MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
igen de csak a horizontos lcd

exTrem
es a pilota fulke az mukszik hozza ?

chicco
van 700 asom is csak ott sincs FMC mert tört a darab.valahogy munkára kell még bitórni<#szomoru1><#rinya>

exTrem
De a classic pilotafulkejeben nincs FMC es az nem NG-s
nekem a 600-as kene 😊

exTrem
fent kijon egy ablak hogy az on biztonsaga erdekeben blabla bla oda katt es engedelyezd utana menni fog. vagy ha nem akkor ott lesz egy link alul egy ftps link oda katt es azzal tuti menni fog hali

szasztok!

mert van az hogy nem tudok letolteni az avsim oldalrol????????
Regisztraltam, megvan amit le szeretnek tolteni, es mikor a letoltesre klikkelek akkor feljon egy oldal par sec. mulva es ossze*-visszasagok vannak rajta.
Nem jon le semmi

thx

SLZ
chicco
én a classicot használom tõlük sztem jó

exTrem
hi! mit tudtok az ARIANE Designs gepeirol.????? az oldalon a B737-600-rol vannak infok meg kepek de az qrva jo meg a pilotafulke .... allati vki infot plss 😛😛 letolteni vhonnan?? Eulen nincs fent

itt az msn címem [email protected] ugyanez az emilem is
Légyszives valaki ha ráérne egyszer 1 kicsit akkor írjon már nekem 1 warezoldalt amirõl le lehet tölteni a fs2004 et
légyszi!
köszi
csá
Nem akadozik,minden jó,köszi a segítséget!

Már látszik,de akadozik...

Ok,de rámegyek hogy create flight,és amikor repülõt akarok választani,akkor nem jelenik meg...

alert
Szia! Már mondták, hogy olvasd el a FAQ-ot vagy olvass vissza... ezerszer tárgyalt kérdés.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok,hogy kell repülõket,helikoptereket berakni a játékba?

alert
Ki kell írnod CD-re, telepítés után általában csak újra kell aktiválni. De ha rendes a fejlesztõ, akkor sokszor a regisztrációs kódod elküldése után újra megad egy letöltési helyet ahonnan újra leszedheted és aktiválhatod. Fejlesztõ válogatja...

alert
Én már programoztam FMC-t ALAPSZINTEN, FSUIPC-hez is értek egy picit (értékek beállítása, kiolvasása), FMC-nek a navigációs részéhez (trigonometrikus függvények és számítások a megfelelõ szögekhez, két koordináta pont távolsága, iránya, stb) tudok képleteket adni (nem mindegyiket értem de mûködik 😊) Elég kemény. Igaz Visual Basic 6-hoz értek és abban csináltam, de mivel egy német sráccal együtt fejlesztettem a GPL licenszû simplefmc-t ezért megvan a teljes forráskód C++ nyelven ami ingyenesen elérhetõ, C++-hoz viszont nem értek. Távolságszámítás, irányszámítás, részidõk számítása, holding pálya számolása, szélerõsség/irány korrekció számítása stb dolgok vannak benne, de kb ennyi, hogy minden géppel együttmûködjön és egyszerû legyen végül is ezért SimpleFMC 😊 Tehát súly, üzemanyag és egyéb kalkulációkat, VNAV funkciót stb-t nem tud (ezekhez viszont nekem sincsenek képleteim). Ha valakit érdekel ebbõl valami, amire tudom is a választ, akkor szivesen segítek.

Sziasztok!

Azt szeretnem megtudni hogy ha letoltok egy fizetos programot, gepet, vagy sceneryt es kesobb valami oknal fogva ujra fel kell raknom a gepre akkor ujra fizethetek hogy letoltsem????????????????????
Vagy adnak valami jelszot amivel tobbszor letolthetem?
Vagy esetleg rogziteni kell cd-N???????????

kosz a segitseget elore is
Sziasztok,nem tudok angolul,nem találtam a billentyûkiosztásnál,hogy hogy lehet a helikopterek hajtómûvét bekapcsolni,eltudom indítani a tetején azt a forgó propellert,de csak úgy megy elõre,ha elõredöntöm az egész gépet,és ez a pilótafülkébõl irányítva nagyon zavar...Kérlek segítsetek!<#vigyor2>

tény a játéktechnika más de azért a gépikód nem olyan nagyon szar programnyelv..., aki azt vágja már jól el tud szvsz boldogulni 😊 és ettõl még nem kell cikizni szegény gyereket még ha esélytelen is a dolog 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem kell viccelodni. Szerintem nem olyan balhes egy FMC-t leprogizni. Egyedul a fordulas szogenek a szamitasa es a bezier gorbek kirajzolasanak kiszamitasa huzos de vegulis az is matek.

Papirzacsi
Hát nekem elég friss emlékeim vannak a gépikódról, de szvsz-t ennél jóval többre van szökség az FMC leprogizásához. Nem kevés repülés mechanikával kapcsolatos dolog, hogy az FMC a funkciójának megfelelõen mûködjön.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tegnap az FSBUS-l mennyit szoptam. Fotoztam a nyakot. 8x probaltam meg de fel 12kor abbahagytam. Vagy odaegett a lakk vagy sok volt az ido vagy keves 😄

Ma ujra proba. Csak osszejon.

chicco
Valaki tudna segíteni a 737-es kilebegtetése a holdra ott mennyi az átesési sebesség f@szom ki van mennnyivel jobb volt a 2004 mint ez a 2020as verzió.De hát akkor még fiatal voltam a szex is jobban ment<#vigyor4><#nevetes1>

ne cikizzétek szegényt, ha gépikódban programozott régen valszinû már msot többet tud belõle mint ti valaha is fogtok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Akkor huzzál bele jól, mert én az FS2010-et írom, és jobban haladok mint terveztem. Már be tudom kapcsolni a számítógépet.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Sziasztok!

Sokat gondolkodtam már, és úgy döntöttem, hogy megírom az FS2008-at! Ha van kedvetek segíteni, és jártasak vagytok a programozásban (én sajnos semennyire), várom jelentkezéseteket! Mutassuk meg a világnak mit tudunk!

Üdv,
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

én fõiskolán tanulok, szvsz felejtsd el 😄 bár lehet ezt amiatt modnom mert iskola iyleneket cska megutáltatja az emberrel 😛

Hi!

Jartas valaki a C++ programozasban?
Hetvegen gondoltam egy mereszet, es elhataroztam, csinalok magamnak egy fmc-t.
Otleteket, velemenyt, erveket es ellenerveket varok.
Na meg lelki tamogatot, mert mar most erzem, hogy nem lesz erom vegigcsinalni.
Ui: pc-n meg nem programoztam, ugyhogy szinte semmi C++ jartassagom nincs. 😊
utoljara C+4 -en programoztam, meg amigan, gepi kodban es basic-ben, vagy 15 evvel ezelott 😉

http://kozak74.extra.hu/index.html

Hi Crazy Mate !

Eloszor is nyisd meg a faq oldalt... Fennt a fejlecben jo nagy betukkel. kattints a buek2006-ra.
Egyebkent meg nyomd meg az f10-et, ott benne van az osszes billentyu, amit tudsz hasznalni az fs-el. Igaz angolul van, de ha ugyis online akarsz jatszani, akkor gondolom az megy. 😊
Egyebkent a faqban benne van az online jatekhoz szukseges progik leirasa, konfigolasa, raadasul magyarul. (thx to Alert).
Sok sikert, es jo jatekot.

Ps.:
Nekem saitek st200-am van(joy), nem forszfidbekkes, de van toloeroszabalyzoja.
3-4e HuFt lehet manapsag, ha nincsenek nagy igenyeid.
Tescoban lehet gagyit venni 2500-ert is.

http://kozak74.extra.hu/index.html

exTrem
Cyborg 3D rumble force az egy jo JOYSTICK meg es nem is borsos az ara. 14000 ft meg van hozza rudder meg minden ami az fshez kell en is azt hasznaltam egy harom evig. Nagyon jo a gazkat is egezjo rajta. keress ra a neten

Tud valaki valami egyszerûbbet?

Kurva jó,majd gyûjtögetek,de addig beérem valami egyszerûbbel is<#wink>

exTrem
30000 Ft volt es most is ennyi de a Media Marktban 40000 <#mf2><#mf3>

Lockheed
Ebben rejlik az egésznek a varázsa! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

alert
Pontosan. + angol tudás hogy megértsd és megértesd magad az irányítókkal + ehhez a fónia. És nem az a lényeg, hogy végig tudj repülni több ezer kilómétert hanem hogy szabályosan és a valóságnak megfelelõen tedd ezt 😊

kostka
hát ahhoz, hogy egy ilyen hálózathoz csatlakozz, szükséges az a tudás mindenképp, hogy végig tudj menni egy nagy, rendes utasszállítóval akár több ezer kilométert, de úgy, hogy közben figyelsz a forgalomirányítóra, a mûszerekre, és mindent hajszálpontosan csinálsz.

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

Bizronságosan repülni?Akkor egy ideig nem fogok neten játszani....

kostka
neten még nekem sem sikerült mennem, azt tudom, hogy vannak ilyen hálózatok, ahova csatlakozva elég reális online légteret kapsz, de ahhoz meg is kell tanulni biztonságosan repülni, mivel azokon a hálózatokon már minden van szinte, ami a valóságban.

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

Na ez egy hosszabb sztori. Ehhez kevés vagyok. Reméljük a többiek tudnak segíteni. 😊

Ja ja.

kostka
ottvan az is 😊 ha nem tetszik a nézet pl. túl elöl van a kamera, vagy ilyesmi, akkor bizonyos billentyûkombinációkkal tudod mozgatni, már nem emlékszem túlzottan, de asszem CTRL+ENTER, CTRL+sHIFT, CTRL+BACKSPACE, vagy ilyesmik

Neten hogy lehet játszani?Olvasgattam,de semmit sem értettem meg belõle...

Egyébként nekem eddig csak a 2d-s pilótafülkét sikerült megnéznem,biztos ott van a 3d-s is,csak nyomkodni kell az S-t....

kostka
Logitech Attack 3, nem FFB-s, de én ezzel nyomtam, és nagyon meg vagyk elégedve vele. Az ára nem olyan húzós, 5-6 ezer ft körül van.

Mi az msn címed?Tudod így elég nehézkes chatelni.

kostka
igen az is S, bár ha úgy szeretnéd irányítani, az szerintem értelmetlen, és elég kezelhetetlen lesz.
még egy jótanács: ha a játékkal tényleg szeretnél rendesen játszani szerezz be egy joystickot, az nagyon sokat számít!!

Numerikussal?Ok.

Ja,és joystick-ot mennyiért,milyet éri meg megvenni?Nem kell extrás,csak hogy végre normálisan,életszerûen repülhessek.