MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
a repülõgépek után a kondenzcsíkból kiválik egy másik fehér csík ami ívesen lemegy a földre. Elég hülyén néz ki. Mi lehet a hiba?

Lockheed
Nagyon szépen köszönöm... Ismét! <#worship><#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Kiraly vagy!!! Csak igy tovabb.

LVLD 767 inditas.
Mivel az a checklist amit adtak hozza eleg gyer igy fejbol nyomtam. Lehet benne hiba. Utolag visszanezve eszre is vettem egyet. Hajtomu inditas elott is kell adni levegot az utasoknak es csak kozvetlen az inditas elott kell kikapcsolni.

w77d
Örülnék ha valakinek valamelyik meglenne, akkor fizetnék hogy lemásolhassam (vagy õ lemásolja)!!

w77d
honnan tudnám beszerezni?

alert
Én a MyTraffic-ot vagy az FSTraffic 2005-öt ajánlom. Utóbbiban új ATC hangok vannak stb, de engem speciel zavart mert néha annyira bénán vannak összevágva hogy nevetséges. Néha ugyanazt a mondatot 3 hang mondja el 😄 szóval MyTraffic.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Az Ultimate Traffic bonyolult. A MyTraffic nem. Telepíted és kész. Egyébként mindegyik traffic program ugyanannyira bombázza az FPS-ed. Én végigpróbálgattam ezeket 30, 60 és 100% forgalommal és mindegyik ugyanannyira gyilkolta az FPS-t. Ha jó géped van és nincsenek fent brutális sceneryk akkor egy mega reptéren (pl Frankfurt Main) el lehet lenni olyan 30-40%-os forgalommal 😊 Fölötte 15 alá esik az FPS. Az meg hogy jó gép.. megint relatív.

w77d
akkor mit tegyek, hogy igazi légitársaságok legyenek igazi útvonallal?

exTrem
A mytrafficet ne hogy hasznald ! Teljesen lebombazza az fps-ed. Semmi ertelme. Az ultimate traffic talan megeri de abban sem lennek olyan bator.

w77d
Valakinek nincs meg a MyTraffic vagy az Ultimate Traffic (vagy akármilyen egy kis realisztikusságot a játékba vivõ program)?

Lockheed
Vááóó! <#smile> <#eljen>

Elso FSBUS sikerem 😊

Lockheed
Nemkis fába (reptérbe... <#smile>) vágtad a fejszédet( egeredet...)! Sok szerencsét! 😄

alert
Csinálgatom. K*rva lassan, de készül 😊 Úgy döntöttem "építek" egy új repteret. Remélem jobb lesz a teljesítmény. Szebbnek szebb lesz az biztos. Sajnos még mindig sok problémával küzdök... de majdcsak megoldódnak. A képeken látható egyik objektum se sõt semmilyen látható elem sincs kész 😊

alert
Szerintem ilyen free addon pack nincs. Van kiegészítõ pl a Radar Contact 4, amirõl sokmindent hallottam, de még nem volt lehetõségem kipróbálni. Mégegy ilyen felturbózott ATC be van építve az FS Traffic 2005 kiegészítõbe is de hát az elég vacak sajnos 😞

Hali!

Alert! csinálgatod még az LHBP sceneryt? vagy leállt a project? hogy állsz vele?
Remélem csinálgatod, mert gyönyõrûek voltak azok a screenshotok.
Lockheed
Jaja, ez így vaaan... <#smile> Bár ez a felhasználókon múlik...

exTrem
Sziasztok! Nem tudjatok honnan tudok letolteni ATC hangokat hogy ne az alap FS atc legyen ami amugy tok rotyin szol, hanem valos felvetelek alapjan utasitsanak engem uj hangok 😄. Kszike. Ha avsimen akkor adjatok egy linket kerlek mert mire megtalalom ... Elore is koszonom

Hypo
megeloztel:}
Ja egy apro megjegyzes, sok forumon vagyok altalaban, de fs2004 hez magyarul ez az egyetlen igazan hasznalhato forum, itt mindenki probal a masiknak segiteni.

Szoval jo kis tarsasag ez itt:}

Lockheed
Ehhh... Köszi, beindult.

Jah mellesleg egy APU bleed sem ártana <#vigyor2>
L és R packet kapcsold ki.
a level-d menüjében vissza lehet állitani a RAM AIR TURBINet
Lockheed
Nah, megjöttem melóból... Ottvan problémám, amikor már adnám rá a gyújtást (forgókapcsolót fordítom ground állásba) és kapok egy hibaüzenetet... Erre a kapcsolóra hivatkozik, ami a hibaüzenettel egyidõben kapcsol ki...

Itt van egyébként az overhead panel hibaüzi nélkül is...

alert
Rossz lett a link.. írd be a böngészõbe.

alert
www.fshungary.com de elég gyatra szerintem. A megjelenõ kiegészítõk 1-2%-ról írnak csak. A színvonal 5 de a tartalmi mennyiség és frissítés karó...

w77d
Létezik olyan magyar nyelvû oldal ami fizetõs kiegészítõkkel foglalkozik?

igen igen igen igen van igény. egy apró kérés a pt videóhoz: iránytû kalibrálás :S esetleg? kössziii!
Hypo
Persze hogy van igeny, elore is koszonet a videoert, azert egy ils approach se lenne rossz voiceover el:}} na jo ez mar alom, bar magam is valami hasonlo oktato tutorial szetten gondolkodom.

alert
Pt engem is érdekel <#nevetes1> Mondjuk arról bármilyen egyéb videót is elfogadok 😊 Manual-t nem volt idõm olvasgatni, kipróbáltam egyszer a gépet, de az találomra sosem fog mûködni.

Ma ha minden igaz lesz idom LVD vidinyot csinalni. Aztan pt is johet. 😊
Persze ha van ra igeny.

Sziasztok!

nekem is hasonló videóra lenne szükségem, csak esetleg Project Tupolev TU-154 indításáról <#crazya> Tök jók a leírások amiket találtam, de sose akarja megengedi hogy felszálljak <#lookaround> Nah mind1. Ha vki tud ilyen videóról, vagy ha van kedve csinálni, akkor nagyon nagyon nagyon szépen kérem <#wink>

Elõre is köszönöm <#wave>
Hypo
:}}} moondtam nem arra keszult, de nekem azert tetszik, ami a manualokat illeti persze benne van minden de hat az ember vizualis, nem is ertem miert nem inkabb jo kis tutorial videokat csinalnak.

Amugy a leveld foruman van egy par jo tutorial illetve video anyag is.

eyecandy
Ez a video teljesen figyelmen hagyja a szabályos repülési eljárásokat, inkább keressetek rá az AVSIM-on a "LEVEL-D tutorial"-ra. Nem video de vannak képek

Hypo
A hajtomu inditast nem fogod teljes mertekben latni ez sajna nem arra keszult viszont eleg jo kis movie.

Amugy mi a gond az inditassal?

Lockheed
Uhhh, visszaszívnám! Csak Flashgettel nemjött... Mégegyszer köszönöm...

Lockheed
Nemsikerült a dolog... 😞 (404)

Lockheed
Naon szépen köszönöm, megnézem... <#worship>

Hypo
Amugy itt egy nagyon jo kis 767 es video inditas meg minden
767 video

killer123
Huu!

Köszönöm ez tényleg segitett.Látom nem gyengén értetek a repüléshez.Elolvasom a faq-t köszönöm.Ha valamit nem tudok akkor megint jövök.
Köszi megint.

Jó konfig.

Lockheed
Valaki akinek megvan a LEVEL-D 767 nem csinálna egy olyan videot, amin rajta van a full indítási procedúra? Nyiri csinált ilyet az ATR 72-500 -hoz és a PMDG 737 -hez... Nagyon nagy segítség volt, és gondoltam akinek megvan annak már rutinból megy... Köszönöm...

Clidey
Esetleg ha föl van tolva a realism csúszka maxra, lehet hogy a nyomaték viszi el a bringát balra jobbra...
Már ha légcsavaros gép(ek)rõl van szó egyáltalán...mert az számomra nem derül ki a lenti kommentbõl.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Eszembe jutott még valami. Ha jobbra-balra tér ki a gép a kifutón gyorsulásnál és a szél abszolút nulla, akkor rosszul van kalibrálva a joystick-od. Ez esetben állítsd be a windows-ban. Hogy a szél épp mennyi azt a SHIFT+Z nyomogatásával tudod megnézni de az idõjárásnál ha fair-t állítasz be, akkor úgy tudom szintén nulla.

alert
Olvasgathatsz FAQ-ot is (klikk a banner-re), abban is benne van és még sokminden más is.

alert
Jaja, ahogy a Lockheed mondja. Egyébként azt tudom javasolni kezd el csinálgatni a Learning Centert vagy nézz utána, hogyan mûködik a repülõ (abból amit írtál kiderül, hogy még nem teljesen vagy tisztában a dolgokkal). A mostani problémád azért van, mert a sebesség és magasság függvényében változik a szárnyon a felhajtóerõ. Ha gyorsulsz nõ ha lassulsz csökken plusz a levegõ sûrûsége is közrejátszik. Erre használják a súlypontkeresõt a trimm-et, ami bizonyos kormányfelületek mozgatásával korrigálja a kormányra ható erõt. Elméletileg ezekkel is lehetne vezetni a gépet a kormány megmozdítása nélkül. Ha a robotpilóta be van kapcsolva, akkor az pl ezekkel a trimmekkel vezeti a gépet.

Lockheed
Használd a TRIMM -eket. Ezzel tudod levenni a terhelést a joyról!

killer123
köszönöm ezt kiprobálom.
Már csak egy kérdés.
Amikor elkezdem adagolni a gázt a kifuton a gépek tulnyomo része el kezd jobbra vagy balra fordulni.Ezt hogy oldjam meg.
A másik hogyan tudok egyenesen repülni?Mindig föl vagy le megy a gép de egyenesen soha!!
Joyal nyomom és elég frusztráló hogy mindig után kell nyomni hogy ne hullámosan repüljek.

Jó konfig.

alert
A Global Max Texture Size opció legyen a maximumon (MASSIVE) és a driver beállításaiban az Anisotropic Filter-t rakd 8x-ra vagy 16x-ra.

Hypo
sajna a blurr dologot eleg nehez eltuntetni de van ra par modszer, viszont ha nagy magasagban repkedsz akkor nem nagyon lehet eltuntwtni

killer123
Köszönöm ez tényleg segitett rajta mostmár türhetõ a talaj már csak valami textura sürétés kéne.
Túl homályos minden.Már a fs9.cfg-t is átirtam de még igy sem lett szebb.
Hát majd talán az fs 10-ben szebb lessz.
Hátha még élet is lenne a tajaon akkor maga lenne a kánaán.
Mekkora lenne hogy repülsz a Golden Gate hid felett és mennek a kocsik kamionok meg motorok a hidon😊.Na persze mindenhol nem csak ott😊
De tudom hogy ez a technika korlátai miatt nem megoldható😞
Majd 10 év mulva.

Jó konfig.