MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát izé, a gépet úgy tudod hátulról nézni, hogy a numerikus billentyûkkel elforgatod a kamerát. 😊

És hátulról hogy tudom a gépet nézni?Szintén S?Köszi a gyors választ!<#crazya>

Szia!

Hát mondjuk másfél éve játszottam a gémmel, de szerintem a motor CTRL+E (nem mellesleg hatalmas piros csíkkal villog, ha ki van kapcsolva), a sebesség + -, de erre nem mernék mérget venni, mert én joy-jal nyomtam, tehát a billhez hozzá se nyúltam. A nézetváltás asszem az S, és itt van a Virtual Cockpit view is.

Mellesleg ezek benne vannak a billentyûzetkiosztásban is. 😊

Üdv:
Lanti

kostka
hát vagy kattingatsz a mûszerfalon: ha tudod mit hogyan
vagy alapértelmezésben CTRL+E billentyûkombináció az autómata motorindítás
Sebességet szintén megtalálod a mûszerfalon sok esetben, amúgy meg vagy a joystickod sliderével, vagy ha jól emlékszem F2-F3-F4 gombokkal.
Nézetet az S gombbal tudsz váltani, a 3d-s pilótafülkét is így tudod elérni.<#kacsint>

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

Sziasztok<#wave>,elég kezdõ vagyok,egy kicsit se értek a játékhoz,hogy leheet:beindítani a motort?a sebességet állítani?nézetet váltani?a 3d-s pilótafülkét bekapcsolni?Ennyi lenne az összes kérdésem,de szerintem lesz,elõre is köszia segítséget.

exTrem
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Papirzacsi
Persze, az ecserin árulják a csájnák.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

exTrem
FS2004-hez van magyaritas ? <#banplz><#banplz> ha van akkor milyen nagyon ratyi ? 😄D

Clidey
Igy már rendben, oké. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Ja és valóban a language.dll-ben van benne a BREAK üzi, de nem minden stringet ez tárol, ha jól tudom.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Az FS9.cfg -ben lehet eltüntetni (FAQ-ban benne van).
Lerövidíteni vagy átírni pedig ne hexa editorral próbálkozz hanem resource editorral. Minden stringet resource-ban tárolnak az FS DLL fájljai (szerencsére) ezért tetszõlegesen átírható minden. Ilyen ingyenes editor pl a Resource Hacker.

De nem eltuntetni akarom, hanem csak leroviditeni.

Clidey
Ez a dll egyszerûen eltûnteti a piros csíkos szövegeket.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem ez volt az a megoldas amit en olvastam. De ha egy hexa-editorral a dll-t atszerkeszti az ember, akkor ez is jo lehet. Bar ilyenkor szerintem kotott stringhosszusagok vannak.
Azt hiszem amit Hypo mondott az volt, hogy fs9.cfg-be kell felvenni uj valtozokat, es azoknak lehet tetszoleges szoveget adni. Pl a parking brake set... helyett csak annyit, hogy "PB".

Clidey
A language.dll-t kell megpiszkálni. Ez itt az amit keresel. De elõtte bekápojjad a régi fájlodat.

Es milyen valtozonevek alatt?? Ugyanis ezek nincsenek benne alapbol.

Hypo
Az fs9.cfg fileban tudod ezeket allitani.

Regebben mintha olvastam volna egy howto-t arrol, hogy a bal also sarokban megjeleno "Parking Brake Set - Press (.) to release" es "Game Paused - Press P to continue" ostoba feliratokat hogyan lehet leroviditeni. Nem tudjatok, hogy hol lehetett ez, vagy mi a modja??

exTrem
nem tudjatok hogy a Captain Sim 757 -ese mikor jon ki ? koszike olvastam mindent cak azt nem hogy mikor jon ki

Pár új kép a FSX-bõl
Microsoft Game Studios

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

chicco
ja egyébként az új guruló utat azt megcsinálná Andris csak nincs hozzá elég adat.

"úgy hallottam"

chicco
vAzzeggok mi lenne ha nem itt lõnénk ki az összes warezoldalt????,

Priviben nem megy?????????? :-(

Clidey
No, akkor ezt jól bebuktuk... 😞

Clidey
Úgy emlékszem nem is ez volt a vita tárgya... 😊

exTrem
en csak az ftps warezrol tudok ami havi 2000 FT es minden van fent filmektol elkezdve a jatekokig de oda mar nincs hely sry

lécci adjatok egy warezoldal címet amin rajta van a ms flight simulator 2004

alert
Szia, köszi! De mint írtam nekem ennél részletesebb fotók kellenének. Úgy tudom a Google Earth Pro sem tartalmaz jobb minõségû képeket, csupán számos más funkciót stb. Ha tévedek akkor mondjátok, mert ez esetben...

alert
Én is így tudom legalábbis õ maga ezt mondta, amikor utoljára szót váltottam vele.

exTrem
ohm ohm warez mindenkeppen csak nem tom melyik<#beka2><#beka2><#beka2>

Lockheed
Jó régóta ilyenem van már, ed eddig Maximálisan megvagyok elégedve vele! Más kérdés, hogy Én személy szerint többet repülök LockOn -al de imádom az FS -t is! Ezen a 2 játékon kívül mással nem is játszok, hisz egyik sem egy rövidtávú szórakozás! De így legalább megvannak eredetiben! 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sziasztok!!

valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni az ms flight simulator 2004 et?
vagy warezrõl vagy torrentrõl is jó csak a dc m nem jó.
lécci segítsetek!
elõre is köszi

csá
Ha jol tudom Kozma tobbet nem csinal scenery-t. Legalabbis ezt hallottam egy jo ismerosetol.

Belefognek barmikor repulogep keszitesebe. Fullos paneltol kezdve minden (termeszetesen), de nem egyedul es nem ingyen. 😊

De ez van... Nem pilota segitsegevel lehet kiprobalni 😊

Goliath
Sziasztok!
Nem ez a cockpit van kiállítva a Jövõ házában. Ki lehet próbálni pilóta segítségével. Bocs ha nagyon nem mondtam újat.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Clidey
A baj tudod ezzel meg az, hogy adnál a szarnak egy pofont. 😞 A jelenlegi Ferihegy scenery ugyanis - a készítõje, Kozma mester szerint is - már eléggé elavult. Manapság már sokkal szebb és - ugyanazon részletesség mellett - kevéssé frémzabáló reptereket lehet gyártani (lásd #4394).
Magyarán a te leendõ ápdéteddel max pár fps-t vesztenénk csak, szebb nemsokkal lenne maga a scenery. Szerintem ez felesleges idõpocsékolás volna. Jobb, ha megvárjuk, míg Kozma mester elkészül egy teljesen új alapokra épülõ Feriheggyel - az FS-X-hez... 😄
Vagy még egy lehetõség: elkezded ímélekkel bombázni Vauchez-t, hogy csináljon egy FlightScenery minõségû Ferihegyet... 😄

Szeva mindenkinek!

Koszi Kozak74 kolleganak a segitseget, de sajn nem jutottam elorebb.
Azt szeretnem tudni hogy a PMDG 737 NG 800/900-as mukodik-e FS2002 alatt.
Van PMDG 737 NG 600/700-asom, de szeretnek egy 900-assal repkedni, de szigoruan 2002-vel.
Szoval mukodik azon vagy sem?????????????????????,
Kerlek segitsetek mert ketyeg az idom, es meg kell rendelnem hetfoig hogy hazaerjen.

Koszonom mindenki segitseget elore is!

SLZ
Hello
Én javasolni tudom neked a NASA world wind-ot, és a google earth pro-t, ha érdekelnek, akkor keress meg msn-en: [email protected]
alert
Teljesen egyetértek veled valóban rohadt nehéz, repülõt készíteni még nehezebb. Dolgoztam már egy-két apróbb ingyenes scenery projectben besegítõként. Ha lenne egy kis segítség és jól használható részletes mûholdfotók akkor azért gondolom, hogy egyszerûbb dolgom/unk lenne, mert nem kéne modellekkel veszõdnünk csupán "talajt" gyártunk egy területre a reptér pedig maradna a Bp2004 scenerybõl stb. Ettõl függetlenül ha nagyon nem találok jó áron fotókat, segítséget, teljesen elképzelhetõ az is hogy elhal a project 😊 Csak azt remélem, hogy nem jut az elõzõ vinyóvesztés sorsára mert az idegtépõ.

Clidey

Clidey
Azért mondtam, mert nekem nagyon megmosolyogtatónak és elhamarkodottnak tûnik kijelentésed. Félre ne érts, én drukkolok neked, de van rá egy fogadásom, hogy ez az általad készített Ferihegy sosem fog elkészülni. Hogy miért? Egy scenery-t elkészíteni iszonyatos nagy munka, tele buktatókkal és nehézségekkel. Pláne ha FlyTampa-szerû minõséget akarsz - ami amúgy is egy lehetetlen vállalkozás házilag szvsz...gondolj csak bele.

Egy kisebb csapat is hosszú hónapokat készítgeti a maga kis kiegészítõjét, mire elkészül, és a minõség még így sem garantált. Szóval nem arról szól a dolog, hogy szerzek pár fotót, azt ráteszem pár poligonra, bedobom az efesbe és már kész is vagyok, hûde eccerû volt!
Az általad "ápdételni" kívánt Ferihegy is több mint egy évig készült...vajh miért?

Volt már egy hasonló csörtém Nyiri kollegával is, mert szerinte pedig repülõt készíteni nem áll semmibõl. Õt sem sikerült meggyõznõm hogy faszságokat beszél, véleménye - gondolom - azóta sem változott, ám furcsamód még mindíg nem örvendeztetett meg minket mondjuk egy Level-D színtû kieggel. 😊

Szóval, én becsülöm a lelkesedésed, a hozzáállásod, minden tiszteletem a tiéd, de ha szabad jóslatokba bocsátkoznom, ez a terv pár hét, és szépen el fog sikkadni úgy ahogy mások nagyszabású terveivel is történt.

Lockheed
Nem nagyon értek a modellezéshez, de Sok Szerencsét kívánok! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

alert
Saját kifutó is lett volna, de azt nem csináltam tovább, mert ekkor szállt el a vinyó. Kép - Custom Runway

alert
Na itt egy kép. Igaz ez még elég béna kezdeti állapota volt, de a készrõl nem találok képet.

alert
Ezt most miért mondod? Valamelyest értek hozzá. Csak a modellezéssel nem foglalkoztam igazán de azért maxban a ground poly meg az fs2002-es gamepack-os scasm kód tweak még megy hogy jól is jelenjen meg... Egyszer már marhajól megcsináltam egy ground updatet bp 2004-hez igaz csak a taxiway-ek voltak jól kidolgozva, az is igaz hogy nem fotoreál volt, mert nem volt hozzá anyagom, de sokkal jobb volt mint a szürke alap. Sajnos elveszett egy vinyóhiba miatt. Mellesleg meg váltottam pár szót a FlyTampa sceneryket készítõ Martinnal és rendes arc. Elmondta, hogy õk hogy csinálják az egészet stb. 1-2 dolgot még nem igazán értek, de azok kivitelezhetõk máshogy is.

Clidey
Tán nem ártana ha kivennéd a kezed a bilibõl... <#szomoru2>

alert
Nem tud valaki valami helyet ahonnan mûholdképeket vagy légifotókat lehet beszerezni? Nem igazán vagyok tisztában a terraserver zoomolhatóságával. Bár gondolkozom, hogy azért a 10 dollárért befizetek egy hétre. Ja és jöhet bármi fizetõs is, csak jóval részletesebb képek kellenének mint pl a google earth nyújt. Gondolkozom, hogy meg kéne csinálni egy Ferihegy sceneryt FlyTampa részletességgel 😊 mondjuk ha be tudnám szerezni a képeket nem is lenne olyan nehéz, mert csak egy "kis" utómunka kéne velük és így elég lenne egy kiegészítés a Bp 2004 sceneryhez fotorealisztikus terrain texture-ként, mert engem ezek zavarnak leginkább. Innen már csak egy ugrás 1-2 modellt készíteni kiegészítésként 😛

exTrem
CHICCO ezek ariane gepek ??? ha igen akkor milyen panelt hasznalsz hozzajuk ?
valaszod elore is koszi

exTrem
egy 757-200 neven keressetek<#vigyor2>