MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát mondjuk másfél éve játszottam a gémmel, de szerintem a motor CTRL+E (nem mellesleg hatalmas piros csíkkal villog, ha ki van kapcsolva), a sebesség + -, de erre nem mernék mérget venni, mert én joy-jal nyomtam, tehát a billhez hozzá se nyúltam. A nézetváltás asszem az S, és itt van a Virtual Cockpit view is.
Mellesleg ezek benne vannak a billentyûzetkiosztásban is. 😊
Üdv:
Lanti
vagy alapértelmezésben CTRL+E billentyûkombináció az autómata motorindítás
Sebességet szintén megtalálod a mûszerfalon sok esetben, amúgy meg vagy a joystickod sliderével, vagy ha jól emlékszem F2-F3-F4 gombokkal.
Nézetet az S gombbal tudsz váltani, a 3d-s pilótafülkét is így tudod elérni.<#kacsint>#kacsint>
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Lerövidíteni vagy átírni pedig ne hexa editorral próbálkozz hanem resource editorral. Minden stringet resource-ban tárolnak az FS DLL fájljai (szerencsére) ezért tetszõlegesen átírható minden. Ilyen ingyenes editor pl a Resource Hacker.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azt hiszem amit Hypo mondott az volt, hogy fs9.cfg-be kell felvenni uj valtozokat, es azoknak lehet tetszoleges szoveget adni. Pl a parking brake set... helyett csak annyit, hogy "PB".
Microsoft Game Studios
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
"úgy hallottam"
Priviben nem megy?????????? :-(
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni az ms flight simulator 2004 et?
vagy warezrõl vagy torrentrõl is jó csak a dc m nem jó.
lécci segítsetek!
elõre is köszi
csá
Nem ez a cockpit van kiállítva a Jövõ házában. Ki lehet próbálni pilóta segítségével. Bocs ha nagyon nem mondtam újat.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Magyarán a te leendõ ápdéteddel max pár fps-t vesztenénk csak, szebb nemsokkal lenne maga a scenery. Szerintem ez felesleges idõpocsékolás volna. Jobb, ha megvárjuk, míg Kozma mester elkészül egy teljesen új alapokra épülõ Feriheggyel - az FS-X-hez... 😄
Vagy még egy lehetõség: elkezded ímélekkel bombázni Vauchez-t, hogy csináljon egy FlightScenery minõségû Ferihegyet... 😄
Koszi Kozak74 kolleganak a segitseget, de sajn nem jutottam elorebb.
Azt szeretnem tudni hogy a PMDG 737 NG 800/900-as mukodik-e FS2002 alatt.
Van PMDG 737 NG 600/700-asom, de szeretnek egy 900-assal repkedni, de szigoruan 2002-vel.
Szoval mukodik azon vagy sem?????????????????????,
Kerlek segitsetek mert ketyeg az idom, es meg kell rendelnem hetfoig hogy hazaerjen.
Koszonom mindenki segitseget elore is!
SLZ
Én javasolni tudom neked a NASA world wind-ot, és a google earth pro-t, ha érdekelnek, akkor keress meg msn-en: [email protected]
Egy kisebb csapat is hosszú hónapokat készítgeti a maga kis kiegészítõjét, mire elkészül, és a minõség még így sem garantált. Szóval nem arról szól a dolog, hogy szerzek pár fotót, azt ráteszem pár poligonra, bedobom az efesbe és már kész is vagyok, hûde eccerû volt!
Az általad "ápdételni" kívánt Ferihegy is több mint egy évig készült...vajh miért?
Volt már egy hasonló csörtém Nyiri kollegával is, mert szerinte pedig repülõt készíteni nem áll semmibõl. Õt sem sikerült meggyõznõm hogy faszságokat beszél, véleménye - gondolom - azóta sem változott, ám furcsamód még mindíg nem örvendeztetett meg minket mondjuk egy Level-D színtû kieggel. 😊
Szóval, én becsülöm a lelkesedésed, a hozzáállásod, minden tiszteletem a tiéd, de ha szabad jóslatokba bocsátkoznom, ez a terv pár hét, és szépen el fog sikkadni úgy ahogy mások nagyszabású terveivel is történt.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
valaszod elore is koszi