MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dires
Nem ismerem a hydrokat és nem szóllak le 😊 Az elõzõ csak azért volt mert tényleg nagyon sokszor ki lett beszélve az a téma.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Olyan képekre, dokumentumokra lenne szükségem ahol különbözõ géptípusok rajzain a hozzá tartozó értékek (mi hány méter) fel vannak tüntetve. Fõleg TU-154-re vadászok, de minden más is jó <#vigyor2>#vigyor2>
Elõre is köszi
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Egy kérdésem van.
A játékban mindent full-ra raktam (grafika) fsaa-is be van löve és a talaj a gép elött zizeg szal látszik hogy rakosgatja a texturát olyan mintha a csikok egymásba csuszkálnának.De ez igy volt az ezelötti vga-imon is.
Mit csináljak???
Jó konfig.
Újabb kérdés (majd alert jól le**** megint):
Készült valamilyen nagyobb méretû hydroplán az fs-hez?
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Tudja valaki, hogy honnan lehet mûködõképes AIRAC -ot leszedni a WILCO FLEET A380 -hoz?
A progi megvan, csak a Navdata.at -n nem találok hozzá mûködõképes verziót. Pedig állítólag ott kéne lennie... Tud valaki errõl vmit?
Köszi a segítséget!
Hiaba kenterbe veri a pmdg-t. A PMDG a FS2k4 megjelenese utan majdnem rogton adta ki a 737-t, oke bugos volt, de 2 javitas utan mar kurva jo a gep. A tobbi fejleszto legalabb 1.5 hatranyban volt a PMDG-vel. Szerintem meg mindig a minoseget adnak ki es gyorsak.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Local=LAGO\Budapest2003\
helyett õ a teljes útvonalat megadja:
Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\LAGO\Budapest2003\
Ha máshova másolod a játékot akkor értelemszerûen nem fogja találni a sceneryt. Bocs, nem figyeltem, hogy Budapestrõl van szó.
Mimiszikü barátunknak inkább az lehet a gondja, hogy nem irta vissza manuálisan a scenery.cfg-be ezt a pár sort:
Title=BUDAPEST 2003
Local=Addon Scenery\Budapest 2003
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=67
Természetesen nem biztos, hogy pont ezekkel az adatokkal kell neki is beírnia, hisz az egyénenként változik. De a legbiztosabb módszer, hogy az efesen belül a settings/add scenerynél hozzáaddolja újból. <#ravasz1>#ravasz1>
Nekem olyan gondom lenne, hogy a pdmg 747-400-al amikore állok a kifutón, elmennek a kijelzõim a konzolon és nem tudom visszahozni és a frissítés sem segít.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Lockheed: Thx 😊
Amikor kitömörítek egy nem autoinstall aircraft file-t, a guages könyvtárban a
*.cab kiterjesztésû file-k tömörítve maradnak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek tömörítve maradhatnak, vagy ezeket is ki kell csomagolni?<#conf>#conf>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tudnátok segítni a "time compression" használatában? Hiába nyomom repülés közben a hozzárendelt gombot, nem történik semmi. Mit kellene beállítani, hogy mûködjön?
Segitsetek pls, szeretnem megtudni azt az utvonalat amit a Malev Boeing gepek repultek a gyarbol haza LHBP-re.
KBFI-LHBP utvonal kellene!!!!!
Koszike
SLZ
1. Az irányítás utasítása nélkül semmiképpen nem kezdheted el a sûllyedést, ha kell iktass be egy holding pointot.
Egyébként õk szoktak szólni, hogy sûllyedj ide meg oda, de ha már közel vagy ahhoz a ponthoz, ahol te szeretnél elkezdeni sûllyedni és még nem adtak utasítást, akkor kérsz egy "request FL .... " -t. Ha elcseszik és túl nagy a magasságod, akkor vektorálni fognak. De Ilyen még velem nem fordult elõ, az irányítók elég jól értik a dolgukat...
2. Nem árt a T/D pont elött kábé 20 nm -el elkezdeni a sûllyedést kb. 1800 -as varióval és figyelni a sebességre, vagy eleve vspeed -ben kell sûllyedni. Az FMC túl nagy varioval kalkulál és szinte biztos, hogy nem fogod tudni tartani a sebességet, ha a VNAV szerint kezdesz sûllyedni a T/D -nél...
Tud valaki abban segíteni, hogy a WILCO Fleet A380 -hoz honnan lehet letölteni AIRAC -ot? A Navdata.at -n elvileg van, csak azt nem tudom, hogy melyik kompatibilis az A380 -al...
Köszi
Ha az FMC-t belövöm úgy, hogy a célreptér STAR-ján megadott magasságra ereszkedjen egy belépõpontig, akkor ugyebár ha a PATH DES-t választom, akkor szépen kikalkulálgatja nekem hogy hol van a top of descent. Namármost.
Ha simán VNAV-al repülök tovább, akkor gondolkodás nélkül elkezd ereszkedni a T/D-nél. Kérdésem az, hogy mi van akkor ha az irányító nem adott engedélyt az ereszkedésre? Akkor folytassam a repülést cruise level-en, aztán várjak, míg magától megszólal az irányító? Ebben az esetben nem fog megõrülni az VNAV, ha én az eredeti descent path-ot akarom vele követtetni, csak éppen sokkal messzebb kezdem el a mûveletet mint a T/D?
Vagy: szóljak, hogy helló, elértem a T/D-t, szeretnék ereszkedni, szabad-e?
Vagy: pont abban a pillanatban, neadjisten kicsit elõbb fogok engedélyt kapni minden esetben, mikor elérném a T/D-t?
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit