45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#12587 Én a Adobe Trefiket a Földre, Magyarországra meg sajátot. :P
Mindkettő nagyon bevált nálam! -
#12586 Az FSX verziója a scenerinknek a legutóbbi Aerosoft Budapest peccsben benne van (v1.4)
De ezek a képek FS2004-ből valók... ;)
(...na ugye hogy tud még manapság is szép lenni a 2004 is...!) -
#12585 Remélem hétvégéig megleszek velük... ;) -
#12584 ...és Zacsinak... :) -
#12583 tudsz egy linket adni hozzá? -
#12582 még mindig a skai traffic a legjobb -
#12581 ti melyik AI forgalmi kiegészítőt használjátok? melyik a legjobb?? -
#12580 Ez még mindig Dunakeszi, és még mindig FS2004. Letöltheted az Avsimről. Köszönd meg szépen Clidey-nak! ;) -
#12579 jok a kepek..!!!
allat...
melyik repter ez..?(benne van a Bp.kiegben..?vagy az FSX-bol van..?) -
#12578 Ezért szeretem a cseh(szlovák) ipart:
"A budaörsi repülőtér leszállópályája füves, a Zlin 726-osokat pedig úgy építették meg, hogy ilyen terepen a nagyobb baleset kockázata nélkül le lehet szállni vele úgy is, hogy nincsenek kiengedve a futóművek. A repülő is csak annyira sérült meg, hogy meg lehet javítani."
Ez az előrelátó és praktikus gondolkodás megspórolt nekünk egy Trénert. Meg persze a pilóta... -
#12577 Zlin baleset -
#12576 Köszönjük Clidey! És mindig adagolsz nekünk valami finomat! Most például már várom a következő (retro) ripénteket! :D -
LegendTommy #12575 köszönöm szépen -
#12574 A PWDT Zlin Z-43-as is remek gép, de ezek a festések a CVA Z-142-eshez készültek.
Itt találod -
LegendTommy #12573 konkrétan azt a festést szerettem volna kipróbálni amit tegnap felraktál, de azt hittem, hogy a pwdt zlin z-43 (pwdt_zlin43.exe), géphez való, de utánna ezt a zlin 142-est találtam http://www.fsplanet.com/20122001.htm (z142c22_setup.exe), de most nem tudom már, hogy ez a gép-e a festés kazdája:D -
#12572 Konkrétan melyik gépről van szó? Fájlnév esetleg?
Így láttatlanban azt mondanám hogy mikor a setup.exéket csinálom, én írom be hogy 'válaszd ki az FS200x gyökérkönyvtárát', szóval simán add meg neki a 2004-ét, működni fog szerintem. -
#12571 cool jol nez ki nagyon grat -
#12570 beepitett utvonal tervezo elavult, atc meg egy kalap sz.. szoval vagy online repulsz valos iranyitassal vagy voxatc, radar contact ot hasznalsz , en fs atc jet groundhandlingnel hasznalom csak meg felszalasnal illetve leszallasi engedely az utvonalban szereplo palyara ennyi, illetve atis leszallas elott, de ennyi mert kulonben ossze vissza vektoral, szepen repuld le az fmc be betaplalt utat es kesz, azert ai trafficra nem art odafigyelni, nekem volt mar hogy ahova epp szalltam le elneztem a dolgot es majdnem raszalltam egy indulo gepre:) -
#12569 "... gép törzsén a kék részen látható visszaverődéseket hogyan készítetted? Fényképről? Nagyon jól néz ki..."
Amit a SGY-on látsz, az minden színtiszta fotosopp. Fénykép alapján persze. :)
"...összehasonlítottam a textúrákat a nálam lévő változat textúráival, hogy a lámpatakaró plexin és néhány apróbb részleten az FSX alatt látható hiányosságokat esetleg pótolni lehessen..."
Ez nem FSDS hiba mert ez a 3.0-ás verziójó Z-142 már Gmax-al készült. Itt egyértelműen material hiba van az FS2004 és az FSX közötti részleges inkompatibilitás miatt. :( Ezen csak a Milán tudna segíteni, azonban már több mint egy éve nem foglalkozik efessel sajnos. :(
De te még így is jól jártál; nálam az átlátszó részek nem átlátszók, ahol meg nem kéne átlátszódnia, ott meg átlátszik. Szóval gyakorlatilag használhatatlan a gép FSX alatt. :(
Végül pár kép a legközelebbi csomagból. Tartalmazni fogja a '80-as évek régi festését, valamint a jelenlegit is. ;)
-
LegendTommy #12568 elkövettem azt a hibát, hogy teljesen abba a tudatban voltam, hogy a clidey féle zlin festés az pwdt zlin z-43-hoz van:D
utánna rákerestem az ominózus gépre gugliban és meg is lett, de szomorú lettem mivel az install file a fs2002-höz van és annak a rootját kéri:(
hogy is van ez? -
LegendTommy #12567 na meg a registry is új lett, igy csomó bejegyzés hiányzik, én is reinstallt nyomnék mindenre az a tuti -
#12566 Szia! Sajnos az FS útvonaltervezője nagyon elavult adatbázissal rendelkezik. Ezt nem tudod kikerülni. Két lehetőséged van: vagy nem használod az FS beépített ATC-t, vagy pedig interneten repülsz valós irányítás mellett, akik mindig az aktuális navigációs adatbázis szerint irányítanak. Az FS adabázisa nem frissíthető, az ATC pedig buta, és nem is tud reálisan irányítani, pl sosem fogja figyelembe venni a SID/STAR eljárásokat, illetve egy csomó más útvonallal kapcsolatos dolgot sem tud kezelni. -
#12565 Alapból nem fog működni szinte egyik sem. A repülők működhetnek esetleg, de nem 100%. A scenery-k nem fognak betöltődni, mert kikerültek a scenery library-ből. Mindegyiket hozzá kell adni egyenként. Egyes kiegészítőknél viszont problémás lehet a sorrend, ha nem értesz hozzá. Javaslom az újratelepítést, az a biztos. -
ils #12564 Sziasztok
A következőkben szeretnék segítséget kérni:
Pár napja vettem meg a PDMG 737-600/700-at (eddig csak az alap 737-400-al repültem sokat és csak offline) és van 1-2 dolog amiben elakadtam.
Az FMC programozásnak a műszaki része az nem okoz gondot azt sikerült viszonylag hamar átlátni és megérteni viszont amit nem értek, hogy, ha én megnézek egy valós útvonalat a pontokkal és utakkal, azt beírom az útvonaltervbe akkor, hogy fog összepasszolni az FS2004 alap útvonaltervezőjével? Csak mert ott általában mindig kicsit más az útvonal amit tervez a software és az ATC az továbbra is azt veszi majd figyelembe az irányításnál(OFFLINE repülés) nem pedig az FMC adatait illetve így akkor a STAR eljárást sem tudom alkalmazni hiába aktiválom a Departure-ben mivel egyfolytában vektorálni a gép ATC…
Ilyenkor kellene vennem valami másik útvonaltervezőt ami beleintegrálódik a régi helyett?
Tudna valaki ebben segíteni, hogy ilyenkor mit kellene kicserélnem vagy vennem vagy letöltenem még?
Köszi szépen :)
-
#12563 az addon aircraftok szerintem menni fognak egy ket kivetelel, a scenerykbe mar nem lennek biztos en kipucolnam a helyedbe az egeszet, es clean install majd utana az addonok -
#12562 nos a következő kérdésem lenne:
A C meghajtón újraraktam a wint, de a FS a D-n van. Rendszertelepítés elűtt nyomtam egy fs uninstallt, az alapjátékot le is szedte szépen, de az összes kieg és scenery fájlai és mappái ottmaradt a flightsim könyvtárban. Tehát ha most visszarakom rá az fs9-et, akkor minden kieg ugyanúgy fog menni mint azelőtt?? Hangsúlyozom, hogy a rendszer újre lett húzva, tehát ha a kieg valamit telepített a C-re, akkor az tuti nincs már meg... -
#12561 -
#12560 Bocs, a kép:
-
#12559 Sziasztok,
Zlines találkozó LHPP-n:
(Tettem még képeket a galériába)
Clidey, a gép törzsén a kék részen látható visszaverődéseket hogyan készítetted? Fényképről? Nagyon jól néz ki.
Letöltöttem az eredeti Zlin 142-es csomagot, amelyre hivatkoztál, és összehasonlítottam a textúrákat a nálam lévő változat textúráival, hogy a lámpatakaró plexin és néhány apróbb részleten az FSX alatt látható hiányosságokat esetleg pótolni lehessen. Sajnos úgy látom, hogy nem a textúrák hiányoznak, hanem inkább a (FSDS?) materiálokat nem jeleníti meg az FSX. Ezért nem látszik a lámpabúra, a csövek és a szárnyfények festése. Ezt meg csak a szerző tudná a modellen javítani. Nem baj, ettől még nagyon jó ez a gép. -
#12558 Na, már az avsimben sem lehet bízni... :(
Kösz hogy szóltatok! Lecsekkoltam az eredeti fájlt amit feltöltöttem, az tökéletes... Majd este írok nekik hogy mit és hova dugjanak a rencergazdájuknak.
Addig töltsétek innen, ez tutijó. -
#12557 Sajnos nem vagy egyedül. Szerintem Clidey hamar megoldja. Addig pedig helyettesítsd a sérült bitmapet az eredeti festés fájljával! Nekem működik - csak kicsit tarka lett a gép. ;) -
LegendTommy #12556 nálam sajnos a z142_006_t.bmp file crc hibás
valaki el tudná küldeni?
[email protected] -
#12555 Így igaz, jelen állapotában ilyen az igazi. Legalábbis most délután még így nézett ki... :)
Btw, köszi! ;) -
#12554 mi az a fakk?:) -
#12553 Hello Clidey,
Klassz a Z142-es textúra! (Most jelent meg az Avsimen)
De ez nem is az új gép festése, hanem profi módon öregített, patinázott, gondolom, hogy a mostani állapotnak megfelelő festés...Gratula! -
#12552 "Mint például te?" - nagyon nem értem ez mire vonatkozott, de nem is nagyon érdekel a dolog. Amit mondtam az majdnem minden idelátogató kezdo emberre vonatkozik, hogy a faq-t nem képesek végigolvasni meg stb ... -
Bolli622 #12551 Mint például te? Fogalmam sincs sajnos. -
#12550 Ennyire analfabéta legyen mindenki ... -
#12549 Innen ide nem tudsz elrepülni.
Valamint ajánlom figyelmedbe a BANNERT!!!!! Nem csak azért van ott mer' jól néz ki, lehet ám rá böködni is!!!!! -
Bolli622 #12548 Helló!Ma Szereztem meg ezt a játékot és szeretnék a repülés rejtelmeivel megismerkedni.Tudnátok nekem Linkeket honnan tudok infokat szerezni a játékhoz?Mármint mi micsoda hogyan tudok Pl innen elrepülni ide.. Stb.