kieget es nem sajnaltam ra a kifiztetett osszeget, azert se mert talan valamicskevel hozza jarultam hogy legyen meg tobb fly tampa kieg. BP et is megvettem es?
Locok on grafikaja szep tenyleg, de a valosag szimulalasa messze van am a grafikai megjelenitestol, egy vienna sceneryben ugy nez ki a reopter es kornyeke ahogy az eletben, lockonba meg repulsz az egysiku gagyi taj felett na ennyi -
#12528 "..A Lock On-t ne említsd egy napon az FS-el,mert köszönő viszonyban nincsenek. .."
garfikailag..???
1000X jobb mint az FS..
mivel a scenery-rol volt szo nyilvan erre ertettem...
-
litlebubu #12527 Bocs mindenkitől az OFF-ért. -
litlebubu #12526 És ki tart vissza bárkit is attól, hogy jobb op. rendszert készítsen, mint az MS.? Olyan szimulátort még senki nem készített mint a Flight Simulator sorozat. Pedig már több mint 10 éves, és most sincs még hasonló projekt sem. A Lock On-t ne említsd egy napon az FS-el,mert köszönő viszonyban nincsenek.
Még jó, hogy a saját op. rendszerére optimalizálta. :-))))
Mindazonáltal elég láma vagy,ha valamiért nem akarsz fizetni,akkor 3 másodperc alatt leszeded.......! -
#12525 avval ne ervelj mennyibe kerulnek a bill Gates szaros cuccai...
venne vki hasznalhatatlan fos windowst 50 ezerert ha nem erre lennenek irva a progik...?(el kelne mar neki egy kis verseny)
soha eletemben nem hasznalnam ha pl a jatekaim mennenek linux-xal..pl.... -
#12524 haat..sztm, grafikailag ott van a lonci(a fizikajat hagyjuk..)...igaz h nem az egesz vilag repulheto..
sztm a lenyeg epp az lenne h legalisan lehessen elrheto(konnyeden megfizetheto)es akkor a varez nagy resze megszunne...
nem tudom hany % most de biztos h 50%felett van...
tehat amit nyernek a vamon a forgalmazok az kifolyik a reven..
hogy ez miert nem vilagos..??
megint csak azt tudom irni..:van vkinek feleslegbe 1,vagy nincs...??
ez volt a kerdes...
hogy miert uszott el masfele az nem az en dolgom -
#12523 Na meg meg itt jön a kezdoség egy olyan hibája, hogy rögtön arra törekedik az illeto emberke, hogy csilli-villi legyen az efese. Nem, hogy megtanulna repülni neki már mindenbol a legjobb kell ( aki nem inge .. ) Nézopont kérdése ki hogy vélekedik a kiegészítokrol, de tény, hogy a pénz amennyibe kerülnek néha kissé drágácska, de ugyanakkor végig is kell gondolni mi munka van mögötte. Ezt sokan nem látják be, de aki dolgozott már valamilyen komlyabb munkán az csak gondoljon bele, hogy mit érezne, ha heteket, hónapokat dolgozott volna pl egy scenery-n amit eladásra szánt és a minodég mögötte is van, majd megjelenés után pár nappal már le is lehet tölteni innen-onnan. Ergo semmibe vész az erofeszítés és minden egyéb. Na ebe gondoljon bele az aki warez témákban kérdezosködik és árak alapján ítél meg dolgokat. Üdv ! -
#12522 ennyi -
#12521 Ha meg annyira olcson szeretnéd megtalálod a módját,hogy fel leld a neten.
Nem értem ezt minek kell enyi ideig vesézni. -
CzJ #12520 Aki megakarja venni mert kell neki az ha 9000ft pl akkor is megveszi , itt szerintem nem érvényesül az hogy minél olcsobb annál többen, max aki tegnap tette fel FS-t az nem bitos hogy rögtön FlyTampa Bécs sceneryt fog venni....
Üdv, -
litlebubu #12519 Úgy valahogy! -
#12518 A minőség és a Lock On teljesen összeférhetetlen szavak. -
#12517 mar meg ne haragudj de ugy el vagy tevede hogy az mar szep.
A lockon amikor kijott 9800ft volt most azert 2 ezer mert mar regi.
Persze az lenne jo ha minden fillerekbe kerulne de, az hogy egy kis csapat fejleszt attol meg nemf eltetlenul kell olcsobnak lennie, mig egy nagy ceg ra tud szanni tobb penzt, reklam stb addig egy kis scwenery fejlesztonek ez azert nem ugyan az. teny es valo hogy van egy par addon ami tul van arazva, de az legyen az o hibajuk majd eszre veszik amikor mar senki nem veszi meg toluk.
De az nem lehet indok mert te a tescoban fillerekert megveszed.
Amugy Fs2004 21 ezer ft volt amikor kijott az a 21 ezer az ma kb 30 ezer -
#12516 Sztm kb 2000 HUF lenne realis/kieg...
Akkor 10papirbol egsz szep teruletet fel lehetne epiteni..(5ot)
De ennyiert ez lehuzas...dragabb mint nehany full jatek..!!(pl a Lock On 2000HUF-ba kerul..!!es az minoseg,igaz nem uj es vannak hibai..)
ne 10 db-bol akarjon mar meggazdagodni...
Erted..!Olcsobb,tobben megveszik 10Xannyi eladas....
A lenyeg.!!! Van vkinek 2000HUF/kieg,felesleges,elado..?Vagy nincs..?
Ennyit kerdezdem...nem mikrookonomiai vita generalasa volt a celom..!!!
Ha valaki nem ertette..annak sorry..!!!!
-
LegendTommy #12515 off
nekem Suzukim van, s kimondottan jó autónak tartom, szóval kikérem magamnak:D
viccet félre téve, 2 éve amikor vettem, akkor az ebbe a kategóriába tartozó márkákat végig jártam (skoda, peugeot, seat, volkswagen, renault, fiat,suzuki) és ár/érték arányban számomra a suzuki nyert, a gs változatban minden extra benne van ami egy ilyen autóba kell, megbízható, elfogadható fogyasztás, az új már pofás is szerintem,olcsobb alkatrészek, stb...
egyetlen dologgal kellett megbírkoznom, hogy suzuki jel van az elején:D
nekem sikerült
természetesen, ha az anyagiak engednék akkor nagyobb és "márkásabb" autóm lenne, de a kategóriájába elfogadható a Suzuki
on -
LegendTommy #12514 azért az 1000 ember az túlzás volt, bocs elragadtattam magam, de szvsz elég nagy stáb végzi a munkát -
LegendTommy #12513 4 év múlva az is olcsobb lesz:D
amugy meg azt ne felejtsük el, hogy az fs2004 mögött x100, esetleg 1000 ember van, egy ilyen scenery mögött pedig 1-2, esetleg egy tucat.
Mondjuk te, ha több hónapig csinálsz egy munkát, s azt folyamatosan csiszolod, szebbé teszed, frissíted akkor mennyiért adnád?
-
#12512 Hat ez nagy baromsag mar megbocsas amit mondasz, azert mert te valamilyen kereskedelmi okbol fillerekert vetted a 4 cds fs2004 et meg nem jelenti azt hogy FlyTampa Vienne sceneryje nem er 5 ezer ft ot.
En vettem mar AUTOT olcson es megis a suzukikat 2 millaert adjak ujonnan pedig azok meg nem erik el az AUTO kategoriat csak kezdok:) -
#12511 talan azert mert a 4 cd-s century of flight-ot 2500 ert vettem boltban...!!!!
asszem ez azert nagyobb munka lehetett a fejlesztoknek,nem beszelve a progi tudasarol(amihez kepest 250egynehany mega secnery, egy varos korzete--mar megbocsass--..lofasz..)
na mehet a privat uzi..??
-
#12510 Ha meg tudod indokolni értelmesen, hogy a 3.900 forintos Bécs miért horror ár a minőségéhez és a befektetett munkához képest, akkor keress meg privátban és kapsz egyet :) -
#12509 van valakinek elado Becs es Budapest scenery-je..?
persze ertelmes(nem uzleti horror)aron...
koszi..! -
#12508 köszi, megnézem