MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Neked milyen FSUIPC-d van? Hányas verzió?
Hülyéskedik nagyon a pt kormányszerve, pedig kikapcsoltam a joy-t, beállitottam a pt-ben rendesen, de nem és nem és nem. Most a tu154-em korfu kifutoján áll, besüllyedtek a betonba a fõfutók, mert 500-as varioval értem földet. Nem tudtam visszahuzni.. huztam,huztam,huztam és semmi reakció... legalább nem lett crash...
Kell valamelyik videoja?
Nem sikerült még így se nincs valami egyéb ötleted?
Lenne egy problémám mégpedig az hogy miért van az hogy az hogy ha felrakom a Squawk Boxot akkor nem indul el az FS de ha letörlöm akkor ugy megy. Ez miért lehet? De lehet hogy csak az én ügyetlenségem.Aki tud segiteni a irjon létszi.
A válaszotokat elõre is köszönöm!!!
Üdv:olloczky
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem nagy szam a video de toltsetek le!!, mert mar egy eve keresem azt a zenet ami a movie-ban van es nem irtak ki a vegen a szamok cimeit. Ket szam lesz majd benne es a masodiknak a cime es eloadoja kellene nekem. Elore is ksozonom szepen.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Olyat csinál a pt 154 hogy néha pár másodpercig nem reagálnak a kormányszervek, mintha nem lenne hidraulika... Nos az én (talán rossz) következtetésem: kéne egy regisztrált fsuipc... ez lehet ha hiba oka?
Ugyanez volt a pss a320-szal is, de az megoldódott miután feltelepítettem a pss 777-et. Az összefüggést nem értem, de talán találkozott már valaki hasonlóval.
SLZ
mivel lehet megnezni a filmeket?????????????
nem nyitja meg a lejatszom!
Kocce
Amit az overhead-en, jobb oldalon betekergettél szám, az minek az értéke? kösssz!
milyen lejatszoval tudom megnezni ezeket a kisfilmeket?
koszi
SLZ
az overheadet hogy tudod ugy elõhozni, hogy látszodik a main panel?
nagyon jó a videó! köszi!
Bizom benne jo lett. Kurva reg repultem vele es nehol homalyos volt az emlekezetem.
A vegen a tesztelesek nagyon fontosak mert nem fog bekapcsolni az AP. Akkor jo ha gurulas elott ket SZARV latszik az AP-n es mikor bekapcsolod akkor STAB (oroszul) szo jelenik meg. Az AT azert nem kapcsolt be, mert bekavart a joyom. ami el volt kalibralodva is egyben azert is olyan szep a TO 😄
Bocs a lámer kérdésért, de hogyan tudok videót készíteni a repülésemrõl?
Elnézést, ha már volt szó róla.
Köszi.
_Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés_
Nyiri nagyon jo kis filmet csinaltal. Melyik Korfu sceneryt hasznalod ird le legyszi mert nekem ami van hat az eleg kezdetleges. Koszike