MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dires
Igazatok volt, fokozódott a játékélmény a joy beszerzésével. Nomeg az ILS használatának begyakorlásával is. Köszönet a tanácsokért!<#worship>

Dires

alert
Szia!

Nem ismerem a hydrokat és nem szóllak le 😊 Az elõzõ csak azért volt mert tényleg nagyon sokszor ki lett beszélve az a téma.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!!!

Olyan képekre, dokumentumokra lenne szükségem ahol különbözõ géptípusok rajzain a hozzá tartozó értékek (mi hány méter) fel vannak tüntetve. Fõleg TU-154-re vadászok, de minden más is jó <#vigyor2>
Elõre is köszi
Hypo
Antialiast ne az fs ben allits hanem a vga driver szoftwareben

Lockheed
Van FS -hez egy kiegészítõ csomag a neve: Sea Plane Adventures... Abban van jópár...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

killer123
Hali.

Egy kérdésem van.

A játékban mindent full-ra raktam (grafika) fsaa-is be van löve és a talaj a gép elött zizeg szal látszik hogy rakosgatja a texturát olyan mintha a csikok egymásba csuszkálnának.De ez igy volt az ezelötti vga-imon is.
Mit csináljak???

Jó konfig.

Szerintem, ha a Malev gepei egyenesen Seattle-bol jonnek haza akkor sem a KBFI-rol (vagyis Boeing Field repterrol) jonnek. A Boeing gyar Everett-ben van. Mellette a Snohomish County Airport (KPAE) talalhato. Szerintem onnan jonnek, ha kozvetlenul jonnek.

Ha ingyenesre gondolsz akkor: Hughes H-4 Spruce Goose. Ennel nagyobb nincs a vilagon. De az avsim-en ha rakeresel arra, hogy "flying boat" fogsz talalni egy parat.

Goliath
Sziastok!

Újabb kérdés (majd alert jól le**** megint):

Készült valamilyen nagyobb méretû hydroplán az fs-hez?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Szevasztoksz!
Tudja valaki, hogy honnan lehet mûködõképes AIRAC -ot leszedni a WILCO FLEET A380 -hoz?
A progi megvan, csak a Navdata.at -n nem találok hozzá mûködõképes verziót. Pedig állítólag ott kéne lennie... Tud valaki errõl vmit?

Köszi a segítséget!
Elismeresem, hogy jok a modellek. DE! En es azt hiszem jopar masik szimes arc a modellt csak masodlagosnak tartja. En korbenezem a gepet es aztan le se szarom hogy nez ki 😊 A panel es gauk legyenek kiralyak meg jol be legyen parameterezve a repmodel.

Hiaba kenterbe veri a pmdg-t. A PMDG a FS2k4 megjelenese utan majdnem rogton adta ki a 737-t, oke bugos volt, de 2 javitas utan mar kurva jo a gep. A tobbi fejleszto legalabb 1.5 hatranyban volt a PMDG-vel. Szerintem meg mindig a minoseget adnak ki es gyorsak.

Clidey
Egyébként meg van egy rahedli textúra már hozzá ezer éve, csak ki kéne nyitnod a szemed...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Kösz apci a reklámot! <#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Hát azt azért nem állítanám hogy rakás szar... Szerintem formailag eszméletlen jó. Komolyan mondom, mikor megnéztem wireframe-ben igencsak leesett az állam, hogy milyen kis nüanszokra is odafigyeltek. Iszonyatosan alakhû! Szóval én emelem kalapom elõttük, tényleg! Az hogy (még) nincs VC, átmeneti állapot - mégha kissé hosszú is... 😄 Ha majd lesz (ami ugye magával hozza, hogy kellenek hozzá gauk is), biztos vagyok benne, hogy kenterbe fogja verni a pmdg-t is simán. Hogy a vilkó hányadékáról már ne is beszéljek...

exTrem
koszi megnzem

chicco
Pannon Wings Design Team

exTrem
pwdt ? boccs nem ertelek<#vigyor3>

chicco
a PWDT az most a legmenõbb

exTrem
A fiftyNorth egy rakas xar. Beigertek a VC-t meg a wingview meg egy csomo texturat aztan hol vannak ??? !!! A modelljuk jo de mar lassan egy eve meg van es nem ertem hogy miert nem csinaltak meg.

alert
Most hogy mondod valóban.. nekem is rémlik, mintha a Budapest scenerynek nem lenne korrekt a telepítõje.

Local=LAGO\Budapest2003\

helyett õ a teljes útvonalat megadja:

Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\LAGO\Budapest2003\

Ha máshova másolod a játékot akkor értelemszerûen nem fogja találni a sceneryt. Bocs, nem figyeltem, hogy Budapestrõl van szó.

Clidey
No és persze az is kérdés, hogy jó helyre-e másolta-e vissza-e a cuccost-e, és minden-e fájlt-e megvan-e? <#zavart1>

Clidey
Szerintem meg nem itt a probléma. Egy scenerynél legfeljebb a telepítõje irkálhat a vindóz regiszribe, de az nem lehet hatással az efesen belüli mûködésére. Én is a legtöbb scenerit csak bemásolgatom a helyére oszt annyi...már mûxik is.
Mimiszikü barátunknak inkább az lehet a gondja, hogy nem irta vissza manuálisan a scenery.cfg-be ezt a pár sort:

Title=BUDAPEST 2003
Local=Addon Scenery\Budapest 2003
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=67

Természetesen nem biztos, hogy pont ezekkel az adatokkal kell neki is beírnia, hisz az egyénenként változik. De a legbiztosabb módszer, hogy az efesen belül a settings/add scenerynél hozzáaddolja újból. <#ravasz1>

alert
Vedd meg eredetiben vagy találj olyan tört verziót, ami mûködik. Ez vagy védelem vagy crackelési hiba és már sokszor meg lett beszélve ebben és más fórumban is.

alert
Ez az átmásolás dolog nem mûködik mert a regeditben és különbözõ mappákban is rögzít egy csomó infót az egyes fájlok hollétérõl. Telepítsd újra, ne másolgass és meg fog oldódni a probléma.

Vegyél egy joyt, vagy gyakoroljál sokat, mert azért le lehet tenni billentyûzettel is. Itt egy kis videó Madeirán billentyûzette ILS nélkül pmdg 737-et tettem le (visszajátszást vettem fel ezért egy két hang nem tudom miért nem volt) VIDEÓ (jó aláírom hogy nem a legszabályosabb <#vigyor0> )
Goliath
Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy a pdmg 747-400-al amikore állok a kifutón, elmennek a kijelzõim a konzolon és nem tudom visszahozni és a frissítés sem segít.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Törölt felhasználó
Sziasztok van egy nagy problémám vagy egy éve nemiditottam el a programot most átmásoltam régi vinyoról (uj redszerre) és a budapest nem müködik rajta mert kiirja hogy "fs 2004.....\LAGO\budapest\scenery)in scenery arena.039 not found"
Lockheed
Köszi Alert! <#smile>

alert
Sima forgalomgeneráló + saját forgalom szerkesztõ. Olyan mint a Mytraffic vagy az FSTraffic. Tartalmazza a valóságban is létezõ légitársaságok legtöbbjét és azok útvonalait. Így valós gépeket látsz repülni az FS-ben nem pedig a default 10 féle gép repked mindenhová 😊

Lockheed
Valaki meg tudná mondani, hogy a Flight1 Ultimate Traffic az tulajdonképpen mi is?

exTrem
Es melyik ceg csinalja ?

chicco
úgy tudom van 1 készülõben Cl is meg NG is <#vigyor0><#bee1>

Lockheed
Óóóóó nincsmit! Még vagy százat! <#smile>

Kösz ALENT <#worship>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
Nem, azokat úgy kell hagyni!

Lockheed: Thx 😊

Sziasztok!

Amikor kitömörítek egy nem autoinstall aircraft file-t, a guages könyvtárban a
*.cab kiterjesztésû file-k tömörítve maradnak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek tömörítve maradhatnak, vagy ezeket is ki kell csomagolni?<#conf>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Lockheed
Boldog Születésnapot Alert! <#smile>

exTrem
Kivancsi vagyok hogy a jovoben valamelyik ceg fog e csinalni B737 NG-t ? Mert ott a pmdg tudom de akkor is talan lehetne egy fokkal emelni a mercet. Vki tud valamit ?

Dires

Köszönöm!

MAN TGA
köszi!!!

MAN TGA
köszi!!!

Papirzacsi
FAQ? Klikk a bannerra?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
megnyomod a hozzárendelt gombot, majd utánna megnyomod az increase selection gombot. És láss csodát.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Dires

Tudnátok segítni a "time compression" használatában? Hiába nyomom repülés közben a hozzárendelt gombot, nem történik semmi. Mit kellene beállítani, hogy mûködjön?

MAN TGA
Hello nem tudnátok segiteni honan tudok gépeket letöltenh??

exTrem
sajna nem tom<#buck>

Szevasztok!

Segitsetek pls, szeretnem megtudni azt az utvonalat amit a Malev Boeing gepek repultek a gyarbol haza LHBP-re.
KBFI-LHBP utvonal kellene!!!!!

Koszike

SLZ
Hát ennyire nem lehet automatizélni a dolgot...

1. Az irányítás utasítása nélkül semmiképpen nem kezdheted el a sûllyedést, ha kell iktass be egy holding pointot.
Egyébként õk szoktak szólni, hogy sûllyedj ide meg oda, de ha már közel vagy ahhoz a ponthoz, ahol te szeretnél elkezdeni sûllyedni és még nem adtak utasítást, akkor kérsz egy "request FL .... " -t. Ha elcseszik és túl nagy a magasságod, akkor vektorálni fognak. De Ilyen még velem nem fordult elõ, az irányítók elég jól értik a dolgukat...
2. Nem árt a T/D pont elött kábé 20 nm -el elkezdeni a sûllyedést kb. 1800 -as varióval és figyelni a sebességre, vagy eleve vspeed -ben kell sûllyedni. Az FMC túl nagy varioval kalkulál és szinte biztos, hogy nem fogod tudni tartani a sebességet, ha a VNAV szerint kezdesz sûllyedni a T/D -nél...
Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogy a WILCO Fleet A380 -hoz honnan lehet letölteni AIRAC -ot? A Navdata.at -n elvileg van, csak azt nem tudom, hogy melyik kompatibilis az A380 -al...

Köszi
Sziasztok! Lenne egy kérdésem ereszkedés meg online repülés témában.

Ha az FMC-t belövöm úgy, hogy a célreptér STAR-ján megadott magasságra ereszkedjen egy belépõpontig, akkor ugyebár ha a PATH DES-t választom, akkor szépen kikalkulálgatja nekem hogy hol van a top of descent. Namármost.

Ha simán VNAV-al repülök tovább, akkor gondolkodás nélkül elkezd ereszkedni a T/D-nél. Kérdésem az, hogy mi van akkor ha az irányító nem adott engedélyt az ereszkedésre? Akkor folytassam a repülést cruise level-en, aztán várjak, míg magától megszólal az irányító? Ebben az esetben nem fog megõrülni az VNAV, ha én az eredeti descent path-ot akarom vele követtetni, csak éppen sokkal messzebb kezdem el a mûveletet mint a T/D?
Vagy: szóljak, hogy helló, elértem a T/D-t, szeretnék ereszkedni, szabad-e?
Vagy: pont abban a pillanatban, neadjisten kicsit elõbb fogok engedélyt kapni minden esetben, mikor elérném a T/D-t?

Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit