MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert van az hogy nem tudok letolteni az avsim oldalrol????????
Regisztraltam, megvan amit le szeretnek tolteni, es mikor a letoltesre klikkelek akkor feljon egy oldal par sec. mulva es ossze*-visszasagok vannak rajta.
Nem jon le semmi
thx
SLZ
légyszi!
köszi
csá
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Azt szeretnem megtudni hogy ha letoltok egy fizetos programot, gepet, vagy sceneryt es kesobb valami oknal fogva ujra fel kell raknom a gepre akkor ujra fizethetek hogy letoltsem????????????????????
Vagy adnak valami jelszot amivel tobbszor letolthetem?
Vagy esetleg rogziteni kell cd-N???????????
kosz a segitseget elore is
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ma ujra proba. Csak osszejon.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sokat gondolkodtam már, és úgy döntöttem, hogy megírom az FS2008-at! Ha van kedvetek segíteni, és jártasak vagytok a programozásban (én sajnos semennyire), várom jelentkezéseteket! Mutassuk meg a világnak mit tudunk!
Üdv,
Clidey
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jartas valaki a C++ programozasban?
Hetvegen gondoltam egy mereszet, es elhataroztam, csinalok magamnak egy fmc-t.
Otleteket, velemenyt, erveket es ellenerveket varok.
Na meg lelki tamogatot, mert mar most erzem, hogy nem lesz erom vegigcsinalni.
Ui: pc-n meg nem programoztam, ugyhogy szinte semmi C++ jartassagom nincs. 😊
utoljara C+4 -en programoztam, meg amigan, gepi kodban es basic-ben, vagy 15 evvel ezelott 😉
http://kozak74.extra.hu/index.html
Eloszor is nyisd meg a faq oldalt... Fennt a fejlecben jo nagy betukkel. kattints a buek2006-ra.
Egyebkent meg nyomd meg az f10-et, ott benne van az osszes billentyu, amit tudsz hasznalni az fs-el. Igaz angolul van, de ha ugyis online akarsz jatszani, akkor gondolom az megy. 😊
Egyebkent a faqban benne van az online jatekhoz szukseges progik leirasa, konfigolasa, raadasul magyarul. (thx to Alert).
Sok sikert, es jo jatekot.
Ps.:
Nekem saitek st200-am van(joy), nem forszfidbekkes, de van toloeroszabalyzoja.
3-4e HuFt lehet manapsag, ha nincsenek nagy igenyeid.
Tescoban lehet gagyit venni 2500-ert is.
http://kozak74.extra.hu/index.html
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
még egy jótanács: ha a játékkal tényleg szeretnél rendesen játszani szerezz be egy joystickot, az nagyon sokat számít!!