MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az MSFS 1.0-át 1982 novemberében adták ki... idestova 24 éve!!!!

Én 94-95 óta repszimezek immár 11-12 éve <#wave>#wave>
Pl f29 retaliator
Lehet mosolyogni rajta, de abban az idõben az akkori technikán szimulátornak hívták...:-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
<#wave>#wave>
Nekem ugyan sosem volt forszos dzsojom, így e témához nem tudok érdemben hozászólni, ám biztosíthatlak, a való életben nem mûhorizont alapján trimmelnek! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
szal vagy a hûtés, vagy ne húzd, vagy hibás a kari
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Fs -el csak a 98 óta, de engem inkább a harci szimek érdekelnek.
F-15 Strike Eagle III (1992)
B-17 Flying Fortress (1992)
Dogfight: 80 Years of Aerial Warfare (1993)
Apache Longbow (1995)
Hind (1996)
F/A-18 Korea (1997)
JSF (1997)
EF-2000 (1997)
Team Apache (1998)
Falcon 4.0 (1998)
Jane's F-15 (1998)
Jane's USAF (1999)
Jane's F/A-18 (1999)
F/A-18 Superhornet (1999)
IL-2 Sturmovik (2000)
Typhoon (2001)
IL-2 Forgotten Battles (2002)
Flanker 1-2
Lock-On Modern Air Combat (2003)
"horizont alapján trimmelés"
Figyelem a mûhorizontot és a variométert miközben trimmelek, és amikor megközelítõleg 0 a variométer által mutatott érték, akkor már majdnem vízszintesen repülök... De ezzel BIZTOS, hogy újat nem mondok én csak azt mondtam, hogy nemhiszem hogy a Forceos joy alapján kellene Trimmelni...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nah, belefáradtam.. újratettem a windows-t, nagyon sokszor ujratettem az ATI-t is, de folyton az alább látható üzenetet kapom, ilyenkor kilép a flight is.... brr.... nah lehet nem itt kéne megkérdeznem hogy mi lehet ez, de talán vki tud segiteni, elõre is köszi

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
Az az igazság, hogy én 50 - 50 % -ban harci és polgári repülök... a LockOn -nak is lelkes nyûvõje vagyok, úgyhogy a Flight Joke az kilõve...
Szóval kell keresnem egy jó kis Joy-t.
Az az igazság, hogy én 50 - 50 % -ban harci és polgári repülök... a LockOn -nak is lelkes nyûvõje vagyok, úgyhogy a Flight Joke az kilõve...
Szóval kell keresnem egy jó kis Joy-t.
Nekem most ez van, de én inkább harci repülök :-) De egyértelmûen a CH szarvat javasolnám, legalábbis ha én komolyabban venném a virtuális polgári repülést akkor azt vennék. Tény, hogy nem olcsó... Valamint a Saitek joyokat sokan dícsérik.
A force-os joyokról viszont egyértelmûen lebeszélnék mindenkit.
Valamint valójában sem érzed egy NG gépen a kormányon igazából az erõket a computeres hidraulika rendszer miatt...
Ha neked volt és azt mondod, hogy nem nyújt annyival többet, amennyivel drágább akkor valószínûleg én sem fogok azt venni...
Szóval nem éri meg?
amúgy én B737-700 -al és 767-300 ER -el szoktam online repkedni és nyilván leginkább az FMS vezet nem én, de majd meglátom. Ha túl nagy az árkülönbség, akkor lehet hogy magmaradok a force nélküli verziónál. A felszállások és leszállások kedvéért valszeg nem fogok 3-szor annyi pénzt kifizetni...
Ha nem forcos a kormányod, nem érzed az erõket... ha nincs kitrimmelve a gép, akkor csak a botkormány ellentartásával tudod a gépet pályán tartani... a trimmelés arra való, hogy levegye az erõket a kormányról és ne kézzel kelljen ellentartanod...
forceos kormánnyal sokkal könnyebb trimmelni, mert érzed az erõket. Ha a kormányon nem érzel semmit, akkor ki vagy trimmelve.
Egy kérdés: most ment tönkre a Joy -om és azon tanakodom milyet vegyek... jelenleg a Logitech Force 3D áll nyerésre, mert jó lenne, ha forcos lenne a trimmelés miatt...
Van valakinek más javaslata?
Köszi
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én is rögtön vettem egy joy 13-ért, amikor mondtátok, hogy anélkül nehéz, és igazatok volt. Nem bántam meg <#worship>#worship>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ezt nekem irtad??
Ha igen, akkor azt tudom, mondani, hogy az XP-m eleg regen lett telepitve valoban, de OODefraggal szoktam toredezettsegmentesiteni, Access opcioval, max 2-3 hetente.