45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
tpst #12747 Az FSpassengers-t kiegészíteném még azzal, hogy a statisztikát kiexportálhatjuk az fspassengers honlapjára, ahol mindenki láthatja a produkció részleteit. (www.fspassengers.com, felszálló súly, legnagyobb magasság, üzemanyag használat, földetérés sebessége, földetérés sűlyedési sebessége stb) -
#12746 Igazából nem. -
tpst #12745
Hát nem gyönyörű? -
#12744 Az Airport Enhancement Services-ről még azt kell tudnod, hogy csak a kompatibilitási listában szereplő reptér scenery kiegészítőknél működik, amiket külön kell megvásárolnod. Van köztük néhány ingyenes is. Nameg van köztük néhány, amivel a demo is korlátlan ideig működik, hogy próbálgathasd, megéri-e neked. Amiket megjelenít: mindenféle kiszolgáló jármű (lépcsők, tartálykocsi, jégtelenítők, catering, stb), amik odajönnek a gépedhez a reptér minden állóhelyén, mozgó utashidak, amelyek pontosan a repcsid ajtajára állnak rá, legyen az bármilyen, 3D rampás emberke, aki beszél hozzád, hátratoló autó, ami automatikusan kitol téged a megfelelő irányba, nedves időben vizes vagy havas futópálya textúra, stb.
Traffic kiegészítőt én sem ajánlok letölteni, komplett csomagnak ott van az Adobe traffic pack vagy a Skai traffic. Ezek nagy méretűek, de csak egyszer kell letölteni őket.
Az FSPassangers-hez még annyit, hogy szimulálja az utasokat, akik sikoltoznak, félnek, stb, tehát korrektül kell vezetned a gépet, kezelni az öveket becsatolni jelzéseket, stb :) szimulálja az utasok beszállását (hangokkal), és a sztyuik "helyébe" is beléphetsz oly módon, hogy betehetsz felszállás előtt "boarding music"-ot, szolgálhatsz fel ételt, vetíthetsz nekik filmet, plusz egy csomó hang effektet is tud, bejön és kávét hoz a kisasszony, stbstb. A repülés végén egy statisztikát készít az elégedettségről, leszállás és repülés minőségéről, stb, amit pontoz is. + Légitársaság menedzselés -
#12743 Persze, de zert ennyire lusta ne legyel mar, ott a google, yahoo.
AVSIM
FlightSim -
mytb #12742 Hello
Nem tudtok nekem olyan oldalakat mondani ahonan le lehet tölteni ingyen repülőket??
Előre is köszi -
ToMy_ #12741 AI trafficnak én sem vennék fizetőset, van sok ingyenes, ami bőven jó. Pl. az Adobe Traffic Pack + Tantris GA&Military szintén nagyon jó forgalmat generál. -
ToMy_ #12740 FSPassengers megéri a beruházást, sokat dob a fílingen, főleg ha szeretsz nagygépekkel repülni. Hozzáadja azt a plusz érzést, hogy nem "egyedül" vagy a gépen, hanem van másodpilóta, sztuvik. (igaz eléggé jelképesen, jórészt csak néhány hangeffekttel, de mégis)
plusz még menedzserkedhetsz is, céget kreálhatsz, gépeket adhatsz-vehetsz, pénzforgalmat igazgathatsz, és mindezek mellé még a teljesítményedet is kiértékeli, ami alapján a virtuális pilótakarriered haladhat előre (vagy hátra... ) -
#12739 Én nem fizetnék a helyedben az AI trafficért, mert a netről simán letölthetők ingyenes és legalább olyan jó forgalmak. -
LegendTommy #12738 Szia, az Airport Enhancement Services szerintem egy alap addon, amivel életszerübbé teszed a reptereket, mindenképpen ajánlom a beszerzését. Normális Ai forgalom nélkül el sem tudnám képzelni az fs-t, ezért mindenképpen vennék valami traffic addon-t, mert a gyári az véleményem szerint nagyon gyenge. A fizetősők közül az Ultimate Traffic 2007-et tartják sokan jó választásnak, de pl.:az ingyenes woai is szvsz tökéletesen megfelel a célnak. A többit nem nagyon ismerem. -
#12737 Sziasztok, eddig kevés kiegészítőt használtam az FS-hez ActiveCamera, különböző repülők, egy két scenary, de szeretném hogy kicsit realisztikusabbá tenni internetem nincs ezért csak a net nélküli dolgok érdekelnének, én a következőket találtam Just Flight Traffic 2005, Airport Enhancement Services, Pro Flight Emulator, FSPassengers, sajnos nem igazán beszélek angolul így nem tudtam eldönteni hogy meiket érné meg megvenni. A ust Flight Traffic 2005-ről jókat olvastam de nem igazán sikerült kiderítenem hogy mennyire valósághü, az Airport Enhancement Services is jónak tünt, Pro Flight Emulator ha jól értettem egy valósághűbb ATC-t generál ami nagyon érdekelne, leszedtem egy pdf manualt hozzá angolul :( de nagyon bonyolultak tünt a használata, valaki próbálta már? Az FSPassengers pontosan mire jó? annyit értetem hogy lehet vele az utasok, a csomagok számát változtatni meg valami jelentéseket is készít valami feketedobozféle de pontosan miket tud és érdemes rá költeni? Én ezeket láttam amik úgy tüntek hogy realisztikusabbá teszik az FS-t ha valaki használja valameiket kérem irjon egy véleményt, vagy ha esetleg más hasonló kiegészítőt ismertek ami megéri hogy befektessen rá az ember kérlek irjátok meg. -
#12736 szia!
1.
Az valószínűleg azért van, mert túl lassú sebességgel jösz be leszállni és nagyon meg kell emelni az orrát, hogy lelassítsd a süllyedést. Amúgy 2D panelnél jön elő ez a jelenség, de szerintem mindig lesz egy olyan kis holtidő, amikor nem látod a pályát. Javítson ki valaki, ha nem így van. Én 3D cockpittel repülök és úgy fel lehet emelni a kameranézetet, hogy olyan magasságban legyél, mint a valóságban (vagy magasabban, tetszés szerint), így mindig látod a pályát.
2.
FRAPS-el tudsz normál videót készíteni. FSRecoder ajánlott a visszajátszások normális lejátszásához, hogy működjenek a kormányfelületek, műszerek, stb a visszajátszás alatt. Plusz AI Trafficot is fel tud venni. Amúgy volt már nem is egyszer, olvass vissza. -
kostomlaty #12735 sziasztok!
egy szakavatott fórumozótól kérnék segítséget.
nem olyan rég óta játszom az fs2004-el, de már elég sok mindent sikerült megtanulnom. viszont azt nem nagyon értem, hogy amikor ils approach-al tenném le a gépet, és a földetérés előtt nem sokkal kikapcsolom az autopilotot, hogy manuál tegyem le a gépet, akkor miért van az, hogy nagyon felkapja a gép orrát? és innentől kezdve nem látok semmit, és bukta az egész.
előre is köszi a segítéget.
u.i.: még egy kérdés: hogyan lehet fs2004-ből videót importálni, ami lejátszható, mondjuk media playerrel? esetleg videót készíteni? -
#12734 é,é -
#12733 :)) ja meg lepodtem mert nalam nem igy nez ki :) -
ToMy_ #12732 köszi. akkor mégsem én vagyok a balf@sz... -
#12731 Állj. Ilyen jól néz ki LHBS a Budapest Sceneryben? De sima AFCAD meg nincs róla?! -
#12730 FS2004-es verzióról volt szó. :-)) -
-
LegendTommy #12728 sajnos az atitool még nem támogatja a 4800 sorozatot
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=68676 -
#12727 elnezest:) szoval 1.3 -
ToMy_ #12726 na ha már ATi-zunk, akkor én is kérdeznék egyet:
Jó ideig nVidiám volt az utóbbi időben, de most visszaváltottam ATi4850-re. Anno a régebbi ATi kártyámmal (9550GE) használtam az AtiTrayTools-t, amivel korrektül lehetett alkalmazásokhoz 3D-, szín- és overclock-profilokat használni.
A mostani VGA-val is próbálkoztam, leszedtem a legutóbbi ATT-t, de mintha nem menne normálisan a dolog. 8.9-es ACC van fent, és az a helyzet, hogy a profilt megcsinálom, hozzárendelem az fs9.exe-hez, indításkor be is tölti, de a programban nem mindig alkalmazza. Teljesen rapszodikus a dolog, hol működik, hol nem...
Használtok ti vmi ehhez hasonló profilozó cuccot? -
#12725 Az fs2004-es BP-ből nincs 1.4-es verzió, csak az FSX-es változatból. -
Solt #12724 Nekem is az van fent, és a sima 4870-el semmi ilyet nem tapasztalok amit írsz...
Mielőtt felraktad, a régi drivert leszedted rendesen?
Én így szoktam:
1: Vista Manager, ATI driver eltávolít.
2: Csökkentett módban újra indít
3: Driver Sweeperrel maradék fájlok leszedése
4: Újra indít
5: Új driver felrak.
Egy próbát megér szerintem...
Egyébként a 8.10-s beta driverben javítottak valami mapping bugot... lehet ez a probléma oka.
8.10 beta -
#12723 Nekem is lenne egy keresem, akinek fs2004 es bp scenery megvan az 1.4 es tudna egy screenshotot vagy tobbet csinalni budaorsi repterol? Mert nekem mintha nem latszana az osszes scenery object. Koszonom elore is -
#12722 a legújabb 8.9... -
LegendTommy #12721 nálam is hasonló a helyzet, mondjuk lényegesen gyengébb a vasam amd 5400+ ati 4850, 2 giga
viszont ugy vélem ezek az új 4800 seriás driverek nem valami jók még
neked a vga drivernér mit ir? 4870 vagy 4800 series? nálam az utobbi -
#12720 driver lesz az -
#12719 2 magosánál úgyértem ofkorsz -
#12718 Hm igazad lehet, én még nem találkoztam vele. A 13-14 elég dúrva 3 magos VGA-nál. -
Solt #12717 Melyik driver van fent? -
#12716 felhősebb időjárásnál 13-14fps... -
#12715 ja persze:) nem allitottam hogy egyik kartyas se erinti, de jelentos fps drop szokott elojonni friver gond miatt -
#12714 Ha sok a felhő minden VGA-n leesik az FPS. Amúgy a processzort is jócskán emésztik a felhők, mert dinamikusak. Nekem 8800GT van és ugyanez a jelenség, de ez teljesen természetes és magától értetődő, mert egymillió textúrát húz rá a rengeteg polygonból álló 3D felhőkre (ha fel vannak húzva a csúszkák). Ezt nem tudod elkerülni. Amúgy attól függ mennyire esik le, mert a te gépeden azért nem lehet vészes a dolog. 25 alá nem mehet az biztos. Azon felül meg kit érdekel, hogy mennyi. -
#12713 hmmm azt hittem ez csak a regebbi atiknal gond....pedig epp cserelni akartam mert mar elegem volt a sok nvidia driver issuebol. -
#12712 Radeon 4870X2 -
#12711 milyen kartyarol is van szo? ez a 3d felso dolog ati drivereken muzsikalt gyengen -
#12710 és mivel tudnám orvosolni?? esetleg régebbi driver megoldaná? -
#12709 Sziasztok,
Cikk az Air Race-en használt repülőgépekről: Edge 540 -
#12708 A felho fps drop az driver gond