MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VC-ben a razkodast csak Active Camera-val lehet szimulalni, vagy tudtok hozza valami mas (ingyenes) progit is?
Hat ezt a leirast most sikerult jol elbonyolitani, de remelem ertitek, hogy mirol beszelek.
Szoval az lenne a kerdesem, hogy talalkozott-e mar valaki hasonloval, es hogyan lehetne megszuntetni.
Ja es eddig nem csinalt ilyet, vga drivert nem piszkaltam, scenerytol nem fugg mert mindenhol csinalja, szoval nem ertem.
A 18-ai 3. kepen miert olyan kicsi a cessna? De a tegnapi 2. kepen a terminal mellett is nagyon kicsinek tunik. Ez lehet a valos meret, vagy nekem rossz a szemmertekem?
Mikor billenytûrõl is meg lehet tanulni nem több fáradtsággal.
Persze hozzá kell tennem, ha a kezdõ rögtön 747tel próbál repülni, akkor az soha nem is fogja rendesen megtanulni, vagy legalábbis többször anyni idõ alatt, mint aki cessnával kezdi.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De ha joltom lehet huzatni magad masik geppel is.
Hogyan lehet repülni a vitorlázórepülõvel?😊
Agyik aranyos kis gep. A Captain Sim-tol.
Az elejen SHIFT-G a Ground Power.
Van benne egy kis repulgetes is termeszetesen kezzel. Birom ebben a gepben, hogy ha odatolod neki, akkor keni a fustot 😄
Joystickom van, egy mezei, csak nem ismeri fel a gép...
Még 1 kérdésem lenne.
Hogyan lehet pontosabban szabályozni a sebességet?
Hogyan lehet szabályozni a kormánylapátokat? (amelyekkel jobbra illetve balra kanyarodik a gép, vagyis a saját, vízszintes tengelye körül mozog)
Van benne robotpilóta? Ha igen, hogyan?
Lehet vmivel fixálni a magasságot és hogy vízszintesben legyen a gép?
Bocs, ha alapkérdéseket teszek fel, de nekem ezekre nem iskerült rájönnöm.
Az a kérdésem lenne, h át lehet-e állítani azt, h csak addig mozogjanak a kormánylapátok, amíg a billentyût nyomod.
Elõre is köszi!
Miért van az ha a VATSIM-en repülök nem mutatja a sebbeségem a gép? Valaki segitsen pls.
A válaszotokat elõre köszönöm!
Üdv:olloczky
A runway textúrát nem tudom csak úgy kivenni mert az nem csak egy textúra 😊 Kb 20 modellbõl áll a pálya és 10 féle textúrából. A pozíciója sem ugyanaz mint az eddigi sceneryké.
EZ NAGYON JÓL NÉZ KI!!
Esetleg nem kaphatnánk meg elõre a runway textúrát??? Az nagyon király lenne, nagyon szuperül néz ki... Ezt hogy hoztad össze? KIRÁLY!
Így tovább!!!!! Sok sikert!!!

Itt egy kép az optionsról...

Miért van az hogy ha online repülök akkor nem mutatja a gép a sebbeségemet. Ennek mi lehet az oka,esetleg vmi progi kéne hozzá?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Mindig megviccel, mennyire eros a gep 😊 Ezert a flapset valszeg beragasztottam volna, mivel hamar felgyorsult. Erdekes, hogy huz mint allat, de Finalon 30s flapssel meg 80%-n kell huzatni hogy a gep a levegoben maradjon.
Az AP poenos csak neha rajngatja a gepet.
Van benn egy kis repules is amiben az AP-t mutatom be, azert mert lehet valakinek gondot okozhat ez az "egyszeru" valtozat.
FSfreeware Flight Simulation
Hónapok óta nem lehet elérni.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ha akarod, egy normális ACE logót tudok küldeni a mostani helyett. 😉
Remélem ez megoldja a problémát!! Ha nem, akkor amugy se ártana talán egy re-install az egész kicsi fs-nek.. <#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is nagyon szépen köszönöm!<#wink>#wink><#wave>#wave>
Plíííz check üzenet #4827