MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két rövid kérdés:
Mi a difi az átváltási magasság és az átváltási szint között?
Chartokon, reptéreken látok CATII, CATIII jelzéseket. Ezek mire vonatkoznak? Van valami köze a light, medium, heavy kategóriákhoz?
Kösz
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
2. Gondold végig
3. Szánj arra idõd amit akarsz
<#idiota>#idiota>
Mindezen felül #4486.hsz mindössze kb 50-el lejjebb (és sok másik) +
bekapcsolni az "options>Active Camera 2004>" menüben a következõket:
- Internal Pilot View
- Enable wheel zoom in VC
- Use mouse in spot view
plusz:
Sound-ot szerintem kapcsold ki.
ÉS EGYÉB IRÁNT OTT VAN EGY LEÍRÁS A MANUAL mappájában!!!!!!!
Mellesleg mintha úgy emlékeznék, mintha a PMDG747 modellnek nem lenne szárny-nézete :-) de lehet hogy tévedek, rég használtam.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Gondolkodtam, hogy mar mennyi zset/idot kurtam el es lehet jobban jartam volna, ha a www.pcb.hu ra elviszem a cuccost es 5 nap mulva szitazva, onozva, kifurva par ezresert megcsinaljak nekem a nyakot.
mar meg is talaltam es ki is probaltam
qva jo, nekem teccik
jo repulest
csao
PMDG BOEING 737-es lenne az alany a repulesre
eddig nem sikerult ilyen progit talalni
ti hasznaltok ilyet?
koccike
SLZ
Tudtok olyan programot ami kiszamolja a szukseges uzemanyagot?
Pl megadom hogy LHBP-rol indulva es a celallomas LPMA-ra erkezve, na persze meg a szukseges tartalekok mennyi a pontos ua. mennyiseg!?
koszike
SLZ
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Lajoska a rajzfilm repulogep kapitany megtanit a gepek kezelesere.
A jók lettek, meg amatõrként, emlékképpen megfelelnek.
Olyan munkánál viszont, ahol a többmilliós kütyük, és az õket kezelni képes személyzet szükséges, maximum a nagyonszar kategóriába tartoznak.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Magyarán nem lettek jók. <#vigyor>#vigyor>
Ha ez a Datakart dolog tényleg így mûxik, az járható útnak tûnik...s van még egy Budapest ortofotó térkép is, díszes kötésben, jósok pénzért (tán 6000Ft?) esetleg abból is lehetne szkennelni legvégsõ esetben...
Bár, nálunk van olyan Wilga, amibõl szokiknak légifotózni - ki van vágva az alja direkt e célból. De amirõl most mi beszélünk, az a HA-ACN lajstromjelû kesszna 402. Kb kétszer annyiba kerül a fényképezõ cucc amii benne van, mint maga a repülõ... :-P
Hja és mégvalami:
"...Vagy lefotózom monitoron keresztül és visszadigizem..."
A PrintScreen billentyûrõl nem hallottál még? 😄
A hivatalos légifotók aranyárban vannak, máshonnan meg nem lehet szerezni elfogadható minõségût sajna. 😞 A saját magad által készített képeket meg szvsz felejtsd el, mert
1. Túl azon, hogy max egy jót repültök, a készített képek gyakorlatilag használhatatlanok lesznek. Azért ide profi cucc kell, nem egy "mezei" digitgép...
2. Ezeket a képeket 3-4000 méterrõl szokás készíteni (ideális idõjárási körülmények - látás, felhõzet, stb. között), oda meg egy kis nyekedli kesszna nemsûrûn szokott felmászni... 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

nem csûrni hanem csavarni :-)
magyarul függõleges vezérsíkot vezérelni
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Az lenne a kérdésem, hogy létezik e az, hogy egyszerre 2 joyt használjak?
Mert a csûrõknek beraknám a kormányom pedáljait. köszi
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
nem tudok regisztrálni az IVAO-ra. 😞
Nem tudjátok miért?
Szeretném letölteni az IVAO AI repülõgép modell és festés csomagot de csak regisztrálás után megy.Valakis segitsen pleasee
En sem szomtam annyira higitani. Volt ugy hogy bugyborekolt maratas kozben olyan gyors volt. De gyors volt.
Az a gond hogy beszerezni itt pesten nemtom hol lehet. Otthon siman tudtam venni, pedig csak egy kisvaros.
200ml 20%-os sósav (HCl)
30ml 30%-os hidrogénperoxid (H2O2)
770ml víz (H2O) Ha kevesebb vizet teszünk hozzá, gyorsabb a maratás!
kevesebb vízzel gyorsabb lesz a maratás, de veszélyesebb :-)
Sósav: jó a háztartási sósav valami vegyiáru boltból
amúgy a döglött gyorsmaratót meg lehet "tuningolni" egy kis sósavval, :-D
Hallottam jo kevereket. Ismeritek? 1 resz Hidrogen/oxid, 3 resz sosav, 6 resz viz.
Azt mondjak rohadt jo. Ezeket hol lehet venni?
OKE AZERT KOSZI
sokat kuzdottem mert a firefoxom nem engedte leszedni,
kiprobaltam,de nekem nem jott be, egy kicsit lasubb is lett a gep, igy uninstallaltam
hol tudok az active cam hasznalatarol magyarul olvasni?
ma toltottem le, de nem akarok napokat azzal veszodni hogy tanulmanyozzam a hasznalatat!
Koccike
SLZ